Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Tiaro

Ja igen, most elég jó kedvem lett, ugyanis naívan elkezdtem olvasgatni néhány angol nyelvű anime fórumot, és olyan gyöngyszemekre akadtam a topicok között, hogy
-lenyomná-e Vash Spike-ot
-melyik jobb, Faye, vagy Bulma
stbstb

És az emberek még hozzá is szólnak, meg írkálnak mindenféle érdekes dolgot. A kedvencem: a CB befejezése egész jó volt, kár hogy olyan szomorú... :lol:
A másik vita, hogy Vash megölte-e Knivest a sorozat végén.

Szóval aranyosak, lehet jókat mosolyogni az emberkéken, csak néha elgondolkozok, h vajon van-e egy külön verzió az említett sorozatokból, vagy ugyanazt néztem-e, mint ők... :)
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

Moloko

QuoteOriginally posted by Tiaro
Újabb hangulatkép:
/Szóljatok, ha unjátok, vagy nem ide való/
hm... csak nekem nem tűnt ez olyan lehangolónak és negatívnak ? :confused:  vagy talán ilyen jó napom lenne? - á nemhiszem... kizárt. nade akkor miéért?

Nephilim

QuoteOriginally posted by Angel
hm... csak nekem nem tűnt ez olyan lehangolónak és negatívnak ? :confused:  vagy talán ilyen jó napom lenne? - á nemhiszem... kizárt. nade akkor miéért?

Mert az Élet szép, tenéked magyarázzam? :D :D :D
"God's in his heaven. All's right with the world."

Kalibur

QuoteOriginally posted by Shock12
Vagy kint ülsz az ablakpárkányon, és közben felcsendül a kertszomszédban a néger - repper- gyerekek nagysikerû dala, a következõ refrénnel: "Jump!Jump!" ;)
Szinte már úgy cseng, mintha tapasztalatból mondanád. De csak szinte :ejj:  (csalódottan tovasétál)
:D
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Saori

QuoteOriginally posted by Kalibur
Szinte már úgy cseng, mintha tapasztalatból mondanád. De csak szinte :ejj:  (csalódottan tovasétál)

De rosszindulatú itt valaki...:rolleyes: ..:p
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Saori

QuoteOriginally posted by Shadowolf
Remélem azért az én kis Inu-Yasha dömpingem a képtárban emelt valamennyit a hangulatodon. :D

Igen !! Köszönöm szépen ;) Jól jöttek azok a képek :D

Shock12

QuoteOriginally posted by Kalibur
Tényleg szoktam... de csak akkor, amikor még/már nincsenek szunyogok, kellemes idõ van, tiszta az ég, kinyitom az ablakot, kiülök, bent valami nyugodt zene szól (még múlt évben nem voltam annyira rákattanva a japán zenére, ezért maradt pl a Linkin Park - My December, vagy Rage - Just Alone), és kortyolgatom a teámat... igen... és el van készítve kartávolságban egy féltéglával, ha netán tényleg valamelyik kertszomszédban felcsendülne bármi, ami megzavarhatná ezen nyugodt pillanatokat... ;)

dizzy

QuoteOriginally posted by ElfWarrior
Akkor légyszíves, és használj vírusírtót. :ejj: Lehet, hogy te nem látod, de attol még simán átmenetelnek a vírusok a gépeden, és nem biztos, hogy mindenki örül neki.
Persze a vírusírtó sem garancia, de azért jobban szűr.
A többiről meg annyit, hogy én is ezt írtam az előző postban.

Nem menetelnek át rajtam, mert azt észrevenném, ezért van a kis firewallom, meg nem használok olyan progikat, amik segítik vagy esetleg előidézik a vírusok terjedését. Kb 4-5 éve van gépen, és talán ha 1x tettem fel vírusírtót, azt is rövid ideig. Én jól megvagyok nav és társai nélkül is, köszönöm.
You can't hold onto the past because then you can never live in the present.

ignus

Tényleg szoktam... de csak akkor, amikor még/már nincsenek szunyogok, kellemes idõ van, tiszta az ég, kinyitom az ablakot, kiülök, bent valami nyugodt zene szól (még múlt évben nem voltam annyira rákattanva a japán zenére, ezért maradt pl a Linkin Park - My December, vagy Rage - Just Alone), és kortyolgatom a teámat... igen... és el van készítve kartávolságban egy féltéglával, ha netán tényleg valamelyik kertszomszédban felcsendülne bármi, ami megzavarhatná ezen nyugodt pillanatokat... ;)

:lol: Ha a négerek meg nagyon uatnak dobj oda nekik egy kosárlabdát! Azzal ellesznek egy ideig! :)
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Shock12

QuoteOriginally posted by ignus
:lol: Ha a négerek meg nagyon uatnak dobj oda nekik egy kosárlabdát! Azzal ellesznek egy ideig! :)
Az nem jó, mert pattog a labda, és idegesít az is :D !

ignus

Az nem jó, mert pattog a labda, és idegesít az is :D !

Akkor a bele kell rejteni egy kis robbanóanyagot (C4) és amikor rávetődik mind -> BUMMM! Még azért átdobsz egy szál virágot hogy minden rendben legyen! És kész! :D
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Shock12

Akkor a bele kell rejteni egy kis robbanóanyagot (C4) és amikor rávetődik mind -> BUMMM! Még azért átdobsz egy szál virágot hogy minden rendben legyen! És kész! :D
Igen... de mire ez mind lemegy, lejár a zeneszám, és még a rohadt robbanás miatt nem is hallom... :D (Típikus Ignusos megoldás lenne pedig... :D)

Ramiz

Milyen békések vagytok... Ilyenné tesz az anime? :D :hehe:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Shock12

QuoteOriginally posted by Ramiz
Milyen békések vagytok... Ilyenné tesz az anime? :D :hehe:
Mi ? Miiiiiii ?! Ugyaaaaan :D !

Kalibur

Mi ? Miiiiiii ?! Ugyaaaaan :D !
Jaja ! A kollegának igaza van :D  Miből gondolod, hogy ezek már a mellékhatások lennének ? Mi tényleg békések vagyunk... Na ennek örömére megyek és széttépem a szomszéd kutyáját, mert 3 kerek órája vonyít :morci: :D
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

ignus

Igen... de mire ez mind lemegy, lejár a zeneszám, és még a rohadt robbanás miatt nem is hallom... :D (Típikus Ignusos megoldás lenne pedig... :D)
What are u talking about? Mit oldottam meg hasonlóképpen? :D

(ha arra a két toronyra gondolsz ami eltakarta a kilátást, az nem én voltam!!! :D )

Soridan

QuoteOriginally posted by Tiaro
Újabb hangulatkép:
/Szóljatok, ha unjátok, vagy nem ide való/

Tartom, és emelem kettővel :(
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

Shadowolf

What are u talking about? Mit oldottam meg hasonlóképpen? :D

(ha arra a két toronyra gondolsz ami eltakarta a kilátást, az nem én voltam!!! :D )

:lol: :lol:

Shock12

QuoteOriginally posted by Kalibur in thread Bemutatkozások
Brrrr. Milyen edzés az, amit 7 okr kezdenek? ( bár ha belegondolok, mintha anno nekem is lett volna.. á, az rég volt)
...
Testépítés... és nem végeznék a 2-3 órás edzéssel azelõtt, hogy utána fel tudjak ülni a buszra, és be tudjak menni suliba... nekem sem tetszik, dehát ez van... :)

Saori

Testépítés... és nem végeznék a 2-3 órás edzéssel azelõtt, hogy utána fel tudjak ülni a buszra, és be tudjak menni suliba... nekem sem tetszik, dehát ez van... :)

Egyszer-kétszer igazán kelhetsz Te is korán.... ;) Még senki nem halt bele :p

Shock12

QuoteOriginally posted by Saori
Egyszer-kétszer igazán kelhetsz Te is korán.... ;) Még senki nem halt bele :p
degonoszmostvalaki... :p

Saori

degonoszmostvalaki... :p

Az..:rolleyes: ..ilyen a hangulatom..:(..

Shock12

...ilyen a hangulatom..:(..
Akkor kell tenni ellene valamit. ;)

Saori

Akkor kell tenni ellene valamit. ;)

Rádbízom ;)

Shock12

Rádbízom ;)
Jól hangzik :D ! ''l(l)''l

Saori

Jól hangzik :D ! ''l(l)''l

;) ^^''l

.Attila

QuoteOriginally posted by Shadowolf
Rosszat sejtek. :rolleyes: :D

Mármint kinek rossz :confused: :rolleyes: :D

Nephilim

QuoteOriginally posted by Trivi
Mármint kinek rossz :confused: :rolleyes: :D

Mármint mé lenne rossz? :D
"God's in his heaven. All's right with the world."

Moloko

azon gondolkodtam, hogy vajon zenél e még itt rajtam kívül valaki? és hogy kéne csinálni egy kis együttest és kéne jó kis zenéket játszani... mondjuk animezenéket :p esetleg magyarítva... (valami animerajongó írót megkérnénk a feladatra... :D) - ami azt illeti én vállalom az éneklést :hopp: