Romantikus témájú animék.

Started by Exo, 2004-03-13, 14:05:18

Previous topic - Next topic

bandiras2

Én is csak az Onegai sorozatot tudom ajánlani. Ez volt az elsõ anime amit így láttam, és nagyon bejött. A Blue Gender-ben is van romantika, nem is kevés, de az egy kicsit más mûfaj.
Press any key to continue and any other key to quit.

Moha

Quote from: BonciNézd meg ;) Tényleg életszerû a történet, tehát nem fog elpusztulni a világ, mint egyes animekben.
Vigyázz, ezért a kijelentésedért egyesek meg fognak lincselni! :D
Quote from: AlkyraLesz-e fájdalmasabb dolog mint a 2. rész végén történtek?
Ez már egyrészt hatalmas spoiler volna, másrészt kissé egyéni megítélés kérdése...

.Attila

Quote from: MohaVigyázz, ezért a kijelentésedért egyesek meg fognak lincselni! :D
Miért, említettem én konkrét anime-t? :rolleyes:

Kvikveg

Quote from: MohaÉn aznap, mikor elkezdtem nézni, csak az elsõ részt néztem meg (késõ volt), aztán másnap rátapadtam, és folyamatosan néztem. Egyszerûen már tudni akartam, mi lesz belõle. Fájdalmas történet, az tény. Nekem meg is tette a hatását: :beken:
De ettõl függetlenül végignéztem, és szerintem érdemes, mert NAGYON jó sorozat.
A 2. rész végén pedig én is "rágtam a körmöm" azon, amit te írtál. [Spoiler]Amúgy nem hal meg Haruka.[/Spoiler]

Na mindegy, te tudod. Meske is csak a 2. részig volt hajlandó megnézni, azóta se bírom rávenni, hogy folytassa...
Ajjaj, latszik hogy en tegla vagyok a romantikus animekhez. Kozel nem aggodtam magam halalra... Viszont kib*szasnak ereztem a fiu szempontjabol. Olyan na neeee erzesem volt. Asszem itt "szalltam ki" a sorozatbol... De vegigneztem. Csakazertis. :mad:
Amikor GitS-SAC-ban spoiler Togusawat leuti az igazgatonoci, /spoiler na akkor rendesen fraszt kaptam. :eeek: Persze az nem eppen romantikus anime. :D
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Alkyra

Quote from: MohaVigyázz, ezért a kijelentésedért egyesek meg fognak lincselni! :DEz már egyrészt hatalmas spoiler volna, másrészt kissé egyéni megítélés kérdése...

Te végignézte Moha?
Megéri végignézni egyébként?

Moha

Quote from: AlkyraTe végignézte Moha?
Végignéztem. És szerintem érdemes volt. Az egyik kedvenc sorozatom lett. (pedig alapvetõen inkább a vígjátékokat szeretem, és nem a drámákat - de talán pont az életszerûsége miatt nagyon megfogott)

.Attila

Quote from: Mohakedvenc szorozatom
Sokat matekozunk? :rolleyes:

Moha

Quote from: BonciSokat matekozunk? :rolleyes:
Orrba-szájba! :D:D:D Kösz, így legalább észrevettem a typo-t és még röhögtem is egyet. ;)

Feldin

Quote from: AlkyraTe végignézte Moha?
Meg. Az egyik legjobb dráma.
A Grave a legjobb...  :bruhuhu:
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Alkyra

Öregem, most néztem meg CLAMP-ék új animejét.
A Tsubasa Choronolics-et. Valaki már írt itt róla.
Nekem piszkosul bejönn.

Ha kell a torrent akkor fölrakom nektek. Éppen Seedelek(már vagy egy fél napja..:D:D)
Sajnos még csak az elsõ két rész van fönn. Hüpp...

Alkyra

Föl került a 3. rész!
Le lehet tölteni Datebayo-tól, de itt egy közvetlen link hozzá:
tsubasa3.torrent
Oh s nemtom, hogy miért, de az ftp-n össze-vissza van az egész.
Szerintem rendszerezzétek.

Fazék

Quote from: AlkyraOh s nemtom, hogy miért, de az ftp-n össze-vissza van az egész.
Szerintem rendszerezzétek.
Szerintem ha föltalálod az idõgépet, és lepasszolod zsozso-nak, akkor talán lesz ideje szegénynek ilyenekkel is foglalkozni. Szóval idõvel szép lassan rendbe "rakódnak" a könyvtárak, de ha szeretnél ilyet, se úgy kell mondani, hogy "rakd rendbe", hanem pontosan mondd meg, hogy mi az ami a legjobb verziónak ítéltetett és miért és miket kell törölni pontosan. És így talán, még bele tud vágni idõnként 1-1-be, ha nem neki kell kisilabizálnia a fent lévõ file-okból. Vagy valami hasonló, a lényeget úgyis érted. :)

Alkyra

Oksa.

Szerintem a Datteabayo-s változatt a legjobb. S úgy tudom, hogy az jönn ki a leggyorsabban...

Moha

Quote from: White SeeDcsak egy avis részbe tudtam belenézni...
Ott egy fiú éppen szerelmet valott a másik fiúnak... ehhh, remélem a sorozatban nem ez lesz:D
Úgy látom, sikerült beleválasztanod az Onigiri fanfiction-be. :p
Azt a részt a subbercsapat rakta össze, átírt feliratokkal, annak a történetnek semmi köze nincs a sorozathoz. Poénnak szánták, csak szvsz nem jött össze nekik...
De nyugi, ez nem shounen ai anime! :)

Darkstar

Quote from: White SeeDAmúgy szerintetek az Elfen Lied-ot be lehetne sorolni ide? Csak mert az LH, Chobbits, Hellsing keverékébõl kettõ romantikus.
+Hanem számítjuk, hogy néhányan meghalnak benne, pár baleset következtében akkor elégé romantikus....

Döntsd el te. Szerintem belefér.  :)  Baleset?  :rolleyes:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Rin

:eeek:
Hááát, szerintem nem pont ebbe a stílusba tartozik... Habár azért télleg van benne némi

Alkyra

Az Elfen Lied romantikus?
Nah nee...
Én úgy hallotam, hogy egy vérengzõs ecchi anime.
Hmm... A fene belé. Megnézem. :D
Csak lenne rá idõm letölteni...
Grr... 2 napon keresztül töltöttem egy torrent fájlz(Curse of Monkey Island).
Oké leszedi. Alcholol120%ba be, csatlakoztatni a fájlt.
DE OLYAN LASSAN CSINÁLTA, HOGY AZ CSAK NA!
Plusz nem is tudta rendesen olvasni a fájlokat. (Szerintem hibás volt a fájl...)
Gondoltam játszom egy kicsit az ff8al úgy megnyugtatás képpen, erre meg a cd olvasóm nem képes felrakni...(a cdíróm most mondta be az unalmast..)
Így most meg ff kell töltenem...(a 8nak mindenképpen meg kell lennie.:):):))

Még Girls Bravo Secon Season-t is félbe kellett hagynom emiatt!!

GRR... Ócska sz*r!:comp: :comp:  :comp:

Manitu

Quote from: White SeeD++Nincs sz.r gép csak sz.r szoftver. használj linuxot:D
Azon biztos jól menne az ff8 :D  :__devil: (bocsi, meg kellett jegyeznem :) )

Miura

Quote from: White SeeDLinuxban minden megoldható:) Csak érteni kellene hozzá. De netezéshez sokkal jobb mint winfos.
Már akinek megy a net..nekem nem(nem akarja elfogadni a wireless hálókártyámat :()

Most nézek egy jó romantikus animét:Fullmoon wo Sagashite..nem olyan hogy csöpög ..meg nem is annyira a romantikán van a hangsúly,hanam inkább a zenén..de valahogy engem megfogott;)
"A szeretet hiányát az ember soha nem pótolhatja; ám a szeretet minden mást pótol."
(P. Matteo)

Miura

Quote from: White SeeDFullmoon a legkirályabb "gyerekeknek" készült anime!:D  :jee:
Lehet,hogy gyerekeknek készült,de szerintem,akkoris nagyon édes ;)
Meg nem tudom,szerintem minden ember valahol egy kis gyerek marad a lelke mélyén.. :lul:
"A szeretet hiányát az ember soha nem pótolhatja; ám a szeretet minden mást pótol."
(P. Matteo)

Rounin

Quote from: MiuraLehet,hogy gyerekeknek készült,de szerintem,akkoris nagyon édes ;)
Meg nem tudom,szerintem minden ember valahol egy kis gyerek marad a lelke mélyén.. :lul:

A szerencsések, nem mindegyik;)

Alkyra

Quote from: MiuraLehet,hogy gyerekeknek készült,de szerintem,akkoris nagyon édes ;)

Érdemes megnézni?
Vagy tényleg nagyon gyerekeknek van...(ilyen Yugioh, meg Pokemon szinten van akkor messze menjen tõlem...)

Miura

Quote from: AlkyraÉrdemes megnézni?
Vagy tényleg nagyon gyerekeknek van...(ilyen Yugioh, meg Pokemon szinten van akkor messze menjen tõlem...)
nem annál azért magasabb szinten van..szerintem úgy a 12-15 éves korosztálynak készülhetett,de még számomra is élvezetes ;)
nem túl csöpögõs,van benne dráma,és minden részben történik valami...
szerintem érdemes,de döntsd el te..adj neki egy esélyt ;)
(P. Matteo)

Alkyra

Mégegyszer a teljes nevét, ha mondanád légyszíves?

Alkyra

Nem vagyok lusta csak egyszerre 4en akarnak itthon netezni egy gépen. :D
Ezért igen kevés idõm van amikor feljövök.

Nahjó.Lusta vagyok. S akkor mi van? :) :) :)  :haha:  :haha:
Azé kösz Shiroi. :rolleyes:

Miura

Quote from: White SeeDA Fullmoonban az a jó, hogy ugyan gyerekeknek készült, de a felnõtteknek is van mondanivalója. Szal én nagyon nem szeretem a gyerekeknek készült/shojou típousú animokat, de nekem nagyon bejött. Pedig nekem fõleg a komoly/mûvészi animok tetszenek.
+A zenék nagyon királyak benne.:)
+Megható
+Drámai
+Vicces
+Példamutató és ilyeneket kellene nézniük a kisgyerekeknek és nem b.zi ameriaki szemetet...
Ezzel  én is egyetértwek..ma sikerült végignéznem..és végig drukkoltam a csajnak..egész jó kis vége lett..de azért nyitva maradt pár kérdés...

Mondanál valami komolyabb témájú animét?
A Perfect Bluet,és a Gunslingergirlt láttam...
(P. Matteo)

Alkyra

Quote from: MiuraMondanál valami komolyabb témájú animét?
A Perfect Bluet,és a Gunslingergirlt láttam...

Ha komoly romantius animet akarsz nézni akkor Kimi Ga nozomu Ein vagy Ai Yori Aoshi.
Ha akciót egy kis mágiával keverve akkor Fullmetal Alchemist.
Ha humor-t akkor Love Hina, Midori no Hibi, Vandread Season 1 s 2.
Ha könnyed humor/romantikus animet akarsz nézni akkor az Onegai sorozat.

Tessék lehet választani.  :)  :)
Van minbõl böven. :D
Jó szórakozást.

Miura

Quote from: White SeeDNyitva maradt pár kérdés? Hol? Mi?

Hogyan fojtatódik Takutso(?) élete,és Mitsukival egy pár lesznek-e...

Az ajánlatot én még felturbóznám két komoly romantikus drámával (Amik személyes kedvenceim):
Kenshin OAV
Saikano

És mégkomolyabb:
Lain, NGE, Elfen Lied, Madlax, Gilgamesh

Véresen (szó szerint) komoly:
Hellsing, Elfen Leid
az hogy visszatér-e még énekelni,és milyen formában..Fullmoonként?vagy Mitsukiként

most nézem a hana yori dangot..igazán érdekes nagyon romantikus anime..és minden részben történik valami(legalábbis eddig 14 részt láttam ötven valahányból...hátránya az,hogy hiányzonak részek belõle(36-46-ig nincs fennt az usteamen :( )
(P. Matteo)

Alkyra

Nos végignéztem a DearS animet.
Hát ez nagyon lol! :D
Olyan jókat röhögtem, hogycsakna! :lul:  :lul:
A grafika nagyon jó, a sztori furcsa, a zenék jók(fõleg az ending s a intro.:D), de sajnos ez is nagyon rövid. :(
Aki szereti az LH-t vagy a Girls Bravo stílusú animeket annak kötelezõ!  :jee:
Értékelés: 80%

Hmm...Tudtok még ehhez hasonló animeket?(ecchi, comedy, love-romance) Következõnek az Ichigo-n gondolkoztam, de az meg hpyer rövid..
Hiába keresek a neten, nem találok semmi érdemlegeset...

Moha

Quote from: AlkyraAki szereti az LH-t vagy a Girls Bravo stílusú animeket annak kötelezõ!  :jee:
Rendicsek, felírtam a listámra. :)
QuoteHmm...Tudtok még ehhez hasonló animeket?(ecchi, comedy, love-romance)
Green Green, Mahoromatic, esetleg Rizelmine. ;)