Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Emarsharae

Quote from: Xipeen is.
Mit is mondtál? Van agyad és hosszú hajad is?  :haha:
"Cute things kill people."
"But for heaven's sake—you're wizards! You can do magic! Surely you can sort out—well—anything!"
"The trouble is, the other side can do magic too, Prime Minister." - J. K. R. (HP & THBP)

sirtomi

Quote from: EmarsharaeÁltalában én is, de ha választani kell, inkább húsevõ vagyok. :D
Én mindenevõ vagyok. Kenyeret ritkán eszem, egészségesebb életmódot próbálok folytatni, miután nem fértem bele a tavaji farmerembe :D

De azért egy jó pörköltet friss kenyérrel nem hagynék ki semmilyen diéta miatt  :jee:

Emarsharae

Quote from: sirtomiÉn mindenevõ vagyok. Kenyeret ritkán eszem, egészségesebb életmódot próbálok folytatni, miután nem fértem bele a tavaji farmerembe :D

De azért egy jó pörköltet friss kenyérrel nem hagynék ki semmilyen diéta miatt  :jee:
Én meg azért nem eszem kenyeret, hogy beleférjek a... kb öt évvel ezelõtti farmerembe... bár farmert már réééég nem hordok.  :rolleyes:
És amellett hogy húsevõ vagyok, eszem zöldséget is, leszámítva amire allergiás vagyok, és a fonnyadt salátákat. De a húst akkor is jobban szeretem.
"But for heaven's sake—you're wizards! You can do magic! Surely you can sort out—well—anything!"
"The trouble is, the other side can do magic too, Prime Minister." - J. K. R. (HP & THBP)

sirtomi

Quote from: EmarsharaeÉn meg azért nem eszem kenyeret, hogy beleférjek a... kb öt évvel ezelõtti farmerembe... bár farmert már réééég nem hordok.  :rolleyes:
És amellett hogy húsevõ vagyok, eszem zöldséget is, leszámítva amire allergiás vagyok, és a fonnyadt salátákat. De a húst akkor is jobban szeretem.
Én is szeretem a húsokat, éhes is lettem most :) Megennék valami grillezett husikát :D

A fonnyadt ecetes salátalevél legkirályabb saláta  :jee:

Emarsharae

Quote from: sirtomiÉn is szeretem a húsokat, éhes is lettem most :) Megennék valami grillezett husikát :D

A fonnyadt ecetes salátalevél legkirályabb saláta  :jee:
Ízlések és pofonok. Én inkább nem eszem semmit, minthogy borzalmas (és fûízû) salátákat kelljen ennem.
És igeeeen! Már csak két nap!! Wheeee!!!! :p

sirtomi

Quote from: EmarsharaeÍzlések és pofonok. Én inkább nem eszem semmit, minthogy borzalmas (és fûízû) salátákat kelljen ennem.
És igeeeen! Már csak két nap!! Wheeee!!!! :p
Jól elkészítve, egy kis fokhagymávas, stb ízesítve, nem fûízû az :)

Mi lesz két nap múlva, aminek ennyire kell örülni?

Emarsharae

Quote from: sirtomiJól elkészítve, egy kis fokhagymávas, stb ízesítve, nem fûízû az :)
Hiszem, ha látom.
Quote from: sirtomiMi lesz két nap múlva, aminek ennyire kell örülni?
Rowling kiadja végre a HP hatodik kötetét. :p

Ramiz

Quote from: EmarsharaeRowling kiadja végre a HP hatodik kötetét. :p
Na nee... Komolyan mondod, hogy várod??!?!?!?!
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Emarsharae

Quote from: RamizNa nee... Komolyan mondod, hogy várod??!?!?!?!
Halálosan komolyan. :p
És nagyon remélem, hogy a kedvenc pasim nem lesz kinyírva benne.:o

sirtomi

Quote from: RamizNa nee... Komolyan mondod, hogy várod??!?!?!?!
Én is várom :D  :jee:
Már készítem a pénzt, az angol változat jó lesz nyelvgyakorlásnak is.

Nem gondoltam, hogy más is várja.

Kvikveg

Quote from: NethireeÕszinte részvétem  :bruhuhu:  *gyógypuszitaszenvedõnek*
Csatlakozom! Gyogypuszit a szenvedonek.
Fazek: gondolj arra, hogy o nem elte tul! Ugye, hogy nem veszes? :hehe:

Quote from: EmarsharaeFazék: és mit mondjak én, aki még kenyeret sem eszik? :bruhuhu: Hozzá kell tennem, nem jószántamból, csak nem sok más választásom van. Ja, és az egészséges életmódot követõ nõk szerintem fonnyadt salátát és nem vékony kenyérszeleteket tálalnak.  :haha:
Liszterzekeny vagy? En sem eszem, de csak azert, mert probalok fogyozni. Szoval azert becsuszik ez-az.

Jelentem, 8 oras maszkalas utan a holapi diplomaosztora - amirol ma kaptam a levelet (najo, a 15.et tudtam szajhagyomany altal) -  van csini rucim. Meg cipom. Barty Kupor klon lettem, hajszalcsikos fekete nadragkosztumben, feher bluzzal. Hehe.  :jee: Egyebkent asszem ez az elso olyan csini... szoval elegans ruham, ami pont olyan, mint amilyet en akartam es jol is all. (Es egyaltalan van.) Azert ez jelzi, hogy mennyire imadok kioltozni. Bar ebbe szivesen!
Viszont a franc essen az eladokba, akik mindent ram akarnak tukmalni, es az ocsmany oma-tehen ruhaikba. Kozlom, hogy hosszu szoknya nem jo, mert mint tehenen a gatya. Barmelyik. Erre mit ajanl? Kozephosszut. Nem minit, ami jol all.  Amugy gyulolok ruhat venni. Tuti nincs a jo arban/meretemben/fazonban/szinben/stb. Nna. Namindegy, nekik se konnyu megelni...
De vegeredmenyben glorious victory. Holnap villoghatok. :jee:  :haha:  :kiraly:  :whoah:
Meg kesobb allasinterjuhon. :hehe:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Fazék

Most hogy elolvastam 1-2 hónapja az elsõ 5 kötetet, már én is nagyon várom az új HP könyvet. Már meg is rendeltem a Pendragon-ban. :hehe:

Emarsharae

Quote from: sirtomiÉn is várom :D  :jee:
Már készítem a pénzt, az angol változat jó lesz nyelvgyakorlásnak is.

Nem gondoltam, hogy más is várja.
Eeeehhh!! Nagy HP fan vagyok... (Fõleg Severus miatt. :p)
Mellesleg ha szépen kéred, el tudom küldeni neked az angol verziót... doc vagy html formátumban. A múlt évben 1-2 nap alatt felkerült a netre, jóval azelõtt minthogy a Pendragon szólt hogy megjött végre a példányom.  :rolleyes:
Szóval... most is azt tervezem hogy rögtön letöltöm, elolvasom és majd megveszem késõbb könyvben.:p
Ha kell, szólj.

PS: már 80%-ra tudom, hogy ebben a könyvben ki fog meghalni. Utálom ha kiszivárogtatják... mondtam már?

sirtomi

Quote from: EmarsharaeEeeehhh!! Nagy HP fan vagyok... (Fõleg Severus miatt. :p)
Mellesleg ha szépen kéred, el tudom küldeni neked az angol verziót... doc vagy html formátumban. A múlt évben 1-2 nap alatt felkerült a netre, jóval azelõtt minthogy a Pendragon szólt hogy megjött végre a példányom.  :rolleyes:
Szóval... most is azt tervezem hogy rögtön letöltöm, elolvasom és majd megveszem késõbb könyvben.:p
Ha kell, szólj.

PS: már 80%-ra tudom, hogy ebben a könyvben ki fog meghalni. Utálom ha kiszivárogtatják... mondtam már?
Én semmit nem tudok még az új könyvrõl, csak a címét.
De már várom a 6.-at. Az elsõ 5-öt már 3szor végig olvastam :D

A 6. könyv van meg doc formátumban?
Ha igen, akkor nagyon szépen kérlek, hogy küld el nekem  :)

Fazék

Quote from: EmarsharaeEeeehhh!! Nagy HP fan vagyok... (Fõleg Severus miatt. :p)
Ha kell, szólj.
Én biztos nem kérem el, gépen nagyon nem szeretek olvasni, manga-t is csak nehezen voltam hajlandó elõször...
Quote from: EmarsharaePS: már 80%-ra tudom, hogy ebben a könyvben ki fog meghalni. Utálom ha kiszivárogtatják... mondtam már?
én is útálom az ilyet, én is hallottam valakit 80%-ra, majd elolvasás után megvitatjuk :)

sirtomi

Quote from: FazékÉn biztos nem kérem el, gépen nagyon nem szeretek olvasni, manga-t is csak nehezen voltam hajlandó elõször...

én is útálom az ilyet, én is hallottam valakit 80%-ra, majd elolvasás után megvitatjuk :)
Én sem szeretek gépen olvasni, de ha boltban nem kapom meg kénytelen leszek.

Hol hallottatok ilyeneket? Én direkt nem olvastam el az ilyen pletykákat a neten.

Fazék

Quote from: sirtomiÉn sem szeretek gépen olvasni, de ha boltban nem kapom meg kénytelen leszek.
én inkább várok még két hetet. :) Neil Gaiman könyveket is kibírtam és nem kezdtem el olvasni elektronikus formában, ez se lehet sokkal nehezebb :)

sirtomi

Quote from: Fazékén inkább várok még két hetet. :) Neil Gaiman könyveket is kibírtam és nem kezdtem el olvasni elektronikus formában, ez se lehet sokkal nehezebb :)
Lehet hogy erõt veszek magamon én is :)
Addig elolvasok valami mást. Még a Galaxis utikalauz 4. és 5. könyvét sem olvastam el :)

Moha

Lelépek nyaralni, úgyhogy leghamarabb 19.-én este leszek...
Bár az "indulási hangulat" rendesen megvan. :( Édes jó apám megint balhézott és szokás szerint tönkretette a család hangulatát...  :grrr: Ezer szerencse, hogy külön kocsival megyünk. De sajna kazettán nincs Heavy Metal-om, hogy a kocsiban hallgassam...

Szóval engem és Meskét ne keressétek pár napig. :p

/me elment kicsit lehûteni magát

sirtomi

Quote from: MohaLelépek nyaralni, úgyhogy leghamarabb 19.-én este leszek...
Bár az "indulási hangulat" rendesen megvan. :( Édes jó apám megint balhézott és szokás szerint tönkretette a család hangulatát...  :grrr: Ezer szerencse, hogy külön kocsival megyünk. De sajna kazettán nincs Heavy Metal-om, hogy a kocsiban hallgassam...

Szóval engem és Meskét ne keressétek pár napig. :p

/me elment kicsit lehûteni magát
Kellemes nyaralást!

Nálunk is szoktak lenni közös nyaralás elõtt balhék :)

Emarsharae

Moha: õszinte részvétem. Ha ez vígasztal, nálunk minden utazásnál és ünnepen eljátssza ezt anyám, apám és kb az összes családtagom. Szóval... csak azt mondogasd magadban: lehetne ez rosszabb is.

Fazék: all right. Megdumáltuk.
Mellesleg: én szinte az összes olvasnivalómat gépen oldom meg (Shakespeare-tõl a modern angol és amerikai irodalomig, mert könnyebb ha letöltöm, minthogy a fél könyvtárat hazahozzam), kivéve az Anne Rice összest, ami megvan (majdnem mind legalábbis) a polcomon. Plusz egy rakás Terry Pratchett, és ugyebár az Elveszett Próféciák, ami alapmû. :D

Kvikveg

Bip-bip! Latja valaki egyaltalan amit beirok?!
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Moha

Quote from: EmarsharaeMoha: õszinte részvétem. Ha ez vígasztal, nálunk minden utazásnál és ünnepen eljátssza ezt anyám, apám és kb az összes családtagom. Szóval... csak azt mondogasd magadban: lehetne ez rosszabb is.
Köszi. Nálunk az a szerencse, hogy Anyu normális és általában a békítõ szerepét vállalja magára.
Idõrõl-idõre vannak ilyenek, hogy fater felhúzza magát, aztán a családon tölti ki, minket ócsárol, amit azért nem bírok sokáig. Én rendszerint ilyenkor, hogy lenyugodjak, bovonulok a szobámba, föltekerem a hangerõt és heavy metalt hallgatok.

Emarsharae

Quote from: KvikvegBip-bip! Latja valaki egyaltalan amit beirok?!
Látlak. Elõtte is kellett volna látnom valamit?  :3x3:

Moha: én egy csapat házisárkánnyal élek együtt, és apám se jobb. A családom összes nõi tagja (lehet hogy én is? :() lásd anyám, nagymamám, nagynéném összeférhetetlen és balhézik egymással, egymásnak... nekem. Szóval igen, lehetne soookkal rosszabb.  :rolleyes:

.Attila

Látom, de a ruhát szívesen látnám, mert így elmesélve nem biztos, hogy jól képzelem magam elé. Gratula hozzá egyébként, biztos szép! Ja, és eddig cs-ztem, azért nem volt reply :)

Emarsharae

Hopp, megvagy!
Diplomaosztáshoz gratula, ruhához szintén. Amúgy ne félj, nálunk se jobb a szervezés, ami a levelet illeti, vagy bármi mást. De nálunk ezt "bölcsész szervezésnek" hívják. :D
Mellesleg nem, nem vagyok lisztérzékeny, csak híííízlal a kenyér! :(

Darkstar

Quote from: MohaLelépek nyaralni, úgyhogy leghamarabb 19.-én este leszek...
Bár az "indulási hangulat" rendesen megvan. :( Édes jó apám megint balhézott és szokás szerint tönkretette a család hangulatát... t

Ez valahogy ismerõs. Nálunk hasonló zajlik le amikor jön valaki ("hogy néz ki a lakás"), amikor mi megyünk valahová ("el fogunk késni") vagy bármi olyan történik, ami nem teljesen hétköznapi. Apám berág, elkezd engem cseszegetni, erre anyám rászáll, és kész a vita. Aztán, ha pechem van, mindketten engem vesznek elõ...  :mad: Részvétem és jó nyaralást!
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

katz

Quote from: DarkstarEz valahogy ismerõs. Nálunk hasonló zajlik le amikor jön valaki ("hogy néz ki a lakás"), amikor mi megyünk valahová ("el fogunk késni") vagy bármi olyan történik, ami nem teljesen hétköznapi. Apám berág, elkezd engem cseszegetni, erre anyám rászáll, és kész a vita. Aztán, ha pechem van, mindketten engem vesznek elõ...  :mad: Részvétem és jó nyaralást!
valahogy sohasem irigyeltem azokat akik normális családban nõttek föl  :rolleyes:

Emarsharae

Quote from: katzvalahogy sohasem irigyeltem azokat akik normális családban nõttek föl  :rolleyes:
Mi számít nálad normálisnak?

katz

Quote from: EmarsharaeMi számít nálad normálisnak?
Papa, mama, gyerekek együtt.