Nyári "anime tábor"

Started by ignus, 2004-03-31, 00:01:34

Previous topic - Next topic

Pandóra

Quote from: Xipenem lesz egyszeru.
Na tessék.
"Ever wonder why I never really truly connect
Although my eyes are open
I can hold your gaze
But I am never connected
Never connected"
(D. Hayes: Darkness)

Xipe

Quote from: PandóraNa tessék.

nem kell felni, mi majd "vigyazunk" rad.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Rounin

Quote from: Xipenem kell felni, mi majd "vigyazunk" rad.

Már elnézést, de azt hiszem egy ifjú hölgy megvédésének idejéig visszavedlek lovaggá róninból ;) Ennyit megér nekem :)

(újaknak - Soridan, mint a fórum paladinja én voltam/vagyok(?) )

Off ende ;)

Xipe

Quote from: RouninMár elnézést, de azt hiszem egy ifjú hölgy megvédésének idejéig visszavedlek lovaggá róninból ;) Ennyit megér nekem :)

(újaknak - Soridan, mint a fórum paladinja én voltam/vagyok(?) )

Off ende ;)

felolem.
akkor sincs eselyed egy vadasszal szemben.
nameg kettovel.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

kisvirag

/me eszreveszi hogy kedvenc róninját holmi vadászok fenyegetik, átalakul hát kedves virág álcájábol sötét rejtett énjévé, és kivillanó fogait fenyegetõn kivillantja:

rég ittam friss vért!

(ghehe, /me szipolygyom)
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Kvikveg

Quote from: kisvirag/me eszreveszi hogy kedvenc róninját holmi vadászok fenyegetik, átalakul hát kedves virág álcájábol sötét rejtett énjévé, és kivillanó fogait fenyegetõn kivillantja:

rég ittam friss vért!

(ghehe, /me szipolygyom)
Kollega, fogjunk ossze!  :__devil:  :lul:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Rounin

Quote from: kisvirag/me eszreveszi hogy kedvenc róninját holmi vadászok fenyegetik, átalakul hát kedves virág álcájábol sötét rejtett énjévé, és kivillanó fogait fenyegetõn kivillantja:

rég ittam friss vért!

(ghehe, /me szipolygyom)

Félreértés ne essék, kedvenc rónin, mert egyetlen rónin :p . Höhh.
Szipolygyom? Beletörõdtél végre?? ^^

Xipe

rég ittam friss vért!

(ghehe, /me szipolygyom)

vadaszok ezen jot kacagnak.
_(๏̯͡๏)_

Pandóra

Quote from: RouninMár elnézést, de azt hiszem egy ifjú hölgy megvédésének idejéig visszavedlek lovaggá róninból ;) Ennyit megér nekem :)
:hail: hálám a sírig, sõt még azon túl is üldözni fog!
 :angyali:
I can hold your gaze
But I am never connected
Never connected"

Pandóra

Ki mondta, hogy én a Balatonra szavazok?
I can hold your gaze
But I am never connected
Never connected"

kisvirag

na, kedveseim, a Happy Day meg mindig nem valaszolt az emilemre... mondjuk mivel 20 fõ fölött tartunk már, egyébként sem biztos, h jo lesz nekünk, merhogy 18 feröhelyes.
utananeztem meg ennek annak, jovoheten felhivom a Toroki Ifjusagi szallot, hogy ott milyen lehetöségek vannak, meg itt vannak a kempingnek az árai, sajna nem olcsó...

Üdülõkben 4 ágyas szobák: 3000 Ft/fõ/éj
Pótágy:    2000 Ft/db/éjszaka  
Lakóautó 3 fõig:  3000 Ft/éjszaka  
Lakókocsi(sátras utánfutóval gépkocsi parkolás 3 fõig): 3000 Ft/éjszaka  
Sátorhely 3 fõig:   2500 Ft/éjszaka  

mondjuk a Kempingnek annyi elõnye van, hogy ott van a Tisza szájában, mellette a vállakozói udvar, ahol ilyen halomra vannak egymáson a hamburgerezök, pizzasok, kocsmaszerüségek.

Fazék

Quote from: kisviragna, kedveseim, a Happy Day meg mindig nem valaszolt az emilemre... mondjuk mivel 20 fõ fölött tartunk már, egyébként sem biztos, h jo lesz nekünk, merhogy 18 feröhelyes.
utananeztem meg ennek annak, jovoheten felhivom a Toroki Ifjusagi szallot, hogy ott milyen lehetöségek vannak, meg itt vannak a kempingnek az árai, sajna nem olcsó...

Üdülõkben 4 ágyas szobák: 3000 Ft/fõ/éj
Pótágy:    2000 Ft/db/éjszaka  
Lakóautó 3 fõig:  3000 Ft/éjszaka  
Lakókocsi(sátras utánfutóval gépkocsi parkolás 3 fõig): 3000 Ft/éjszaka  
Sátorhely 3 fõig:   2500 Ft/éjszaka  

mondjuk a Kempingnek annyi elõnye van, hogy ott van a Tisza szájában, mellette a vállakozói udvar, ahol ilyen halomra vannak egymáson a hamburgerezök, pizzasok, kocsmaszerüségek.
hínnye... ezek az árak hirtelen megütöttek. tegyük még kétségesebbé a részvételemet :o

kisvirag

még nem mondtuk, hogy ide megyünk :) az ifjusági szállónak talán barátságosabb árai vannak....

Rounin

Quote from: Blimphínnye... ezek az árak hirtelen megütöttek. tegyük még kétségesebbé a részvételemet :o

Ehm... ennyibõl emigrálhatok Görögországba :lol:

Damnatus

Hali!

Hát az, hogy 1 négyágyas 3000, az engem is meglepett, de csak 2 éjszaka lesz, nem?

Moha

Quote from: kisviragaz ifjusági szállónak talán barátságosabb árai vannak....
Remélem. Ezek az árak azért kicsit meredekek.

Cobra

Majd alszunk az autókban, ott 4-en tudunk 3 ezerért   :D
Egyébként a szálloda 3 ezerében van étel, vagy ellátás nékül ennyi?
Hide and fear, Cobra Commander is here !

kisvirag

Közvetlenûl a Tisza partján található a kemping. Az árnyas területen lévõ sátor- és lakókocsi helyek mellett, 2 és 2+1 ágyas komfortos faházak valamint kõépületekben 4 ágyas komfortos szobák várják a vendégeket.
Szolgáltatások: közös konyha és tusoló, tûzrakóhely, áramcsatlakozás, kajak- és csónakkölcsönzés, igény szerint borkóstolás, lovaglás szervezése.
Étkezési lehetõség a közeli vendéglõkben és a kemping melletti vállalkozói udvarban

ennyi van az oldalon rola

Moha

Quote from: CobraMajd alszunk az autókban, ott 4-en tudunk 3 ezerért   :D
Az attól függ, milyen a kocsi. Az én Marutimban aligha aludna 4 ember kényelmesen. :D

Cobra

Azt nem írtam, hogy kényelmes is lesz  :p

Viszont így, hogy semmi étel nincs az árban, így sok a 3 ezer. Kérdezd meg, hogy van-e csoportkedvezmény  :)
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Ramiz

Ez nagyon sok! Plusz nem olyan nagy buli, hogy "közvetlen Tisza-parti". (Marha sok szúnyog!!! Azoktól idegbajt kapok.)
Ööö... bocsánat, hogy ilyen kötekedõ vagyok. ^^
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

kisvirag

amm, nem hiszem, h oan sok szunyog lenne, mivel az ottan humanizalt terulet, ha kelloen lenn van a Tisza kellemes homokparttal.

Rounin

Shadowolfot is feljegyezheted, jelezte, hogy amennyiben nincs kifogása senkinek (NINCS!!!! :morci: :morci: ) akkor jön.

Damnatus

Hali!

Hát nem is tudom, Shadowolf jöjjön-e? Ám legyen ;) !
Akkor eddig kik jelentkeztek?

Pandóra

És ha egy olyan helyet keresnénk, ami iránt rohadtul nem érdeklõdik a turizmus, de azért csak van ott valami víz? (Az a baj, hogy az ilyen helyet nem tudok nagyon - azon a helyen kívül, ahol lakom.....)
Kicsit utána kell nézni.
I can hold your gaze
But I am never connected
Never connected"

kisvirag

hat, Pandora, keves olyan hely van az orszagban, ahol van valami ertekeheto viz, es ne erdeklodne utana a turizmus...
vagy ha van is, nincs meg a szukseges infrastruktura, tobb mint 20 emberre kell helyet talalnunk.
Meg esetleg utana tudnek nezni, ismerek egy helyet, ami egesz jo, es nem is tul felkapott meg, csak nem tudom, hogy ott mennyire tudnank szallast keresni egy, ketto, meg az telleg csak annyi, hogy egy banyatonal kialakitott strand ilyen fagyiyos hamburgerezos cuccokkal, aztan kb ennyi, mer kicsi falu, az is kicsit arrebb, meg ienek... Ez a hely egyebkent Gyekenyes mellett (Somogy) a Kotro...
es ott nemigen talalnank kozelben bankautomatat :) bolt megin szepmessze akarmi... szoval az ien nem turizalt helyeknek ez az atka...
jovoheten megkerdem a ifiszallot, es ha az is gaz, akkor ajanlom ejteni a Koros/torok temat, es vmi mas helyet keresni....

Ramiz

Víz jön a csapból elég... :lazza:  :__devil:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Darkstar

Van valami fejlemény?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

noriko

Quote from: RamizHa lelki és fórumon keresztül nyújtható támogatásra gondolsz, akkor semmi probléma."
Quote from: DamnatusÉn szívesen besegítek!
Quote from: RouninSzólj mi kell  Most aktív akarok lenni
Quote from: NokiRám számíthacc .
Nosza! Remélem komolyan gondoltátok a támogatást! ;) figyelek ám! :ejnye:
Úgy rémlik ott akadt el a dolog, hogy hova menjünk ahol nincs nagy drágaságosság az árak terén.
Segítõk, figyelem, keressetek javasolható helyeket, ahol nem csak sátorozási lehetõség van.
arigato elõre is, kisvirag nevében is
(persze ha nem igényeltél volna segítséget, akkor gomen.. :o )
"I wish I could, but I don't want to."

Damnatus

Holnap reggel neki is állok keresni! ;)