Main Menu

DotA, LoL

Started by chilip, 2008-02-16, 15:38:29

Previous topic - Next topic

Selmo

Quote from: chilip on 2015-04-20, 10:17:37
ez nem igaz, tény hogy kevésbé komplexebb lett de igenis számít az ellenfél összetétele, mennyi armort vettek, mennyire squishyk, mennyi AP/AD van odaát, van-e kurva nagy hp-s ellen stb

a baj ott kezdődik hogy mindegyik ilyen kérdésre 1 v max 2 tárgy a válasz és ebben kimerül
Ezt a játékosok sajnos nem tudják/akarják. Csomószor van, hogy odaát 5 AP, az ADC-nk mit vesz? IE, mer az van a metába'. Engem meg néha hülyének néznek, mikor Scepter után Wit's ended veszek 5 AP ellen, meg Mawot.  Néha be szoktak szólni, hogy minek van rajtam catalyst, meg tear, mikor vehetnék AP-t is. Azért bazdmeg, mert nem fogyok ki a manából és a 30. percre több AP-m lesz Jannával, mint neki Malzaharral. Az ilyenekkel már nem is vitatkozok. A kedvencem mikor valami nagyon manaigényes hősre sapkával kezdenek, pl. Brand vagy Vel'koz, aztán ott ácsorog a 180 AP-jával, 0 manán és meghaland. A mostani ifjoncaim fejébe alig bírtam beleverni, hogy nem játszanak blind normalt, csak draftot, mert egy Yasuo, Fiora vagy Zed megeszi őket reggelire. Szerencsére a 23/5/18-as, mides Yasuo mély nyomokat hagyott bennük.

A tökéletesség unalmas.

Kraivan

Quote from: chilip on 2015-04-20, 11:53:00
Quote from: Kraivan on 2015-04-20, 11:02:19
...
De már megszoktama  konstans chatbant.
...

chatbant nem tribunal osztogat már hanem egy automatizált rendszer jelenleg káromkodásért (verbal abuse/offensive language-ért) tudtommal és ha nem írsz be semmit ami ezt kiválthatja nehezen tudom elképzelni h az automatizált rendszer chatbant dobjon rád. én is szoktam kísérletezgetni de soha életemben nem kaptam semmiféle bant/büntetést és season 2 közepe óta itt vagyok.
Úgy tudom h a rendszer azt nézi hány reportot kapsz meccsenként átlagban.
És persze mindenki reportol mindenki minden ok miatt.

Most azért kaptam reportot mert nem Leonat választottam. A rendszer csak annyit fog látni h Kraivan's account report count +4. 1 az adc-től mert ő nem akart Sorakaval együtt játszani.
Kata meg Yi meg azért mert persze only dmg, és all-in egy karthus, seju, wukong trio ellen és nem tudom kihealelni azt az 1.5k hp-jukat. cest la vie.

Ha már így szóba jött.
Megintcsak leaguecraft:
botlane comp. 3 féle botlane van, amit az adc-support duo határoz meg.
1. Poke lane:
long range dmg, elég gyengék a kill lane ellen. A stratégia arról szól, h harasselnek, majd ha kritikus hp-n van az ellen, akkor megenni őket.
supportok: Sona, Lulu, Zyra.
Poke adc: Caitlin... hírhedten gyenge az all-in ellen.
Talán a leghírhedtebb kombo egy Nidalee-Cait trap-QQ harassment punishment.

2. sustain lane
Túlélni az ellenfelet.
Soraka, Nami, Taric, Sona... Sokszor velük is dmg-et upgradelem először, h legyen lane presense... Respect the supports dmg!

3. kill lane
Klasszikus all-in duok.
Leona-Graves a legdurvább burst.

A supportodtól függ h milyen harcmodort vesztek fel. Ha van egy Taric, Soaraka társad, akkor nekiállhatsz emberkedni, és egy cs-t kevesebb büntetéssel áldozhatsz h bevigyél pár autoattacket az ellenfélnek. Ha Leonad/Blitzed van, akkor amint lehetőség akkor all-in.

Sok adc nem tudja kezelni Nami-t.
Ő ugyanis egy igen fura support. Amolyan poke-sustain. Mellé a tipikus Graves játékos lenne ideális. Dash melee range, Buckshot, és megy a heal-dmg. helyette report nami for no heal, amikor bounce nélkül csak égeted a manádat. A háttérben bójkáló adc helyett jobban megéri dmg-heal-dmg az ellenfél duettra.

Cobra

Kraivan te nagyon beragadtál a Bronze 4 kategóriába, ha ilyen "emberekkel" rak össze a gép :)
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Selmo

Arany, meg platina se jobb ám. ARAM meccseken röpködnek az okosságok az ilyenektől is.

A tökéletesség unalmas.

Kraivan

Quote from: Cobra on 2015-04-20, 21:51:47
Kraivan te nagyon beragadtál a Bronze 4 kategóriába, ha ilyen "emberekkel" rak össze a gép :)
Jah...
http://matchhistory.eune.leagueoflegends.com/en/#match-history/EUN1/30761074
Én inkább úgy gondolom h van aki bronze-5ből fel lett carryzve, és itt esnek vissza, csak épp magukkal rántanak.

Cobra

Hide and fear, Cobra Commander is here !