Heroes / Hősök (SPOILEREK!!!)

Started by Cobra, 2007-03-04, 23:18:06

Previous topic - Next topic

frozenstein

Quote from: Dreamcleaver on 2008-12-09, 22:10:39
- Sylar jelenete a liftben. EPIC! Percekig röhögtem.  :D 
Meg a 'Torta?' beszólása. :lul:

NLZ

Na ez a rész már picit tűrhetőbb volt. Főleg hogy végre lezárták ezt a fejezetet. :D Viszont ez a következő fejezet elég érdekes az előzetes alapján.
20:46-nál az az elvágott nyakú fickó az első webisodeból a Postás? :D
[reserved]

Dreamcleaver

Akkor végül is mindenki visszanyerte a képességét csak Hiro nem? Most, hogy formula sincs etc érdekes lesz. S4 Hiro nélkül nem lenne az igazi. Lehet kiderül, hogy Ando képessége vissza is tudja állítani a képességeket nem csak chargolni.

Mellesleg jó rész volt, sikeresen elvarrták a szálakat. Egyedül Arthur halála a logikai bukfenc picit. A haiti csávó elment, szal simán regenerálódhatott volna.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Solid Snake

Quote from: Dreamcleaver on 2008-12-17, 04:01:30
Egyedül Arthur halála a logikai bukfenc picit. A haiti csávó elment, szal simán regenerálódhatott volna.

Azt úgy bele lehet magyarázni, hogy a golyó bent maradt az agyában és blokkolja a regenerálódást.  :D

NLZ

[reserved]

Solid Snake

NLZ

[reserved]

Selmo

Valamiről szólnia kell a következő fejezetnek is. :)

A tökéletesség unalmas.

Dreamcleaver

Amúgy mikor Hiro elugrott a jövőbe és azt látta, hogy Ando megöli a vörös villámmal, az mi volt? Feltöltötte távolról?

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Cloud

Max túltöltötte. Nem hiszem hogy meghalt.

NLZ

Who knows. :)  Lehet nem is ölte meg? XD
[reserved]

Dreamcleaver

Amúgy nekem még mindig az a véleményem, hogy ezt az időutazgatásos baromságot kár volt belekeverni a Heroes-ba. Most is el kezdett járni az agyam:
- Mikor Hiro és Claire visszautaztak a múltba és Hiro megkapta az anyjától a Katalizátort, akkor azzal azt akadályozta meg, hogy a kisbaba Claire-be berakják. A Claire-ben, aki visszament vele, már eleve ott volt. Ergo benne is maradt, és a jelenben is ott van. Gondolom csak érzett volna valamit Claire, ha kiment volna belőle a "Fény" (illetve eleve benne sem volttá változik lol).
- Hiro sikeresen elpusztította a formulát a JELENBEN! Ez gyak sz@rt se jelent, akármikor visszaruccanhat valaki a múltba és beszerzi megint.
Szal Star Trek-en kívül rühellem az időutazást, de nagyon.  :D

Amúgy meg a legjobb jelenet az uccsó részben imho:
Szöszi - Bocsáss meg Pikachu, de más terveim vannak ezzel a darab papírral.
Hiro: - PIKACHU!!!...Elnézést. - fejet hajt, majd beveri a szöszi orrát.  :rotfl:

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Cloud

Na ha  már megtaláltam a topicját inkább ide írok.

3x20

Szerintem igen jó rész volt.Tudtam  hogy Micah a Rebel?:D
Végre talán kaptunk egy normális epizódot. Ami kifejezetten tetszett: Ando+Hiro,  Micah+Tracy jelenet. De a legjobban talán a Daphne+Matt jelenet tetszett. Szerintem nagyon szép volt.  Azért meglepődtem amikor kiderült hogy nem valóság Párizs. 
A  fagyasztós  jelenetre  szerintem jó sok pénzt elcseszhettek, de annyira nem ütött. Az a kacsintás se hiányzott szerintem.  Most ezek szerint meghalt a csaj? Valószínű, de nagyon remélem hogy nem hozzák elő most meg Barbara-t majd. Az gáz lenne.
Még pozitívum: se Nathan,  se Claire.  :haha:
Petrelli mama majdnem megszívta. De ki az a nő akivel beszélt?
Amúgy az elejét  nem nagyon értem. Sylar  most mi a francnak  segített Danko-nak?

3x21
trailer
http://www.freevlog.hu/video/20024.html
Nocsak.Sylar centrikus rész? Nyamiii. :D Jöhet.

NLZ

Hehe, énis azt akartam írni, hogy az epizód legjobb része Clare hiánya volt. :D
Kövi részben remélem minimum tartják a színvonalat. :D
[reserved]

Bishop

VÁÁÁ mi az hogy van Heroes és én még nem tudok róla?  :bruhuhu: gyorsan be kell pótolni

Cloud

3x21

[spoiler]Na Sylar mostmár tényleg legyőzhetetlen.  :whoah:
Claire a kis alkesz. [/spoiler]

3x22

Trailer

http://www.freevlog.hu/video/20146.html

[spoiler]Csak nem Angela tesójáért mennek ásóval?
[/spoiler]

NLZ

Ez is retek egy rész volt. Angela szenved, Clareék szenvednek, Sylar meg imbul.
[reserved]

Bishop

Arra kíváncsi lennék a Shapeshifter hogy ért hozzá Sylerhez  ::) Lehet azt mondani hogy egy buliba előfordul de Sylert nem úgy ismerem mint aki nem venné észre ha olyan érne hozzá akinek hátsó szándékai vannak. Btw Sylernek elvileg van szuperhallása, egy ilyen helyen már meg kellet volna süketülnie, de mind1 plot  ::)
Ha valaki józan paraszti ésszel gondolkozik leesik neki hogy a shapeshifter halálánál vissza változik az eredeti alakjára, ahogy azt a csaj is tette.
Akkor Petrelli család megint előhúz egy erős rokont...Néha lehetne kicsit egyedibb is a sorozat.

NLZ

Sylar a hallását már a megszerzés után egy-két héttel megtanulta kontrollálni, különben már évek óta megsüketült volna. :)  Bár tény, hogy ezt a képességét már az írók is elfelejtették, mert pl mikor Clarebear papi (nem ugrik be a neve) Sylartól pár méterre súgta a fekete lyukas fickó fülébe, hogy ölje meg Sylart, az meg még csak el sem mosolyodott, szal látszott, hogy nem hallotta.
[reserved]

Bishop

Na jah, ez engem mindig is irritált hogy van tucat olyan képesség amit nem használ ki sem ő sem Peter mikor volt több ereje.

Cloud

3x22

Egész jó volt ez a rész. [spoiler]Remélem rövid távon kicsinálják Danko-t, és foglalkoznak végre  Sylar-el komolyabban. 
A végéhez egy kis  eszmefuttatás:

Gondolom  most derül ki hogy a 60-as években már csináltak szupermbereket azzal hogy képességeket adtak nekik, csak valami történt(esetleg bediliztek) és mindenki kapott  egy  fejlövést.
Kíváncsi vagyok  mit akarnak  ebből kihozni megint.
Ja egy nagy  pozitívum:  nincs  időutazás.  :D
[/spoiler]
És most Claire sem zavart annyira.  :D

NLZ

Vagy lehet azok az emberek a jővőből jöttek. :D
[reserved]

Cloud

Quote from: Cloud on 2009-04-08, 18:51:46
3x22

Egész jó volt ez a rész. [spoiler]Remélem rövid távon kicsinálják Danko-t, és foglalkoznak végre  Sylar-el komolyabban. 
A végéhez egy kis  eszmefuttatás:

Gondolom  most derül ki hogy a 60-as években már csináltak szupermbereket azzal hogy képességeket adtak nekik, csak valami történt(esetleg bediliztek) és mindenki kapott  egy  fejlövést.
Kíváncsi vagyok  mit akarnak  ebből kihozni megint.
Ja egy nagy  pozitívum:  nincs  időutazás.  :D
[/spoiler]
És most Claire sem zavart annyira.  :D

3x23

Na nem jött be a gondolatmenetem.

[spoiler]Szépen kiderült hogy Angela nővere miatt volt a mészárlás.
Kicsit uncsi rész volt, de nem vészes.
[/spoiler]
Na a vége az viszont kemény volt.   :jee:

Cloud

3x24

[spoiler]Na egy Sylar-es rész. Szerintem nagyon jó rész volt. Főleg amikor az "anyjával" beszélgetett.

Szegény Hiro megszívta rendesen.

A vége meg.

Mi történt vele? Most már tényleg hallhatatlan lett.[/spoiler]

NLZ

Sztem csak a kiskopasz szúrta el. De azért ez a Sylar sír cuccos elég gagyi volt. Hiro faszkodása nemkülönben. Najó, végülis volt a résznek pozitívuma, pl Clare alig kapott jelenetet. :D

Hű, ez a lezárás meg de gagyi volt.  :lame:
[reserved]

Dreamcleaver

Végigszenvedtem a harmadik évadot végre valahára. A végén mondjuk kiírták, hogy end of Volume IV aztán Volume V, de olyan régen néztem ezt a vackot, hogy már nem emlékszem ez miért van így.

Szal a facepalm meg a rofl között van valahol félúton a sorozat. Amikor benyomták Sylarnak az alakváltás cuccot, onnantól kezdve meredek lejtő.

A vége meg...eh hát persze.
Majd a kövi volume-ban nézhetjük, ahogy Sylar lassan magához tér, amit persze véghez is tud majd vinni, mert kedves Petrelli mama nem tudja elfogadni, hogy a fia meghalt.
Claire majd jó ledöbben, mikor rájön, hogy az egyik papája már megint hazudott neki, ráadásul most a másik papájáról, és ezért nagyon, de nagyon dühös lesz ám...MÁR MEGINT.
Hiro majd emózik, hogy már nem lehet Hero.
Suresh meg...majd rinyál tovább mindenféle jellemfejlődés nélkül...MÁR MEGINT.

Egyetlen pozitívum, hogy a szőke csinibaba visszatért, bár erre igazából számítottam, mikor anno kacsintott egy utolsót a jégdarabokra törése után.

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

NLZ

Mármint mi miért van így? Hogy egy előzetes van a következő évadból?
[reserved]

Dreamcleaver

Quote from: NLZ on 2009-06-12, 01:25:30
Mármint mi miért van így? Hogy egy előzetes van a következő évadból?

Hogy az S3 = Volume IV. Eddig azt hittem 1 széria = 1 volume, da valahol történt valami csúszás, amire nem emlékszem.

Hm...emlékszem, hogy az S2 anno nagyon el lett kefélve az írói sztrájk miatt. Petrelli papa halála az már S3-ban volt? Mert lehet ott lett vége a Vol III-nak akkor.

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

NLZ

Jah, a második évad lett volna 2 kötetes, de a sztájk miatt ez nem jött össze, így lett a 3. évad egyedül 2 kötetes. Jah, a papit meg a 3. kötetben szedték le, a harmadik évad első felében. Genesis, Generations, Villains, Fugitives.
[reserved]

Cloud