Mit nézel most?

Started by Junchi, 2009-07-03, 16:33:03

Previous topic - Next topic

Acchan

Quote from: SaiyaGin on 2010-11-28, 11:42:26
Occult Academy 7: most már azért nem akkora a sorozat iránti lelkesedésem.
Belőlem is kiveszett az érdeklődés idővel, úgyh nem is volt kedvem befejezni.

LiaLia

Quote from: Rounin on 2010-11-28, 00:59:41
Quote from: LiaLia on 2010-11-25, 22:33:18
Death Note 25. részt láttam,
döbbenetes.  :zomg:  :bruhuhu: Valahogy ez a Death Note időszámításban egy null pont. Van a 25. rész előtti Death Note és a 25. rész utáni Death Note.

Mondtam, hogy ott abba kell hagyni a nézését. :ejnye:

Túl hirtelen lett volna, nem hagyott nyugodni a gondolat ^^", hogy[spoiler]mi lesz Light-al. Legalább vele is kellett volna valaminek történnie, ha már L-t eltette láb alól. Bár még a 37-ig történhet ::)[/spoiler]

Quote from: Member on 2010-11-25, 22:35:33
[spoiler=Ez egy Spoiler gomb]A legnagyobb hülyeség volt L helyére egy L klónt tenni.[/spoiler]

[spoiler=ez is egy spoiler gomb :-)]először én is csak néztem, hogy ki az, mi az, legalább akkor már valami teljesen más karaktert tettek volna a helyébe. Vagy nem is értem minek kellett a helyébe tenni bárkit is. L annyira egyedi, és eleve az ő és Light kettősén alapult a történet. Kettejük között kellett volna eldőlnie, hogy ki lesz a játszma nyertese, eleve nem szabadott volna L- likvidálni. :ejj: Vagy úgy, hogy Light sorsa is eldőljön, nem hogy még nyújtják tovább a Light kavarását.[/spoiler]
Még 5 rész hátra van ^^" még kitartok :whoah:

Member

A lezárás végülis jó, csak nem az animében, ott kicsit elnyálasították.

Engem annyira irritált Near karaktere, hogy már felesküdtem, hogy elkezdem írni a mangát a 25. anime epizódtól. :D

SaiyaGin

Quote from: Acchan on 2010-11-28, 13:49:13
Quote from: SaiyaGin on 2010-11-28, 11:42:26
Occult Academy 7: most már azért nem akkora a sorozat iránti lelkesedésem.
Belőlem is kiveszett az érdeklődés idővel, úgyh nem is volt kedvem befejezni.

A 9. rész után kezd közeledni az álláspontunk. Ráérnék megnézni a 10. részt, de valahogy nincs hozzá kedvem/nem nagyon érdekel.

LiaLia

Quote from: Member on 2010-11-30, 17:18:40
A lezárás végülis jó, csak nem az animében, ott kicsit elnyálasították.

Engem annyira irritált Near karaktere, hogy már felesküdtem, hogy elkezdem írni a mangát a 25. anime epizódtól. :D

Azt a 25.részt kellene inkább átírni, folytatólagosan L-el. :smile:

Member

Gondoltam arra is, bár L győzelme nem lett volna meglepő.

SaiyaGin

Occult Academy 11:
:eek:
:wtf:

SaiyaGin

Mikor tanulják már végre meg ezek a hülye gyilkosok, hogy nem jó ötlet a valaha volt legnagyobb nyomozót, a nagyszerű és tévedhetetlen Mouri Kogoro-samát alibi-szemtanúként felhasználni?

kelvor

Ez a Nodame Cantabile még mindig nagyon jó, elkezdtem előröl, mert anno valamiért kimaradt a Paris-Hen meg a Final Stage. A mangáját nem olvastam, így kíváncsian várom a végkifejletet.  :smile:

Chidori

Durarara!! 1-4: Hát nem tudom... egyelőre nem hozza azt, amit várnék. Sok szereplő van, és így 4 rész elteltével sem vágom, hogy hova akar kilyukadni a sztori, mert egyik részben ez, a másikban meg az történt. Adok neki még pár részt, de ha nem gyorsul fel a cselekmény, akkor kaszálom, mert ez így eddig elég uncsi. :wtf:

motifator

Hát, nemtom, nekem igazából jobban tetszett a Durarara!! amíg nem volt sztori...
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Member

Quote from: motifator on 2010-12-11, 11:37:33
Hát, nemtom, nekem igazából jobban tetszett a Durarara!! amíg nem volt sztori...
Olyan érzésem volt, mintha lenne egy 1000 darabos puzzle-m, aminek a darabjain mintha mindenféle misztikus és darkos elem volna, aztán amikor kirakom szembesülök vele, hogy a Csók és Könny legújabb számának borítóját raktam ki.

Chidori

Azt hiszem, hogy Member a lehető legjobban foglalta össze a sorozatot!  :D

SaiyaGin

Michiko to Hatchin: az első hat rész alapján nem rossz; nem egy örök klasszikus, de azért elszórakoztat.

Cloud

Nurarihyon no Mago

23. rész.

Na végre volt harc is. Jöhet a következő rész, kíváncsi vagyok Rikuo teljes erejére. :)

24.rész

Ezaz ezaz, még harcot még. :D

SaiyaGin

Quote from: SaiyaGin on 2010-12-11, 22:21:06
Michiko to Hatchin: az első hat rész alapján nem rossz; nem egy örök klasszikus, de azért elszórakoztat.

Revideálnom kell az álláspontomat: bár már az 6. rész előtt is voltak rá jelek, nem gondoltam volna, hogy ekkora szerepet fog kapni a bandaháború és a crapsack world.

Acchan

Berserk

Öcsémmel tegnap este zsinórban megnéztük az első 6 részt, eddig nagyon bejövős. Mondjuk, a zenéket nem mindig érzem jól eltaláltnak, de a hangulat, graf és hentelés kárpótolnak.  :D Ezt egész nap el tudnám nézni.   :jee:

Jelenleg a Kuragehime mellett ez az egyetlen anime, amit nézek - azért megvan a kontraszt.  :haha:

nikici

Ichigo Mashimaro: kicsit fárasztó meg belassult legtöbbször, de aranyos, meg vannak benne jó poénok. :D Azért kezdtem el, mert Workinghez hasonlították, de szerintem nem hasonlít.
A bevezető pár perces 0. epizódja viszont csúcs. XD

Member

^Szerintem elalvás előtt ideális.

SaiyaGin

DB @ RTL2: ebből bizony rendesen kivágták a pajzánabb poénokat.

Chidori

Kanon (2006) 1-5

A sok uguu-n kívül fog itt még valami történni?

Acchan

Cowboy Bebop

Az első három részt nyomtuk le ma este tesómmal. Bejövős a hangulat, zene, graf, szereplők... Az op  meg már akkor is a szívem csücske volt, amikor először láttam a Kaiji-val és Akagival "megbolondított" verzióját. Persze alapból is :Kiraly:

Próféta

Welcome to the club :)

Leara

Quote from: Acchan on 2011-01-08, 00:38:09
Cowboy Bebop
Kb. két napja gondolkodtam azon, hogy újra kéne néznem ezt a régi nagy kedvencemet :D. Lehet ha írsz még róla párszor, akkor neki is esek majd. (Meg kéne vennem az utolsó DVD-t is...)

Amúgy most épp Kekkaishit nézek, szerintem eltart majd egy darabig :). Eddig 8 részt láttam, az alapján tetszik... a Nurarihyon no mago után kész felüdülés egy jó shounent látni :D.
MAL

Cloud

Quote from: Acchan on 2011-01-08, 00:38:09
Cowboy Bebop

Az első három részt nyomtuk le ma este tesómmal. Bejövős a hangulat, zene, graf, szereplők... Az op  meg már akkor is a szívem csücske volt, amikor először láttam a Kaiji-val és Akagival "megbolondított" verzióját. Persze alapból is :Kiraly:

Nagy királyság a sorozat. :)

Rounin

Quote from: Cloud on 2011-01-09, 01:24:29
Nagy királyság a sorozat. :)

És az egyetlen eleddig, aminek szerintem tökéletes a befejezése.

Member

Quote from: Rounin on 2011-01-09, 01:42:03
Ha ez volna a tökéletes befejezés, akkor semmit sem néznék végig. :D

Acchan

Quote from: Member on 2011-01-10, 19:27:40
Quote from: Rounin on 2011-01-09, 01:42:03
Ha ez volna a tökéletes befejezés, akkor semmit sem néznék végig. :D
Nagyon kíváncsivá tettetek.  ^^

Member

Én vagyok a fórumon az egyetlen köcsög, akinek merészelt nem bejönni a CB. ::)

Cloud

Wolverine:

1. rész

Nem volt ez annyira rossz. :) Jöhet következő rész.