Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Darkstar

Quote from: Bonci...És pénteken...

Hánykor?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

.Attila

Quote from: DarkstarHánykor?
Mivel ebédelni szeretnénk ugyebár, szerintem 14 órára menjünk.

Darkstar

Quote from: BonciMivel ebédelni szeretnénk ugyebár, szerintem 14 órára menjünk.

OK.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Djinn

14.00 tökéletes. Mi ott leszünk.  :)
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

animoni

Quote from: White SeeDKeresztanyám ajándéka az usa-ból:

http://norad2.uw.hu/aoi.jpg

ennél jobbat ki sem találhatott volna:)
Nekem is kell ilyen keresztanya!!!!!
You called me strong, you called me weak
But your secrets I will keep
[/COLOR]

HVp213

RENDben
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Sidney

Quote from: animoniNekem is kell ilyen keresztanya!!!!!

Csatlakozom hozzád!  :jee:

Nethiree

Álmos hangulatban nézelõdtem, nincs kedvem/lusta vagyok ellenõrizni sok ezer oldalon, hogy van-e itt fenn ilyen, de tessék, ma erre akadtam:

Japán név generáló:   http://rumandmonkey.com/widgets/toys/namegen/721/

katz

Quote from: BonciOk, nekem sikerül mindig Kosztolányit mondanom a Kolosy tér helyett. Szóval a Djinn által belinkelt helyrõl van szó :)
És pénteken. Látom még helyet sem kell foglalni, mert állandóan készül a kaja.
1. Hol találkozunk elõtte?
2. Hogy lehet odajutni gyorsan és egyszerûen?

.Attila

Quote from: katz1. Hol találkozunk elõtte?
2. Hogy lehet odajutni gyorsan és egyszerûen?
Találkozzunk a Kolosy téri buszmegállóban.
Odajutni: attól függ, honnan indulsz. Nekem a BKV útvonaltervezõje azt mondta, hogy a legegyszerûbb a Rudas gyógyfürdõ megállóban felszállni a 86-os buszra, az pedig onnan 9 megálló alatt a Kolosy térre visz. Onnan gyalog gyorsan elérhetõ az étterem. A Rudas gyógyfürdõ 7-es busszal elérhetõ. 86-os megáll a Fehérvári úton, a Budafoki úton és a Gellért téren is, a Batthyány téren etc. http://www.bkv.hu/busz/86vissza.html
Találkozzunk 5 perccel 2 elõtt ott, 5 perc alatt elvileg gyalog elérjük az éttermet. Aki úgy érzi, hogy notórius késõ, az célozza be a 3/4 2-es idõpontot :)

katz

Quote from: BonciTalálkozzunk a Kolosy téri buszmegállóban.
Odajutni: attól függ, honnan indulsz. Nekem a BKV útvonaltervezõje azt mondta, hogy a legegyszerûbb a Rudas gyógyfürdõ megállóban felszállni a 86-os buszra, az pedig onnan 9 megálló alatt a Kolosy térre visz. Onnan gyalog gyorsan elérhetõ az étterem. A Rudas gyógyfürdõ 7-es busszal elérhetõ. 86-os megáll a Fehérvári úton, a Budafoki úton és a Gellért téren is, a Batthyány téren etc. http://www.bkv.hu/busz/86vissza.html
Találkozzunk 5 perccel 2 elõtt ott, 5 perc alatt elvileg gyalog elérjük az éttermet. Aki úgy érzi, hogy notórius késõ, az célozza be a 3/4 2-es idõpontot :)
Most néztem én is. Szvsz nem jó ötlet. Az a tetû busz alapból araszolni szokott ott, most meg ráadásul állandó dugók is vannak arrafelé az utfelújitások miatt. Én inkább a HÉV-re szavaznék.

EDIT: Most nézem, h a HÉV-et is felujitják. Busz jár helyette. :(

Ezzel a mindentfelujitunk dologgal az a nagy bajom, h most bedugul a város, 1-2 évig csilli-villi lesz minden, aztán a jó magyar munkaerõ hiányosságai miatt, ugyis szétesik minden :ejj:

EDIT2: Két hete elkészült Budapest leghosszabb buszsávja. A szentendrei úton a HÉV-pótló számára készített 5 kilométeres szakasz kiválóan ellátja a feladatát.

.Attila

Akkor mi lenne jó ötlet?

Xipe

47-es villamost nezd meg bonci.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

katz

Quote from: BonciAkkor mi lenne jó ötlet?
Gõzöm sincs, talán a HÉV potlo. kocsival biztos nem mennék arra....

.Attila

A 47-est ismerem, Deákról indul (ill. most az Astoriáról), és megy el szépen a Bartók Bélán. Kolosy teret meg sem közelíti. Sõt, pont az ellenkezõ irányba megy. Ahogy elnézem, eddig csak a 86-os van. Lehet, hogy lassú, de legalább megy.

HVp213

17es villamos?
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

.Attila

Quote from: HVp21317es villamos?
Az megjátszható. 4-6-ossal a Margit híd budai hídfõhöz, onnan meg a 17-essel pár megálló.

HVp213

Quote from: BonciAz megjátszható. 4-6-ossal a Margit híd budai hídfõhöz, onnan meg a 17-essel pár megálló.
Pontosan! Azzal jártam suliba! amig még jártam...
Meg aki a másik iránybol jön annak 1es villamos aztán átszállhat ha kell (nem tudom pontosan hova kell menni :p )

edit: 60 as v 6 os busz is jó! Nyugatitol megy! 5 megállo lenne vele

Nethiree

Quote from: HVp213Pontosan! Azzal jártam suliba! amig még jártam...
Meg aki a másik iránybol jön annak 1es villamos aztán átszállhat ha kell (nem tudom pontosan hova kell menni :p )

edit: 60 as v 6 os busz is jó! Nyugatitol megy! 5 megállo lenne vele

Bár én nem megyek, meg mittom, semmi közöm hozzá, csak belekotyogok :rolleyes: , de a 6-os busz csúcsforgalomban halálos. Nem ajánlom senkinek. Tömeg, meleg stb. Inkább válasszátok a villamosokat.
Pénteken, már délben elkezdõdik nyáron a csúcsforgalom.

HVp213

Köccke! (nyáron még nem teszteltem azt az utvonalat)

Xipe

Quote from: BonciA 47-est ismerem, Deákról indul (ill. most az Astoriáról), és megy el szépen a Bartók Bélán. Kolosy teret meg sem közelíti. Sõt, pont az ellenkezõ irányba megy. Ahogy elnézem, eddig csak a 86-os van. Lehet, hogy lassú, de legalább megy.

csak setelni kell kb 10 percet., ha jo helyre gondolok.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

animoni

Quote from: RamizEgy bulin megitattak velem egy bögre pálinkás-almaleves bort... na én tudom, milyen érzés lehet... :D (Ilyen: :eeek: )
Uhhh....az fincsi lehetett :__devil: !!!Egyes emberek tudnak olyan dolgokat össze önteni, hogy az ember, csak néz közben.Sajnos nem mindig jön ki a kivánt eredmény :rolleyes: !
Nekem ezzel a tapasztalatom a vörösboros-kólás-fehérboros-almaüdítõs-sörös, hát nem is tudom mit mondjak...kotyvalék! Engem is megkínáltak belõle, de a gyerek mögött mindenki ingatta a fejét, hogy jobb ha távol maradok tõle...Két hét múlva beszéltem a gyerekkel és azt mondta, hogy soha többé nem csinál ilyet!
You called me strong, you called me weak
But your secrets I will keep
[/COLOR]

.Attila

Quote from: White SeeDMangaimádók részére:

Beszkenneltem képeket, amiket nem tudom miért, de a netes verzióból kimaradtak.

http://norad2.uw.hu/ai1.jpg
http://norad2.uw.hu/ai2.jpg
http://norad2.uw.hu/ai3.jpg
http://norad2.uw.hu/ai4.jpg

Egy közvéleménykutatás, és hasznos infók Japánról /mangajelek leírásai.
Majd a másik kettõbõl is szkennelek ha van rá igény:)

UI: minõséget nem fikázni, ezzel a szarral amim van ez is már csodaminõség.
A 3. kép rendetlenkedik.
Érdekes :) Még csak az elsõt olvastam el, de annyit hozzáfûznék:
A tanév tényleg április 1-én kezdõdik, de nem márciusban, hanem február közepén végzõdik. Tavaly egy tanév így nézett ki:
Április 1. - Július 30.
Nyári szünet.
Szeptember közepe (asszem 20.) - Február közepe (asszem 13.)
Tavaszi szünet.

.Attila

Quote from: White SeeDÉn emlékszem mikor egyszer aug utolsõó hetében már elkezdõdött a suli.
Akkor voltam külföldön...
Ez spec pont 3 évvel ezelõtt volt. Akkor kellett volna partnert keresgélni keringõhöz (szalagavató). Hát pont jókor nem voltam itthon.

katz

Quote from: BonciUfoZ elsõ linkjében ott van az info -> Akihabara tkp. egy elektronikai és otaku paradicsom. Annyira, hogy sok otaku ott rendezi be a barlangját, mert ott kevésbé ciki a megjelenésük, mint más normális környezetben.
Szóval már találtál is kint szállást? Aztán majd rakd fel a cosplayes képeidet a netre :D

katz

Egy kis adalék a multkori golyoállo mellény cikkhez irakból és hozzá a video

.Attila

Quote from: katzSzóval már találtál is kint szállást? Aztán majd rakd fel a cosplayes képeidet a netre :D
Egyetemi kollégium. Még nem tudom melyik, erre még választ várok tõlük.

katz

Quote from: BonciEgyetemi kollégium. Még nem tudom melyik, erre még választ várok tõlük.
de ugye abban az otaku paradicsomban lesz? ;)

noriko

Yo!

belinkelem ide is a Fanart-ba írt cikket, hátha ott nem nézi meg az, akit esetleg érdekelne.. Nemzetközi Manga Pályázat

ha már volt róla valami korábban, gomen.
"I wish I could, but I don't want to."

katz

Quote from: BonciEgy kosztümös képet? :p
Azt majd te fogsz fölrakni magadról japánban :D