Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberAzon elmélkedtem ma, hogy az olyan Maggi-s, Knorr-os, Tesco Gazd. (;)) szószporok mennyik? Egyszer csináltam kínai szószos tésztát (leves állagú lett, hús és ananász nélkül), na az elég volt egy napig.
relatíve olcsók, ilyesmik 150 Ft / csomag (mondjuk még kell hozzá hús/tészta, de még így is jól kijön) - mint egy levespor. a Snackyk asszem kicsit drágábbak, de azok is laktatóak. ennék én ilyeneket, ha 1. nem lenne 3 percnél nagyobb gépezési kiesés az elkészítés; 2. nem lenne olyan rohadt messze a Tesco :D
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Lythis

Quote from: blarkerelatíve olcsók, ilyesmik 150 Ft / csomag (mondjuk még kell hozzá hús/tészta, de még így is jól kijön) - mint egy levespor. a Snackyk asszem kicsit drágábbak, de azok is laktatóak. ennék én ilyeneket, ha 1. nem lenne 3 percnél nagyobb gépezési kiesés az elkészítés; 2. nem lenne olyan rohadt messze a Tesco :D
Suliból hazajövet teszel egy kerülõt, bemész a tescoba, és betárazol. aztán gépközelbe bekészíted a vízforralót, meg a mikrót és a tálat, és kilõtted a problémát....

Ramiz

Quote from: RouninBahh, nem vagyok én falkavezér :rolleyes: Keress másik mozgalmat magadnak :morci: :p
Nagyon rájátszol erre a "stray wolf" szerepre... ^^
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Rounin

Quote from: RamizNagyon rájátszol erre a "stray wolf" szerepre... ^^

:lul:
Nem-nem^^ Ez még mizantrópia-thread maradványa^^ Egyébként a fenét :p Semmi köze ehhez a farkancsoknak^^

Lt. Simoan Blarke

Quote from: LythisSuliból hazajövet teszel egy kerülõt, bemész a tescoba, és betárazol. aztán gépközelbe bekészíted a vízforralót, meg a mikrót és a tálat, és kilõtted a problémát....
nem járok suliba, max vizsgázni, és mivel az annyi idõre elvesz a géptõl, hogy fizikailag is fáááj távol lenni, inkább rohanok haza mint akit bodzapuskával kerget a csõsz.

Quote from: RouninEgyébként a fenét :p Semmi köze ehhez a farkancsoknak^^
farkancsok... lol. nekem így vizuálódott egy lehetséges megoldás a farkancsok-far-kancsók áttétel után az utóbbira. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁH. és nem, nem vagy farkasbuzi, nem, nem vagy strayed, nem! :muhahah:
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Rounin

Quote from: blarkefarkancsok... lol. nekem így vizuálódott egy lehetséges megoldás a farkancsok-far-kancsók áttétel után az utóbbira. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁH. és nem, nem vagy farkasbuzi, nem, nem vagy strayed, nem! :muhahah:

Elsõre farkasokat írtam, de kíváncsi voltam ki reagál rá valamit :D:D:D Hát :lol:

Amúgy a farkancs szó a Slayer manga magyar fordításából ered ^^ Ottan becézi Lina farkancsnak a vérfarkast.^^" Nem olyasmi okból :p

:p:p

Member

Egyik kezeddel püfölöd az egeret a másikkal meg kevered a lábas tartalmát oszt kész. Most én is lementem kutyát sétáltatni egy 10 percre és nem haltam bele (mondjuk Dzsingisz kán néha felidegel).

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberEgyik kezeddel püfölöd az egeret a másikkal meg kevered a lábas tartalmát oszt kész. Most én is lementem kutyát sétáltatni egy 10 percre és nem haltam bele (mondjuk Dzsingisz kán néha felidegel).
én már nem bírnám ki :D

Ramiz

Quote from: Rounin:lul:
Nem-nem^^ Ez még mizantrópia-thread maradványa^^ Egyébként a fenét :p Semmi köze ehhez a farkancsoknak^^
Dehogynem, te jöttél a falkavezérséggel... :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Rounin

Quote from: RamizDehogynem, te jöttél a falkavezérséggel... :)

Óhát az csak egy szójárás féleség izé hát kutya is lehetne az, vagy mittom. Nem kell mindenben mögöttes tartalmat sejteni^^" Hát de tényleg, van hogy az álom csak álom :3x3:

Member

Quote from: blarkeén már nem bírnám ki :D

Gondolkodtál a csoportterápián? :) Én egyszer szívesen kipróbálnék egyet.
KB:
"Blarke úr, kérem engedje el a billenyûzetet. Elsõre szokatlan érzés lesz, egy kicsi szúró fájdalmat fog érezni........ Úgy-úgy, ügyes volt, tapsoljuk meg :)."

Xaga

Quote from: MemberEgyik kezeddel püfölöd az egeret a másikkal meg kevered a lábas tartalmát oszt kész.

Hamarabb építenék 1 USB-vel a gépre-csatlakoztatható-géprõl-vezérelhetõ-fakanál-mozgató-automatikusan-adagoló-fõzõlap-hõszabályzó-pdf-szakácskönyvbõl-dolgozó         machinát, mint hogy félkézzel lábastartalmat kavargassak :)

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberGondolkodtál a csoportterápián? :) Én egyszer szívesen kipróbálnék egyet.
KB:
"Blarke úr, kérem engedje el a billenyûzetet. Elsõre szokatlan érzés lesz, egy kicsi szúró fájdalmat fog érezni........ Úgy-úgy, ügyes volt, tapsoljuk meg :)."
kibírnám egyébként. nem kell csoportterápia. pl. vécére is kimegyek néha :D csak ha pl. belemélyedek fórumozásba, akkor traktorral nem vontatnak el, meg ha vizsgán vagyok, azon idegelek, hogy mire visszaérek, 80 olvasatlan mailem lesz témakövetések és levlisták miatt :D

Member

Quote from: blarkekibírnám egyébként. nem kell csoportterápia. pl. vécére is kimegyek néha :D csak ha pl. belemélyedek fórumozásba, akkor traktorral nem vontatnak el, meg ha vizsgán vagyok, azon idegelek, hogy mire visszaérek, 80 olvasatlan mailem lesz témakövetések és levlisták miatt :D

Vizsgákon én is máson elmélkedem. Sõt, mindig máson elmélkedem, mint amin kéne, ezért a magánéletemben eléggé szétszórt vagyok. A kutyasétáltatás azért is jó, mert akkor van idõ összerakni egy elméleti-puzzle-t.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberVizsgákon én is máson elmélkedem. Sõt, mindig máson elmélkedem, mint amin kéne, ezért a magánéletemben eléggé szétszórt vagyok. A kutyasétáltatás azért is jó, mert akkor van idõ összerakni egy elméleti-puzzle-t.
vizsgán vizsgára fókuszálok, elõtte és utána parázok a postafiókom miatt :D és én inkább meditálok. az némileg pihentet is, míg a kutyaséta csak felidegesít, mert a köcsög kis dög soha nem fogad szót.

apropó. kutya. nem kell valakinek egy 4 éves husky szuka? oltott, felemás szemû, csak elég nagy mozgásigényû, és anyámék nem bírnak vele, amióta elköltöztem.

Member

Quote from: blarkevizsgán vizsgára fókuszálok, elõtte és utána parázok a postafiókom miatt :D és én inkább meditálok. az némileg pihentet is, míg a kutyaséta csak felidegesít, mert a köcsög kis dög soha nem fogad szót.

apropó. kutya. nem kell valakinek egy 4 éves husky szuka? oltott, felemás szemû, csak elég nagy mozgásigényû, és anyámék nem bírnak vele, amióta elköltöztem.

Ha nem lenne a Dzsingisz, szívesen elfognám, szép kutya a Husky (hogy felemás? ezüst/barna?) Meditálni én úgy szoktam, hogy megy a dupla kínai füstölõ (mindenki beledöglik rajtam kívül), elõttem a papír, mely szinte sikít a firkáért, háttérben Hellsing Logos naki World. Micsoda perfektció!

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberHa nem lenne a Dzsingisz, szívesen elfognám, szép kutya a Husky (hogy felemás? ezüst/barna?) Meditálni én úgy szoktam, hogy megy a dupla kínai füstölõ (mindenki beledöglik rajtam kívül), elõttem a papír, mely szinte sikít a firkáért, háttérben Hellsing Logos naki World. Micsoda perfektció!
jobb szeme kék, bal barna. én meg nem rajzolok, csak agyat ûrítek, és közben összeállnak a dolgok a fejemben, és megszûnik a káosz :)

Member

Quote from: blarkejobb szeme kék, bal barna. én meg nem rajzolok, csak agyat ûrítek, és közben összeállnak a dolgok a fejemben, és megszûnik a káosz :)

Nekem néha sikerül még nagyobbat csinálni :D. Tök jó, amikor olyanokon gondolkodok, amit már én sem értek (fõleg lefekvés elõtt és után (akkor kapom a legtöbb negatív rep-et :)).

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberNekem néha sikerül még nagyobbat csinálni :D. Tök jó, amikor olyanokon gondolkodok, amit már én sem értek (fõleg lefekvés elõtt és után (akkor kapom a legtöbb negatív rep-et :)).
én akkor vagyok a legközveszélyesebb, amikor épp túlestem egy inner scandisc+defragmentation-ön, és tisztán látom magamat és az érzéseimet. lásd a vita a nemkellnõ dolgokról. :D de olyankor erõsödnek meg a vonzalmaim bizonyos sorozatokhoz ill. szereplõkhöz is (Yuka, Kouta :))
és nem értett dolgokon gondolkodni? hm. ilyenre régen nem emlékszem. lehet, hogy ignoron vannak :3x3:

SaiyaGin

Quote from: MemberGondolkodtál a csoportterápián? :) Én egyszer szívesen kipróbálnék egyet.
KB:

:whoah: Erre lehet, hogy nekem is szükségem lenne... :D

Member

Quote from: blarkeén akkor vagyok a legközveszélyesebb, amikor épp túlestem egy inner scandisc+defragmentation-ön, és tisztán látom magamat és az érzéseimet. lásd a vita a nemkellnõ dolgokról. :D de olyankor erõsödnek meg a vonzalmaim bizonyos sorozatokhoz ill. szereplõkhöz is (Yuka, Kouta :))
és nem értett dolgokon gondolkodni? hm. ilyenre régen nem emlékszem. lehet, hogy ignoron vannak :3x3:

Nekem sokszor mondták, hogy el kéne egy két dologról gondolkodnom és akkor megkomolyodok és megfogok változni meg blablablabla. Ilyen még nem volt, akár belsõ töredezettségmentesítés után sem (op. rendszer reinstallt még nem csináltam ;)). Modjuk egyszer kétszer estem pár napra depresszióba, amikor én is a "nem létezõk" felé fordultam. Na, mennem kell, Araki nyomtatni akar, majd olyan este nyolc körül ismét csökkentem a post-olók jókedvét. :D

Lt. Simoan Blarke

Raggie Gordon! eza harmadik eset, hogy ahol csak lehet, engem csesztetsz! kezdek bepipulni! :D:D:D:D:D

Rounin

Quote from: blarkeRaggie Gordon! eza harmadik eset, hogy ahol csak lehet, engem csesztetsz! kezdek bepipulni! :D:D:D:D:D

Engem is kikezdett, nyugi. Majd kialszom magam és összefogunk^^

Raggie

Quote from: blarkeRaggie Gordon! eza harmadik eset, hogy ahol csak lehet, engem csesztetsz! kezdek bepipulni! :D:D:D:D:D
[SIZE="5"]????[/SIZE] :confused: Hol? Mikor? Ki? Kit?
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Raggie Gordon[SIZE="5"]????[/SIZE] :confused: Hol? Mikor? Ki? Kit?
itt. (jelen esetben most pont Gratulációk, meg Vamp) perpill épp most, de már volt kettõ, ami neked is feltûnt és mentegetõztél :D akkor még sikerrel. te. engem. pont. :D

Raggie

Hát bazz, azért szvsz igazam van!(a grat-ban) Milyen post már az?! :D Normális ember így nem gratulál! :teccik:
Ezt most ne vedd szívatásnak, még mielõtt ezt is beírod a sorba, mert ez csak véleménykifejtés. :)

Edit: a vamp-ban meg nem én szivattalak, hanem te magadat! :hehe:
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Raggie GordonHát bazz, azért szvsz igazam van!(a grat-ban) Milyen post már az?! :D Normális ember így nem gratulál! :teccik:
Ezt most ne vedd szívatásnak, még mielõtt ezt is beírod a sorba, mert ez csak véleménykifejtés. :)
a normális definiálásán már átestünk Cowboy Bebop topicban, szóval ez a normális ember kitétel most röhögõgörcsbe küldött :D de Yakumo nem sértõdõs, biztos értékeli így is :D ha meg megsértõdik, akkor max. elásom magam. neked viszont ott imo nincs jogod engem bszgatni, már sry :D majd ha téged hagylak le, és neked is ellövök egy ilyet, akkor talán. de azért erre még elég kevés az esély. :rolleyes:

Quote from: Raggie GordonEdit: a vamp-ban meg nem én szivattalak, hanem te magadat! :hehe:
de te felhívtad rá a figyelmet, hogy még majdnem el is kedvtelenedjek! :ejjnye:

Yakumo

Quote from: Raggie GordonHát bazz, azért szvsz igazam van!(a grat-ban) Milyen post már az?! :D Normális ember így nem gratulál! :teccik:

Edit: a vamp-ban meg nem én szivattalak, hanem te magadat! :hehe:
Még Õ MAGA sem állította soha, hogy normális lenne, az ellenkezõjét annál gyakrabban :lol:  
Amúgy meg nem lehetek akkora kocka, mint blarke, az azért már túlzás lenne:D ;) :tezsvir: :lol:

Yakumo

Quote from: blarkede Yakumo nem sértõdõs, biztos értékeli így is :D ha meg megsértõdik, akkor max. elásom magam.
Ha ezen mesértõdnék én ásnám el magam^^ :lol: Fõleg, hogy már annyira ismerlek, tudjam nem vagy full normális:D (látod, én sem:D :lol: )

Lt. Simoan Blarke

Quote from: YakumoMég Õ MAGA sem állította soha, hogy normális lenne, az ellenkezõjét annál gyakrabban :lol:  
nalátod. szidásom owned. :D
Quote from: YakumoAmúgy meg nem lehetek akkora kocka, mint blarke, az azért már túlzás lenne:D ;) :tezsvir: :lol:
én is szeretlek :merci: