Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Raggie

Quote from: Tyraelnem azert kerdeztem, csak ismeros a story, velem is megesett mar, hogy buszon hulyenek neztek, hogy mirol beszelunk haverokkal.
suliban meg anime miatt

Tyrael

:D Valamit mindig találnak, nemigaz?! :)
Egyébként azt én is megnéztem volna Pirula+Tyrael! :lol:
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Tyrael

Quote from: PirulaÉrtem. Mi a falu leglepukkantabb éjjel-nappalijába szoktunk régebben beülni hajnali 5 körül a 0-24 alkeszek közé és akkor kiteregetjük a szennyest. Tanulságos. :)
:)
isten hozott a klubban

Tyrael

Tyrael

Quote from: Raggie Gordon:D Valamit mindig találnak, nemigaz?! :)
Egyébként azt én is megnéztem volna Pirula+Tyrael! :lol:
szabadidodben partnerkozvetitessel is foglalkozol?
te kis randiguru :)

Tyrael

Pirula

Quote from: Raggie Gordon:D Valamit mindig találnak, nemigaz?! :)
Persze, de mi is. Példának okáért egy pultra leborult bácsiról kábé fél óra tanakodás után megállapítottuk hogy biztos csak tetrisezik. Nagyon közelrõl. :haha:
Quoteisten hozott a klubban
Majd igényelek tagsági igazolványt is. De csak binárisat.

Raggie

Quote from: Tyraelszabadidodben partnerkozvetitessel is foglalkozol?
te kis randiguru :)
:confused:
Én úgy értettem, hogy mindkettõtök sztoriját(azt a részegen programozás-magyarázatosat). Félre ne érts! :D (csak magamnak közvetítem a partnereket!)

Edit: Pirula az neggyon LoL lehetett! :haha:
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Tyrael

Quote from: Raggie Gordon:confused:
Én úgy értettem, hogy mindkettõtök sztoriját(azt a részegen programozás-magyarázatosat). Félre ne érts! :D (csak magamnak közvetítem a partnereket!)

Edit: Pirula az neggyon LoL lehetett! :haha:
hat ha felreerthetoen fogalmazol, es abbol el lehet sutni egy poent, nem fogok habozni elni a lehetoseggel :)

Tyrael

Raggie

Quote from: Tyraelhat ha felreerthetoen fogalmazol, es abbol el lehet sutni egy poent, nem fogok habozni elni a lehetoseggel :)
Semmi gond! Én is egybõl poénra vettem! (csak amilyen debil vagyok még így is beírtam, hogy nemértem! :D )

Well, do ya, punk?"

Tyrael

Quote from: Raggie GordonSemmi gond! Én is egybõl poénra vettem! (csak amilyen debil vagyok még így is beírtam, hogy nemértem! :D )
amugy az avatarod fanart?
mert nem emlexem olyan reszre, mikor Spike ilyen ruhaban van
ez tul hivatalos szerko hozza :)

Tyrael

Nethiree

Quote from: ManuNa ettõl borítja el az agyamat a lila köd, kezd el habzani a szám és vérbeborul a szemem.
... úgymond reforméletmódot folytatnak, tiszetlik az életet és vegetáriánusok. Na ezzel a szokásukkal nem voltak felhagyni sem a terhesség alatt, se azután, ergo a gyerek még nem evett húst muslicán meg gilisztán kívül, amit magától megkostolt. [/QUOTE

Nyugodj meg nem egyedi eset, de van ellene orvosság, ha a család többi tagja normális. Nálunk a bátyám kislányait a rokonok tömték hússal, amikor csak lehetett. Opsz a kezébe egy szelet párizsi - hát elvette a nagypapától ;)
Sogórnõm volt ilyen agyrém. A középsõ lány húst hússal eszik. A legkisebbnél, már a sogórnõm sem tiltakozott, belátta értelmetlen a gyereket bármitõl tiltani.

:zen:

Nethiree

Oké a többit cenzúráztam a saját írásomból, mert igaz lazítsunk végre:
Ramiz - köszi Pirula -
Felesleges ragozni.  :zen:
Mert az ördög vinné a nagy lelkesedésem, hogy miközben komplett egy napi termést olvasok a postokból, aktuálisan felelgetek 1-1 levélre.
:zen:

Raggie

Quote from: Tyraelamugy az avatarod fanart?
mert nem emlexem olyan reszre, mikor Spike ilyen ruhaban van
ez tul hivatalos szerko hozza :)

Tyrael
Nem. Sajna nem fanart! :D Ennyire nem rajzolok jól... De asszem fanservice, vagy alami ilyesmi kiegészítõ cucc, hogy a sok fanatikus letõcse a netrõl és berakja háttérnek(mint én :) ).

Well, do ya, punk?"

Ramiz

A fanservice az tök más. :lame: :hehe:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Tyrael

Quote from: RamizA fanservice az tök más. :lame: :hehe:
ha fanservice kell, akkor ott az elfen lied :)
fanart a rajongok altal keszitett cucos

Tyrael

Ramiz

Ja. Elvileg nem csak a hiányos öltözetû nõk fanservice-ek, hanem pl ha sokat mutogatnak cél nélkül, pusztán a nézõk ilyen irányú igényeinek kielégítésére, egy mechát vagy egy bazinagy sárkányt stb.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Tyrael

Quote from: RamizJa. Elvileg nem csak a hiányos öltözetû nõk fanservice-ek, hanem pl ha sokat mutogatnak cél nélkül, pusztán a nézõk ilyen irányú igényeinek kielégítésére, egy mechát vagy egy bazinagy sárkányt stb.
nem is mondtam hogy csak az :)
freudnak meglenne rolad a velemenye  :__devil:

Tyrael

Ramiz

No csak azért mondtam, hogy elvileg nem az, mert gyakorlatilag csak az. :lazza:

Tyrael

Quote from: RamizNo csak azért mondtam, hogy elvileg nem az, mert gyakorlatilag csak az. :lazza:
az fanservice volt, mikor Bobby-t feltamasztottak a Dallas-ban? :S :)

Tyrael

Ramiz

Van Dallas anime? :confused: :D
Amúgy az remek példa a másik fajta fanservice-re.

Manu

Quote from: RamizVan Dallas anime? :confused: :D
Amúgy az remek példa a másik fajta fanservice-re.

Dallas nincs, se Dalllos van.

Raggie

Quote from: RamizA fanservice az tök más. :lame: :hehe:
Jóvan, de akkor ezt minek hívod?? :confused:

Well, do ya, punk?"

Darkstar

Quote from: Raggie GordonJóvan, de akkor ezt minek hívod?? :confused:

Ahogy már Tyrael is írta, fanart.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Raggie

Quote from: DarkstarAhogy már Tyrael is írta, fanart.
De nem fanart, mert nem rajongók csinálták, hanem a kiadó, csak nem a filmhez, vagy a sorozathoz tarozik, hanem kiegészítõ anyag!

Well, do ya, punk?"

HVp213

Quote from: Raggie GordonDe nem fanart, mert nem rajongók csinálták, hanem a kiadó, csak nem a filmhez, vagy a sorozathoz tarozik, hanem kiegészítõ anyag!
Szerntem ez akkor artbook lesz, lehet tévedek! De a mangáknál biztos h ez az artbook-ok jellemzõje! (pontositás nem a kép artbook csak abból való!!! :p ) De lehet h az artbook is tartalmaz fanartot? :eeek:
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Kvikveg

Quote from: Tyrael526.32 KB (538947 byte)
legyunk precizek :)

Tyrael
*leajultam a szekemrol*
Egyebkent mar megint akad.

A vegetarianus eletmoddal semmi bajom, amig nem eroltetik.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

HVp213

Quote from: Kvikveg*leajultam a szekemrol*
Egyebkent mar megint akad.
Fizess elõ jobb netre. ;) :p
Quote from: KvikvegA vegetarianus eletmoddal semmi bajom, amig nem eroltetik.
Nekem sincs! Amíg nem kell zöldséget enni! :rolleyes:
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Kvikveg

Quote from: HVp213Fizess elõ jobb netre. ;) :p
Nekem sincs! Amíg nem kell zöldséget enni! :rolleyes:
ADSL. Nem a nettol fugg. Amikor kepbe kerul lassit.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

HVp213

Quote from: KvikvegADSL. Nem a nettol fugg. Amikor kepbe kerul lassit.
:lol: Biztos elsõbbségadástáblának nézi :p (túl sokat foglalkoztam manapság a kressezl...)

Zelgadis

Quote from: Tyraelasszem az enyem is tul hosszu

Miért nem teszed akkor egymás mellé? bõven elférne két sor két oszlop
és még jól is nézne ki (szerintem).

Kvikveg

Quote from: HVp213:lol: Biztos elsõbbségadástáblának nézi :p (túl sokat foglalkoztam manapság a kressezl...)
:D :lul:

Manu

Quote from: KvikvegADSL. Nem a nettol fugg. Amikor kepbe kerul lassit.
Nekem is ADSL-em van, 512-es és ráadásul töltök is mellette, de én nem érzek lassulást, meg akadást.