Main Menu

Stargate

Started by Fubenalvo, 2007-05-18, 22:26:41

Previous topic - Next topic

Cloud

Quote from: kelvor on 2009-11-18, 21:02:30
Felhasználóhoz kötött. Azt esetleg még meg tudom tenni, ha leért, évadonként teszem fel, akinek kell. A baj az, hogy az 1mb feltöltés nem túl sok, ha sokan rácuppantok.  :smile: Bár 1 évad az 7 giga körülbelül, szóval az hamar leérne egy embernek.

Ami sima tracker, abból csak ezt találtam, ami nézhetőnek tűnik.

Megkérdezhetem melyik az a zárt oldal? Ha van valakinek valamilyen megoldása én be tudok szálni egy 5 megás szerverrel segíteni.

kelvor

Quote from: Cloud on 2009-11-18, 21:27:17
Megkérdezhetem melyik az a zárt oldal? Ha van valakinek valamilyen megoldása én be tudok szálni egy 5 megás szerverrel segíteni.

[spoiler]Bithumen[/spoiler]

5 megás server? Nem rossz, valahogy össze kellene akkor hozni. Esetleg te leszeded tőlem és rárakod a serverre.  :smile:

Cloud

Quote from: kelvor on 2009-11-18, 23:57:43
Quote from: Cloud on 2009-11-18, 21:27:17

[spoiler]Bithumen[/spoiler]

5 megás server? Nem rossz, valahogy össze kellene akkor hozni. Esetleg te leszeded tőlem és rárakod a serverre.  :smile:

pm ment....

Makos

Ki mer véleményt írni? (s1e09) :D

NLZ

Biztos mindenkinek tetszett, mert volt benne felesleges lezbi jelenet. ::)
[reserved]

Zsiga

Quote from: NLZ on 2009-11-22, 21:56:03
lezbi jelenet.
wow
Pontosan mikor? (Két hete dobtam, nincs kedvem az egész részt végignézni... :Kiraly:)

NLZ

Volt vagy két helyen is. Két csúnya cafka csókolózik, aztán sír az egyik, hogy a másik egy másik testben van, így milyen fura. De má letöröltem, szal nemtom énse, hogy mikor.
[reserved]

Fazék

Quote from: Zsiga on 2009-11-22, 22:15:59
lezbi jelenet.
wow
Pontosan mikor? (Két hete dobtam, nincs kedvem az egész részt végignézni... :Kiraly:)
9-es rész 10. percétől talán? nemtom.

obligatory lesbian scene is obligatory

minden új rohadt sorozatba belenyomnak egy fél rész erejéig ilyet. tényleg mintha kötelező lenne. nyamvadt flash forward-ban is volt és úgy tippelem v-ben is lesz olyan 8 részen belül. ha ilyet akarok látni, akkor letöltök pr0n-t, de marhára unalmas lesz ettől és a hasonlóan szar érzelgős jelenetektől a sorozat.

sztem az SG:U 8-as részt azért nézd még meg. a többitől kb független, sokak szerint szar filler rész, de sztem az eddigi legjobb volt. kb megadta a kedvet, hogy folytassam a sorozatot.

Zsiga

Quote from: Fazék on 2009-11-22, 23:28:18
sztem az SG:U 8-as részt azért nézd még meg. a többitől kb független, sokak szerint szar filler rész, de sztem az eddigi legjobb volt. kb megadta a kedvet, hogy folytassam a sorozatot.
Utállak, mondtam már? Ráveszel mindenféle hülyeségre, pl. mostanában képes vagyok pénzt adni játékokért... :angyali:
Ha most ezt megnézem, tetszeni fog, nekiállok tovább nézni, és megint lesz 7 szar rész egymás után, ugye tudod kit fogok megkeresni és megfojtani? ::)

kikuchiyo

Quote from: Fazék on 2009-11-22, 23:28:18
Quote from: Zsiga on 2009-11-22, 22:15:59
lezbi jelenet.
wow
obligatory lesbian scene is obligatory

minden új rohadt sorozatba belenyomnak egy fél rész erejéig ilyet. tényleg mintha kötelező lenne. nyamvadt flash forward-ban is volt

Nevezz sekélyes érdeklődésű éretlen fasznak, de azt a csajt, akivel az ügynöknő kavart abban a részben, tetszőleges ideig elnézném tetszőleges szerepben, és azt a pár percet különösen értékeltem abból a részből. :)

és úgy tippelem v-ben is lesz olyan 8 részen belül.

Nevezz sekélyes érdeklődésű éretlen fasznak, de ha Morena Baccarin és a szőke kiscsaj között lesz a leszbijelenet, akkor én benevezek rá előre is. (annak ellenére, hogy én a hosszúhajista frakciót erősítem az elsőként említett hölggyel kapcsolatban)

Ezt az SG:U ep8-at meg lehet, hogy megnézem én is, ha azt állítjátok, hogy a többitől függetlenül is érthető.
Failure is the default option

Cloud

Quote from: Makos on 2009-11-22, 21:27:35
Ki mer véleményt írni? (s1e09) :D

Háttő. Kap egy kettest tőlem. :D Azt is csak a csajos jelenetekért, meg hogy találtak egy széket. :D

Fazék

Quote from: kikuchiyo on 2009-11-22, 23:48:17Ezt az SG:U ep8-at meg lehet, hogy megnézem én is, ha azt állítjátok, hogy a többitől függetlenül is érthető.
kérlek ne nézd meg, elég lesz Zsigától elviselnem a "miezaszar?!?" szídást :D

V-s leszbi jelenetet akkor tudnám megbocsájtani, ha az FBI-os néni és Morena Baccarin között zajlana le és M.B. a jelenet erejéig újra hosszabb hajú lenne, ez a rövid frizura nekem nem igazán jön be nála.

Makos

A 8as az tényleg elviselhető volt.

De amúgy látszik hogy nincs péz, meg ötlet idegenekre. :angyali:

NLZ

Jó, hát szarból nem lehet várat építeni. ::)
[reserved]

Cloud

Quote from: Makos on 2009-11-23, 00:23:07
A 8as az tényleg elviselhető volt.

De amúgy látszik hogy nincs péz, meg ötlet idegenekre. :angyali:
Lesznek idegenek. Pl. majd pont a Space c. epizódban.
[spoiler]Young egy Ős technológiát használva hirtelen egy idegen űrhajón talája magát, majd megint a Destiny-n. Mindenki azt hiszi, hogy csak a technológia mellékhatása a "hallucináció", de aztán az FTL-ből kilépve találkoznak egy idegen űrhajóval. Megpróbálnak kommunikálni vele, melyre az idegenek válaszolnak, de végül megtámadják a hajót.
[/spoiler]

Makos

Akkor sem olvasom el ami a spoilerben van :P

kelvor

SG-1 1x21

- Uram, mi a B terv?
- C4

O'Neill  :lol:

NLZ

Own'eill :D  Hiába, nagy arc az öreg, nélküle nem lenne sehol sem az SG.
[reserved]

Makos

Hát igen. Most meg semmi poénkodás :(

NLZ

Meglepő zárás lenne, ha bárki is elhinné, hogy nem fogjuk még látni a hülye fejét.
[reserved]

Makos

Én remélem hogy látjuk még a hülye fejét. És elég valószínű, hogy látni fogjuk.

Selmo

Van egy másik hülye, akinek a hülye fejét teletömték tudománnyal nem?
A tökéletesség unalmas.

NLZ

Sok hülye van, ez így kicsit általános. :D
[reserved]

Cloud

Quote from: Selmo on 2009-12-08, 15:59:17
Van egy másik hülye, akinek a hülye fejét teletömték tudománnyal nem?

Eli? :D

Amúgy meg látjuk még:

[spoiler=csak egy kép][/spoiler]

Bishop

Amugy ez most fut még? azt hallottam abba hagyják mert nem volt elég a nézettség

Selmo

Ezen se csodálkozom, talán nem ilyen névvel kellett volna eladni.
A tökéletesség unalmas.

Cloud

Quote from: Bishop on 2009-12-08, 19:01:39
Amugy ez most fut még? azt hallottam abba hagyják mert nem volt elég a nézettség

Csak szünet lesz március-ig mert Caprica lesz helyette. :(

Selmo

Na az is érdekes nyúlás még.
A tökéletesség unalmas.

NLZ

Valószínűleg most nagy cserecsavar lesz, mert látják hogy ez a koncepció nem nyerő, de azért egy Stargate  sorozatot fél évad után kaszálni szégyen lenne a csatornának.
[reserved]

Bishop

Potencia van benne, el tudom képzelni hogy 1-2 évad múlva már mindenki isteníti, de persze ahhoz sok mindent meg kell változtatni.