Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Djinn

Quote from: MohaHmmm, ha ismersz pár ilyen lányt, igazán bemutathatnál nekik. :) Nekem még sajna kevéssé volt szerencsém hozzájuk...
Hát éppenséggel tudok ilyet. És szabad is. Bemutatnám, de még én sem ismerlek...  :eeek:  
De lassan átmegyünk társközvetítõbe...(vagy, hogy mondják) A lényeg, hogy van ilyen.  :)
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Moha

Quote from: NokiBocsi elírtam :).
Én is valami ilyesmire gondoltam, és honna lehet olyat beszerezni?
Például innen.
Ingyenes oprendszer, hasonló a Linux-hoz (illetve hát ez is Unix alapú). Pl a Usteam szerver is ezen fut. :)

Marfy

Quote from: MohaPéldául innen.
Ingyenes oprendszer, hasonló a Linux-hoz (illetve hát ez is Unix alapú). Pl a Usteam szerver is ezen fut. :)
Köszi majd leszedem - elfelejtettem írni hogy offtopicba válaszoljatok de látom te vetted a lapot :)
Djinn: És nincs még1 barátnõd aki szabad már akkor én se maradjak parlagon :D.

Edit: Moha akkor most ha nekem PII 333-as van melyiket kell leszednem?

Moha

Quote from: DjinnHát éppenséggel tudok ilyet. És szabad is. Bemutatnám, de még én sem ismerlek...  :eeek:
Nem baj, majd megismersz. ;) Ha a februári meet összejön és ott leszel, akkor "megvizsgálhatsz" élõben is. :D
Az egyetlen probléma a távolság lenne, mert gondolom az illetõ lány nem az ország keleti csücskében lakik, mint én... :p
Quote from: NokiEdit: Moha akkor most ha nekem PII 333-as van melyiket kell leszednem?
Az i386-ot. Ez készült a 32bites PC-khez. Amúgy, ha szabadon garázdálkodhatsz a gépen, akkor szvsz nyugodtan próbálj ki pár oprendszert (Netbsd, Linux distro-k), aztán meglátod, melyik a legjobb.
Én most pl a router gépünkre Mandrake Linux-ot raktam, és egész jól teljesít a 466-os celón.

Dragon

Quote from: katzAbban is minden karakter egytõl-egyig dilis volt, egyiknek se volt ki mind a négy kereke.
Azt ne felejtsd el, hogy a valóságban tényleg nem lehet azt mondani senkire, hogy "normális", mert nem lehet egy minden tekintetben tökéletes ember képét elkészíteni, hogy azt az egyet nevezhessük normálisnak. Mindegyikünk eltér a másiktól, így a "normálistól" is, csak vannak, akiknek az abnormalitása már túllép egy bizonyos határt.

Egyébként az Evangelion dilis karaktereinek a flepnijeirõl
___ITT___ lehet bõvebb felvilágosítást kapni.
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Fazék

Quote from: bpka000Azt ne felejtsd el, hogy a valóságban tényleg nem lehet azt mondani senkire, hogy "normális", mert nem lehet egy minden tekintetben tökéletes ember képét elkészíteni, hogy azt az egyet nevezhessük normálisnak. Mindegyikünk eltér a másiktól, így a "normálistól" is, csak vannak, akiknek az abnormalitása már túllép egy bizonyos határt.
De hisz én normális vagyok! A hangok is megmondták!

off to work... szép új napot mindenkinek  :)

Djinn

Quote from: NokiDjinn: És nincs még1 barátnõd aki szabad már akkor én se maradjak parlagon :D.
Aranyosak vagytok! Ha egyszer sor kerül rá ígérem az összes elérhetõ nõismerõsömet elrángatom, aki szabad. Természetesen a két feltételnek egyszrre kell teljesülnie...
Mondjuk ez nem túl sok, mivel - mint mondtam - mindíg több volt a fiúbarátom
A többit meg mindenki oldja meg maga.  ;)

Pirula

Quote from: katzEz szép csak mostanában, ha a fórumot olvasgatom, kezd olyan érzésem lenni, mintha a Neon Genesis Evangeliont nézném. Abban is minden karakter egytõl-egyig dilis volt, egyiknek se volt ki mind a négy kereke.
Lehet azért szerettem annyira. Hisz oly valósághû. Legalábbis a legutobbi pár post alapján ítélve :rolleyes:
Én normális vagyok, csak rólam meg nem hiszik el. Általában azt hiszik hogy már gyermekkorom óta döglött kecskékkel alszom és a Sátán szolgája vagyok. Ez elõnyös is lehet, mert még nem nagyon kötöttek belém, pedig könnyû préda lennék. Ráadásul alapból jóindulatú vagyok és észre sem veszem hogy kötözködnek velem.
A B verzió meg az ha valaki beszél is velem hogy teljesen hülyének hisznek.
Mindkettõ elég mókás mert érdekes szituációk szoktak kijönni ha olyan emberrel találkozom aki egyáltalán nem, vagy csak felszínesen ismer.

katz

Quote from: bpka000Azt ne felejtsd el, hogy a valóságban tényleg nem lehet azt mondani senkire, hogy "normális", mert nem lehet egy minden tekintetben tökéletes ember képét elkészíteni, hogy azt az egyet nevezhessük normálisnak. Mindegyikünk eltér a másiktól, így a "normálistól" is, csak vannak, akiknek az abnormalitása már túllép egy bizonyos határt.
Milyen igaz. Én abból indulok ki, hogy van egy átlag, esetleg egy elképzelt átlag, amilyenek - vagy amilyenek szeretnének lenni - az emberek és ehhez képest viszonyítok. Azt hiszem én elég messze vagyok ettõl a normális értéktõl.
Quote from: bpka000Egyébként az Evangelion dilis karaktereinek a flepnijeirõl
Kösz az infót. Jó kis cucc.
Téged melyik jellemez leginkább? Engem Gerurah (Vice: Cruelty, Qlippah(evil):Bureaucracy, Virtue:Courage / Energy, Vision:Power, Illusion:Invincibility, Obligation:Courage / Loyalty)

Illusion:Invincibility Ez tetszik a legjobban. Ha eleget iszom, akkor még a villamosnál is erõsebb vagyok  :D

katz

Quote from: PirulaÉn normális vagyok, csak rólam meg nem hiszik el. Általában azt hiszik hogy már gyermekkorom óta döglött kecskékkel alszom és a Sátán szolgája vagyok. Ez elõnyös is lehet, mert még nem nagyon kötöttek belém, pedig könnyû préda lennék. Ráadásul alapból jóindulatú vagyok és észre sem veszem hogy kötözködnek velem.
A B verzió meg az ha valaki beszél is velem hogy teljesen hülyének hisznek.
Mindkettõ elég mókás mert érdekes szituációk szoktak kijönni ha olyan emberrel találkozom aki egyáltalán nem, vagy csak felszínesen ismer.
:lol:  :lol:  :lol:

Pirula

Quote from: bpka000Egyébként az Evangelion dilis karaktereinek a flepnijeirõl
Mit ki nem hoznak már a kabbalából... de egész érdekes.

Marfy

Quote from: MohaAmúgy, ha szabadon garázdálkodhatsz a gépen, akkor szvsz nyugodtan próbálj ki pár oprendszert (Netbsd, Linux distro-k), aztán meglátod, melyik a legjobb.
Én most pl a router gépünkre Mandrake Linux-ot raktam, és egész jól teljesít a 466-os celón.
Persze szabadon, most is itt van nálam mert csak nekem volt 1 fölös monitorom.
Majd írd már rá a lemezekre azt amejiket jónak látod mert én nem ismerem a Linux-ot még látni is csak képen láttam :).

Xipe

Quote from: katzNehogy majd meet-en kiderüljön az esetleg, hogy valojában 160cm/45kg vagy. Lenne akkor nagy :rotflol: :hahaha:  :lul:

Az aláírásod király ugyan, de attól még az új avatarod szerintem elég gyökér

szerintem 180cm/90kg.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Quote from: Blimpigen, én is ezért vettem volna részt szívesen egy sorozáson, hogy hátha kiderül, hogy lelkem legmélyén egy tömeggyilkos lappang :D azóta is zaklatom pár pszichológus szakra járó ismerõsömet, hogy igazán alávethetnének pár ilyen tesztnek :D nu mindegy, elõbb vagy utóbb, de úgyis kiderül  :__devil:  :ad:

ÖÖööhhm... Nekem csak törvényszéki szakorvos ismerõsöm van, nála viszont nem szeretnék tesztsorozat alá kerülni, mert biza kényelmetlen lenne, fõleg az a hosszú várakozás, mig kideriti, mibe is halltam bele: Bagó, vagy az a 9mm-s lyukacska a fejemben? :D:D:D
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

katz

Quote from: BaldyÖÖööhhm... Nekem csak törvényszéki szakorvos ismerõsöm van, nála viszont nem szeretnék tesztsorozat alá kerülni, mert biza kényelmetlen lenne, fõleg az a hosszú várakozás, mig kideriti, mibe is halltam bele: Bagó, vagy az a 9mm-s lyukacska a fejemben? :D:D:D
Az attól függ, mennyire leszel kiállhatatlan meeten :D :D :D

Dragon

Quote from: katzTéged melyik jellemez leginkább?
Nos saját megítélésem szerint kb. 80-90% Tipereth (Asuka), a maradék meg egy keverék Chesed (Gendo) / Binah (Rei)
De ezt én így belülrõl eléggé sarkítva tudom csak megítélni.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,

Damnatus

Hali!

Ahogy itt olvasom lassan nyithatunk egy magányos lelkek klubbja topicot.

Cobra

Szóval csak annzi lenne a hozzáfûznivalóm, hogy az amerikai kiadók nem sok eséllyel pereskedhetnének magyar szolgáltatóval, viszont vannak fent filmek-sorozatok, amik már Európában licenszeltek, sõt van 1-2, ami már Magyarországon is az (bár megint más kérdés, hogy amit  free TV-ben leadtak, az mennyire a kiadó tulajdona terjesztés szempontjából). És ezek már jelenthetnek gondot.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Dragon

Quote from: ShiroiSir Lancelot - a lovagi étterem
Egy kicsit bõvebben számolj be az árról, légyszi.
Vagy van online étlapjuk?

Djinn

Quote from: ShiroiMost jövök onnan. Tényleg megéri, mi 8-an ettünk egy 6 fõs tálat, és hoztunk is haza belõle rendesen. Ár / mennyiség tekintetében a kínai éttermekre emlékeztet, mert tényleg sokat adnak, jó a felszolgálás, valahogyan még a cigifüstöt is sikerül eltüntetniük, és nincs olyan "trancsírozás", mint azt egyesektõl hallottam - csak villa nincs.
Hangulatos, nem bántam meg.
Én már jó pár éve voltam ott utoljára, de szerintem is jó hely!! Úgy emléxem elõre meg kellett mondani, hogy mit fogunk enni. Nem volt olcsó de akkora adagokat adtak, hogy 3 embernek is elég lett volna.
És amikor én voltam akkor volt disznózás. Meg oroszlános kézmosók a falon. Azóta átalakították??

edit: Ja és itt a honlap. van étlap is.

Djinn

Quote from: Shiroi:Nem, a kézmosó ott van, de nekem valahogy nem volt rá szükségem. A villa helyett a kanalat használtam mindenhez (mivelhogy kanállal és késsel is lehet szeletelni/darabolni/mittudomén).
Nem úgy értettem, hogy én disznóztam. Én ahhoz túl jólnevelt vagyok  :rotflol:
Más asztaloknál láttam.

Baldy

Quote from: katzAz attól függ, mennyire leszel kiállhatatlan meeten :D :D :D

Erõsen visszafogott voltam szerintem, igyekeztem a jobbik oldalamat megmutatni, remélem megfelelt :D
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Xipe

Quote from: BaldyErõsen visszafogott voltam szerintem, igyekeztem a jobbik oldalamat megmutatni, remélem megfelelt :D

ja, sajnos nem sikerult baldy.
majd legkozelebb.
es kulonben lenyultam a penztarcajat es nem volt egerfogo se.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

katz

Quote from: Xipees kulonben lenyultam a penztarcajat es nem volt egerfogo se.
Na igen, de milyen félénken. Úgy kellett a kezedbe adni, h végre eltedd! :rolleyes:

Xipe

Quote from: katzNa igen, de milyen félénken. Úgy kellett a kezedbe adni, h végre eltedd! :rolleyes:

jol van na.
de legalabb megtortent.
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Quote from: Xipejol van na.
de legalabb megtortent.

Könnyû ugy elcsórni, hogy egy irtó jó maca után rohangálok :D
De azért gratula, megtaláltad az egyetlen olyan pillanatot, amikor tényleg nem figyelek másra :)

Amugy itt a képsorozat, amin a hölgyet is megtalálod, és talán megérted, hogy miért mondom én õt jónak, és miért is érdemes eljönni február 26-n a Visual Kei bulira :D

Visual Kei Klass

Xipe

Quote from: BaldyKönnyû ugy elcsórni, hogy egy irtó jó maca után rohangálok :D
De azért gratula, megtaláltad az egyetlen olyan pillanatot, amikor tényleg nem figyelek másra :)

Amugy itt a képsorozat, amin a hölgyet is megtalálod, és talán megérted, hogy miért mondom én õt jónak, és miért is érdemes eljönni február 26-n a Visual Kei bulira :D

Visual Kei Klass

"Thieves work with any given opportunity, women are always the best distraction."
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Quote from: Xipe"Thieves work with any given opportunity, women are always the best distraction."
Na ebben teljesen igazad van :)

Xipe

Quote from: BaldyNa ebben teljesen igazad van :)

mint mindig.
_(๏̯͡๏)_

Dragon

Quote from: Shiroi:lol: Eredetileg azt is postolni akartam, de aztán arra gondoltam, hogy majd akit érdekel, az úgyis :G
Étlap
Hát már a leírás alapján is kedvet kaptam, elég gusztán hangzanak a kaják, de az áruk kissé masszív, szal inkább kihagynám amíg nem nyerek a lottón.