Bemutatkozások

Started by Shock12, 2003-09-25, 00:54:41

Previous topic - Next topic

animoni

Quote from: syerenHát látod, akad azért néhány csaj is a fórumon...!  ;)  Egyébként szia!!!

Hello syeren :haha: Te is meg vagy? Tegnap néztelek, de nem voltál itt!
You called me strong, you called me weak
But your secrets I will keep
[/COLOR]

NeoOz

Sziasztok!!!!!

Gondoltam, hogy regisztrálom magam, bár sajnos nem lesz annyi idõm, mert ugye érettségi, meg sorolhatnám.
Az animék közül elsõsorban a Sailor Moont láttam, amit elõször gagyinak tartottam, de azóta imádom! Persze az abszolut a Cowboy Bebop, már csak a kiváló zenéi miatt is. De jónak tartom még: elvenlied, azumanga-the movie, vampire hunter d (a felújított változat), satöbbi:)
Mangák közül most a berserk a favorit, de az angel dustot is bírom.
Hobbim: versírás, zenehallgatás (alanis morissette-seatbelts-origa-ilaria graziano!!!)
Röviden ennyi.
Más úgy nincs.
Tényleg.
I don't believe in revenge, in right or wrong, good or bad....

Ramiz

Üdv NeoOz! CB rulez! :cool:
Animoni: ne postolj sokat egymás után, hanem írd egy postba, mert a modik mérgesek lesznek, Feldin meg irigy. :_devil:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Djinn

Üdvözlet NeoOz!  :)
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Pirula

Üdvözlégy NeoOz! :)

HVp213

Quote from: NeoOzSziasztok!!!!!
(...)
Welcome at Home NeoOz!  :jee:
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

animoni

[/COLOR]

Rounin

Quote from: NeoOzSziasztok!!!!!

Gondoltam, hogy regisztrálom magam, bár sajnos nem lesz annyi idõm, mert ugye érettségi, meg sorolhatnám.
Az animék közül elsõsorban a Sailor Moont láttam, amit elõször gagyinak tartottam, de azóta imádom! Persze az abszolut a Cowboy Bebop, már csak a kiváló zenéi miatt is. De jónak tartom még: elvenlied, azumanga-the movie, vampire hunter d (a felújított változat), satöbbi:)
Mangák közül most a berserk a favorit, de az angel dustot is bírom.
Hobbim: versírás, zenehallgatás (alanis morissette-seatbelts-origa-ilaria graziano!!!)
Röviden ennyi.
Más úgy nincs.
Tényleg.

Hajimemashite!

Grüss Gott :) Manga-ízlés terén azt hiszem, szavam se lehet ^^'

Edit: gekk, hát én adtam oda neki a berserket o.O ^^"

Necrid^

Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Baldy

Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

syeren

Üdv néked NeoOz !  :haha:
(Anno én is a SM-al kezdtem...)

Darkstar

Welcome NeoOz!
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Damnatus

Üdv köztünk NeoOz! :)

Raggie

Üdvözlégy NeoOz! És Ramiz kollégához csatlakozva tényleg azt kel, hogy mondjam, amit ugyan te is említettél, ... már mindannyian tudjuk, hogy mit akarok mondani, de azért csak húzom egy kicsit, naszóval.... elfelejtettem... nem megwan!! : CB Rulz!

Rounin kollégának meg válveregetés az ige terjesztéséért!  :jee:
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Meske

Üdv animoni és NeoOz!

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Squito

Hello animoni és NeoOz :tezsvir:  :appl:

animoni

Quote from: SquitoHello animoni és NeoOz :tezsvir:  :appl:

Hello:)
Te is szereted a Hellsinget :haha:
Az avatorod alapján :haha:

Quote from: MeskeÜdv animoni és NeoOz!

Hello Meske :haha:
[/COLOR]

Nakedape

Quote from: BlimpSajnos nem vagyok egy túlságosan fórumozó típus, /az 1000 post-ot talán ha 5-10 éven belül már el is érem majd/ de talán ez még megbocsájtható :)
engem ez a "nemforumozó" (1600 post, hogy repülnek az évek.. :) ) hozatott ide, de alapvetõen én is nézek animet, meg ilyeneket (alapvetõen kultúrsznobként mûködve mindig kerestem a jó, különleges dolgokat, de ha a japán rajzfilm ennyire népszerû lesz, lassan mást kell keresnem;) )

bemutatkozhatok is: XY, biológushallgató, "hobbi": zene,rajzfilm, film, színház, net, csupa meglepõ... igény esetén bármely kifejtve..

amúgy az ez nagyon lol-ban rajtam keresztül is juttatott blimp (tolvaj:) ), ráadásul ûgy tesz mintha számítana a véleményem:) néha kérdez, meg fogalmaztat velem:), én vettem neki a vespát, s teccet a nindzsák bandája a titanicon a filmszakadás ellenére.

itten szeretem pl: COWBOY BEBOP, FLCL, Vampire Hunter D, Tokioi keresztapák, chirioo stb, stbm, fõleg nem a sorozatok, mert arra sok idõ kéne

ilyesmik
köszönet, ha bárki elolvasta
tisztelet
Naked Ape
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Fazék

Üdv te semmirekellõ csupasz majom! :D

(helyesírási hibák miatt inkább ne szóljatok neki, eleget szivatom én :haha: )

Pirula

Szeva Nakedape!

animoni

Szia Nakedape!

Valamilyen szinten egy cipõbe járunk, én is biológus hallgató vagyok, de XX a ivari kromoszóma párom :haha:
[/COLOR]

syeren

Szia Nakedape! Én is biológusnak tanulok, csak eggyel animoni felett!  ;)

Ramiz

Üdv Nakedape!
A testvéred által használt megnevezés általánosan elfogadott név vagy csupán rögtönzés? :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

HVp213

Quote from: Nakedapeengem ez a "nemforumozó" (...)
Naked Ape
Üdv Itthon Nakedape!  :jee:
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Nakedape

Quote from: RamizÜdv Nakedape!
A testvéred által használt megnevezés általánosan elfogadott név vagy csupán rögtönzés? :)
elfogadott  :)

testvér?? ha esetleg csuklyás-szektás-csirkeáldozós módon érted, az lehet, de semmi vérségi, mindkettõnk szerencséjére...

üdv Pirulának, s a kedves biolsorstársaknak is (óriási logikámmal még arra is rájóttem, hogy valószínûleg Animoni is szegedi, okosvagyok mi? :haha:  )

ask dna

Moha

Üdv a fedélzeten, Nakedape! Stílusos az avatarod. ;)

animoni

Quote from: Nakedapeelfogadott  :)

testvér?? ha esetleg csuklyás-szektás-csirkeáldozós módon érted, az lehet, de semmi vérségi, mindkettõnk szerencséjére...

üdv Pirulának, s a kedves biolsorstársaknak is (óriási logikámmal még arra is rájóttem, hogy valószínûleg Animoni is szegedi, okosvagyok mi? :haha:  )

ask dna

Ez meg honnan veszed :haha: ?
[/COLOR]

syeren

Animoni is Szegeden tanul, mint én és valójában teljesen véletlenül majdnem ott lakik, ahol én is (egyébként: Dunán-túúúúl) !  :)

Nakedape

Quote from: animoniEz meg honnan veszed :haha: ?

onnan bátorkodtam, hogy Syeren írta, hogy föléd s szegedi..:)
de gondoltam nem erõsítem meg az infót, gyorsan, hátha illetlenség, de aztán Syeren is megírta:)

üdv Moha, HVp213, Ramiz is.

animoni

És ki nem találjátok, de két ajtóval lakik mellettem syeren itt Szegeden :haha:
Feltéve, ha nincs máshol :haha:
[/COLOR]