Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Pirula

Miért is van olyan érzésem hogy a legközelebbi meet egy masszázsszalonban lesz? :)
Vagy összetoljátok az asztalokat a BK-ben aztán hajrá?

Xipe

Quote from: PirulaMiért is van olyan érzésem hogy a legközelebbi meet egy masszázsszalonban lesz? :)
Vagy összetoljátok az asztalokat a BK-ben aztán hajrá?

latod meg az is lehet.
kozben Djinn-el Catanozok,csak azert hogy megtanitson nekem mindent benne.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Djinn

Maszírozós Catan.  :rotflol: Olyat még nem csináltam.
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Xipe

Quote from: DjinnMaszírozós Catan.  :rotflol: Olyat még nem csináltam.

uj kereskedelmi cikk.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Xipe

Quote from: ShiroiOk, megvan az elsõ lektorom a Berserk-hez. Még valaki?

en csak az animet lattam.
minek neked lektor?
_(๏̯͡๏)_

Moha

Quote from: Xipeminek neked lektor?
Több szem többet lát! Fordítást csak úgy érdemes csinálni szvsz, hogy valaki átnézi, különben sokadszor is átsikasz egy olyan hibán, amit más rögtön észrevenne. Azon kívül így finomodik is egy kicsit a fordítás, és nem lesz "nyers", összedobott jellege.

Xipe, amúgy látom szórjátok a postokat itt az offtopic-ban... így nem lesz nehéz beérni Trivi-t. :D:D:D

Xipe

Quote from: MohaTöbb szem többet lát! Fordítást csak úgy érdemes csinálni szvsz, hogy valaki átnézi, különben sokadszor is átsikasz egy olyan hibán, amit más rögtön észrevenne. Azon kívül így finomodik is egy kicsit a fordítás, és nem lesz "nyers", összedobott jellege.

Xipe, amúgy látom szórjátok a postokat itt az offtopic-ban... így nem lesz nehéz beérni Trivi-t. :D:D:D

ertem, hirtelen nem tudtam mire kell a lektor.
az Esetleges rendelesek topicban irtam neked valamit.
_(๏̯͡๏)_

Xipe

Quote from: ShiroiÉn is. A manga nem tetszett, alig olvastam belõle.

Nem mondtam, hogy kell. Csak nem akartam, hogy azt higgye: nem is figyelek rá. ;)

a mangat en egyaltalan nem olvastam(vagyis nem emlekszem ra ami kb. ugyanazt jelenti).
aszondjak tobbet elmagyaraz, de szerintem folytathattak volna az animet meg egy kicsit.
_(๏̯͡๏)_

Xipe

Quote from: ShiroiSzerintem is. Kibírtam volna, ha folytatják az elsõ részt (vagyis az utolsót).

igen, ott en is vartam valami vegso osszecsapas szeru reszt.
vagy esetleg egy befejezofilmet.
_(๏̯͡๏)_

Xipe

Quote from: ShiroiA befejezõfilm annyira nem is hiányzott, csak szerettem volna többet nézni belõle. Bár utána talán már elment volna nagyon a gyakás felé, az pedig nem érdekel csak úgy önmagában. Többek között ezért is nem olvastam sokat a mangából.

kulonben az alairasodban give helyett gove-ot irtal.
hat, vegulis igy is nagyon jo volt szerintem.
lehet elolvasom rendesen a mangat valamikor.
_(๏̯͡๏)_

Fazék

Quote from: ShiroiOk, megvan az elsõ lektorom a Berserk-hez. Még valaki?
lektorálást én is szívesen vállalok, csak a fordításban ne kelljen részt vennem, mert általában túl lusta vagyok hozzá, és már a Love Hina-nál is felelõtlenül vállaltam magamra a munka egy részét, szerencsére aztán senki nem kérte rajtam számon, hogy kussban maradtam, amikor már dolgozni is kellett volna... :rolleyes:

Xipe

Quote from: Blimplektorálást én is szívesen vállalok, csak a fordításban ne kelljen részt vennem, mert általában túl lusta vagyok hozzá, és már a Love Hina-nál is felelõtlenül vállaltam magamra a munka egy részét, szerencsére aztán senki nem kérte rajtam számon, hogy kussban maradtam, amikor már dolgozni is kellett volna... :rolleyes:

gyulolok forditani.
max kesz munkat atolvasok hibak miatt, csak forditanom ne kelljen.
_(๏̯͡๏)_

Xipe

Quote from: ShiroiKösz.

Ehhez nem is férhet kétség.

Vettem!

latszik,hogy csak en olvasom el a titkosirast.
_(๏̯͡๏)_

Xipe

Quote from: ShiroiHja. Kíváncsi voltam, mikor tûnik fel valakinek. Egy ideje már ott van. Úgyhogy eddig a következõk lehettek:
1. Nem tûnt fel senkinek ( :wtf: )
2. Nem értették (pedig nem túl bonyolult)
3. Nem érdekelte õket ( :rolleyes: )

Revelations 3:5
_(๏̯͡๏)_

Xipe

Quote from: ShiroiValóban. Csak nem forgatod néhanapján a Könyvet? Ez vicc volt. Különben honnan is tudná bárki...

termeszetesen minden este elalvas elott felolvasok belole.
pontosabban egyszer kiolvastam ezt is meg a Qoran-t is osszehasonlitas vegett.

legszivesebben latinul olvasnam vegig egyszer(marmint amikor mar rendesen tudok latinul).
_(๏̯͡๏)_

Xipe

Quote from: ShiroiAz az ember, aki saját bevallása szerint "veszélyes", és ráadásul "emberi szenvedés okozó"? Funny.

Sejtem, mi lett utána a véleményed a Koránról...

az elso sort poennak szantam.

a Koranrol ugyanaz a velemenyem mint a bibliarol.
szep tortenet, de meg nem tortent tortenet.

_(๏̯͡๏)_

.Attila

Quote from: MohaXipe, amúgy látom szórjátok a postokat itt az offtopic-ban... így nem lesz nehéz beérni Trivi-t. :D:D:D
Jaja, lassacskán chat lesz a fórumból ;)
Arra eredetileg az irc-et szánta zsozso, a fõoldalról elérhetõ.

Xipe

Quote from: TriviJaja, lassacskán chat lesz a fórumból ;)
Arra eredetileg az irc-et szánta zsozso, a fõoldalról elérhetõ.

baj hogy itt beszelunk?
_(๏̯͡๏)_

Xipe

Quote from: ShiroiEzért írtam, hogy "Funny"! :)

Eltekintve attól, hogy mi az igazság, nem kis koppintás (lehet) a Korán. De nem akarok hülyeséget mondani, elõbb inkább majd elolvasom. Addig is hiszek a nálam olvasottabb embereknek.
Ja, még valami. Innen majd irány a Vallás,... , ha folytatni akarja valaki, mert a végén még magamra kell szólnom, hogy :_off:...

rendben, de reszemrol a temat lezarhatjuk, majd szemelyesen eldumalhatunk rola ha akarod.
es mondjuk nem ertem,hogy az Offtopic-ban hogy lehet valami offtopic. :wtf:
_(๏̯͡๏)_

Moha

Quote from: Xipebaj hogy itt beszelunk?
Nem, csak kezd kicsit átláthatatlan lenni a thread. Mostanság jórészt párbeszédek folynak. Én pl. már követni sem tudom, mert egynapi post adagért is sokszor 2 oldalt is vissza kell menni. :)

Edit: Mondjuk itt semmi sem offtopic, csak azért azt tartsátok szem elõtt, hogy a privát párbeszédekre ott van a PM. Ez most téged is érint Shiroi. Azért ne vegyétek  :_piszka:-nak, csak megemlítettem.

Xipe

Quote from: MohaNem, csak kezd kicsit átláthatatlan lenni a thread. Mostanság jórészt párbeszédek folynak. Én pl. már követni sem tudom, mert egynapi post adagért is sokszor 2 oldalt is vissza kell menni. :)

jobb mintha kihalna a forum.

Shiroi, i understand.

Edit: nem tetszhet mindenkinek, de ha kell kiveszem.
_(๏̯͡๏)_

Xipe

_(๏̯͡๏)_

Dragon

Quote from: Mohacsak azért azt tartsátok szem elõtt, hogy a privát párbeszédekre ott van a PM. Ez most téged is érint Shiroi. Azért ne vegyétek  :_piszka:-nak, csak megemlítettem.
Ezt már próbáltam finoman megemlíteni de.... :rolleyes:
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Dragon

Nem rólad van szó.
Inkább arról, amikor Xipe és mondjuk Baldy, vagy Xipe és bárki más ennyike postokat ír:
Igen?
Nem.
Tényleg?
Hát ja.
Na, majd meglátjuk.
Meglátod?
Lehet?
Lehet??
Igen, nem biztos.
Miért?
Csak.

És még nekem is kitesz 1-2 oldalt, pedig nekem 50-esre van állítva a posts/page
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Djinn

Quote from: bpka000Nem rólad van szó.
Inkább arról, amikor Xipe és mondjuk Baldy, vagy Xipe és bárki más ennyike postokat ír:
...
És még nekem is kitesz 1-2 oldalt, pedig nekem 50-esre van állítva a posts/page
Gondolom ez rám is vonatjozik. Annyi önbizalmam azért van, hogy a "bárki"-be beleképzeljem magam  :rolleyes:
Sajnálom. Elnézést. Bocsánat. Nem akartam rosszalkodni.  :o
Ez biztos azért történt, mert Xipe olyan magával-ragadó egyéniség  És mi ezért szeretjük, nem? :p  :)

Hozzáteszem, hogy ehhez  a Berserk-es meg vallásos témához szerintem is bárki hozzászolhatott volna. Persze ez csak magánvélemény.
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Fazék

Quote from: DjinnHozzáteszem, hogy ehhez  a Berserk-es meg vallásos témához szerintem is bárki hozzászolhatott volna. Persze ez csak magánvélemény.
ezekhez sztem is hozzá lehetett volna szólni, de sztem õ is inkább az elõzõ pár napi post-mennyiségrõl beszélt... pl igaz, hogy 4-5 napig nem voltam, de akkor se voltam felkészülve tizenX oldal átolvasára... inkább ugrottam a topic-ot, annak ellenére, hogy elképzelhetõ hogy számomra is volt köztük üzenet :rolleyes: de engem ez nem zavar, mert ez tényleg az offtopic és itt miért ne lehetne hasonlókat, csak én pl lusta vagyok ennyit átolvasgatni :)

Xipe

Quote from: Blimpezekhez sztem is hozzá lehetett volna szólni, de sztem õ is inkább az elõzõ pár napi post-mennyiségrõl beszélt... pl igaz, hogy 4-5 napig nem voltam, de akkor se voltam felkészülve tizenX oldal átolvasára... inkább ugrottam a topic-ot, annak ellenére, hogy elképzelhetõ hogy számomra is volt köztük üzenet :rolleyes: de engem ez nem zavar, mert ez tényleg az offtopic és itt miért ne lehetne hasonlókat, csak én pl lusta vagyok ennyit átolvasgatni :)

hozzaszolni hozza lehetett volna,ugyan kicsit keson irogattunk mar.
Shiroi mondta is hogy fejezzuk be vagy folytassuk a Vallas topicban.
na mindegy, kiszallok a Forumbol.
_(๏̯͡๏)_

Fazék

Quote from: Xipehozzaszolni hozza lehetett volna,ugyan kicsit keson irogattunk mar.
Shiroi mondta is hogy fejezzuk be vagy folytassuk a Vallas topicban.
na mindegy, kiszallok a Forumbol.
bocs de ugye nem sértõdsz meg ha lehülyézlek? (persze csak olyan fejbekólintós módon :)) mondtam hogy felõlem teljesen nyugodtan postmonster-kedhettek, csak ha valaki rám vonatkozó dolgot is írna, az küldje el PM-ben, mert nagy valószínûséggel átsiklok felette, mert nem tudok mindent elolvasni. sztem ennyi az egész. a moderátorok pedig majd kordában lesznek tartva  :hehe:

.Attila

Quote from: Blimpa moderátorok pedig majd kordában lesznek tartva  :hehe:
Na nehogymá a nyúl vigye a vadászpuskát :rolleyes: :D

Xipe

Quote from: Blimpbocs de ugye nem sértõdsz meg ha lehülyézlek? (persze csak olyan fejbekólintós módon :)) mondtam hogy felõlem teljesen nyugodtan postmonster-kedhettek, csak ha valaki rám vonatkozó dolgot is írna, az küldje el PM-ben, mert nagy valószínûséggel átsiklok felette, mert nem tudok mindent elolvasni. sztem ennyi az egész. a moderátorok pedig majd kordában lesznek tartva  :hehe:

hat persze hogy megsertodom, rogvest megyek es elsirom magam anyukam oleben.
el sem tudom kepezlni mi keztethette eme embert ilyen gyalazatos tettre.

ez ertheto valasz volt blimp?
_(๏̯͡๏)_