Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Vóbert

Quote from: TotyaEgy külön szobát tartok fenn a számukra egy kis szentélyt  :rotflol:  
Ehhez nincs hozzászámolva a vinyóm tartalma és és az eredeti lemezek, de még itt figyel vagy 10 üres dvd a héten még azt is megtöltöm  :hopp:

:) Otaku-ság előre is :D
Only true with the Laughing Cat and Smoke Kills[/color][/color][/font]

Vóbert

Quote from: noriko:wtf: most veszem csak észre! mi történt 15-én?? :eek: 91 user?! és úgy hogy én nem is voltam itt! Átvonult a fórumon egy japán túristacsoport? vagy mi? :D

Ja és közben kattitgatták a fényképezőgépeket :D :D :D

Vóbert

Quote from: ShadowolfGoldenboy. ;)

Köszi :D Már töltök is :D

Vóbert

Quote from: ShadowolfDe mint tudjuk, kicsi a bors, de erős! :D (ezzel szimplán arra akarok célózni, hogy az aktív fórumozók viszont tényleg nagyon összetartanak :))

Sosem baj az :) Kell is az összetartás, főleg egy ilyen brutális világban...mindig csak az ölés, a gyilkolás, már nem bírom a sok erőszakor, nekem valami gyengéd üde dolog kellene...... láttátok a Ninja Scrollt? :D :D :D :D

Vóbert

Quote from: TotyaA Golden Boy-ból való. Ezt meg kell nézni szakadni lehet a röhögéstől. Én szétröhögtem magam rajta na és persze gyönyörűek benne a lányok  :jee:

Hol nem gyönyörűek a lányok??? A japánok valami perverz módon olyan nőket rajzolnak, hogy hűha...

Totya

Quote from: VóbertHol nem gyönyörűek a lányok??? A japánok valami perverz módon olyan nőket rajzolnak, hogy hűha...

Ebben meg pláne
Teacher Banzai!!!

Vóbert

Quote from: TotyaEbben meg pláne

Igen? Akkor igencsak hátfájósak lehetnek a hölgyek :hehe:

Saori

:eek: Úgy belelendültetek, hogy már követni is alig lehet titeket..:p
//bejezem egyik thread olvasását közben már 8 másikban van új post :p
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Shadowolf

Quote from: VóbertIgen? Akkor igencsak hátfájósak lehetnek a hölgyek :hehe:

Hát ezt eltaláltad...:D

Shadowolf

Quote from: Saori:eek: Úgy belelendültetek, hogy már követni is alig lehet titeket..:p

Naja. Én ezért tartottam a folyamatos olvasás mellett egy fél óra "anime szünetet". Hűde felfrissültem egy kis Azumanga-tól...:rotflol:

Totya

Jaja én is most mentem le órára ami tartott egy 30 percet, mire visszajöttem már be is gépeltetek egy 10-15 perces olvasni valót  :)
Teacher Banzai!!!

Totya

Persze mikor itt sasolok akkor nem jön egy post sem.  :rotflol:
Teacher Banzai!!!

Bruce

Quote from: TotyaPersze mikor itt sasolok akkor nem jön egy post sem.  :rotflol:
Ismerős... Mintha néha velem is előfordulna ilyen...

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Totya

Megyek is és tanulok holnap ZH, de azért egyik szemem rajtatok tartom  :rotflol:
Teacher Banzai!!!

Vóbert

Quote from: Saori:eek: Úgy belelendültetek, hogy már követni is alig lehet titeket..:p

Na igen :) igyekszünk :D :D :D :D

Cobra

Remélem akinek van DVD írója, annak már van valamennyi tapasztalata a lemezekkel, ezért megkérdezném, hogy ki milyen lemezt ajánl, illetve hogy pontosan mennyi adat fér fel egy DVD lemezre ?

Pár napja láttam a MM-ban osztrák gyártmányú DVD-R-t, igaz csak 2X írhatót, de mindössze 500Ft volt.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Totya

Quote from: CobraRemélem akinek van DVD írója, annak már van valamennyi tapasztalata a lemezekkel, ezért megkérdezném, hogy ki milyen lemezt ajánl, illetve hogy pontosan mennyi adat fér fel egy DVD lemezre ?

Pár napja láttam a MM-ban osztrák gyártmányú DVD-R-t, igaz csak 2X írhatót, de mindössze 500Ft volt.

Nem igazán ismerem azt a fajtát. Én Traxdata-t, Ritek-et és Fortis-t használok. Azt mondják az új Princo is jó, de nekem a régi vel rossz tapasztalataim vannak.  :grrr: Egyébként 4,38Gb fér rá.
Teacher Banzai!!!

Freyja

Én is alig tudom követni az eseményeket... :) de ez legyen a legnagyobb baj!
Quote from: TotyaAz OVA-ra vagy a sorozatra gondolsz?
Az FTPn az OVA és a Weiss Kreuz Gluhen van fennt.
Lényegében mindegy, mivel egyiket sem ismerem... :rolleyes: de mint írtam tölteni nem tudok...

Totya

Quote from: FreyjaÉn is alig tudom követni az eseményeket... :) de ez legyen a legnagyobb baj!
Lényegében mindegy, mivel egyiket sem ismerem... :rolleyes: de mint írtam tölteni nem tudok...

Szívesen kiírnám ,de nem igazán szoktam Szolnokon és Pesten sem mászkálni. Nem tom hogyank oldhatnánk meg a dolgot. Én leginkább Miskolcon, Hajdúböszörményben vagy Debrecenben vagyok elérhető.
Teacher Banzai!!!

Freyja

Quote from: TotyaSzívesen kiírnám ,de nem igazán szoktam Szolnokon és Pesten sem mászkálni. Nem tom hogyank oldhatnánk meg a dolgot. Én leginkább Miskolcon, Hajdúböszörményben vagy Debrecenben vagyok elérhető.
Hmm...arra meg én nem járkálok, és mind elég messze van :(  :(
Esetleg postán megoldható?

Totya

Quote from: FreyjaHmm...arra meg én nem járkálok, és mind elég messze van :(  :(
Esetleg postán megoldható?
Azért is kérdeztem melyik érdekelne, mert az OVA ha jól emlékszem ráfér egy cd-re a sororozat csak dvd-re vagy mindekettő persze az is dvd-re  :rotflol:
Teacher Banzai!!!

Freyja

Quote from: TotyaAzért is kérdeztem melyik érdekelne, mert az OVA ha jól emlékszem ráfér egy cd-re a sororozat csak dvd-re vagy mindekettő persze az is dvd-re  :rotflol:
Akkor asszem az OVA-val kezdenék :D

Totya

Quote from: FreyjaAkkor asszem az OVA-val kezdenék :D

Van DVD olvasód? Mert akkor letölthetem a kettőt együtt is. Vagy csak cd.

Kiszámolom hány db cdre férne el az egész.  :)
Teacher Banzai!!!

Freyja

Quote from: TotyaVan DVD olvasód? Mert akkor letölthetem a kettőt együtt is. Vagy csak cd.
Nem, nem :( csak Cdt tudok lejátszani...

Totya

Quote from: FreyjaNem, nem :( csak Cdt tudok lejátszani...

OK letöltöm és majd megbeszéljük a részleteket.
Teacher Banzai!!!

Freyja

Quote from: TotyaOK letöltöm és majd megbeszéljük a részleteket.
:merci::angyali::merci:

Totya

Quote from: Freyja:merci::angyali::merci:

Nm. Ma meddig leszel itt elérhető?
Teacher Banzai!!!

Freyja

Quote from: TotyaNm. Ma meddig leszel itt elérhető?
Kb 10 perc, mennem kell valszám előadásra nemsoká....

Xaga

Quote from: CobraRemélem akinek van DVD írója, annak már van valamennyi tapasztalata a lemezekkel, ezért megkérdezném, hogy ki milyen lemezt ajánl, illetve hogy pontosan mennyi adat fér fel egy DVD lemezre ?

Én Princo DVD-R et használok és meg vagyok elégedve vele (nem soket írtam még) azt olvastam ráfér a 4.7 Giga de még nem  teszteltem hogyigaz is.

Totya

Quote from: FreyjaKb 10 perc, mennem kell valszám előadásra nemsoká....

A valszám az jó  :rotflol:  én reggel voltam numerikus módzserek zhn villámháború volt  :hopp: (kb 10 perc).

Ma leszel még? Vagy esetleg holnap?
Teacher Banzai!!!