Melyik animet láttad legutóbb? Hogy tetszett? - Archive #1 - 2004-05 - 2006-03

Started by Moloko, 2004-05-15, 22:21:16

Previous topic - Next topic

Dragon

Quote from: DarkstarEz  van, de úgy látom, errõl te is tudsz.
LOL, errõl el is felejtkeztem... Szóval van, habár kissé specifikusnak tûnik evvel a "2003" megjelöléssel, de jobb, mint a semmi :p :D
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

zolan43

Mechás, világmegmentõs. - Kicsit meglepõdtem a Tenchi Muyo GXP-bõl már megismert házméretû robotot meglátva, aztán megint amikor megtudtam, hogy ez a sorozat 3 évvel korábban készült... -

Alkyra

Quote from: MohaA Rizelmine-t láttad már? Én pl. azt néztem felüdülésként a Saikano után.
De amit most kezdtem el nézni, az se rossz: Uchuu no Stellvia (Stellvia of the Universe). Egész vidám eddig, és a fõszereplõ csaj hihetetlenül aranyos (lásd: az aláírásom). :)

Wow!
Arigato Moha! Imádom az ilyenfajta sci-fi animeket!!!!
Már le is szedtem x részt belõle(sokat.:D)

.Attila

Quote from: EmarsharaeNa, én is kérek akkor ajánlást!
Hát ööö... nehéz ilyet találni, sajnos a legtöbb anime a tizenéves szereplõket kedveli.
Talán
Noir (bár így nézve szerintem Kirika személyisége idegesíteni fog, de egy próbát talán megér. depisnek full depis, egy csöpp humor nincs benne).
Mai Hime (bár ez iskolásokról szól, az anime a 10 résztõl igeeeeen komollyá válik... nem debis, hanem olyan jó :confused: állapotban lesznek a szereplõk, és csak annyi kis spoilert mondok, hogy nem kímélik a megszerettetet szereplõket).

roderick

Quote from: BonciNoir

Bváhá... valahogy sejtettem:)

Amúgy énmeg tudom ajánlani pl. a Gankutsuou-t (nah, már majdnem sikerült elsöre leírnom) ami remek kis sci-fi montekrisztó feldolgozás, soksok erös (negatív) érzelemmel, meg fura látványvilággal, én spec. hétröl-hétre lerágtam a körmöm mi lesz a köv. részben, pedig az eredeti történetet nem igazán szerettem soha se.

Mást hirtelen nemtok ami megfelel a kritériumoknak... pl. Haibane Renmeiben szinte egy pasi sincs, nemhogy bishik, meg fiatalok is a szereplök, meg nem is igazán depis, de attól még nagyon jó. Meg persze a nem kicsit depis kategóriában a Lain, meg a Texhnolyze. (valhogy mindig ezek jutnak elöször eszembe:), mint Boncinak a Noir)
Megpersze mostanában is sokat emlegettük a Paranoia Agentet, meg a Boogiepop Phantomot. Az elözö kellemesen elborult rendezésü, az utóbbi meg puzzleként összerakandó kis történetek, amik nagyon-de-nagyon nyomasztó hangulatot árasztanak.
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

.Attila

............................................

Nem tudom, miért kellett ezt így csinálni. Akane problémái, lelki vívódása a KGNE színvonalát folytatja... de ez van kisebbségben sajnos. Az idióta új gyerek kapja a legtöbb idõt, és ez határozott negatívum. Plusz a végén a gyerek karjaiba dõl bõgve... itt hatásvadásznak érzem a dolgot, egyszerûen nem hiszem, hogy ez így megtörténhetne, pedig a KGNE legnagyobb erénye, hogy akár meg is történhetett volna. Máshogy kellett volna ezt csinálni, Akane-t úgy meghagyni, ahogy most megcsinálták, csak nem egy ilyen idegesítõ barmot behozni másik fõszereplõnek.

Darkstar

Jelentem ez is megvolt. Sokmindent nem tudok róla elmondani. A történetet nem írnám le, akcióanime. A rajzolás tetszett, a karakterek ilyen téren jól ki vannak dolgozva, viszont a belsõ ábrázolásukra nem fordítottak nagy gondot. Sok benne a poén, jókat lehet röhögni.  :) És az egyik legfontosabb: Fürdõszoba-jelenet RULZ!  :jee: A film lazításnak ajánlott valami nehéz sorozat elõtt/után.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Tyrael

Quote from: DarkstarMár van movie , de úgy tudom, még nem tölthetõ.

Anime Title:      Gekijouban Hagane no Renkinjutsushi: Shambala o Yuku Mono (2359)
Episode Number:    1
Episode Title (English):    Complete Movie
Episode Title (Romaji):    
Episode Title (Kanji):    
Play Length:    0 min
Air/Release Date:    23.07.2005
Rating:    - (0 votes) [graph]
Misc:    
Descr:

2005.07.23
Szal szerintem meg nincs :)

Tyrael

Darkstar

Quote from: Tyrael2005.07.23
Szal szerintem meg nincs :)

Elnéztem a hónapot. Akkor még egy kicsit várni kell.  :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

sirtomi

Megnéztem még 4 részt.
Most tartok 11 -nél.

Nagyon király  :jee:

Nagyonjók a történetek, nagyon jó a hangulata és egyre jobb lesz. Remélem a végéig ilyen marad.  :)

Dreamcleaver

Ezt a sorozatot senki sem hagyhatja ki. Minden van benne ami jó: ninja harcok, izgalmas történet, szerelmi szál, helyenkét lengén öltözött hölgyek, egy-két véresebb akciójelenet. Nemrég jött ki a 8-ik rész subja.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Tyrael

Quote from: DreamcleaverEzt a sorozatot senki sem hagyhatja ki. Minden van benne ami jó: ninja harcok, izgalmas történet, szerelmi szál, helyenkét lengén öltözött hölgyek, egy-két véresebb akciójelenet. Nemrég jött ki a 8-ik rész subja.
mar lesem is /Most nezem a hatodik reszt, de meg mindig nem tudtam eldonteni, kinek kellene, hogy szurkoljak :)/
subber csapat trackere?

Tyrael

Alkyra

Quote from: White SeeDHmm, alig várom, hogy mit szólsz az End of Evangelion-hoz:) Érdemes a sorozat után azonnal megnézni.

tényleg. Milyen sorrenben kell megnézni?
Mármint a moviekat, hogy értsem is. :P
Elsõ a TV Series... s utána?

Dragon

Quote from: Alkyratényleg. Milyen sorrenben kell megnézni?
Mármint a moviekat, hogy értsem is. :P
Elsõ a TV Series... s utána?
Aztán EOE, a D&R-t hagyd a végére, az nem is ad túl sok újat.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,

Xaga

Quote from: bpka000Aztán EOE, a D&R-t hagyd a végére, az nem is ad túl sok újat.

Szerintem meg fordítva D&R aztán EOE.

.Attila

Quote from: XagaSzerintem meg fordítva D&R aztán EOE.
Igen, D&R elõbb, és utána EoE :)

Ramiz

Quote from: sirtomiMegnéztem még 4 részt.
Most tartok 11 -nél.
Nagyon király  :jee:
Nagyon jók a történetek, nagyon jó a hangulata és egyre jobb lesz. Remélem a végéig ilyen marad.  :)
Már az elején felülmúlhatatlan, és késõbb csak egyre jobb lesz, sõt, ha újrakezded, a régi részek is egyre jobbak lesznek. :)

Xaga, Bonci: szerintem arra gondolt bpka000 (legalábbis én arra gondolok), hogy a D&R nem túl jó (semmi új, uncsi), ezért a végén érdemes megnézni, ha egyáltalán.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Kupo

Most néztem végig a Trigun-t.Eléggé tetszett, az elején még nem volt annyira izgalmas, de a végénél már annál inkább.Ezt is folyamatosa néztem egymás után. :haha: Most majd azon gondolkozom mit kezdjek következõnek.Lehet Rurouni Kenshin végét, meg OVA-t fogom. :rolleyes:

Dragon

Quote from: RamizXaga, Bonci: szerintem arra gondolt bpka000 (legalábbis én arra gondolok), hogy a D&R nem túl jó (semmi új, uncsi), ezért a végén érdemes megnézni, ha egyáltalán.
Igenn arra gondoltál, amire gondoltam, legalábbis ha jól gondolom, hogy arra gondoltam, amire gondoltál, hogy gondoltam, hogy gon.... szóval érted :D
De azért a "ha egyáltalán" kicsit erõs kifejezés ;)
Az EoE adja meg (ahogy a nevében is van) a végét a sorozatnak, és jobb, ha a sorozatbeli befejezõ két rész után megkapjuk evvel az elégtételt. Azután jöhet a "rückblick" és a magyarézat a D&R-el.

sirtomi

Quote from: KupoMost néztem végig a Trigun-t.Eléggé tetszett, az elején még nem volt annyira izgalmas, de a végénél már annál inkább.Ezt is folyamatosa néztem egymás után. :haha: Most majd azon gondolkozom mit kezdjek következõnek.Lehet Rurouni Kenshin végét, meg OVA-t fogom. :rolleyes:
A Trigun legvége szerintem nem volt a legjobb. Olyan mintha még nem lenne vége, szerintem.

Tyrael

Quote from: sirtomiA Trigun legvége szerintem nem volt a legjobb. Olyan mintha még nem lenne vége, szerintem.
hasonlo velemenyen vagyok
20 reszen keresztul eljutottunk egy komediabol egy dramaba, erre az uccso 5 perc visszavonta az egeszet :S

Tyrael

Manu

Kb., ami eszembe jut róla az, hogy semmi különös, meg középszerû. Azért ez utóbbi, mert végül is jól meg van csinálva, fel van építve, meg minden, csak semmi eredetit nem találtam benne. Ezt nem úgy értem, hogy lopás, csak semmi olyan atributum, ami újszerûségével megfogott volna. Másrészt pedig azért középszerû, mert volt benne egy csomó dolog, ami idegesített (pl.: zene), meg kb. ugyanannyi, ami tetszett (pl.: harcok megrajzolása), s ezek kiegyenlítették egymást. Mindenestre az AnimeNfo-n egy cseppet túlértékelik szvsz, de aki él-hal a fantasy-ért, és éppen elvonási tünetei vannak, az nyugodtan nézze meg.

Dreamcleaver

Quote from: Tyraelmar lesem is /Most nezem a hatodik reszt, de meg mindig nem tudtam eldonteni, kinek kellene, hogy szurkoljak :)/
subber csapat trackere?

Tyrael

Nemtudom, mert sajna akik eddig subolták azok most lustulnak valamiért. Az új groupnak meg nincs homepage.
Nemrég kijött a 9-ik epizód hurráááá! Imádom ezt a sorozatot. XD

http://www.animeyume.org/download.php/torrents/15374/15374.torrent

Megszereztem a mangát japánul. Szerintetek annak lenne értelme, ha elkezdeném lefordítani az anime alapján?: Mert japánul még nem tudok annyira...

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Tyrael

Quote from: DreamcleaverNemtudom, mert sajna akik eddig subolták azok most lustulnak valamiért. Az új groupnak meg nincs homepage.
Nemrég kijött a 9-ik epizód hurráááá! Imádom ezt a sorozatot. XD

http://www.animeyume.org/download.php/torrents/15374/15374.torrent

Megszereztem a mangát japánul. Szerintetek annak lenne értelme, ha elkezdeném lefordítani az anime alapján?: Mert japánul még nem tudok annyira...
mar 11es is van rawban :)
9esbol elobb jott ki spanyol/mexicoi fansub, mint angol :)

Tyrael

Chronos

Quote from: Tyraelhasonlo velemenyen vagyok
20 reszen keresztul eljutottunk egy komediabol egy dramaba, erre az uccso 5 perc visszavonta az egeszet :S

Tyrael
A mangában folytatódott tovább a történet, legalábbis így hallottam...:)
Az animét pedig 1 szezonosra, vagyis 26 részesre tervezték...

CHRONOS

Tyrael

Quote from: ChronosA mangában folytatódott tovább a történet, legalábbis így hallottam...:)
Az animét pedig 1 szezonosra, vagyis 26 részesre tervezték...

CHRONOS
tudom, hogy 26 reszes
csak az elso 10-12 resz filler reszek, alig tudunk meg valamit a foszereplo multjarol, komedia az egesz, aztan elkezd atmenni dramaba, es az utolso reszben, mikor jonne a tragikus befejezes, megint egy 180 fokos fordulattal visszaterunk komediaba.

Tyrael

.Attila

Quote from: White SeeDegyetlen hibája: még nincsen fenn az összes rész :bruhuhu:
És hogy nincs vége a történetnek, és a folytatás még nem jött ki :)

.Attila

Quote from: White SeeDHmm, honnan tudod, hogy nincsen vége a történetnek, ha még nincsen kint az összes rész?
Csak nincsen meg véletlenségbõl?

Mindenesetre akinek megvan kirakhatná:) Szomszédom csak arravár hogy leszedhesse nekem:p
Bittorrentrõl szedtem le a maradék 4 részt, mint ahogy mások is, akik látták. Az a baj, hogy a jobb minõségû változatból még nem jött ki az utolsó 4 rész. A gyengébb sincs már meg nekem, letöröltem helyhiány miatt.

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Relunx

Most végre megtudtam nézni az Ah! My Goddess Tv 18-22-ig! És állati jó volt!  :jee:

Relunx