Fórumos találkozó ("meet")

Started by Ramiz, 2004-12-20, 16:04:06

Previous topic - Next topic

Ramiz

Lesz meet, jön valaki?
Azért is kérdezem, mert éppen kifogytam az animékbõl, legalábbis a komolyabb típusúakból (általában min kettõt nézek párhuzamosan), és rendkívül hálás lennék, ha valaki hozna nekem valami néznivalót. Valami sötétet. Mondjuk: Angel's Egg, Lain, Boogiepop Phantom, Gantz, ilyesmi.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Raggie

Quote from: RamizLesz meet, jön valaki?
Én most nem érek rá!  :ejj:
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Baldy

Én viszont megyek, az biztos :D
És ezt igérem. Hogy milyen állapotban leszek... Nos az egy másik kérdés, de majd meglátjuk :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Xipe

Quote from: BaldyÉn viszont megyek, az biztos :D
És ezt igérem. Hogy milyen állapotban leszek... Nos az egy másik kérdés, de majd meglátjuk :)

en is megyek, de ha valaki megtudna adni esetleg a mobilszamat akkor nagyon halas lennek.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Quote from: Xipeen is megyek, de ha valaki megtudna adni esetleg a mobilszamat akkor nagyon halas lennek.

itt az enyém: 70/629-7576
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Xipe

Quote from: Baldyitt az enyém: 70/629-7576

kosz baldy.
csak azert kell hatha kesek es ti atmentek mashova.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Quote from: Xipekosz baldy.
csak azert kell hatha kesek es ti atmentek mashova.

Rendben, majd várom a hivásodat.

Xipe

Quote from: BaldyRendben, majd várom a hivásodat.

meg hogy reggel 4-kor zaklassalak.
_(๏̯͡๏)_

Ramiz

Ha ennyien leszünk, akkor kár lefoglalni egy helyet, meg nekted nem baj a dohányfüst, ugye? Szóval találkozhatunk Óbestertõl Amigoson át bárhol, de ha már, akkor ne a BK-ban szvsz.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Baldy

Quote from: RamizHa ennyien leszünk, akkor kár lefoglalni egy helyet, meg nekted nem baj a dohányfüst, ugye? Szóval találkozhatunk Óbestertõl Amigoson át bárhol, de ha már, akkor ne a BK-ban szvsz.

Én elsõként mindenképpen a BK-ba mennék, szóval találkozzunk ott, utána meg oda megyünk, ahova akarunk.

Bruce: felõlem zavarhatsz, a telefon olyankor bekapcsolva van, de nincsen a szobában :)

katz

Quote from: Ramizmeg nekted nem baj a dohányfüst, ugye?
Eh? Szoval akkor én már ne is menjek?

Ramiz

Dehogynem! Ha jössz, természetes, hogy nem olyan helyre megyünk... apropó, valaki tud "tiszta" helyet, mert én nem... csak annyira, mint az Amigos, és az határeset... és foglalunk termet?
Vagy keressünk valami teázót?
És hányra menjünj a BK-ba? Öt? Fél hat?

katz

Quote from: RamizDehogynem! Ha jössz, természetes, hogy nem olyan helyre megyünk... apropó, valaki tud "tiszta" helyet, mert én nem... csak annyira, mint az Amigos, és az határeset... és foglalunk termet?
Vagy keressünk valami teázót?
És hányra menjünj a BK-ba? Öt? Fél hat?
Amigos emelete elég jó volt, de lent nem volt túl sok üres hely (1 asztalra éppen elférnénk) Ott tényleg csak lefoglalni lenne jó, de ahhoz meg nem hárman kéne mennünk.
Teázó részemrõl ok (ha elfogadnak, nem csak elviselnek ott ld.:BK), csak persze én sem járok ilyen helyre, szal...

5 és fél 6 között érek oda. Vigyek vkinek vmi zenét?

Baldy

Inkább olyan helynek örülnék, aol lehet biliárdozni vagy csocsózni, mert egy helyben ülni, és nem csinálni semmit az nem erõsségem sajnos. Amugy a nagy kérdés: ki tud közületek csocsózni? :)

katz

Quote from: BaldyInkább olyan helynek örülnék, aol lehet biliárdozni vagy csocsózni, mert egy helyben ülni, és nem csinálni semmit az nem erõsségem sajnos. Amugy a nagy kérdés: ki tud közületek csocsózni? :)
Biliárdozni szeretek, csak sajnos azok is mind füstös helyen vannak. :beken:

.Attila

Quote from: Ramizmeg nekted nem baj a dohányfüst, ugye?.
Engem sajna kifejezetten zavar, kérdezd meg csak a tesómat. Köszönhetõ ez annak, hogy családom révén amióta csak élek szívom a cigifüstöt.

Baldy

Ehhh máris van 2 antidohányos emberünk :)
Nekik próbáljunk már meg gázmaszkot beszerezni! :D

katz

Quote from: TriviEngem sajna kifejezetten zavar, kérdezd meg csak a tesómat. Köszönhetõ ez annak, hogy családom révén amióta csak élek szívom a cigifüstöt.
Nekem sikerült leszoktatnom õket, de attól még én is utálom. Szoval én is inkább a nem füstös helyeket preferálom. Egyetlen kivétel a Lõtér :rolleyes:

katz

Quote from: BaldyEhhh máris van 2 antidohányos emberünk :)
Nekik próbáljunk már meg gázmaszkot beszerezni! :D
Még pár ilyen post és neked is kell majd gázmaszk, h túléld a patront :D

.Attila

Quote from: katzNekem sikerült leszoktatnom õket, de attól még én is utálom. Szoval én is inkább a nem füstös helyeket preferálom. Egyetlen kivétel a Lõtér :rolleyes:
Nekem nemhogy õket nem sikerült leszoktatnom, de még a tesóm is rászokott. Csinálhatok akármit, mindig a stesszre hivatkoznak, majd ha az nem lesz, akkor majd leszoknak, de ezt én már üres ígérgetésnek érzem.

Baldy

Na gyorsan leirom, hogy ne felejtsem el: Jövõ héten szombaton Xipe táncolni fog nekünk, ugyhogy sok embernek ajánlom, hogy eljöjjön, kár lenne errõl lemaradni :D

Xipe

Quote from: BaldyNa gyorsan leirom, hogy ne felejtsem el: Jövõ héten szombaton Xipe táncolni fog nekünk, ugyhogy sok embernek ajánlom, hogy eljöjjön, kár lenne errõl lemaradni :D

Baldy hazudik.
O fog nektek tancolni.

off:
kuldd a kepeket.
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Quote from: XipeBaldy hazudik.
O fog nektek tancolni.

off:
kuldd a kepeket.

A képeket majd MSN-n küldöm, ha van neked olyan :hopp:
A tánchoz meg csak annyit, hogyha félsz egyedül táncolni, akkor felmászok oda veled, és én is lenyomok egyet, de a képeket a Nagyon LOL topicba fogjuk tenni majd :D:D:D

Xipe

Quote from: BaldyA képeket majd MSN-n küldöm, ha van neked olyan :hopp:
A tánchoz meg csak annyit, hogyha félsz egyedül táncolni, akkor felmászok oda veled, és én is lenyomok egyet, de a képeket a Nagyon LOL topicba fogjuk tenni majd :D:D:D

figyu, ha mar tancikalunk
akkor mindenki tancikalni fog.
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Quote from: Xipefigyu, ha mar tancikalunk
akkor mindenki tancikalni fog.

Vagy az, vagy bevállalnak 9mm-s lyukakat a lábfejükbe  :bsd:  :hopp:

Xipe

Quote from: BaldyVagy az, vagy bevállalnak 9mm-s lyukakat a lábfejükbe  :bsd:  :hopp:

az is megteszi.
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Quote from: Xipeaz is megteszi.

Aztán a lyukakon átfûzûnk spárgákat, és ugy játszunk velük majd, mint Dzsepetto Pinókióval :D

Xipe

Quote from: BaldyAztán a lyukakon átfûzûnk spárgákat, és ugy játszunk velük majd, mint Dzsepetto Pinókióval :D

ja, csak kozben en meg lovoldozok rajuk.
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Quote from: ShiroiKezd nagyon off lenni, srácok.

Miért?
Hiszen még mindig a meet-l kapcsolatos a téma :)
Amiugy a tegnapi tapasztalat alapján most már nagyon tudom ajánlani a meetet, nagyon jó hangulatban telt el, és jól el tudtunk szórakozni, ugyhogy csak annyit mondanék: gyertek, mert nagyobb tömeg, nagyobb buli :hopp:

Djinn

Quote from: BaldyAztán a lyukakon átfûzûnk spárgákat, és ugy játszunk velük majd, mint Dzsepetto Pinókióval :D
:eek:  Hát én gondolkodtam rajta, hogy elmegyünk valamikor, de most kétségeim támadtak valami miatt.
Nem is tudom mi miatt, de hirtelen elbizonytalanodtam  :rotflol:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"