Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Mattanja

Quote from: RouninNo Rou-chan. Except for the creator of this nick.
Na azért... ^^"
Egyébként szép termés volt ma... 35 threadben volt új hozzászólás, amióta reggel utoljára fennt voltam.
Ramiz: én is perverz vagyok?
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((

katz

Quote from: Shiroién is perverz vagyok?
Viccelsz? Te álmottad azt, h egy szál kabátban szaladgálsz a városban. Mutogatós bácsi! Shiroi ecchi! :D

HVp213

Quote from: KvikvegO hogyne, ezt nalam mindig csak atmenetileg nyomja el vmi mas. Most eppen onmaga fogja. Meg friss ropogos uj avatar. Modositas alatt. :D
edit: amm, megsem.
Mi mégsem? Nem lesz új avatar bemutató?
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

syeren

Túl vagyok végre a (12db) vizsgáimon!!!  :)
(Ma végeztem ki a növényrendszertant...)

HVp213

Quote from: syerenTúl vagyok végre a (12db) vizsgáimon!!!  :)
Grat! :jee:  Hogy sikerültek?
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

.Attila

Hirtelen témaváltás:
Miért is fehér, Shiroi?

Rounin

Quote from: PirulaÉn nem vagyok sértõdõs. :) Itt kérdezném meg a fórum férfiait:
Melyikõtöket sértené ha nyáron az utcákat nyáron elözönlenék a topless lányok? :haha:

Hmm... engem !!!!!

Nem tudnék egy lépést sem tenni o.o
Rakat vattát kéne magammal vinni az akut orrvérzésemre. Vagy vakvezetõ kutyát o.o
NEM! Nem kellenek. Bár tény és való, hogy itt Mohácson rengeteg igen csinos lányka szaladgál az utcán, de az egészségem nem áldozom fel azért a látványért.
Vágó úr, kérem megjelölni a C választ. "Engem".

Kvikveg

Quote from: HVp213Mi mégsem? Nem lesz új avatar bemutató?
Pontosan, meg nem dontottem el, hogy tetszik-e elegge, vagy nem.
Bar most a legpontosabb avatar valami oromtol vadul ugrandozo figura lenne, de az nem eleg meltosagteljes. Meg olyan Alucard nincsen. :hehe:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Djinn

Quote from: Shiroi... én is perverz vagyok?
Még kérded? Te mazohista!!!  :lazza:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Cobra

Grat a sikereses vizsgákhoz Kvikveg, Syeren.

más: Bonci írta a hírek threadbe, hogy Amerikában kiadták az EL és FMP 2. DVD-jét, áruk 30$. Ezt "kicsit" soknak találom 3x24 percért. Szerintem még a kinti pénzviszonyokhoz képest is meggondolandó sok ember számára  a megvételük.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Xipe

Quote from: CobraGrat a sikereses vizsgákhoz Kvikveg, Syeren.

más: Bonci írta a hírek threadbe, hogy Amerikában kiadták az EL és FMP 2. DVD-jét, áruk 30$. Ezt "kicsit" soknak találom 3x24 percért. Szerintem még a kinti pénzviszonyokhoz képest is meggondolandó sok ember számára  a megvételük.

Ja, kint is import cikk az anime.
$20 alatt nem igen lehet venni.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

.Attila

Quote from: CobraGrat a sikereses vizsgákhoz Kvikveg, Syeren.

Érdekességként (bár már korábban írtam): a Mai Hime egy dvd-je a stúdiótól 410 yen adóval együtt (kb. 750 Ft). 4 lemezes, ha jól láttam, szóval gyakorlatilag az egész sorozat eredetiben 3000 Ft!!!!! Egy lemezt nem kapni itthon ennyiért!! Aki nem hiszi, itt a link a gyártó stúdióhoz:
http://www.sunrise-inc.co.jp/my-hime/web/products/index.html

Necrid^

Akkor tessék Rendelni...sokkal egyszerübb.én is Rendelem az xbox játékaim..sokkal olcsobb, sööt van 1-2 játékom ami nincs is magyarországon.vagyis nem lehet még kapni.
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Sidney

Tudtam én, hogy okos vagy...  :jee:

Xipe

szerencsetlen novenyrendszetan, mit artott o neked valaha is?
remelem sikerultek is.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Ramiz

Quote from: ShiroiNa azért... ^^"
Egyébként szép termés volt ma... 35 threadben volt új hozzászólás, amióta reggel utoljára fennt voltam.
Ramiz: én is perverz vagyok?
Nem te akartál szerelmi tanácsadó topikot nyitni? :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

.Attila

Eddig a távoli-keleti gémerek kiváltsága volt a gyors játéktermi halál - de a jelek szerint hamarosan az Öreg Kontinesen is találkozhatunk a gép mellett elhanyatló fanatikusokal. Ezúttal egy (mindössze 12 éves) orosz fiatalember veszettte életét a túlzásban vitt játék miatt: a srác egy jekatyerinburgi játékteremben nyomta, közel tizenkét órán át - aztán egyszer csak a padlóra zuhant. A kórházba szállítás után megállapították, hogy súlyos epilepsziás rohamon van túl, és agyvérzést is kapott. A fiú lélegeztetõgépre került, de ennek ellenére egy hét múlva elhunyt. A kezelõorvosok szerint tökéletesen egészséges volt, a korai halálát egyértelmûen a játékszenvedély okozta.

katz

Quote from: HVp213post per day(14.69 az sok??? :p)
Alig 10-el több annál, amit hajlandó vagyok követni  :hehe:

HVp213

Quote from: katzAlig 10-el több annál, amit hajlandó vagyok követni  :hehe:
Reméltem :p

Mattanja

Quote from: katzViccelsz? Te álmottad azt, h egy szál kabátban szaladgálsz a városban. Mutogatós bácsi! Shiroi ecchi! :D
:lol:
Pedig életben soha nem gondoltam ekkora marhaságra - hogy ilyet szeretnék tenni... Most meg majd jönnek a "peeersze, tudjuk mi... :rolleyes:" - szövegek...
Quote from: BonciHirtelen témaváltás:
Miért is fehér, Shiroi?
Mondjuk úgy, hogy önámítás...
Quote from: DjinnMég kérded? Te mazohista!!!  :lazza:
Igaz... ^^
Quote from: RamizNem te akartál szerelmi tanácsadó topikot nyitni? :D
Ez is...

Hmmm... kezdem úgy érezni, hogy valaki a fórumon tudja, hogy mikor nem leszek egész nap a gép elõtt, és errõl nektek is szól (42 thread)... :haha:
8]]=((

katz

Quote from: ShiroiPedig életben soha nem gondoltam ekkora marhaságra - hogy ilyet szeretnék tenni... Most meg majd jönnek a "peeersze, tudjuk mi... :rolleyes:" - szövegek...
Megértünk. Még gondolni sem mersz ilyesmire, csak álmodozol róluk :rolleyes: Meg álmodban a Roshit nézegeted ;) :D Shiroi ecchi.
Quote from: ShiroiHmmm... kezdem úgy érezni, hogy valaki a fórumon tudja, hogy mikor nem leszek egész nap a gép elõtt, és errõl nektek is szól (42 thread)... :haha:
Ja, én is így vagyok vele. Eddig a topicok harmadát ha olvastam, ma már annyira sincs idõm, pedig legalább 2x benézek 1 nap. Mit tudnak annyit irni az emberek :rolleyes:  :haha:

Moha

Quote from: katzJa, én is így vagyok vele. Eddig a topicok harmadát ha olvastam, ma már annyira sincs idõm, pedig legalább 2x benézek 1 nap. Mit tudnak annyit irni az emberek :rolleyes:  :haha:
Igen, tényleg kezd elég nagy lenni az egynapi postmennyiség.
Nem lesz mit tenni, "szakosodni" kell: mindenki csak bizonyos threadeket olvas... :rolleyes:

Xipe

Quote from: MohaIgen, tényleg kezd elég nagy lenni az egynapi postmennyiség.
Nem lesz mit tenni, "szakosodni" kell: mindenki csak bizonyos threadeket olvas... :rolleyes:

es akkor hetente osszejovunk es mindenki beszamolot tart?
_(๏̯͡๏)_

Mattanja

Not to worry, minden este bezárok 15-20 thread-et, és probléma megoldva.
Quote from: Xipees akkor hetente osszejovunk es mindenki beszamolot tart?
:lol: Kisebb hátrányban lennének, akik nem járnak meetre...
8]]=((

Rounin

Enyémek a 'halott' threadek.

Mattanja

Quote from: RouninEnyémek a 'halott' threadek.
Azokhoz jó szórakozást kívánok. :rolleyes:
8]]=((

Rounin

Quote from: ShiroiAzokhoz jó szórakozást kívánok. :rolleyes:

Nem sokat kell beszámolni róluk^^ (attól még merészelhetek belepislantani másik threadekbe is, ha a holtakkal végeztem ... ewww.. nekrofília x.x )

Moha

Quote from: ShiroiNot to worry, minden este bezárok 15-20 thread-et, és probléma megoldva.
Hmm, röpke egy hónap után nem lenne hová írnunk. :p Aztán majd jöhetne 1000-rel a thread-nyitogatási láz. :haha:

Xipe

Quote from: Shiroi:lol: Kisebb hátrányban lennének, akik nem járnak meetre...

en se jarok igazan.
de neked majd elkuldom SMS-ben.
_(๏̯͡๏)_

Ramiz

Moha: a "szakosodás" eddig is ment. Pl én nem látogatom a Naruto-t, Bleach-et (mivel nem ismerem), Shonen-ai-t (mert... ööö... nehogy lebukjak! :D ), bishojeneset se stb stb stb Viszont a Külvilág pár hónap alatt meglehetõsen fellendült az új topikok miatt, és most már oda járok a legtöbbet. Szóval "szakosodás" (nem a legmegfelelõbb szó) van, még a kis fórumokon is.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!