Nyári "anime tábor"

Started by ignus, 2004-03-31, 00:01:34

Previous topic - Next topic

Freyja

Quote from: XagaCsajok szobája mint tavaly :D
Ha vállalod megint a földön alvást  :hehe:

Ja és a Szigeten kívül jó lenne, ha nem ütné a Szegedi Ifjúsági Napokat sem  :rolleyes:

Xaga

Quote from: FreyjaHa vállalod megint a földön alvást  :hehe:

Hát persze :D 1 feltétellel hogy nincs bogár, ha van akkor az ágyadban alszom...veled :D

Damnatus

Hali!

Augusztus 11-21 között nekem nem jó, mert Kölnben leszek.

Moha

Quote from: Xagaha van akkor az ágyadban alszom...veled :D
Ezt most fordítsd le angolra, és írd neki úgy! :hehe:

Szóval, akkor úgy látom, eddig 14 embert érdekelne a tábor? Az már egész jó...

Kvikveg

Engem is erdekel, de vmior megyek 1 hetre el, de elfelejtettem pontosan mikor. Ill nem elerheto most az a forum, ahol le van irva. + edzotabor is lesz valamikor, azt meg abszolute nem tudom mikor.
Ha megtudom, beirom.
Ezek mind juliusban lesznek ugy nez ki.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Rounin

Hümm. Munkahelyen le kellett adni már múlt héten, ki mikor akar nyáron szabira menni, úgyhogy jelenleg augusztus van megjelölve lehetõségként. Bár alkalmazkodni tudok.

Szállás inkább ház, sátor szintén végszükség esetén (vagy legyen fa a közelben és azon alszom :) )

kisvirag

akkor ahogy elnezem, az augusztus nyer :)

Sziget, SZIN biztos figyelembe lesz véve :)))
(SZINelni, en is akarok, Sziget meg pezfuggo :))) )
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Djinn

Quote from: kisviragakkor ahogy elnezem, az augusztus nyer :)
Nekünk is jobb lenne az augusztus.  :)
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Damnatus

Hali!

Akkor viszont augusztus legeleje legyen! De mindenféleképpen 11-ig legyen vége! Mert 11-21 között Kölnben vagyok az Ifjúsági Világtalálkozón.

Rounin

Quote from: DamnatusHali!

Akkor viszont augusztus legeleje legyen! De mindenféleképpen 11-ig legyen vége! Mert 11-21 között Kölnben vagyok az Ifjúsági Világtalálkozón.

De 6-a után! Akkor kapok fizut :D Vagy spórolnom kell ^^ júliusban :)

Freyja

Quote from: kisviragSziget, SZIN biztos figyelembe lesz véve :)))
(SZINelni, en is akarok, Sziget meg pezfuggo :))) )
Gondoltam, hogy nem lesz ezzel gond, ha te szervezed :D

Ja és részemrõl mindegy, hogy ház vagy sátor.

Baldy

Én, ha szerencsém van, Szigeten mint biztonsági õr leszek jelen, szóval onnan fogom a pénzt összekeresni táborra (legalábbis nagyon remélem) :)
SZIGrõl meséljetek nekem kicsit!
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

kisvirag

Szegedi Ifjusági Napok, csak a szokasos :)
kopncert, koncert és koncert :)
mondjuk nem csak ismert zenekarok, hanem van ilyen tehetségkutató része is, ahol mindenhonnan mindenféle arra érdemesnek tartott kiszenekar felléphet. Tavaly Ákos volt a záróesten a záróbanzai :) remélem idén is igy lesz :)
ajánlom: //www.szin.org

Moha

Quote from: BaldyÉn, ha szerencsém van, Szigeten mint biztonsági õr leszek jelen, szóval onnan fogom a pénzt összekeresni táborra
Lenyúlsz egy keveset a részeg vendégektõl... :lol:

Baldy

Quote from: MohaLenyúlsz egy keveset a részeg vendégektõl... :lol:

Köcce a tippet, megpróbálom megjátszani :):):)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Shadowolf

Vagy megint összedobjuk neked a pénzt mint a múltkor. ;)

kisvirag

kérdés: gondolom, mindenkinek az a legjobb, ha hétvégére esik a dolog. Az eddigiek alapján ezek a hétvégék jöhetnek szóba: július 29-31, augusztus 5-7, esetleg augusztus 12-14.

jó lenne, ha mindenki postolná, neki melyik jó. azt is mondjátok, ha mind1 melyik, és akkor azok alapján döntünk.
sajnos tudom, hogy nem lesz olyan idõpont, ami mindenkinek jó, ezért elõre elnézést kérek azoktol, akik lemaradnak majd...

Fazék

Quote from: kisviragkérdés: gondolom, mindenkinek az a legjobb, ha hétvégére esik a dolog. Az eddigiek alapján ezek a hétvégék jöhetnek szóba: július 29-31, augusztus 5-7, esetleg augusztus 12-14.
a Sziget aug. 10-tõl 17-ig lesz

Damnatus

Hali!

Én az augusztus 5-7-tel szimpatizálok!

Kvikveg

Quote from: kisviragkérdés: gondolom, mindenkinek az a legjobb, ha hétvégére esik a dolog. Az eddigiek alapján ezek a hétvégék jöhetnek szóba: július 29-31, augusztus 5-7, esetleg augusztus 12-14.

jó lenne, ha mindenki postolná, neki melyik jó. azt is mondjátok, ha mind1 melyik, és akkor azok alapján döntünk.
sajnos tudom, hogy nem lesz olyan idõpont, ami mindenkinek jó, ezért elõre elnézést kérek azoktol, akik lemaradnak majd...
Most mindegyik jonak nez ki. Juli 7-23 elvileg a nyari programom, de lehet, hogy lemondom, mert sok idore es penzre is...  :eeek:
Fahazat preferalom, de a sator is ok, csak tudjak zuhanyozni, stb...
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Baldy

Moha

július 29-31 és augusztus 5-7 nekem jó. Késõbb már nem igazán, mert valószínü menni fogok a haverokkal is valamerre, és azt augusztus közepére idõzítenénk.

Darkstar

Ha nincs ellenetekre (remélem nincs  ;) ), lehet hogy Rin és én is mennénk (bár õ fél, hogy õ lenne a legfiatalabb  :) ). Nekünk eddig mindegyik idõpont megfelel, kivéve azt, amelyik üti a szigetet.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Xaga

július 29-31 és augusztus 5-7 min1

Freyja

Eddig úgy tûnik, hogy mindegyik idõpont jó.

Damnatus

Hali!
Quote from: DarkstarHa nincs ellenetekre (remélem nincs  ;) ), lehet hogy Rin és én is mennénk (bár õ fél, hogy õ lenne a legfiatalabb  :)
Hát ezt még meg kell beszélnünk...  :_piszka:
Rin meg inkább örüljön, hogy õ a legfiatalabb! ;)

Összesítve akkor augusztus 5-7 legyen (hisz nekem, és Baldynak is az a jó :D )

Feldin

Fogalmam sincs! :D
Döntsétek el!
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Baldy

Quote from: DarkstarHa nincs ellenetekre (remélem nincs  ;) ), lehet hogy Rin és én is mennénk (bár õ fél, hogy õ lenne a legfiatalabb  :) ). Nekünk eddig mindegyik idõpont megfelel, kivéve azt, amelyik üti a szigetet.

Nyugtasd meg Rint, hogy szellemi képességeimet tekintve én sokkal fiatalabb vagyok nála :)

Feldin

Quote from: BaldyNyugtasd meg Rint, hogy szellemi képességeimet tekintve én sokkal fiatalabb vagyok nála :)
Tanusítom!!!!! :D:D:D:D

Ne félj Rin!!!
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

kisvirag

Akkor kijelenthetjuk, hogy aug 5-7?
elkezdek utánanézni a szálláslehetõségeknek, meg áraknak :)