Új sorozatok, [insert year and season here]

Started by kikuchiyo, 2007-03-24, 19:32:19

Previous topic - Next topic

kelvor

Quote from: ogre on 2013-04-09, 23:58:42
ep 46nál dropped

Na, hogy-hogy? Ellaposodott? Én még csak a 30. résznél vagyok de eddig szerintem teljesen rendben van.

SaiyaGin

Quote from: ogre on 2013-04-09, 23:58:42
ep 46nál dropped
nézhetőek az újabb részek?

Szerintem igen. (Igazából nagyjából ugyanolyanok a részek, mint mindig.) A mostani mellékszálat (az egyik szereplő hikikomori öccsével való kapcsolata) ugyan néha eltúlzottnak érzem (mondjuk nem vagyok pszichológus ^^"), de így is jó, és nagyon sokkal járul hozzá az illető szereplő lelkébe, jellemébe való bepillantáshoz.

LuckyDingo

Valverave the Vibrator... öö Liberator: ELső rész tapasztalatai: klisés kezdés, szép neonfények, meglepő utolsó percek. Franc se tudja mi lesz még ebből :D

Cobra

Hide and fear, Cobra Commander is here !

chilip

Quote from: Cobra on 2013-04-12, 19:06:31
Nanotech zombi vs space nazis...

my kind of show alright  :Kiraly: asszem ez lesz a heti guilty pleasure  :__devil:

Pr3d4k1ng

Quote from: Cobra on 2013-04-12, 19:06:31
Nanotech zombi vs space nazis...
Mit szívt.... akarok mondani mi címe?

,,Egy férfi sok jó ügyért harcolhat: az országáért, az elveiért, a barátaiért, egy bájos gyermek orcáján megcsillanó könnycseppért. Ami engem illet, egy rakás pénzért, egy gyönyörű óráért, és némi szaftos francia pornóért a saját anyámat is eladnám."

White SeeD

Kakumeiki Valvrave :jee:
btw imádom a mostani szezont. jobbnál jobb mecha animu :cool:
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

chilip

#7447
Zettai izébizé Leviathan 01 - sejtettem hogy ez lesz belőle de azért bepróbáltam, dropped :P nu most jön railgun új szezonja  :hopp:

Railgun S 01 - az van mint az előző szezonban eddig, vagyis nem pontosan mert már volt pár jelenet a mangából. elvileg a "sister arc" lesz most acceleratorral meg touma-val szóval várom

kikuchiyo

Quote from: LuckyDingo on 2013-04-12, 15:39:01
Valverave the Vibrator... öö Liberator: ELső rész tapasztalatai: klisés kezdés, szép neonfények, meglepő utolsó percek. Franc se tudja mi lesz még ebből :D

Asszem erre mondják, hogy train wreck.

Elképzelem, hogy van egy szintetizátor-, vagy inkább orgona-szerű kezelőfelület, amin az animéket összeállítják, külön regiszterekkel a mechás-űrharcos, iskolás-szerelmes stb. elemek beállítására. Ehhez a cucchoz valószínűleg odaengedtek egy begombázott orangutánt a billentyűzethez, hagyták, hadd garázdálkodjon egy ideig, az eredményt pedig prezentálták nekünk.
Failure is the default option

Cobra

Railgun S 01: ha már az első résznél sincs normális grafika, az sok jót nem jelent...
Hide and fear, Cobra Commander is here !

LuckyDingo

#7450
Quote from: Cobra on 2013-04-14, 00:32:49
Railgun S 01: ha már az első résznél sincs normális grafika, az sok jót nem jelent...

A grafika még csak egy dolog, de a rész is rohadt unalmas volt. Ez a tipikus mutassuk be, hogy kik ezek és mit tud a főhős... kár hogy erre semmi szükség nem lenne..

Oreimo 2. - Ez már jobb volt egy fokkal, mint az első rész. Manami vicces volt, amikor próbálkozott. :D

Shingeki no Kyoujin 2 - még mindig, jó, bár nekem úgyis bejött volna, ha rögtön azzal indul, hogy besorozták őket. A manga olvasása után jó látni színesben a szereplőket. :D A kövi részben meg lesz már Sasha /valamiért az egyik kedvencem lett/ :3

SaiyaGin

Quote from: SaiyaGin on 2013-04-08, 23:38:15
Űrtestvérek 52: recap episode.

Az 53. rész is ismétlés volt (ezúttal Hibito Gibsonos kalandjának az összefoglalása ment), és úgy nézem, hogy még a következő rész is ismétlés lesz. ::) Viszont van új OP és ED.

Zelda

Suisei no Gargantia: Újabb mű az I.G.Productions-tól, amitől eléggé pofára estem. Amúgy is imádom a mecha műfajt, és noha eleinte azt hittem, hogy valami morbid Gundam utánzat akar majd lenni, ami majd elhalványul az emlékezetemben, már az első rész nagy benyomásokat keltett bennem. Számomra üdítő volt, hogy nem az unalomig ismert kifejezésekkel találkoztam, mind az űrbeni hadviselés jeleneteiben, mind pedig a későbbi képsorokban. Az különösen tetszik, hogy még azzal is fáradtak, hogy szemléltessék a két fél közötti nyelvi nehézségeket... Nagy elvárásaim vannak a sorozattal szemben!
Aztán...
Shingeki no kyojin: Na ez már keményebb darab, az első rész rám ilyen WTF, is this real? szerű hatással volt, de aztán HD-ben újranézve jól szórakoztam rajta, olyannyira, hogy mostanra szét spoilereztem az agyam azáltal, hogy elolvastam az összes eddig angolra fordított manga chaptert. Eszelős egy story, a grafika király, a karakterek is nagyon ott vannak, és nem finomkodtak a vértől tocsogós jeleneteknél sem. Ettől is sokat lehet várni, elég sok anyag van ugyanis, amit anime-be átfektethetnek, remélhetőleg nem cseszik el.
És végül...
Karneval: Na erről 2 rész után sem tudom igazán, hogy mit mondjak... A karakterek nekem nagyon tetszenek, bár talán Nai kicsit el van túlozva. A Circus figurák állati jók, kicsit emlékeztetnek a Kuroshitsuji hangulatvilágára. Hogy ebből mit hoznak majd ki az kérdéses, itt nem tudom megmondani, hogy merre halad majd a story, de remélhetőleg nem lesz túl egysíkú és lapos, mert azt nem szeretném.

Ismertetőket pedig szándékosan nem írtam, mert akkor abból regény lett volna :P

Cobra

Gundam másolatból kettő is van most, a Valvrave meg a Majestic Prince. A Gargantia pont nem az, ez egész jónak tűnik 2 rész alapján.
A Valvrave meg attól van, aki a Code Geasst meg a Guilty Crownt rendezte, szóval... :D
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Zelda

Na ez a Valvrave... Ez mi ez?? xD Most komolyan, ezt már csak poénból is nézni fogom...

Member

Quote from: kikuchiyo on 2013-04-13, 19:16:57
Elképzelem, hogy van egy szintetizátor-, vagy inkább orgona-szerű kezelőfelület, amin az animéket összeállítják, külön regiszterekkel a mechás-űrharcos, iskolás-szerelmes stb. elemek beállítására. Ehhez a cucchoz valószínűleg odaengedtek egy begombázott orangutánt a billentyűzethez, hagyták, hadd garázdálkodjon egy ideig, az eredményt pedig prezentálták nekünk.
:lol: :lul:

frozenstein


Zelda

Quote from: frozenstein on 2013-04-18, 17:49:17
Quote from: Zelda on 2013-04-17, 22:52:24
Suisei no Gargantia
Urobuchi Gen - be prepared for blood and gore. :__devil:
Ha ez valóban így van, hát nem bánnám, de azért legyen moderált és nézhető xD
Psycho Pass-t bírtam, Phantom is jó volt, úgyhogy hajrá!!!

-OJ-

Majestic Prince 1-3.rész

Első három epizód alapján nem sok jót nézek ki belőle. Lehet, hogy később még beindul a sztori, de a kezdés inkább érdektelen és vontatott, erőltetett humorral. Valójában inkább a világ felépítésén lehet mulatni, nem pedig az egyes, poénosnak szánt beszólásokon :he:

chilip

Quote from: -OJ- on 2013-04-18, 19:49:49
Majestic Prince 1-3.rész

az első rész valamiért tetszett (sztem a rész végi harc miatt)
a második rész nagyon nem tetszett főleg a plot bénázás miatt
de a harmadik rész megint tetszett...

no meg a previewban ellőtték hogy túléli a retardált és a preview végén az meg ki? gandalf? lol

Kraivan

Attack on Titan:
Úgy tűnik erre a szezonra is jut egy alter-midage fantasy.

Az első két rész alapján remélhetőleg tömören az összefoglalót látjuk:
Párszáz éve megjelentek az Óriások, akik könnyedén zabálják az embereket, és láthatóan élvezetüket is lelik benne.
Az emberiség 3 hatalmas körfalat építettek, amiből a legkülső, Mária fal is 50 méteres magasságával immár egy évszázada védelmezte a területen belül élő népességet.

A felderítőcsapatok akik a falakon kívül próbálnak az óriásokra vadászni és információt szerezni sorra buknak el. Jól képzett lovascsapatok akik esély nélkül hullanak el, és még csak lényeges információt sem tudnak szerezni az ellenfélről.

Megismerjük klisés triónkat:
- A gyenge lázadó srácot, aki "erősnek kell lennem h megvédjek mindenkit".
- A még gyengébb alkalmazkodó okoskát, aki jelenleg tudja hol és mikor kell megalázkodni, és nemkívánatos gondolatokat mond ki hangosan.
- Az elengedhetetlen emotionless lány, aki ha érezne haragot, fél kézzel összecsukna mindenkit, de ő emotionless és gépiesen csendben marad és védi egyeskét.

Hatalmas villám csap be a fal közelébe és az amúgy 5-10 méteres óriás helyett egy gigászi titán néz be a falról a lakosságra, majd nagy vigyorral egyszerűen berúgja a falat, majd el is tűnik, de beözönlenek az lakomára vágyó magasságosak.
Főhősünk anyját szeme láttára megeszik, miközben a nagybácsi is csak annyira képes h éppen megmentse a gyereket, mert a békében faljavításon "edzett" katonák nem sokmindent tudnak tenni háborúban.

Kétségbeesés, félelem és harag.
A belsőbb falakon élők lenézik a külsősöket, és gúnyolódnak is gyengeségükön, persze ők se mutatnak több erőt.
A második epizód azzal zárul h 1 év eltelik, a lakosság egyötöde háborúban feláldozza magát h élelem maradjon a megmaradottaknak, meg h talán visszaszereznek némi területet, és triumvirátusunk jelentkezik a katonai kiképzésre, ahol a tömegből kiemelnek 4-5 személyt, feltételezhetően az orgonamasina elemeit.

A Mahoo Yuusha után már sok reményt nem fűzök. Lássuk mi lesz a vége, de az alapmatéria jó. Lássuk a szakács mit főz ki ebből a húsból...

Megmurdel

Hentai Ouji to Warawanai Neko 01 Oh god, just what i'd expect. :D

-OJ-

Tsukikot mondjuk kár volt elrontani azzal, hogy érzelemmentése tették :falba:
Az elején százszor aranyosabb volt

Darkstar

Végülis az a fő történetszál, szóval tényleg felesleges.  ::)

Hint: warawanai
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

-OJ-

Nem azt mondom, hogy felesleges, mert valóban ebből adódik a történet.

Csak azt, hogy a karakter eredeti jelleme sokkal szimpatikusabb volt, amit a sorozat végéig (de lehet hogy akkor sem) így nem látunk viszont :frown:

Megmurdel

Azért remélem, hogy nem teljesen a sorozat végéig de 1 jó ideig biztos nem am sztem is jobb az "eredeti", de ez a "pokerface" verzió is haláli :D

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

-OJ-

Valvrave 1-2.rész

Az első rész cselekménye teljes Gundam-koppintás volt (persze a Sunrisenak ehhez joga van), de a végén és a második részben akadt pár váratlan fordulat, így akár még valami jó is kisülhet belőle - igaz az első rész alapján még a Guilty Crownra is ezt mondtam, csak aztán épp a normális és következetes történet hiányzott belőle :falba:
A FSZ pilótatudása mondjuk roppant érdekes, hogy egyik percben még járni/repülni sem tud vele, a következőben pedig úgy aprítja az ellent mint egy pro :uzi:
A potenciális barátnő [spoiler]'megölése' pedig nagy trollkodás volt[/spoiler]

Megmurdel


chilip

Date a Live 02 - ISTENEM A PARANCSNOKSÁGON KIK VANNAK LOL