AMV = Anime Music Video

Started by VASH, 2003-09-10, 20:27:57

Previous topic - Next topic

AMV?

HAGGYÁ BÉKIBEN:D
9 (9.5%)
AMV=Megnézem, de ennyi...
29 (30.5%)
AMV for Prezident
57 (60%)

Total Members Voted: 94

Damnatus

Hali!

Nekem ez van meg:
Rammstein - Engel.mpeg

Kvikveg

Quote from: DamnatusHali!

Nekem ez van meg:
Rammstein - Engel.mpeg
Evangelion_-_Rammstein_-_Engel .mpg nekem meg ez.
Megtalaltam egy remastered verziot, ugyhogy van esely az eredetire is.
Turbo: Engel (Remastered) amit megtalaltam.
Evangelion-Rammstein-Engel-Remastered.avi
edit: ez 77 mega
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Damnatus

Hali!

Ha nincs fent USTeamen, akkor szerintem töltsd fel. Jobb a minõsége, nem?
Köszi!

Kvikveg

Quote from: DamnatusHali!

Ha nincs fent USTeamen, akkor szerintem töltsd fel. Jobb a minõsége, nem?
Köszi!
Igen, nagyobb es szebb.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Marfy

Az ftp-re feltettem egy FMP címû amv-t és arra lennék kíváncsi hogy valaki esetleg neme tudja hogy milyen zene megy alatta.

Damnatus

Hali!
Quote from: KvikvegIgen, nagyobb es szebb.
Akkor jöhet ;)

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Moha

Quote from: DarkstarEzt nézzétek meg: már megint a jogvédõk!
Menjenek már a jogvédõk a jó büdös... tudják hova!  :b+:
Ha az ember összerak - nagyrészt itthon nem licenszelt animékbõl - egy amv-t, azért minek kell pattogni? Ad 1: népszerûsítheti az animét, ad 2: népszerûsítheti a zenét! Mi a faxért kell nekik mindig a pénzüket félteni? :hogyaza:

Azért az AMV verseny meg lesz tartva, vagy teljesen storno?

Dragon

Quote from: MohaMenjenek már a jogvédõk a jó büdös... tudják hova!  :b+:
Ha az ember összerak - nagyrészt itthon nem licenszelt animékbõl - egy amv-t, azért minek kell pattogni? Ad 1: népszerûsítheti az animét, ad 2: népszerûsítheti a zenét! Mi a faxért kell nekik mindig a pénzüket félteni? :hogyaza:

Azért az AMV verseny meg lesz tartva, vagy teljesen storno?
Ez azért nevetséges, olyan, mintha jogdíjat kéne fizetned a Schulek Frigyesnek, ha lefényképezed a Halászbástyát....
Szerintem itt egyértelmûen az A+ akinek nem volt vér a pucájában megreszkírozni, habár megértem õket, itt, Agyarországon amiért lehet, perelni is fognak, vagy legalábbis felszólalnak ellene.
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Moha

Quote from: bpka000itt, Agyarországon amiért lehet, perelni is fognak, vagy legalábbis felszólalnak ellene.
Minden (rossz) tekintetben Amerika felé megyünk... sajnos.  :(
Habár, annak ellenére, hogy az USA az idióta perek országa, ott talán mégis jobban tolerálják az AMV-ket.
Ki tudja, lehet, hogy nálunk ha magyar fansub csapat dobna ki egy animét, azért is pofáznának...

Damnatus

Hali!

Egyébként jogilag igaza van, mert ha TV-ben akarná levetíteni, annak valóban jogi keretei vannak.

Darkstar

Quote from: MohaAzért az AMV verseny meg lesz tartva, vagy teljesen storno?

Sajnos az egész AMV versenyt törölték!
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Damnatus

Hali!

De õsszel lesz.

Darkstar

Quote from: DamnatusDe õsszel lesz.

Így van!  :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Relunx

Így legalább több idõm marad az elkészítésére. :D

Relunx

Damnatus

Hali!

Relunx
Hát akkor mindent bele  :jee:

Relunx

Tnx Damnatus! Igérem igyekezni fogok.

Egyébként ha minden igaz, akkor a Vampire Hunter D: Bloodlust-bõl fogom csinálni (esetleg még vmi más anime...).

Relunx

Kvikveg

Quote from: Blimpegyre inkább csábulok a Naruto megnézése felé...
szinte minden nap megnézem a Naruto - The Genins Got It c. AMV-t
...
Pokemon_-_Bi-tches(Otaku_Vengeance_-_Eric).asf
nagyon gyenge képi minõségû, de nagyon jó klipp. valószínûleg az elsõ és (azt hiszem szinte biztosra vehetõ, hogy az utolsó is egyben) egyetlen Pokémon-nal kapcsolatos cucc a gépemen, de ez tutira marad is :) a zene és a képek nagyon jó összhangban vannak. a Mindless Self Indulgence bandával egy korábbi FLCL klipp kapcsán is szemezgettem már, de ezután beszereztem az összes albumukat és nagyon jó elborult zenét nyomnak (amire egész jó példa ez a szám :)) javaslom megtekintését :)
Pokemon - ugyanigy allok vele. A szam szovege enyhen szolva brutal, de a zene jo, az amv-n meg szenne rohogtem magam... :D :lul:
A masik nem jott be: se a zene, es az anime sem keltette fel tulzottan az erdeklodesemet. Melyik az a karakter, amelyik az AMV before Halloween-ben is benne volt, es lehuzta a maszkot az arca elol (az arcat :eeek: )?

Kvikveg

[A-F].[Zarxrax].Doujin.Addiction.[HQ].avi es Symphony of Hysteria smaller.avi
hibasak. Legalabbis nalam. Az elso elszall a 39. masodpercnel, a masodik meg kephibas. (mplayer)

Marfy

Quote from: Kvikveg[A-F].[Zarxrax].Doujin.Addiction.[HQ].avi es Symphony of Hysteria smaller.avi
hibasak. Legalabbis nalam. Az elso elszall a 39. masodpercnel, a masodik meg kephibas. (mplayer)
Az elsõt aszem én tettem fel de gyanús mert ami nekem van 75 mega az ftp-n viszont csak 68 mega van, de majd zsozso megnézi, ha nemjó törli és majd újra felteszem.

Cobra

Megnéztem az FMP.mpg (Full Metal Panic)-et és nagyon jó   :kiraly:
A közeljövõben biztos megnézem az anime-t  :)
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Marfy

Quote from: CobraMegnéztem az FMP.mpg (Full Metal Panic)-et és nagyon jó   :kiraly:
:cool:
Én tettem fel :).

Edit: Esetleg nem tudjátok mi az a zene ami alatta megy mert eddig még senki sem tudta.

Relunx

Én is megnéztem, nekem is tetszett!  :jee:

Relunx

Damnatus

Hali!
Quote from: CobraMegnéztem az FMP.mpg (Full Metal Panic)-et és nagyon jó   :kiraly:
A közeljövõben biztos megnézem az anime-t  :)
Én pont fordítva szoktam! Csak olyan AMV-t nézek meg, aminek az animéjét már láttam.

Cobra

Én meg pont trailernek használom az AMV-ket (persze olyat is megnézek, aminek az anime-jét már láttam)
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Moha

Quote from: CobraÉn meg pont trailernek használom az AMV-ket (persze olyat is megnézek, aminek az anime-jét már láttam)
Dettó. Bár párszor belefutottam egy-egy spoilerbe, de ettõl függetlenül nagyon meg tudja hozni egy jól összerakott AMV a kedvet az adott animé(k)hez. :)

Rounin

Quote from: CobraÉn meg pont trailernek használom az AMV-ket (persze olyat is megnézek, aminek az anime-jét már láttam)

Ez azért veszélyes, NGE-nek már a fél sztoriját ismertem AMV-kbõl, mire meg tudtam nézni :/ Szóval csínyján bánni velük ;)

Más. Végre tudom nagyjából, mi az a Furi Kuri :D Az ftp-n fentlévõ FLCL- Shameless Rock Video sejteti velem.  Elsõ gondolatom a "gitárgyûlölõ" kifejezés volt, utána meg az "elvetemült anime" :)

Egyedül a színekkel való fajtalankodás nem tetszett benne :/

Kvikveg

Quote from: RouninEz azért veszélyes, NGE-nek már a fél sztoriját ismertem AMV-kbõl, mire meg tudtam nézni :/ Szóval csínyján bánni velük ;)

Más. Végre tudom nagyjából, mi az a Furi Kuri :D Az ftp-n fentlévõ FLCL- Shameless Rock Video sejteti velem.  Elsõ gondolatom a "gitárgyûlölõ" kifejezés volt, utána meg az "elvetemült anime" :)

Egyedül a színekkel való fajtalankodás nem tetszett benne :/
FLCL - Absolute Destiny - Shameless Rock Video.avi 10/10
Ez egyszeruen zsenialis!!  :muhahah: :D Na ilyen amvket akarol latni! Amit 2:20 kornyeken a gitar/szintetizator szolonal eloadott!  :jee:   :lul: Szerintem a szinek abszolute beleillettek, amit a keppekkel csinalt, az WOW! Eldurrant az agya valakinek, de nagyon! :lol:

Csak 1et nem ertek: mi a halal nott ki a fejebol??! :eeek:

Fazék

Quote from: KvikvegFLCL - Absolute Destiny - Shameless Rock Video.avi 10/10
Ez egyszeruen zsenialis!!  :muhahah: :D Na ilyen amvket akarol latni! Amit 2:20 kornyeken a gitar/szintetizator szolonal eloadott!  :jee:   :lul: Szerintem a szinek abszolute beleillettek, amit a keppekkel csinalt, az WOW! Eldurrant az agya valakinek, de nagyon! :lol:

Csak 1et nem ertek: mi a halal nott ki a fejebol??! :eeek:
Az a klipp nekem is az abszolút kedvenceim között van! Igencsak meglepõdtem, már az elsõ pár másodpercben, mert fölismertem a dalt és nem ilyeneket szoktam meg amv-k alatt... Már akkor éreztem, hogy ez jó lesz. :)

Kvikveg

Jol latom, hogy a Shameless Rock es a Speed King amv tulkepp ugyanaz??! A mereten kivul nem sok kulonbseget lattam.

edit: Megneztem a Various Anime - Aerosmith - Dude Looks Like a Lady.mpg-t. Ez fajt! Nemelyik egeszen brutalisan nez ki!  :eeek:
De az otlet jo, mert hat... Tenyleg. Shinjit abban a voros ruhaban egy amv-ben kapasbol csajnak neztem...