Bemutatkozások

Started by Shock12, 2003-09-25, 00:54:41

Previous topic - Next topic

Chronos

QuoteOriginally posted by Ramiz
Szia Emarsharae! Szia Eleanor!
Chronos: bocs, és kösz, hogy mégse törölted :) többet nem offolok, de ez ide reagálás pár szöveggel feljebbről aztán nem akartam az offtopic-ba tenni, hogy elkallódjon.
NP...:)

CHRONOS

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Chronos
NP...:)

CHRONOS

Eme (felettébb karikatív) post lenne az 1800.-ik Chronos mester részéről. :hopp:

Chronos

QuoteOriginally posted by Shadowolf
Eme (felettébb karikatív) post lenne az 1800.-ik Chronos mester részéről. :hopp:
Na ja...:D :D :D

CHRONOS

Feldin

Üdv Emarsharae és Eleanor!

Szombaton majd megpróbálok elnézni a meetre. Én leszek az elveszett bárány:)
Majd valaki szóljon hogy mi vagyunk az anime-sek! Thx! Bocs a félig off-ért!
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Baldy

Nagy örömmel üdvözlünk benneteket társaságunkban Emarsharae és Eleanor! Remélem gyakran irtok majd ide :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Sephiroth

Üdv Emarsharae és Eleanor!
No time to haste... khmm waste. Let's go!

Soridan

Húú, akkor ide is pötyögök valamit, ha már itt vagyok. Annak ellenére, hogy már 2003 májusában regisztráltam magam (azt hiszem már másodszorra), csak szeptemberben szólaltam meg először :D Essünk túl a formaságokon:

Varga Péter, 21 éves, nem gondolom egyértelmű ;) , van egy András nevű öcsém, két szülőm, kikkel egy házban lakunk Újmohácson (jó délen, ha valaki nem tudná (van ilyen :rolleyes: )).
Az animékkel a DB és Sailor Moon által kerültem kapcsolatba, innen már egyenes út vezetett az RTLII-ig, majd onnan a buzgó szörfözés közben az USTEAM-ig. A gond csak annyi, hogy sulineten keresztül nem túl egészséges letölteni, szóval kicsit kacifántos újabb animékhez jutni :( De sebaj, megoldom :D
Stílusban nem vagyok behatárolva (az élet minden terére vonatkozik), amit jó (mármint amit én jónak találok^^") az jóhet. Fantasy, sci-fi, cyberpunk, dráma, horror, romantikus, vígjáték, és ezek keveredése, a lényeg a hangulat...vagy nem is tudom...vmi^^.
Oh, igen, sokak riadalmára hosszú hajam van :hopp:

Hihh, asszem jobb lesz abbahagynom, mielőtt nagyon belelendülök, mert akkor hat oldalig meg sem állok :P
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

Shock12

QuoteOriginally posted by Soridan
Húú, akkor ide is pötyögök valamit, ha már itt vagyok. Annak ellenére, hogy már 2003 májusában regisztráltam magam (azt hiszem már másodszorra), csak szeptemberben szólaltam meg először :D
Üdv  (akkor formálisan is & megintcsak) !! :D

Nephilim

Üdv hát! És a leányzóknak is üdvözlet!
"God's in his heaven. All's right with the world."

Saori

Húú, [....] mert akkor hat oldalig meg sem állok :P

Szijjjjjjjjjjjjjjjaaa Soriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ^^

Üdvözlet itten is ;)
:hopp: :hopp:

u.i.:Ja és a hosszú haj igenis jól áll neked^^
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Moloko

najó, akkor egyúttal üdvözölném Eleanort és Emarsharae-t (De kacifántos neved van :D) és Soridant, hamár ilyen jól bemutatkozott :)

Eleanor

Kevés ember néz ki hülyén hosszú hajjal.... :hopp: :angyali:
"I have heard the languages of apocalypse, and now I shall embrace the silence."

"Mothers - don't send your sons to war - send your great-grandfathers, they're dead anyway! Support The Undead Horde - keeping the enemies from the gates and your menfolk alive!"

"Who's General Failure and why is he reading my disk? "

Soridan

QuoteOriginally posted by Saori
u.i.:Ja és a hosszú haj igenis jól áll neked^^

Köszike^^
Nem is mondtam, hogy rosszul áll, csak még bohó gyermekkorom mirces megmozdulásai során a kor/nem/kinézet/lakhely/mikorkhhmm elünk kérdéssorozatokra amikor válaszoltam, cirka 75% elhaló virtuális sikolyt hallatva 'disconnect' nevű játékot kezdeményezett :ejj: Még jó, hogy kinőttem ezt a szintet, és már nincs közöm ilyen alakokhoz.^^

QuoteOriginally posted by Angel
és Soridant, hamár ilyen jól bemutatkozott :)

Arigatou :) És ez csak töredéke annak amit írni akartam, de az már a 'shameless selfpromotion' kategóriába esik ;)

Oh, még valami:

QuoteOriginally posted by Eleanor
Kevés ember néz ki hülyén hosszú hajjal....  

Arigatou oda is:) Végre valaki ki meri mondani az igazságot. Mintha hájjal kenegetnének ezt hallva (nem vagyok egyedül a véleményemmel :zen: ) :D
És a nagy üdvözlésekhez én is csatlakoznék: Üdv mindenkinek! :)
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

Sephiroth

Oh, igen, sokak riadalmára hosszú hajam van :hopp:

Nekem is elég termetes hajam van (önarckép csarnokban látható). És én büszke vagyok rá. Mert kibirtam,míg megnőtt.
Legyél te is az.
No time to haste... khmm waste. Let's go!

Soridan

QuoteOriginally posted by Sephiroth
Nekem is elég termetes hajam van (önarckép csarnokban látható). És én büszke vagyok rá. Mert kibirtam,míg megnőtt.
Legyél te is az.

Az is vagyok ;) Elvégre 9 éve növesztem (jó, volt kicsit visszanyírva). Én csak azt mondtam, hogy még kezdeti mircezésem során a tipikus csetelősökkel futottam össze, és bár nem az ő véleményük volt mérvadó, mégisem esett jól, hogy beszólnak/lelépnek miatta^^". De ez a legkevésbé sem befolyásolt.

Selba

Yo!

Jöttem bemutatkozni^^
A nevem Selba, 18 éves vagyok, bak, vércsoportom B-, kedvenc szinem a kék, kedvenc fagyim az eper,......:hehe:
Csak 2 napja találtam meg ezt a helyet és nagyon örülök neki^^
 Már 5 éve vagyok anime fan, de csak mostanába kezdek mániákus függővé válni. Az első favoritom smoon volt, amit az rtl klub közvetített, de azon kívül mindegyik tetszett. Aztán rászabadultam a netre és miután sm téren nem találtam már újdonságot vadul elkezdtem nézni a többi animet. Sokat megnéztem már, de a bőség zavarában csak a kedvenceimet tartottam meg nehezebb időkre. A gond az hogy mindegyik teccet szóval, ha tudtok olcsón cd tartónak berendezett szekrény szóljatok^^"

.Attila

Hajimemashite, Selba!

Remélem jól fogod nálunk érezni.

Shadowolf

Isten hozott minálunk, Selba kisasszony. :D Reméljük jól fogod érezni magadat szerény kis társaságunkban (kizárt, hogy nem :D). Amúgy szekrény helyett én inkább egy dvd-íróba ruháznék be. ;)

Saori

QuoteOriginally posted by Selba
Yo!

Jöttem bemutatkozni^^
A nevem Selba, 18 éves vagyok, bak, vércsoportom B-, kedvenc szinem a kék, kedvenc fagyim az eper,......:hehe:
Csak 2 napja találtam meg ezt a helyet és nagyon örülök neki^^
 Már 5 éve vagyok anime fan, de csak mostanába kezdek mániákus függővé válni. Az első favoritom smoon volt, amit az rtl klub közvetített, de azon kívül mindegyik tetszett. Aztán rászabadultam a netre és miután sm téren nem találtam már újdonságot vadul elkezdtem nézni a többi animet. Sokat megnéztem már, de a bőség zavarában csak a kedvenceimet tartottam meg nehezebb időkre. A gond az hogy mindegyik teccet szóval, ha tudtok olcsón cd tartónak berendezett szekrény szóljatok^^"

Hátakkor üdvözöllek köreinkben :)

Cobra

Ha így folytatódik, akkor lassan a hölgyek túlerőben lesznek. Azért én is üdvözlöm az újonc hölgyeket.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Saori

QuoteOriginally posted by Cobra
Ha így folytatódik, akkor lassan a hölgyek túlerőben lesznek. Azért én is üdvözlöm az újonc hölgyeket.

...ahelyett, hogy örülne...megjegyzéseket tesz...:p

Xaga

Üdv nálunk Selba!!!!

Shock12

Üdv Selba !!

(ööö... most akkor mindjárt az elején... lány vagy ?? Mert én nem láttam eme témát leírva... de itt vadul következtet a sereg... :D ... amúgy meg üdv minálunk, és csatlakozom Saori véleményéhez... inkább örülnie kéne a tisztes férfitársaságnak... ;))

Kalibur

QuoteOriginally posted by Shock12
Üdv Selba !!

(ööö... most akkor mindjárt az elején... lány vagy ?? Mert én nem láttam eme témát leírva... de itt vadul következtet a sereg... :D ... amúgy meg üdv minálunk, és csatlakozom Saori véleményéhez... inkább örülnie kéne a tisztes férfitársaságnak... ;))
:D
Valaki milyen óvatos lett ...
Különben hozott Isten Selba, érezd jól magad ;)
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Shock12

QuoteOriginally posted by Kalibur
Valaki milyen óvatos lett ...
:p

Itachi

Üdv köreinkben bojongó lélek!Most végre otthonodra leltél...;) :zen:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Moloko

Üdvözlet eme kis animes körben Selba, remélem te is az aktiv forumosok közé fogsz majd tartozni :)

Selba

100% female, shock^^

.Attila

QuoteOriginally posted by Selba
100% female, shock^^

:) :D :hopp: :cool: :jee: :rotflol: :lul: :hahaha: :muhahah: :rolleyes:

Feldin

http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s