Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

.Attila

Mi a fene van most az emberekkel? Ti meg most min is vesztek össze?
Ki mondta azt, hogy nincs szükség moderátorokra? :confused:

Ramiz

Quote from: BonciKi mondta azt, hogy nincs szükség moderátorokra? :confused:
A misztikus többes szám második személy.
Egyébként emlékszem, amikor ez elõjött, de egyrészt nem volt vita, másrészt más összefüggésben tárgyaltuk, azaz szerintem nem vág ide.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Rounin

A faszparasztozás nem igényel moderátort ezek szerint. *edited by me* jó. Ennyi a tanulság. Love & peace.

Emarsharae

Hm... egy napja nem aludtam, két napja nem ettem (ami mondjuk inkább elõny mint hátrány, bár lehet hogy nincs jó hatással az idegeimre...) de elolvastam a HP and the Half Blood Prince-t. Ezt persze annak mondom, akit érdekel.
Nem mondok fontos spoilereket, de egy világ omlott össze bennem, meggyûlöltem a Half Blood Prince-t, és bõgtem a könyv végén. (Ámbár ez lehet hogy nem a könyv következménye....)
Ja, és a Pendragonban már tegnap lehetett kapni a könyvet, bár lehet hogy csak rendelésre.

Ah, és mielõtt elfeledem, katznak akartam üzenni: egy hétig nem leszek itt. Utána végignyálazom a vallás topicot, és majd ott érvelek a saját véleményem és meglátásom mellett, mert ha megnézted volna, nem vita miatt írtam azt a postot, de már bánom hogy megtettem. A fene gondolta volna hogy azért, mert van egy nézõpontom és véleményem, lefaszparaztozol. Mint már kitaláltad, ez meglehetõsen rosszul esett, és mivel úgy érzem, ez nem igaz, szeretném majd cáfolni ezt.
Amint kialudtam magam, elolvastam a postokat, hogy ne azt szajkózzam, amit esetleg valaki már elmondott, és visszajöttem a "nyaralásból".

Mellesleg megköszönném, ha nem vagdalkoznál faszparasztsággal azelõtt, hogy megismertél volna, és észrevetted volna, hogy még bele se kezdtem érvelni, különben én is közölhetem, minek tartalak téged.
Ezt semmiképpen sem fenyegetésképpen mondom, mielõtt ebbõl is problémát csinálsz, csakis azért, mert ez számomra udvariatlanságnak számít. (Míg privátban mármiféle sértegetést elfogadok, mert a magánbeszélgetés egy kissé más kategória.)

Kvikveg: nem lesz harc belõle. A sértegetések sajnos nagyon rosszul esnek, de nem számítottam másra katztól (kivéve talán a faszparasztot), mivel az õ viselkedése pl könnyebben kiszámítható mint pár másik fórumtagé. Fõleg mert belõle többet látok.
Egyébként pedig valóban, szórakozott vagyok (és feledékeny), de aki ismer, az tudja ezt. Most már ti is. Ez nem védekezés, ez tény. Hibáztam, az orromra koppintottak, de hogy hülyének nézzenek emiatt, az kissé fájna a büszkeségemnek. :rolleyes: Szóval igenis végig fogom olvasni az összes vallás topicos postot, és utána elõadom a saját véleményemet szépen pontokba szedve - a megfelelõ topicban.

Mellesleg katz: ha sértegetések nélkül válaszolsz, kész és hihetõ érvekkel, akár még meg is gyõzhetsz.
PS: már ha egyszer nem leszek az ignore list-en. Na mindegy.
"Cute things kill people."
"But for heaven's sake—you're wizards! You can do magic! Surely you can sort out—well—anything!"
"The trouble is, the other side can do magic too, Prime Minister." - J. K. R. (HP & THBP)

Ramiz

Quote from: RouninA faszparasztozás nem igényel moderátort ezek szerint. Kurva jó. Ennyi a tanulság. Love & peace.
:grat:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Xipe

hmm, akkor probaljuk ki mennyi tragarsagot tudok beirni mig Shiroi bannol?
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Kvikveg

Quote from: ShiroiVégre valaki, aki nem bunyót szeretne látni ( na vajon kire gondolok... ), hanem tesz a másikra, és ezt ki is mondja. :jee:

Bekaphatja. Az ilyenek repülni fognak.
1. ? Kire? Remelem nem ram. :eeek:
2. En kb egyszer adtam negativ repet, es nem irtam nevet, mert jol felidegesitettem magam es az agysejtjeim massal voltak elfoglalva. Szoval vagy alapbol kene, hogy kuldje a nevet hozza, vagy vmi feltunobb modon jelezni kene, hogy a nev nem megy vele alapbol. Mert ezek szerint en is netcigany lennek, ami azert eros tulzas. :mad:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

.Attila

Quote from: Kvikveg2. En kb egyszer adtam negativ repet...
És azt is én kaptam, pedig nem nekem lett célozva :D

.Attila

Quote from: ShiroiÉs szóltál utána, hogy te voltál?
Az úgy volt, hogy én kaptam a rep-et, de nem tudtam, hogy õ adta, így én azt gyanusítottam, akinek õ eredetileg szánta a rep-et. Aztán kiderült minden :)

.Attila

Quote from: BonciTervezem már egy ideje, hogy elmegyek a Kosztolányi Dezsõ téri japán étterembe (asszem Wasabi Étterem). Ki tartana velem?
Ebéd esetén 3000 Ft korlátlan fogyasztás.
Na, senkit nem érdekel ez? (katzon, Feldinen és Darkstaron kívül)

sirtomi

Quote from: BonciNa, senkit nem érdekel ez? (katzon, Feldinen és Darkstaron kívül)
Érdekelne, de Pestre felmenni csak ezért nem érné meg :(

HVp213

Quote from: BonciNa, senkit nem érdekel ez? (katzon, Feldinen és Darkstaron kívül)
De engem! Csak épp kuporgatok és nézem h van e most ennyi egy ebédre... (az utobbi idöbe kicsit tul lettem költekezve)

Ha lesz fix dátum amikor mennétek akkor biztosat tudok mondani
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

.Attila

Quote from: HVp213De engem! Csak épp kuporgatok és nézem h van e most ennyi egy ebédre... (az utobbi idöbe kicsit tul lettem költekezve)

Ha lesz fix dátum amikor mennétek akkor biztosat tudok mondani
Nincs fix dátum, azokkal beszélném meg, akik jönnének.

Djinn

Minket érdekelne a dolog, csak a dátumon múlik, hogy tudunk-e menni :)
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

.Attila

Quote from: DjinnMinket érdekelne a dolog, csak a dátumon múlik, hogy tudunk-e menni :)
Mondjátok, mikor lenne jó.
Próbáljuk meg ebédre megoldani, mert tudomásom szerint a vacsora már 4000 Ft.

Djinn

Quote from: BonciMondjátok, mikor lenne jó.
Próbáljuk meg ebédre megoldani, mert tudomásom szerint a vacsora már 4000 Ft.
Igen a vacsora 4000. Tesómék most voltak a héten.
Nekünk juli 22, juli 31 utánna pedig aug. bármeliyk hétvége megfelel. :)

Kvikveg

Ki vagyok akadva. HP6 angol itthon 6000-6500 Ft, amazon.de-n meg 4000 ft-nak megfelelo osszegert kaphato. Hat azert a jo k*rva anyjukat. :b+:  :hogyaza:
Azert is noveremet fogom megkerni, hogy vegye meg kint. Anyajuk. :mad:
Varhatok Augusztus 20ig. :mad:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Kvikveg

Ki vagyok akadva. HP6 angol itthon 6000-6500 Ft, amazon.de-n meg 4000 ft-nak megfelelo osszegert kaphato. Hat azert a jo k*rva anyjukat. :b+:  :hogyaza:
Azert is noveremet fogom megkerni, hogy vegye meg kint. Anyajuk. :mad:
Varhatok Augusztus 20ig. :mad:

Quote from: BonciÉs azt is én kaptam, pedig nem nekem lett célozva :D
Neeem, te az enyem hatasara kaptal egy rosszul celzottat, nem? :D
Kivel folytattam verbalis... szoval forumbunyot? :eeek:
Ennyire szenilis lennek?
Nem, Tyraellel veszekedtunk. Tole kaptal, mert azt hitte o toled kapott, de kozben tolem. Es ha en tudom, hogy te tudod, hogy o tudja... :hehe:

Quote from: ShiroiÉs szóltál utána, hogy te voltál?
Miutan szolt, hogy nevtelent kapott, igen.

.Attila

Quote from: KvikvegNeeem, te az enyem hatasara kaptal egy rosszul celzottat, nem? :D
Kivel folytattam verbalis... szoval forumbunyot? :eeek:
Ennyire szenilis lennek?
Nem, Tyraellel veszekedtunk. Tole kaptal, mert azt hitte o toled kapott, de kozben tolem. Es ha en tudom, hogy te tudod, hogy o tudja... :hehe:
Tyrael saját bevallása szerint nem adott nekem rep-et.
A szöveg vhogy így szólt: "A kulturálatlan magatartásodért"

Quote from: DjinnIgen a vacsora 4000. Tesómék most voltak a héten.
Nekünk juli 22, juli 31 utánna pedig aug. bármeliyk hétvége megfelel. :)
Ezek az idõpontok akkor kinek felelnek meg, ill. kinek nem?

sirtomi

Quote from: KvikvegKi vagyok akadva. HP6 angol itthon 6000-6500 Ft, amazon.de-n meg 4000 ft-nak megfelelo osszegert kaphato. Hat azert a jo k*rva anyjukat. :b+:  :hogyaza:
Alexandra könyvesboltban 5999 Ft.
Szerintem is lehetne olcsóbb.

katz

Végre hazakerültem abból a szarfészekbõl. 1 Mibetes ADSL. Az elõbb teszteletem. 128 kb/s-al jött le az ftprõl, 3Mb/s helyett :bruhuhu:  Asszem húzok át egy optikai kábelt a koliból. :rolleyes:
Quote from: BonciEzek az idõpontok akkor kinek felelnek meg, ill. kinek nem?
Juli 30-tól megyek balcsira, a másik eddig jónak tûnik

Darkstar

Quote from: BonciEzek az idõpontok akkor kinek felelnek meg, ill. kinek nem?

Nekem jó, kiv aug. azt a hétvégéjét, amikor a tábor lesz.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

.Attila

Quote from: DarkstarNekem jó, kiv aug. azt a hétvégéjét, amikor a tábor lesz.
Meglepõ módon az nekem sem jó :rolleyes:
Tehát most hétvége? Akkor úgy tûnik, ez fixáltuk. Any objections, anyone?

HVp213

Ha jó akkor énis valszeg megyek!
(hacsak nincs ellenvetés...)
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Rin

Én is szívesen csatlakoznék

.Attila

Quote from: RinÉn is szívesen csatlakoznék
Ti is a fórumon egyeztettek ahelyett, hogy élõben beszélnétek meg? :)

katz

Quote from: BonciTi is a fórumon egyeztettek ahelyett, hogy élõben beszélnétek meg? :)
Talán ismerõs helyzet?  :rolleyes:  :haha:

Kvikveg

Quote from: BonciTyrael saját bevallása szerint nem adott nekem rep-et.
A szöveg vhogy így szólt: "A kulturálatlan magatartásodért"
Tyrael nem neked akart adni.
En adtam neki, mert spoilerezett es visszaszovegelt, o adott neked tevedesbol, te meglepodtel, o adott nekem - mar tudta ki adott neki eloszor, aztan te adtal neki csak az egyensuly kedveert. Utolso ketto sorrendje felcserelheto. Azert a kulturalt magatartasodert, mert en is kb ilyen szoveggel adtam neki.
Tobb info a "mit lattam legutobb, ami tetszett" topicban, de azt te keresed ki, ha kell. :hehe:
Nnna. Vege.
Egyaltalan hogy jott elo ez a tema??! :eeek:

Na, reset, peace.

Ha mazlim van 1 het mulva lesz Potterem, mert szerencsere jon haza ismeros nemetektol. :haha:
Bekeszitem a szotarat, biztos ami biztos... :D

Djinn

Quote from: BonciMeglepõ módon az nekem sem jó :rolleyes:
Tehát most hétvége? Akkor úgy tûnik, ez fixáltuk. Any objections, anyone?
A most hátvége ugye pénteket jelent??
És a honlapjukon  azt írják a Szépvölgyi úton van. Esetleg több is van belõle ?? Majd ezt is tistázni kéne, nehogy 3 helyen gyülekezzünk vagy ilyesmi...  :eeek:

.Attila

Ok, nekem sikerül mindig Kosztolányit mondanom a Kolosy tér helyett. Szóval a Djinn által belinkelt helyrõl van szó :)
És pénteken. Látom még helyet sem kell foglalni, mert állandóan készül a kaja.