Bemutatkozások

Started by Shock12, 2003-09-25, 00:54:41

Previous topic - Next topic

HVp213

Quote from: entreriItt vagyok én is.(...) üdv.  :)
Üdv Itthon entreri! :jee:
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

.Attila

Djinn

Üdvözlet entreri!  :)
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Manu

Quote from: entreriItt vagyok én is. Már régóta olvasgatom a fórumot, de még csak most szánom rá magam, hogy aktív legyek. Kb. 2 éve érdeklõdök az anime, maga, távol keleti filmek iránt.

ööö.... szóval üdv.  :)

Szasz entreri!
Az említett filmek iránti érdeklõdésed dícséretes. :)

Rounin

Quote from: entreriItt vagyok én is. Már régóta olvasgatom a fórumot, de még csak most szánom rá magam, hogy aktív legyek. Kb. 2 éve érdeklõdök az anime, maga, távol keleti filmek iránt.

ööö.... szóval üdv.  :)

öööö... ditto (és jól látod, emiatt ily' szapora e thread)

Raggie

Hattalmas üdvözet Nethireenek és entrerinek!!! Az angolhoz nézzetek be a nagyon lol topicba! Van egy-két jótanács! ;) És mostmár bátran ajánlom, hogy nézzetek GOLDEN BOY-t!! :jee:
(ja és a CB naggyon dícsérretes!)
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

syeren

Szia entreri!!!!  :haha:

Ramiz

Üdv entreri!
A filmes topikokban várunk és elvárunk! ;)
(Csak nem zavar, hogy mindenki köszön, addig is megjegyzi a neved és a jó kis avatarod... :) )
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Necrid^

Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Moha

Üdv a fedélzeten entreri! Ent(r)er(i) the phorum! :D

Kvikveg

WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Fenrir

Üdv entreri!! :jee:
For those who seek perfection there can be no rest in this side of the grave.

Damnatus

Üdv Nethiree!
Üdv Selba!
Üdv entreri!
Üdv ToTo!

Shugaru

üdvüzlet minden ujnak
aki az rpg sorozatot kedveli annak két sorozatot tudok nagyon ajálani az egyik az a Star ocean ex a másik pedig raganrok sorozat lenne mindkettõt nagyon tiudom ajálani ( oltári jo sorozatok)
 :jee:

syeren

Szia Shugaru!!!  :)

Nethiree

Quote from: RouninNem csetes -.- Irc :zen:

Kijavítottam :zen:

Látszik, hogy azt sem kezdtem nagyon régen.

Ramiz: Engem sem úszol meg a filmes topikokban :P

Köszönöm, mindenkinek a kedves fogadtatás. :)

..és Üdvüzlet entreri - még akkor is, ha régebben figyelsz is itt, mint én ;)

Ramiz

Quote from: NethireeRamiz: Engem sem úszol meg a filmes topikokban :P
:hopp: Hurrá!!! Gyere csak, forró kakaóval/hideg sörrel/üdvözlõ öleléssel/jó kis filmtippekkel várunk (ízlés szerint :) )! :haha:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Selba

Sziasztok!

Megvallva az õszintét nem emlékszem, hogy írtam -e ide vagy sem, de minden esetre nem hagytam mély nyomokat, szóval megengedek magamnak még egy postot ;)

A nevem Judit, 19 vagyok és idegenforgalmat tanulok angol nyelven. Szüleimmel és egy macskának álcázott bolhazsákkal élek, ami nem rég töltötte be a 14. évét minálunk. Szeretem a japán, görög, orosz zenét és kísérletezek a filmekben olyan nagyon jól kinézõ, de kegyetlen ízû keleti kajáknak a magyarosításával. Kedvenc íróm Raymond E. Feist, kedvenc fagyim a sárgadinnye és rajongok a macskákért.
Régóta szeretem az anime-ket, mindig is szeretni fogom. Még nem találkoztam soha rosszal, de tény, hogy van amit kifejezetten szeretek^^ Ezek abban a megtiszteltetésben részesülnek, hogy CD-re kerülnek. Bármilyen infantilis is szeretem a sok-sok tündérkékkel és gonosz démonokkal megrakott filmeket és éppen ezért a Sailor Moon nálam örök zöld marad :) One Piece és Naruto a másik két mániám.
Rajongok az RPG- kért, most éppen Ragnarök köt le, magyaron Dhin a nevem, de nem gyakran járok fel. Kedvenc játékaim egyike a Divine Divinity és szeretném megszerezni a Hack:// játékokat.
Dióhéjban ennyi. Ha eddig eljutottál köszi, hogy végig olvastad.

Pirula

Rin

HVp213

Quote from: SelbaSziasztok!(...)
Üdv Itthon Selba! :jee:
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Necrid^

Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

RE@L

Üdv Usteam en Selba, érezd jól magad! :lazza:

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

.Attila

Üdv Selba!
Te sem leszel Ranma lelki társa :)
A .hack játékok nekem megvannak.
Btw. nem találkoztunk mi a RO-ban? Arduinna néven futkorásztam.

Zelgadis

Hali Selba!
No csak így tovább anime téren, akad még ott látnivaló bõven ^^""
Elvonási tünetek kezelésére pedig gyógyszerésze is az Usteamet javasolná ;)!

Relunx

Üdv néked Selba! És aztán falni az animéket!

Relunx

Selba

^^ Köszi mindenki^^

Bonci, már biztos elszaladtál mellettem párszor :)

RE@L

LOL Kicsi a világ =)
1 éves koromban jöttünk át erdélybõl....

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

.Attila

Quote from: SelbaBonci, már biztos elszaladtál mellettem párszor :)
Már nem RO-zom, anno a viszályokba került HungaRO-n voltam, ami aztán a viszályoknak köszönhetõen kicsit lezüllött, azt eltûntem onnan. Volt ott egy USTeam klán.

Hogy mennyire kicsi a világ, egy kis mese, ha szabad:
Évfolyamtársam (barátom) szól, hogy mesélt a japán ösztöndíjról vkinek, és az a vki szeretne érdeklõdni, megadhatja-e neki az msn címem. Aztán felkeresett, és kiderült, hogy AngelHunter nickre hallgat (-> = az itteni AngelHunterrel :)). Ez volt most már 1,5-2 hónapja szerintem.
Megkerestem õt, hogy nem tud-e ajánlani olyasvkit, aki japán nyelvet tudna oktatni nekem a nyáron. Tudott. Felkerestem msn-en az illetõt, és már a fényképe is ismerõs volt, aztán kiderült, hogy jó volt a megérzésem: Ekuseru, szintén volt fórumos :haha:

Rounin

Quote from: SelbaSziasztok!
.

Hajimemashite, kézcsók, üdvözlet :]

Feist és Div.Div. végett minimum 190 centisnek látlak :haha:

Érezd jól magad és ne légy olyanná, mint itt sokan mások. Légy normálisabb, kérlek :D