Új sorozatok, [insert year and season here]

Started by kikuchiyo, 2007-03-24, 19:32:19

Previous topic - Next topic

LuckyDingo

Quote from: Zen on 2009-07-17, 19:05:29
Tokyo Magnitude Ep 2
Túl hamar volt vééége.
És még mindig nem indult be. Kicsit lassú, de még lehet jó. :)

SaiyaGin

Quote from: LuckyDingo on 2009-07-17, 19:36:24
Quote from: Zen on 2009-07-17, 19:05:29
Tokyo Magnitude Ep 2
Túl hamar volt vééége.
És még mindig nem indult be. Kicsit lassú, de még lehet jó. :)

Eh? Már az elsőn is majdnem elaludtam, a szenvedést amit a kiscsaj produkált, 20 perc helyett 5 alatt kellett volna lerendezni... Asszem egy ideig nem folytatom a sorozat, majd szóljatok, ha nézhető sebességű lesz.

Cobra

Szrintem végig marad ez a karakterre fókuszáló történetvezetés, maga a földrengés csak háttérként jelenik meg. Legalábbis az eddigiek alapján nekem úgy tűnik, hogy nem egy katasztrófa-akció sorozat lesz.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Darkstar

Biribiri the animu, Új KHM és Nogizaka 2  :hopp:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

kelvor

Új Darker Than Black :jee: ééééés Fairy Tail!  :whoah:

chilip

NLZ

Ehh, Asura Cryin-nak folytatás? Az egy hatalmas retek volt az elején, a végére megváltozott, vagy mi?
Btw
Bár a nagyedévi topic tök ugyanaz, mint ez, nem értem minek van kettő.
[reserved]

Member

Ott ált. epizódbloggolás megy, itt pedig új anime bejelentések.

Cobra

Olvassátok el a Kampfer leírását   :falba: Azért lesz bőven nézhető anime, még soknak is tűnik (hármat biztos nézek és még van 5, ami nézhetőnek tűnik)

kelvor

:D

...has he or, she.

Ha férfi volt és nőként ébred, akkor számíthatunk pár leszbi jelenetre?  :mittomen:

Junchi

Quote from: kelvor on 2009-07-28, 21:23:09

...has he or, she.

Ha férfi volt és nőként ébred, akkor számíthatunk pár leszbi jelenetre!  :mittomen:

Fix'd, hogy felcsillanjon a szemem. :D

Zen

Quote from: kelvor on 2009-07-28, 21:23:09

...has he or, she.

Ha férfi volt és nőként ébred, akkor számíthatunk pár leszbi jelenetre?  :mittomen:
[spoiler]Kb 2. ep végén randira hívja majd a szerelme.[/spoiler]
[spoiler]És még az előétel előtt elrabolják, cuuumiiii.[/spoiler]
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

kelvor

Darkstar

Ez a Bakemonogatari eddig nagyon üt.  :Kiraly:
Van benne pár wtf rész, meg az irl képeket az eva óta nem szeretem, de azon kívül eddig best of season.

ed.: Valaki rendezkedik? Emlékem szerint ezt nem ide postoltam.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

SaiyaGin

Nem vagyok elájuulva az ősszel induló sorozatoktól. Ami esetleg érdekel: Armed Librarians, Kimi ni Todoke, Romance of the Three Kingdoms. Esetleg.

LuckyDingo

Tokyo Magnitude 8.0 általam dobva 4 rész után. Van, hogy tetszik az ilyen sehova se halad a story anime, de ez nem olyan. :S Ha a végére kiderül, hogy mégis izgalmas lett majd talán visszatérek rá.

bimanc

Quote from: LuckyDingo on 2009-08-01, 02:06:31
Tokyo Magnitude 8.0 általam dobva 4 rész után. Van, hogy tetszik az ilyen sehova se halad a story anime, de ez nem olyan. :S Ha a végére kiderül, hogy mégis izgalmas lett majd talán visszatérek rá.

Vazz pont ma töltöttem le.  :frown:
Mindegy most már megnézem valamikor, ha meg nekem se jön, be akkor úgy is ott van a Taishou Yakyuu Musume, meg a Juden-chan, jelenleg úgyis az a két legjobb sorozat.

Cobra

Izgalmas biztos nem lesz a TM, mert nem az a lényege, hanem Mirai jellemfejlődése (legalábbis én így látom).

SaiyaGin

Mi a tudomány jelenlegi álláspontja Tokyo Magnitude-ügyben?

Zen

Mármint sztori ügyben?
[spoiler]Eljutottak Mirai sulijához, ahol megismerkedtek egy kedves öreg bácsival, illetve M látta ahogy egy osztálytársa az anyját siratja.[/spoiler]
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

NLZ

Szerintem inkább arra gondolt, hogy tényleg lesz-e ilyen 30 éven belül.
[reserved]

Junchi

A tudományokhoz/whateverhöz nem tudok hozzászólni TM 8.0 ügyben, de a sztorihoz igen.

Szal... WTF? Oké, hogy nem egy "B" kategóriás, hálivúdi tucat-katasztrófa cuccot szerettek volna átpakolni animébe, de én személy szerint egyáltalán nem bántam volna, ha "OMG, eksön" van a középpontban... Szal ez a negyedik rész még szódával elment, de Mirai karakterfejlődése tényleg a sztori gerincét képezné? Oh, please, no! Van egy olyan rossz előérzetem, hogy részeken belül jön egy Shinji-féle "angstben fetrengek" scene és ez majd elviszi a hátán az egészet és akkor annyi egy alapvetően jó technikai kivitelezéssel operáló cuccnak... >___>

MEHH!

Zen

Quote from: Junchi on 2009-08-10, 20:51:51Van egy olyan rossz előérzetem, hogy részeken belül jön egy Shinji-féle "angstben fetrengek" scene
Sztem ez badarság, mert akkor már [spoiler]a kisöcsi halott[/spoiler] jelenetek is ilyenek lettek volna.
&fmt=1

SaiyaGin

Quote from: Zen on 2009-08-10, 20:34:51
Mármint sztori ügyben?
[spoiler]Eljutottak Mirai sulijához, ahol megismerkedtek egy kedves öreg bácsival, illetve M látta ahogy egy osztálytársa az anyját siratja.[/spoiler]

Jah, ilyesmire gondoltam.  :merci: mindenkinek.

Zen

Heh, Canaan ep 7-től átmegy majd Die Hardba. Megtudjuk Canaan teljes nevét is: Canaan McLane. :D
&fmt=1

LuckyDingo

Quote from: Zen on 2009-08-11, 18:43:55
Heh, Canaan ep 7-től átmegy majd Die Hardba. Megtudjuk Canaan teljes nevét is: Canaan McLane. :D
Én már azt várom, hogy Idegbeteg-chant kinyírják benne... Remélem hogy nem Canaan, hanem Alphard lövi le egyszer.. amikor már megunja a marhanagy szerelmet.. XD

Zen

Quote from: LuckyDingo on 2009-08-11, 19:36:25
Én már azt várom, hogy Idegbeteg-chant kinyírják benne... Remélem hogy nem Canaan, hanem Alphard lövi le egyszer.. amikor már megunja a marhanagy szerelmet.. XD
Nem vagy egyedül.  ^^
Esetleg még Cummingsnak engedhetjük meg h lelője, de az nem vmi valószínű. :/
&fmt=1

Darkstar

Canaan 1-8

1, SUGOI SUGOI

2, Rég nem hallotam normális angolt animuban, és itt van valamennyi (ennél azért több, csak jól szét van szórva). :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Xzone