Mennyi anime-t nézel?

Started by Lac, 2003-08-04, 17:37:17

Previous topic - Next topic

Te mennyi anime-t szoktál nézni?

Az meg mi? ;)
2 (2.7%)
Még csak most kezdtem, de láttam már párat
6 (8.2%)
Csinálom egy ideje, vannak kedvenc sorozataim
13 (17.8%)
Rajongok érte, sok-sok órát áldoztam már erre az életembõl
35 (47.9%)
Fanatikus vagyok, (majdnem) mindent megnézek, ami anime
15 (20.5%)
Minden anime-t láttam, a TV Tokyo levélben értesít az új sorozatokról
2 (2.7%)

Total Members Voted: 73

ArchElf

QuoteOriginally posted by Tac-csont
Szóval arra akarsz kilyukadni hogy bármekkora HDD-m is lessz úgy is mindíg telerakom egy két hét alatt !!! Erre már én is gondoltam :-] Van benne valami. 10GB-os is mindíg tele volt még most is és 120GB -os is 2 hét max 3 alatt tele lett rakva pedig szortíroztam is a cuccokat és törölgetek is sokszor meg Írom lefele CD-re de mindíg tele van :-]
Nekem 4 Gb szabad helyem van (egy 20-as HDD-n) és kb 3-4 naponta kell írnom egy-két CD-t, hogy mindig legyen hely letölteni, ja és chelloval csak 15 Giga/hónap. SUX...
:(
AE

あさ。。。あさだよ。。。あさごはん たべて がっこう いくよ。。。

0118 999 881 999 119 725...3

Lac

Én egy magyar és egy Amcsi hub-on vagyíok fenn pill és megnézem. @@@ Flash @@@ = flash-hub.dyndns.info:1666
és a [BBB]WaREz CaVE = warezcave.udgnet.com
Nevem [HUN]Tac-csont mimás :-] Ma este lessz új megosztásom chatiba írd meg hogy usteam-es vagy és kapsz slotot.
És a Fileok full CD-s filmek voltak csak azé egy Chellorol 6-an ne szedjenek már ez azért kicsit pofátlanság. 600MB feletti filmeket ráadásul.

A Mátrix-ot ismered? (matrix-hub.no-ip.com) Én azon szoktam lógni. Elég kellemes kis hely, olyan 70-80 TB a megosztás általában (a limit most 5 GB, de szept. 31-tõl emelkedik 13 GB-ra), és nekem 10 slotom van nyitva, de eddig még senki nem töltött rólam (pedig nem sz*rságokat osztottam meg, csak általában 2500-3000 user szokott fenn lenni, és akkor aztán ritkán veszik észre az embert a tömegben :) ). Csak itt van slot-limit is (Chellora hub-onként min. 3 kell hogy legyen). Néha a Flash-ra is benézek, de elég ritkán van, mert a Matrix után egy kicsit szûkösnek érzem ;)

Tac-csont

QuoteOriginally posted by ArchElf[HUN]
Nekem 4 Gb szabad helyem van (egy 20-as HDD-n) és kb 3-4 naponta kell írnom egy-két CD-t, hogy mindig legyen hely letölteni, ja és chelloval csak 15 Giga/hónap. SUX...
:(
AE

Hát ez a 15Gb Chello nem egészen fedi a valóságot. Hivatalosan !!! Úgy 15GB de én e hónapban több mint 40GB-ot szedtem le :-] És mégmindíg nem korlátoztak pedig itt a hó vége :-] De amúgy igazad van 15Gb a szerzõdés szerint a max limit.

Tac-csont

QuoteOriginally posted by Lac
A Mátrix-ot ismered? (matrix-hub.no-ip.com) Én azon szoktam lógni. Elég kellemes kis hely, olyan 70-80 TB a megosztás általában (a limit most 5 GB, de szept. 31-tõl emelkedik 13 GB-ra), és nekem 10 slotom van nyitva, de eddig még senki nem töltött rólam (pedig nem sz*rságokat osztottam meg, csak általában 2500-3000 user szokott fenn lenni, és akkor aztán ritkán veszik észre az embert a tömegben :) ). Csak itt van slot-limit is (Chellora hub-onként min. 3 kell hogy legyen). Néha a Flash-ra is benézek, de elég ritkán van, mert a Matrix után egy kicsit szûkösnek érzem ;)

Ok benézek oda is eléág lesz 94GB ??? :-]
Igaz ez csökkenni fog lassan mert leirogatok pár dolgot.
Ja majd add már meg ott mi a neved !!!

Kalibur

QuoteOriginally posted by thebluesnote
:D ÍGY JÁRTÁL :D

Ehehe, asszem ez kicsit papírantusz volt, de sebaj. Annak ellenére köszönöm a szíves felhomályosítást :p
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Sky

Ahogy olvasom ezt a fórumot a 20GB-s vinyómmal és néhányszáz CD-mel rendesen kispályásnak érzem magam

:lame:=> that's me
Mess with the best,
Die like the rest...

ArchElf

Hát ez a 15Gb Chello nem egészen fedi a valóságot. Hivatalosan !!! Úgy 15GB de én e hónapban több mint 40GB-ot szedtem le :-] És mégmindíg nem korlátoztak pedig itt a hó vége :-] De amúgy igazad van 15Gb a szerzõdés szerint a max limit.
Azért annyira nem akarom kockáztatni, ugyanis kb 3x volatm 15 G körül (alatt), de 13.5 Gb után mind a három alaklommal küldtak levelet, hogy ejnye-bejnye, meg fogjam vissza magam, mert már csak a megengedett menyiség 10%-a van hátra...
Amúgy gyakorlatilag ebben a hónapban (mint augusztusban is) többet töltök le, mint 15, mivel kb 7-8 napig nem működött náluk a forgalomszámlálás, és azokra a napokra 0 Kb letöltött adatot regisztráltak...
:)
AE

AE

あさ。。。あさだよ。。。あさごはん たべて がっこう いくよ。。。

0118 999 881 999 119 725...3

Tac-csont

QuoteOriginally posted by ArchElf[HUN]
Azért annyira nem akarom kockáztatni, ugyanis kb 3x volatm 15 G körül (alatt), de 13.5 Gb után mind a három alaklommal küldtak levelet, hogy ejnye-bejnye, meg fogjam vissza magam, mert már csak a megengedett menyiség 10%-a van hátra...
Amúgy gyakorlatilag ebben a hónapban (mint augusztusban is) többet töltök le, mint 15, mivel kb 7-8 napig nem működött náluk a forgalomszámlálás, és azokra a napokra 0 Kb letöltött adatot regisztráltak...
:)
AE

AE

Na ja valahogy én is így gondolkodtam csak hogy hó elejétõl így csinálom és már igen csak sok cucc jött le eddig pedig már télleg alig töltögetek mert nincs helyem. De holnap úgy is 1.-jeeeeeeeeeee szóval :-]

Lac

Ok benézek oda is eléág lesz 94GB ??? :-]
Igaz ez csökkenni fog lassan mert leirogatok pár dolgot.
Ja majd add már meg ott mi a neved !!!

Az már igen! Amúgy általában [HUN]Lac szoktam lenni (vagy ennek változata _-al vagy __-al) Onnan ismerhetsz rám, hogy LAN(T1)-el vagyok ill. az e-mail címemrõl (s_lac@freemail.hu)

Tac-csont

QuoteOriginally posted by Lac
Az már igen! Amúgy általában [HUN]Lac szoktam lenni (vagy ennek változata _-al vagy __-al) Onnan ismerhetsz rám, hogy LAN(T1)-el vagyok ill. az e-mail címemrõl (s_lac@freemail.hu)

Ok majd talizunk én mindíg Tac-csont vag [HUN]Tac-csont vagyok
a Matrix meg mindíg lefagyasztja Connectnél a DC++ omat szóval oda nem tudok felmenni. Sorry.

VASH

MA kidobtam 7.5 GB filmet (nem anime(hogy képzelitek:D)) hogy lejöjjön a yu yu hasuko és megint hol vagyok 2 GB.
CD-re nem érdemes kiírni mert elhagyom vagy rálépek(tapasztalat)de ezek szerint rákényszerülök:p
You can't stop me
I love the world with all its lies
You can't stop me
I'm close enough to kiss the sky
keep it to myself
keep it to myself

Shock12

Hát ha valaki papucsnak használja, meg azzal töröl port, nem csoda... :D . Elhiheted nekem, hogy a durván 200as gyûjteményembõl nem ment tönkre még egy sem (és akkor nem is említettem az 5 évnyi PCX-Gamestar gyûjteményemet, amik ki tudja, hogy hol jártak... ;) )

Drótmalac

Ja, a CD sokáig, viszonylag jól megõrzi az adatot, legyen az anime, film, vagy bármilyen program, vagy zene, de alapvetõen nem frizbizni kell vele és nem szabad parketta helyett használni. Ami CD-m tönkrement, az mindig akkor volt, amikor kölcsönadtam valakinek.
Ha meg valaki 5-10GB szabad hellyel játtszik, annak bizony szorgalmasan írogatni kell a CD-ket, különben nem marad hely egy kicsike sem.

TurboK

Én egy 3 gigás vinyóval szenvedtem le 5 giga animét, ugyanannyi sima filmet, 30 Sega Saturn és 20 Sega CD gémet (bin/cue formátumban, ami átlag 400 mega), meg 8 giga zenét.

Amióta meg van az uj 80as, azóta van 15 giga ROM emulátorokhoz, 40 giga scannelt képregény, 80 uj Sega Saturn/Sega CD bin/cue gém, vagy 10 album zene full isoban mp3 helyett (tömörítetlen audió, 1 perc=10 mega), 10 PSX gém, még 10 giga anime meg 20 giga sima mozifilm, és a mittomén mennyi PCs játék amit idõközben még leszedtem.

Bocs hogy ilyen röviden foglaltam össze, fejbõl csak ez jutott az eszembe.

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

thebluesnote

Apropó, a cd-k meddig bírják a gyûrôdést nagyságrendileg? 5-10 év?

TurboK

QuoteOriginally posted by thebluesnote
Apropó, a cd-k meddig bírják a gyûrôdést nagyságrendileg? 5-10 év?
Ameddig:
1. le nem jön tóluk a plexire festett réteg (annak a fényesebb oldaléra van égetve az adat)
2. a Plexi annyira karcos hogy nem engedi ét a lézerolvasót (ezt mondjuk még lehet javitani)

nekem van 92-es CDm ami tökéletesen megy, de van 1 hónapos ami tönkrement (mondjuk öntési hiba miatt ment tönkre, lejött a festett réteg és így az adat is. Érdekes módon attól még a discmanam hiba nélkül (!!!) lejátsza...)

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

Sky

És az elõbb felsoroltak mellett a gyûrõdést egyáltalán nem, mert nem gyûrõdnek, hanem törnek
Mess with the best,
Die like the rest...

thebluesnote

Jó, akkor a cd-k hogy bírják a törôdést... Nem, ez hülyén hangzik. :)

Sky

Ahhogy mondod ... öööö ... írod ! :D
Mess with the best,
Die like the rest...

gyroscope

tipp: nekem 120db-os cd tartom van, es amikor autoval szallitottam a cuccost (meleg-hideg-meleg stb.) beparasodott a tarto, amitol a cd belso reszen (ahol az olvaso fogja), elkezdett ezerrel elvallni az adathordozo. bepallott :D.
the sun rises and sets. feelings go with the wind.

TurboK

QuoteOriginally posted by Sky
És az elõbb felsoroltak mellett a gyûrõdést egyáltalán nem, mert nem gyûrõdnek, hanem törnek

Próbáltál már eltörni egy CDt? U alakba hajlithatod, de max a festékréteg jön le (ami épp elég baj), de nem fog eltörni.
Persze ha földhöz/falhoz vágod, az megint más.

Van annak oka hogy műanyag plexire nyomják a CDket.

gyroscope

azert, ha jol csinalod eltorik az. a multkor a szoba kozepen tortem egyet szet mergemben, mindenhova jutott belole ;).
the sun rises and sets. feelings go with the wind.

Kalibur

És ezennel üdvözlünk minden új tagot a CD nyûvõk baráti társaságában :comp: :D
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Drótmalac

Na ja. Ha addig hajlítod a CD-t, amíg el nem törik, akkor bizony szabályosan szétrobban, és kellemesen éles szilánkok lesznek belõle. Egyébként, ha nem használod túl sûrûn, nincs változó környezeti tényezõknek (hideg/meleg, pára, direkt napfény, stb) kitéve akkor elég sokáig bírja, amíg a plexi el nem öregszik, ami azért egy elég ellenálló mûanyag, szóval olyan 50-70 év.
De megint kicsit elkanyarodtunk a Mennyi anime-t nézel? témától...

thebluesnote

Nekem gyönyör?en sikerült egy eredeti Magic the Gathering cd-t két nagyjából egyenl? darabra törni, persze nem szándékosan.

Tac-csont

QuoteOriginally posted by Drótmalac
Na ja. Ha addig hajlítod a CD-t, amíg el nem törik, akkor bizony szabályosan szétrobban, és kellemesen éles szilánkok lesznek belõle. Egyébként, ha nem használod túl sûrûn, nincs változó környezeti tényezõknek (hideg/meleg, pára, direkt napfény, stb) kitéve akkor elég sokáig bírja, amíg a plexi el nem öregszik, ami azért egy elég ellenálló mûanyag, szóval olyan 50-70 év.
De megint kicsit elkanyarodtunk a Mennyi anime-t nézel? témától...

Hát azért nem teljesen Mennyi animet nézem és ebből hányat írsz le CD-re. Mondhatlyu hogy egy bővített kapcsolat van :-]
Amúgy akinek van rá pénze vesz annyi vincsit és CD-t is amire ráfér minden elpakolod vincsit és CD-ket is és ha a CD van vincsi hibásodik a másikorol szeded le :-] Ezzel az az egy a baki hogy igen igen költséges dolog.

Shock12

Költséges... lehet. Ezért veszek én is DVDírót... csak ezért. Hiába költséges, ez egy hobbi... és a hobbira bizony általába áldoz egy embert. Lehet, hogy valami hibázik ezen állításomban, de én így gondolom.

Drótmalac

QuoteOriginally posted by Shock12
Költséges... lehet. Ezért veszek én is DVDírót... csak ezért. Hiába költséges, ez egy hobbi... és a hobbira bizony általába áldoz egy embert. Lehet, hogy valami hibázik ezen állításomban, de én így gondolom.
Nem hibázik semmi, a hobbi bizony költséges dolog...
pl.: Anime: Gép, internet, CD, régebben VHS kazi.
E-mellett azonban nekem sok más hobbim is van, amik szintén eléggé költségesek. De ha valamire érdemes áldozni, az IMHO a hobbi...

Tac-csont

Költséges az tuti és nem is ez a legnagyobb gond. Csak most mivel nincs saját kereset meg egyéb legalábbis nekem igen nehéz rá áldozni a semmibõl. A zsebpénzem nem valami nagyszám és nem keresek még CD -írással sesemmit mert haveroknak írok végülis meg magamnak így nonprofit a dolog.
A netes meló sem jött be szal akkor lessz az aranyélet ha lessz valami jó kis munkám amibõl áldozhatok komolyabban is.
Addig az õsökön és fizetésükön múlik mennyire haladok a hobbimmal ezzel is meg többivel is.

Sky

Csatlakozom az elõttem szólóhoz
Mess with the best,
Die like the rest...