Melyik animet láttad legutóbb? Hogy tetszett? - Archive #1 - 2004-05 - 2006-03

Started by Moloko, 2004-05-15, 22:21:16

Previous topic - Next topic

Darkstar

Quote from: AlkyraHát ilyen jót már rég röhögtem! :D
Eszméletlen jó a NGE. (csak az a baj vele, hogy NAGYON szaggat...pedig mplayer játszom le..)

Tudom tudom...sajnos késõbb közel sem lesz ilyen s teljes fordulatot vesz az egész(legalábbis egy haverom ezt mondta..), de nekem így ahogy most van nagyon bejönn! :D
Remélem még tartják ezt stílust pár epizódig. :) :haha:

A 14. résztõl kezd változni, és akkor is fokozatosan, de nekem azért végig bejött. (Az utolsó 2 rész nehezen emészthetõ volt). off: milyen géped van?
(Az elõbb is én írtam, csak rin menet közben átjelentkezett, és én nem vettem észre!  :) )
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Alkyra

Ugye azé a jó(/élet)kedvük megmarad? :)
Me nekem pl Asuka most eszméletlenül bejönn.(kiemeli Shinjit a hétköznapjaiból-s önmagából is:lol:)

Olyan Mai Hime-s lesz?(aki látta, az érti, hogy mire gondolok..)Mármint a váltás.
(vidámból elkeseredtbe majd szomorúba majd végül fájdalmasba)

.Attila

Quote from: AlkyraUgye azé a jó(/élet)kedvük megmarad? :)
Me nekem pl Asuka most eszméletlenül bejönn.(kiemeli Shinjit a hétköznapjaiból-s önmagából is:lol:)

Olyan Mai Hime-s lesz?(aki látta, az érti, hogy mire gondolok..)Mármint a váltás.
(vidámból elkeseredtbe majd szomorúba majd végül fájdalmasba)
A Mai-HiME visszavált boldogba, az NGE nem igazán. Bár az End of EVA-t még én sem láttam, ideje volna bepótolni vmikor.

Relunx

A mostani áldozat a Slayers Try-volt! Nagyon Tetszett! Jó volt a stori, csak kár hogy 1 fõgonosz volt benne...Ismét hozta a Slayers feelinget... :jee:
(Nekem a NEXT tetszik a legjobban)

Relunx

Necrid^

Quote from: RelunxA mostani áldozat a Slayers Try-volt! Nagyon Tetszett! Jó volt a stori, csak kár hogy 1 fõgonosz volt benne...Ismét hozta a Slayers feelinget... :jee:
(Nekem a NEXT tetszik a legjobban)

Relunx
Egyetértek..nekem is a Next jobban jn be.. :jee:
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Relunx

Ennek örülök Necrid! Nekem azért is jött be jobban mivel abban több a fõgonosz akit legyõznek + kedvenc karim (Zangulus) is benne van! :D

Relunx

Fazék

Relunx

Ennek nagyon örülök!
És ha sorrendet kéne felállítani akkor hogy döntenétek?
Nekem:
Slayers NEXT
Slayers
Slayer TRY
Nektek?

Relunx

Fazék

Quote from: RelunxEnnek nagyon örülök!
Nekem:
Slayers NEXT
Slayers
Slayer TRY
Nektek?

Relunx
szintén

SaiyaGin

Nekem:
Slayers NEXT
Slayers
Slayer TRY
Nektek?

Relunx

Én is valahogy így döntenék. A Try vége felé lévõ fillerek nem nagyon tetszettek.  :rolleyes:

Pirula

Quote from: BonciAz Onegai Twins szerintem jobbra sikeredett, és ott nem béna a fiú :)
Akkor bele fogok vágni abba is, kösz az infót!

Necrid^

Nekem:
Slayers NEXT
Slayers
Slayer TRY
Nektek?

Relunx
Ditto.. :jee:

Meske

Na ide is régen írtam már, mivel a suli miatt nem nagyon volt idõm animéket nézni, de ezt most behoztam, s már végig is néztem az Aquarian Age-et.

Nekem nagyon tetszett az egész, s az összes zenéje is bejött! :jee:

Kyota pedig a legkirályabb! :cool: (Valaki nem tudna nekem normális méretû képet szerezni róla, mert nem találok, vagyis csak nagyon kicsiket... :o)

És még annyit fûznék hozzá, hogy:
It's very-very mellow mellow! :D

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

.Attila

Quote from: MeskeNekem nagyon tetszett az egész, s az összes zenéje is bejött! :jee:
Yuki Kajiura ;) Megvan az OST :)

Alkyra

Hát most tartok a 19. résznél..nagyon durva...de nagyon.
Elég kemény, hogy majdnem kinyírta a saját haverját, pedig nem is tudott róla. Egy ahogy nézem az EVA-k is Angelek, csak szerintem Adam génjeibõl csinálták õket.

Eléggé hülye kérdés mert már tudom a választ rá, hogy nem, de a vége az happy lesz?
Mert én örülnék, ha mindenki túlélné(legalábbis a fontosabb szereplõk) s õk 2en is összejönnének s együtt is maradnának.

Nah töltöm tovább...Eddig nagyon jó anime.(elég keményen az érzelmekre hat)

Dragon

Quote from: AlkyraNah töltöm tovább...Eddig nagyon jó anime.(elég keményen az érzelmekre hat)
Örülök, hogy tetszik.
Ha végeztél, itt egy ki utánnaolvasnivaló:
[SPOILER]
Episode guide
Characters
és itt van az egyik legjobb fansite (ugyan német, de ez nem lehet akadály :) ):
Evangelion Armageddon
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Alkyra

Brrrr...
Ez nagyon szörnyû. Ez túl durva az én lelkivilágomnak. Kell valami vidám anime!!
MOHAAAAAAAAAAA TASKETTEEEEEEEE!!!!!!!!!! :)

Moha

Quote from: AlkyraMOHAAAAAAAAAAA TASKETTEEEEEEEE!!!!!!!!!! :)
A Rizelmine-t láttad már? Én pl. azt néztem felüdülésként a Saikano után.
De amit most kezdtem el nézni, az se rossz: Uchuu no Stellvia (Stellvia of the Universe). Egész vidám eddig, és a fõszereplõ csaj hihetetlenül aranyos (lásd: az aláírásom). :)

Darkstar

Én az NGE-bõl utólagos elolvasásra ajánlom még ezt
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Relunx

Slayers Try után megnéztem ismét (immár 7-edszerre) az Ah! My Goddess OVA-t! + Épp most tartok a Bakuretsu Tenshi felénél...

Relunx

Alkyra

Quote from: MohaA Rizelmine-t láttad már? Én pl. azt néztem felüdülésként a Saikano után.
De amit most kezdtem el nézni, az se rossz: Uchuu no Stellvia (Stellvia of the Universe). Egész vidám eddig, és a fõszereplõ csaj hihetetlenül aranyos (lásd: az aláírásom). :)

Huh! Ez pont jókor jött!! Túl bonyolult az NGE az én lelkemnek.(fõleg, hogy ma fogok érettségizni. :) :) :) :) )
Egyszer majd végignézem, de most nem vagyok képes rá.

Ramiz

Az NGE anime után én mindent elolvastam, amit lehetett, és teljesen nem állt össze. Mint egy kirakó, aminek egy-két darabja mindig kimarad, és akárhová erõltetem be, egy másik darabka kiugrik helyette.
Ha kész lesz az egész manga, majd azt elolvasom, hátha az kicsit logikusabban össze lesz rakva.
De NGE-vel átmehetünk másik topikba.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Necrid^

Most nézem a "School Rumble" és eddig naon be jón.. :jee:kösz bonci az ajánlás

Emarsharae

Na, én is kérek akkor ajánlást!
Tud valaki segíteni? Keresek valami... (enyhén depis,) komolyabb animét amiben nincsenek idegesítõ kisgyerekek nagy szemekkel, lehetõleg semmi idióta kisállat/házikedvenc... bishis animék elõnyben. Lehetõleg az átlag korhatár ne 15 év legyen, és a sok csaj vs. egyszem magányos pasi sem igazán a kedvencem...
Mit láttam: .hack//SIGN, Wolf's Rain, Saiyuki, Yu Yu Hakusho, Ninja Scroll, Naruto, Inu Yasha, Fruits Basket, Escaflowne, Gundam Wing, Ayashi no Ceres, Fushigi Yuugi, GitS-SAC, Utena, Blue Gender, etc...
Van valami amit ajánlani tudtok a számomra? Vége a vizsgaidõszaknak... és nincs mit csinálnom! (amikor épp nincs munkám) :o
Ja, NGE is megvolt már, mielõtt letoltok hogy nem néztem meg mint alapmûvet. :D
"Cute things kill people."
"But for heaven's sake—you're wizards! You can do magic! Surely you can sort out—well—anything!"
"The trouble is, the other side can do magic too, Prime Minister." - J. K. R. (HP & THBP)

Dragon

Quote from: EmarsharaeJa, NGE is megvolt már, mielõtt letoltok hogy nem néztem meg mint alapmûvet. :D
Ha csak ezért nézted meg... :p
Quote from: RamizDe NGE-vel átmehetünk másik topikba.
Van már NGE topic, vagy csak én nem látom?
nehogymá ne én legyek, aki megnyitja... :D
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Darkstar

Quote from: bpka000Van már NGE topic, vagy csak én nem látom?

Ez  van, de úgy látom, errõl te is tudsz.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Emarsharae

Quote from: bpka000Ha csak ezért nézted meg... :p
Nem. Ezt egy árva szóval se mondtam.
"Cute things kill people."
"But for heaven's sake—you're wizards! You can do magic! Surely you can sort out—well—anything!"
"The trouble is, the other side can do magic too, Prime Minister." - J. K. R. (HP & THBP)

Kupo

Ma néztem meg az utolsó részét a Full Metal Alchemist-nek.Kb 2 és fél napon át néztem, alvás, kis netezés szünettel, de egyfolytába néztem. :lul: Nagyon jó szerintem.Lesz movie is, ugye?Asszem azt láttam egyik topikba.Vagy folytatása sorozatba, vagy az nem?

Darkstar

Quote from: KupoLesz movie is, ugye?Asszem azt láttam egyik topikba.Vagy folytatása sorozatba, vagy az nem?

Már van movie , de úgy tudom, még nem tölthetõ.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Alkyra

Jah, ha megjelenik a movie akkor tele odibálom a fórumot vele, szal tuti tudni fogsz róla! :) :haha:  :haha: