Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Xipe

Quote from: Djinn:eek: Uram isten! Mi lesz azzal a rengeteg platina-szõkére festett babával?? Senkinek nem kellenek?  :hopp:

Egyébként Liv Tyler a legjobb példa arra, hogy a külsõröl beszélünk kizárólag. Tudjátok pl., hogy nem olvasta a LOTR-t??  :eeek:
Egyébként szerintem is nagyon szép.

djinn, eletemben egyszer talalkoztam olyan platinaszoke holgyel akivel beszelgetni is lehetett.
azota egyszer sem.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

sirtomi

Quote from: Djinn:eek: Uram isten! Mi lesz azzal a rengeteg platina-szõkére festett babával?? Senkinek nem kellenek?  :hopp:

Egyébként Liv Tyler a legjobb példa arra, hogy a külsõröl beszélünk kizárólag. Tudjátok pl., hogy nem olvasta a LOTR-t??  :eeek:
Egyébként szerintem is nagyon szép.
Nem is gondoltam volna, hogy nem olvasta el.

A szõkék sem maradnak el. Elõször mindig a szõkéket veszem észre. És legtöbbször mindjárt csúnya gondolataim támadnak :rotflol:

Sajnos a legtöbben nem a belsõ értékeket keresik a szõke nõkben.

Exo

Modern regény született:

A szõke pláza-cicák hoppon maradnak, ugye? :D :rotflol:

Persze vannak okés szõke nõk is...sõt! :)

Xipe

Quote from: ShiroiSandra, Meg, Alizeé ... igen, igen ... és Kate Beckinsale csak nekem tetszik? És Lacey Chabert? Jennifer Love Hewitt?

nem Kate Beckinsale szerintem is szep.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Huuuu Kate Beckinsale szintén kedvencem, fõleg az Underworld-ben abban a szûk kis bõrrucijában :D
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Xipe

Quote from: BaldyMint pl. én Görög Zitát :)

Baldy, gondoltam hogy te leszel az elso aki ilyet berak a forumra.
_(๏̯͡๏)_

sirtomi

Quote from: Xipenem Kate Beckinsale szerintem is szep.
Gyorsan megnéztem ki õ pontosan, és tényleg gyönyörû.

Djinn

Quote from: sirtomiGyorsan megnéztem ki õ pontosan, és tényleg gyönyörû.
Tényleg szép. Nõi szemmel nézve is  :)
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Xipe

Quote from: DjinnTényleg szép. Nõi szemmel nézve is  :)

mit ne mondjak, szivesen talakoznek vele, csak mar o is hazas.
a legjobb noket mindig elkapjak elolem.
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Quote from: Xipemit ne mondjak, szivesen talakoznek vele, csak mar o is hazas.
a legjobb noket mindig elkapjak elolem.

Te szegény, hogy én mennyire sajnállak téged! :D
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Exo

Quote from: ShiroiSandra, Meg, Alizeé ... igen, igen ... és Kate Beckinsale csak nekem tetszik? És Lacey Chabert? Jennifer Love Hewitt?

Jennifer Love Hewitt és Kate Beckinsale is ott vannak, nem is kicsit! ;)

És sztem Danni Minogue ellen sem lesz senkinek kifogása! :D
Ilyeneket hagyunk ki közben, hogy Mariah Carey és Lindsay Lohan is felcseperedett közben! :D

Xipe

Quote from: Shiroi:)  Ez most utalás arra, hogy még mindíg nem adtam oda azt az 1dvd-t + 1 cd-t, vagy ez más?

MUAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.
ezert is meg a punk dologert is.
_(๏̯͡๏)_

sirtomi

Most ugrott be, szerintem szép Jennifer Aniston is.
Nagyon bírom a Heineken reklámban :)

Baldy

Hmmm... Ha már Jóbarátok szereplõk kerülnek szóba:
Régóta kedvelem Courtney Cox-t.

Djinn

Quote from: ShiroiCsak a szilikon ellen, vele semmi gond nem lenne...
A szilikon rossz dolog egy nõbe építve?
Akkor a fenti hölgyek közül is bizonyára lehetne gyomlálni. :)

sirtomi

Quote from: ShiroiCsak a szilikon ellen, vele semmi gond nem lenne...
Mi bajod a szilikonnal?
Szerintem lehet szép is. És ha úgy jobban érzi magát az illetõ, akkor miért ne használja.

Baldy

Quote from: sirtomiMi bajod a szilikonnal?
Szerintem lehet szép is. És ha úgy jobban érzi magát az illetõ, akkor miért ne használja.

Van benne valami...
Amig nem túl hivalkodó, nem esik túlzásba vele, addig nem lehet nagy gond :)
Bár szerintem nem a mellméret a lényeg :)

Exo

Quote from: BaldyVan benne valami...

Teljes mértékben egyetértek! :)

EDIT: Mi is szerepel Xipe aláírásában? :D :rotflol:

Djinn

Quote from: sirtomiMi bajod a szilikonnal?
Szerintem senki nem érzi magát jobban úgy. Csak a fóbiáit igyekszik eltüntetni.... De ez már egy más téma.  :(

sirtomi

Quote from: BaldyVan benne valami...
Szerintem sem, de van akinek nem megfelelõ a milye van. Nem csak nagyobbítani lehet szilikonnal.

Djinn

Quote from: sirtomiSzerintem sem, de van akinek nem megfelelõ a milye van. Nem csak nagyobbítani lehet szilikonnal.
Nem megfelelõ :confused:  Itt alakra gondolsz? Szerintem ez is relatív. Mindenkinek más megfelelõ  :rolleyes:

Baldy

Quote from: ExoEDIT: Mi is szerepel Xipe aláírásában? :D :rotflol:

Annak örülök, hogy a mostani meet-n elhangzott aranyköpésemet elfelejtette hozzátenni az elõzõhöz :hopp:

Xipe

Quote from: sirtomiSzerintem sem, de van akinek nem megfelelõ a milye van. Nem csak nagyobbítani lehet szilikonnal.

ez igy igaz.

na, punkomatikkal osszedobtam egy kis semmiseget
ha erdekel hallgassatok meg.

9---2-3--4-0-4-20---05-00---2---9----------------------------------------------------c-5------4---4---315-4---2--0---a----------------------------------------------------a-1--1-0-5-5-----7-057--2-4-6-2-a----------------------------------------------------

ezt kell betolteni.

es itt a cim;
http://uploads.ungrounded.net/147000/147276_punkomatic.swf
_(๏̯͡๏)_

Xipe

Quote from: BaldyAnnak örülök, hogy a mostani meet-n elhangzott aranyköpésemet elfelejtette hozzátenni az elõzõhöz :hopp:

nem elfelejtettem, hanem jobbnak lattam nem berakni oket.
van itt kiskoru is.
_(๏̯͡๏)_

.Attila

Quote from: DjinnShania Twain-t értem, de a másik képen az arc nem is létszik. Vagy az nem is lényeg ezen a képen
? Ez érdekes, tényleg nem létezik már az oldal. Belinkelem, pár perccel rá meg leszedik az oldalt? :lol:
Itt egy másik kép. Itt egy egész galéria. Az FHM újságban láttam elõször képet róla, az a kedvencem, azt linkeltem be elõször, csak pont az nem mûködött.

sirtomi

Quote from: Xipeez igy igaz.

9---2-3--4-0-4-20---05-00---2---9----------------------------------------------------c-5------4---4---315-4---2--0---a----------------------------------------------------a-1--1-0-5-5-----7-057--2-4-6-2-a----------------------------------------------------

ezt kell betolteni.

es itt a cim;
Nagyon király lett.
Jól nyomod :)

sirtomi

Quote from: Trivi? Ez érdekes, tényleg nem létezik már az oldal. Belinkelem, pár perccel rá meg leszedik az oldalt? :lol:
Itt egy másik kép. Itt egy egész galéria. Az FHM újságban láttam elõször képet róla, az a kedvencem, azt linkeltem be elõször, csak pont az nem mûködött.
Nem rossz.
Tényleg szép nõ.

Djinn

Quote from: Trivi? Ez érdekes, tényleg nem létezik már az oldal. Belinkelem, pár perccel rá meg leszedik az oldalt? :lol:
Félreértesz. Nekem mûködik az oldal. Csak nem látszódott rajta a hölgy arca rendesen.  :)
De a mostani elsõn, amit küldtél, látszik, hogy nem csak a testi adottságai szépek, hanem az arca is. ;)

Baldy

Quote from: Xipeez igy igaz.

ezt kell betolteni.

es itt a cim;

Sajna nekem nem akarja betölteni az oldalt...
No mindegy, majd ha bejön, bepótolom :)
Amugy szerintem nyugodtan kiirhattad volna, szóval tessék valami más kifogást kitalálni, vagy valld be, hogy elfelejtetted :hehe:

.Attila

Egy kép :)
Szilikon: nagyon zavarna az a tudat, hogy egy idegen test van benne, ami tök felesleges is. Többek között ezért zavarnak a piercingek is. Persze felmerülhet a kérdés: mi van a fülbevalóval? :) Bevallom, nem tudom, az nem zavar, ha kicsi, max akkora, mint a fülcimpa, de a nagy lógó fülbevalóktól, fõleg a karikáktól a frászt kapom.
Dannii Minogue, igen-igen, õ is nagyon jó, kedvenceim között van. Úgy, ahogy Jordan is (tessék egy szõke ;)). Kár, hogy szilikonosak :(
Quote from: DjinnFélreértesz. Nekem mûködik az oldal. Csak nem látszódott rajta a hölgy arca rendesen.
Olyan képet választottam, ahol a teljes teste látszik, a fejével együtt. Engem az arca fogott meg. Nem tudom, mit láthattál :)