Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Emarsharae

Quote from: animoniÉn a nagyszüleimmel élek.Az internet kapcsolatban teljesen együtt érzek veled!!!!
Csatlakoznék: anyám szabadságon van és nem ment vásárolni (helyette a nyakamon lógott).
Most már biztos közel a négy lovas...

Ja, és most kezdtem el nézni a Holnapután-t. :D
"Cute things kill people."
"But for heaven's sake—you're wizards! You can do magic! Surely you can sort out—well—anything!"
"The trouble is, the other side can do magic too, Prime Minister." - J. K. R. (HP & THBP)

Xipe

Quote from: katz...és nagydarab szõke nõnemûre? Xipe bizonyítottan aktívan ûzi a cosplay nevû khmmm... hobbyt.

katz rolad jelentek meg kepek a neten Sailor Moon-nak beoltozve, nem rolam.
kerlek ne keverj ossze magaddal.

mas, AK szuronyt nem tudod hol lehet realis aron kapni?
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

katz

Quote from: animoni:confused: Aztán miért????
Nézd meg a postjaid és kezd el számolni az általa használt szmájlikat. Ha 5-nél többet számolsz össze a majd 2000 postból, akko elszámoltad!

Emarsharae

Quote from: Xipekatz rolad jelentek meg kepek a neten Sailor Moon-nak beoltozve, nem rolam.
kerlek ne keverj ossze magaddal.
EZ már tényleg félelmetes.
katz: legalább volt nálad gépfegyver vagy ilyesmi?
"But for heaven's sake—you're wizards! You can do magic! Surely you can sort out—well—anything!"
"The trouble is, the other side can do magic too, Prime Minister." - J. K. R. (HP & THBP)

katz

Quote from: XipeAK szuronyt nem tudod hol lehet realis aron kapni?
Melyik kell? A régi AK-47-esé (kb 50 centis) vagy az AKM-é (ebbõl van magyar is és kb 12-15 centi)

Az elõbbi (AK-47 szurony):
Kapni boltban 5-6000 pénzért replikát (Magnum-ban és talán az Excaliburban?)
Vaterán ugyanez 4-5000 pénz
Eredeti nem nagyon van itthon, egyébként 20-25k-ért vesztegetik.
Az utobbi (AKM szurony) szintén a fenti helyeken kapni, de eredetit, MH tartalékból; ára kb 3-5000 pénz

Rounin

Quote from: EmarsharaeA többségnek fogalma sincs róla, mirõl beszélek, plusz rég volt az már mikor lelkesen bambultam a cuki Nosfit az asztal alatt csendben - és vihogtam. (live-ról beszélek... :D)
Komolyan, kinek jutna még eszébe hogy éjszakai krémet kenjen az arcára, ami megkeményedik gumiként és megtépkedje kicsit a tökéletes kinézetért?  :muhahah:

Állítólag a vizes papírzsepi is jól mutat rászáradva az arcra :D Én nosfi nem mertem lenni. Ahhoz szégyenlõs vagyok ;]

Xipe : haverom fent Bp-n most vett egy kínaitól 2000 forintért AK szuronyt =] Cirka ennyibõl már megvan, ha a kínai forrás megfelel :)

katz

Quote from: EmarsharaeEZ már tényleg félelmetes.
katz: legalább volt nálad gépfegyver vagy ilyesmi?
Múltkori ökörködésünk eredménye:
Xipe-CB Fayne
Baldy-Sandman
Bonci-SM
Ramiz-Mûfalloszman
katz-SailorMoon

Fegyveres témára...

Emarsharae

Quote from: katzMúltkori ökörködésünk eredménye:
Xipe-CB Fayne
Baldy-Sandman
Bonci-SM
Ramiz-Mûfalloszman
katz-SailorMoon
Attól tartok vagy rossz képeket linkeltél be, vagy én vagyok vaksi.
Amúgy meg Istenem, megvakultam!!!!

Rounin: én csak és kizárólag malkáv vagyok. Mindig.

katz

Quote from: EmarsharaeAttól tartok vagy rossz képeket linkeltél be, vagy én vagyok vaksi.
Magyarázat az Offtopic 7482-es postjától található...

Egyébként editeltem az elõzõ postomat, csak hogy lásd milyen vagyok...

Rounin

Quote from: EmarsharaeRounin: én csak és kizárólag malkáv vagyok. Mindig.

Vajon mibõl sejtettem :D Akár a vértartalékomat tettem volna fel rá.

Emarsharae

Quote from: RouninVajon mibõl sejtettem :D Akár a vértartalékomat tettem volna fel rá.
Nemtom. Pedig ki se lehet nézni belõlem... :D

Xipe

Quote from: EmarsharaeAttól tartok vagy rossz képeket linkeltél be, vagy én vagyok vaksi.

Rounin: én csak és kizárólag malkáv vagyok. Mindig.

Malkav?
tenyleg?
Hold Klan eh?

en Lasombra.
udvozlet.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

animoni

Xipe-CB Fayne
Baldy-Sandman
Bonci-SM
Ramiz-Mûfalloszman
katz-SailorMoon
Fegyveres témára...
Anyám!!!!
Hát azt hiszem ma is rémálmaim fognak lenni!!!!!!!
Erre nem lehet mást mondani. A megedöbbenés, a megrökönyödés nem kifejezés...
You called me strong, you called me weak
But your secrets I will keep
[/COLOR]

Emarsharae

Quote from: XipeMalkav?
tenyleg?.
Mint mondottam, ki se lehet nézni belõlem, de igen. Csak és kizárólag Malkávval érzem jól magam. Így legalább van mire fognom... :p
Quote from: Xipeen Lasombra.
udvozlet.
Hm... Nos igen. Bár bevallom, nekem Brujah-nak tûnsz.
Minden esetre üdv vértestvér.
Mellesleg közlöm: maszatos az arcod. Menj már a tükörhöz és töröld le.  :__devil:

Rounin: bocs, elsõ játékom alkalmával Torit játszottam, bár igen gyorsan megõrültem. :D Hol is az a vértartalék? ;)
katz: szóval nyálazzak vissza többezer oldalt inkább mint hogy egyszerûen közöld: ez csak egy régi vicc poénja... :mad:

Rounin

Quote from: EmarsharaeMellesleg közlöm: maszatos az arcod. Menj már a tükörhöz és töröld le.  :__devil:

Ez gonosz volt. Hajnalig el se mozdul onnan :haha:

Emarsharae

Quote from: RouninEz gonosz volt. Hajnalig el se mozdul onnan :haha:
Hát igen... Milyen nagy balhé volt mikor rájöttünk egyszer, hogy egyik kedves Ventrue társunknak nincs tükörképe. :__devil:

Közben megcsináltam egy tesztet... nem kecsegtet túl sok jóval, de a többségét már úgyis tudtam...
http://www.4degreez.com/disorder/avoidant.html">Avoidant:Very High
http://www.4degreez.com/disorder/dependent.html">Dependent:Very High
http://www.4degreez.com/misc/personality_disorder_test.mv">Personality Disorder Test --
-- http://www.4degreez.com/disorder/index.html">Personality Disorder Information --

Xipe

Quote from: EmarsharaeHm... Nos igen. Bár bevallom, nekem Brujah-nak tûnsz.
Minden esetre üdv vértestvér.
Mellesleg közlöm: maszatos az arcod. Menj már a tükörhöz és töröld le.  :__devil:

Nem sajnos tenyleg Lasombra.
De a Brujah ver is csodalatosan selymes.

es koszonom, de nem maszatos az arcom.
amugy se latnad.
_(๏̯͡๏)_

Rounin

Humm. És ezt mennyire szabad igaznak venni? Mármint a tesztet. Mennyire hiteles, úgy értem. Nekem elég igaznak tûnt, de hát tévedhetek.^^

Emarsharae

Quote from: RouninHumm. És ezt mennyire szabad igaznak venni? Mármint a tesztet. Mennyire hiteles, úgy értem. Nekem elég igaznak tûnt, de hát tévedhetek.^^
Nézd, az eredményemet én már pszichológiai tanulmányaimból konstatáltam jóval ezelõtt. Szóval pontosan erre számítottam. Ergo szerintem egész szavahihetõ, de persze nem ér fel egy igazi pszichológussal (mint ezt mindig jobb megemlíteni), de... nem rossz, a kérdések (amelyek elég pontosak voltak) alapján már meg tudtam mondani, miket néz. :p
Csodával határos, hogy a szigorlat után is emlékezem ilyesmikre... nem? :lul:

Ramiz

Quote from: katzXipe szmájlit használ :eeek: Meneküljön ki merre lát, közeleg az Ítélet napja!
:lul: :lol:

Ramiz-Mûfalloszman
katz-SailorMoon
Te katz! Nem is tudtam, hogy tesók vagyunk! Legalábbis a képeken nagyon hasonlítunk! :3x3: :__devil:

Quote from: katzFegyveres témára...
Szerintem kicsit visszafogott voltál. Biztos, hogy le fogja venni az üzenetet? :__devil:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

katz

Quote from: RamizTe katz! Nem is tudtam, hogy tesók vagyunk! Legalábbis a képeken nagyon hasonlítunk! :3x3: :__devil:
Satoshi Urushihara fan club
Quote from: RamizSzerintem kicsit visszafogott voltál. Biztos, hogy le fogja venni az üzenetet? :__devil:
Már vette az üzenetet.

Ramiz

Quote from: katzSatoshi Urushihara fan club
:cool: :hail:

Quote from: katzMár vette az üzenetet.
Meghajlok kommunikációs képességed elõtt. :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Emarsharae

Quote from: White SeeDMost azért vagyok antiszociális paranoiás pszichopata, mert szeretek egyedül lenni, nem állok szóba mindenkivel, és kevés dolog érdekel az emberi kultúrából, utálom a diszkókat, és a túlhangos zenét.

Állítólag depressziós és kirekesztett vagyok, mert nem szeretem ha túl sokan vannak körülöttem, szeretek a gondolataimba merülni, és nem érdekelnek olyan dolgok, amit egy közembert érdekel: pl ki kapta meg az oszkárt, vagy melyik sztár mit tett stb...
Nem vagy egyedül. :D
Éés igen, ez annak számít a mai társadalomban... valamilyen szinten.

Darkstar

:eek:  :hahaha:  :lol:  :cool:  :hail:  :hopp:  :haha:  :lul:  Röviden ennyi!
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Xipe

Quote from: EmarsharaeNem vagy egyedül. :D

nekem a pszihomokus aszondta hogy introvert, depresszios, ongyilkossagra hajlamos szociopata vagyok.
_(๏̯͡๏)_

Nethiree

Quote from: EmarsharaeNem vagy egyedül. :D

Hát ez szomorú. Mármint, hogy ha nem tartozol a manipulálható tömeghez, akkor antiszociális vagy. Nem ragozom, mert elmerülök benne, és egy évig nem ástok elõ a depressziómból.

Emarsharae

Quote from: Xipenekem a pszihomokus aszondta hogy introvert, depresszios, ongyilkossagra hajlamos szociopata vagyok.
és
Quote from: NethireeHát ez szomorú. Mármint, hogy ha nem tartozol a manipulálható tömeghez, akkor antiszociális vagy. Nem ragozom, mert elmerülök benne, és egy évig nem ástok elõ a depressziómból.
Bocs, de... ezen most röhögnöm kell. (bocs, Xipe, ez a mondat nem a te megjegyzésedre válasz)
Ahogy másoknak a hûde darkos emberek nem tetszenek, nekem a divat-depisek és a divatöngyilkosok. Tovább mennék, az ilyen emberektõl hányingerem van.
Természetesen ezzel nem azt mondom, hogy ti is ilyenek lennétek, de a divatból depresszív és az "öngyilkos leszek mert nincs jobb dolgom kamaszként" tipustól felfordul a gyomrom.
Majd ha lesz az illetõnek nyomós oka, összevart hege, kimosott gyomra, pszichológusi beutalója vagy sírköve, hiszek neki. Addig viszont marad a méla undor és/vagy a körülröhögés.
Mellesleg a divatdarkosokat és divatgótokat is utálom. Csak hogy érthetõ legyek.

Xipe

Quote from: EmarsharaeBocs, de... ezen most röhögnöm kell. (bocs, Xipe, ez a mondat nem a te megjegyzésedre válasz)
Ahogy másoknak a hûde darkos emberek nem tetszenek, nekem a divat-depisek és a divatöngyilkosok. Tovább mennék, az ilyen emberektõl hányingerem van.
Természetesen ezzel nem azt mondom, hogy ti is ilyenek lennétek, de a divatból depresszív és az "öngyilkos leszek mert nincs jobb dolgom kamaszként" tipustól felfordul a gyomrom.
Majd ha lesz az illetõnek nyomós oka, összevart hege, kimosott gyomra, pszichológusi beutalója vagy sírköve, hiszek neki. Addig viszont marad a méla undor és/vagy a körülröhögés.
Mellesleg a divatdarkosokat és divatgótokat is utálom. Csak hogy érthetõ legyek.

egyetertek.
_(๏̯͡๏)_

Nethiree

Quote from: Emarsharaeés

Bocs, de... ezen most röhögnöm kell. (bocs, Xipe, ez a mondat nem a te megjegyzésedre válasz)

Hát jó, már csak azért sem veszem magamra, :_piszka:  mert évekkel ezelõtt (igazából már évtizedben mérhetõ) szakítottam a divattal. Sosem csináltam semmit a divat kedvéért. A depresszióm sem divat, de itt kicsit képletesen értettem, hogy abba fogok merülni nagyon, ha elmerülök abban az undorító gondolatfolyamban, hogy mennyire próbálnak minket manipulálni média és egyéb által.
Amúgy meg talán, ha elolvasod a verseimet az Írások között, akkor megérted (talán), hogy mostanában hogy érzem magam. Öngyilkos jelölt meg nem vagyok, mert a) nagyon régen megfogadtam, hogy nem leszek olyan gyáva, hogy eldobjam az életem, b) mert alkut kötöttem valakivel, hogy sosem süllyedek odáig. - A fene minek magyarázkodom, úgy sem ismersz -

Emarsharae

Quote from: NethireeAmúgy meg talán, ha elolvasod a verseimet az Írások között, akkor megérted (talán), hogy mostanában hogy érzem magam. Öngyilkos jelölt meg nem vagyok, mert a) nagyon régen megfogadtam, hogy nem leszek olyan gyáva, hogy eldobjam az életem, b) mert alkut kötöttem valakivel, hogy sosem süllyedek odáig. - A fene minek magyarázkodom, úgy sem ismersz -
Lehet hogy majd elolvasom, de ahogy bejelentetted õket...
Szóval... ha tudnád, hány depresszív ember versét olvastam már el életemben, "mert akkor majd megértem õket", akkor te is megértenéd, miért unom már ennyire az ilyesmit. Fõleg azért, mert sokan azt hiszik, ez mûvészet és egyediek ebben.
Bocs, el fogom olvasni majd egy mûvedet amint megtalálom, hogy ne érje szó a ház elejét, de a "depresszív vagyok és ezt versben is kiadom" nagyon lerágott csont.
Igen, durva vagyok és õszinte, de ne aggódj, mindenkinek ugyanezt mondom.
Mellesleg képzeld, én is átmentem ezen a korszakon, valahol biztos az én depresszív verseim is megvannak... de túltettem magam rajta. Tehát megintcsak itt tartok: kéred hogy ajánljak neked egy pszichológust?