Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Freyja

Quote from: TotyaA valszám az jó  :rotflol:  én reggel voltam numerikus módzserek zhn villámháború volt  :hopp: (kb 10 perc).

Ma leszel még? Vagy esetleg holnap?

Ja, jó buli :D
Valszám után lesz még egy angolom, szal 3 óra múlva kb benézek még!

Totya

Quote from: XagaÉn Princo DVD-R et használok és meg vagyok elégedve vele (nem soket írtam még) azt olvastam ráfér a 4.7 Giga de még nem  teszteltem hogyigaz is.

Az a 4.7 giga az gyanús nekem nem sikerűlt eddig egyik lemezzel sem 4.38 fölé menni. Igaz túlírással nem igazán foglalkoztam még dvd esetében.
Teacher Banzai!!!

Totya

Quote from: FreyjaJa, jó buli :D
Valszám után lesz még egy angolom, szal 3 óra múlva kb benézek még!

Ok majd figyelek. Én itt leszek valszeg.
Teacher Banzai!!!

Vóbert

Quote from: CobraRemélem akinek van DVD írója, annak már van valamennyi tapasztalata a lemezekkel, ezért megkérdezném, hogy ki milyen lemezt ajánl, illetve hogy pontosan mennyi adat fér fel egy DVD lemezre ?

Pár napja láttam a MM-ban osztrák gyártmányú DVD-R-t, igaz csak 2X írhatót, de mindössze 500Ft volt.

Csak 3 gyártó van a földön, úgyhogy tudsz venni 3 fajta jót, meg 3 fajta rosszat... a Ritek nem a legjobb... de szubjektív megítélés kérdése...a Princo is Ritek, úgyhogy tök mind1...
Igazából nem lehet szerintem azt mondani, hogy ez a jó, vagy az a jó, mert az sem mind1, hogy milyen íróval írod, és milyen formában + -...
Only true with the Laughing Cat and Smoke Kills[/color][/color][/font]

Totya

Quote from: VóbertCsak 3 gyártó van a földön, úgyhogy tudsz venni 3 fajta jót, meg 3 fajta rosszat... a Ritek nem a legjobb... de szubjektív megítélés kérdése...a Princo is Ritek, úgyhogy tök mind1...
Igazából nem lehet szerintem azt mondani, hogy ez a jó, vagy az a jó, mert az sem mind1, hogy milyen íróval írod, és milyen formában + -...

Igaz mindegyik gyártónak vannak jó és rossz szériái is. A riteknek az új szériái jók a régiek nem igazán. Valszeg ha a princo is ritek alapú akkor az új széria az tűrhető minőségű.
Teacher Banzai!!!

Vóbert

Ja egyébként mielőtt megköveznétek, én is Princo-t használok :P Válszeg kb ugyanaz vele a gond, mint a CD-k esetében, hogy bizonyos százalékban található benne rossz minőség, és van amelyik esetében ez több, és van amelyikben kevesebb... 100db-ból tutti, hogy kb egy 5-6 db rossz... sajna ez van..

Totya

Quote from: VóbertJa egyébként mielőtt megköveznétek, én is Princo-t használok :P Válszeg kb ugyanaz vele a gond, mint a CD-k esetében, hogy bizonyos százalékban található benne rossz minőség, és van amelyik esetében ez több, és van amelyikben kevesebb... 100db-ból tutti, hogy kb egy 5-6 db rossz... sajna ez van..

Mindegyikben van rossz sajna  :grrr: még a márkásakban is . Járt már nálam rossz Sony, Emtec, Verbatim. És ezek nem feltétlenű azt az árkategóriát képvieslik, mint a princo, traxdata stb.
Teacher Banzai!!!

Vóbert

Quote from: TotyaMindegyikben van rossz sajna  :grrr: még a márkásakban is . Járt már nálam rossz Sony, Emtec, Verbatim. És ezek nem feltétlenű azt az árkategóriát képvieslik, mint a princo, traxdata stb.

Ezért nem szabad drága DVD-t venni, hanem valami középárasat... amelyik túl olcsó, az már gyanús :)

Bruce

DVD írással még nem foglalkoztam ilyen szinten... írtam eddig vagy hármat, és azt sem tudom milyenre... CD-ben biztos, hogy a TDK az, amiben a leginkább bízom :)

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Vóbert

Quote from: Bruce579DVD írással még nem foglalkoztam ilyen szinten... írtam eddig vagy hármat, és azt sem tudom milyenre... CD-ben biztos, hogy a TDK az, amiben a leginkább bízom :)

Én meg pont a TDK-ban nem, mert ami eddig nekem TDK volt, az mind tönkre is ment ;) Philipsem volt sok, meg Verbatim Metal Azo.... azok nálam elég rendesen bírták a strapát... bár ami azt illeti, volt olyan Philipsem, amin a tároló felület átlyukadt... !nem a műanyag!...

Totya

Quote from: VóbertÉn meg pont a TDK-ban nem, mert ami eddig nekem TDK volt, az mind tönkre is ment ;) Philipsem volt sok, meg Verbatim Metal Azo.... azok nálam elég rendesen bírták a strapát... bár ami azt illeti, volt olyan Philipsem, amin a tároló felület átlyukadt... !nem a műanyag!...

Nekem Traxdata-ból volt gyárilag lyukas lemezem. Mármint a hordozó felület volt lyukas nem a közepe  :rotflol:
Teacher Banzai!!!

dizzy

Quote from: VóbertÉn meg pont a TDK-ban nem, mert ami eddig nekem TDK volt, az mind tönkre is ment ;) Philipsem volt sok, meg Verbatim Metal Azo.... azok nálam elég rendesen bírták a strapát... bár ami azt illeti, volt olyan Philipsem, amin a tároló felület átlyukadt... !nem a műanyag!...

Dvd-re nem fér rá 4,7Gb, viszont nekem 4 489 Mb fér 1 lemezra, ami kb. 4 468 000 000 byte, és ennyit sikerült is ráírnom. Én is Princo-t használok, kb. fél éve volt egy rossz széria, akkor nagyon szidtam, azóta viszont semmi gáz nincsen vele, és kb. 100 lemezt biztos írtam már azóta. Az ára nem nagyon olcsó, vagyis jóval 500 alatt.
You can't hold onto the past because then you can never live in the present.

Totya

Quote from: dizzyDvd-re nem fér rá 4,7Gb, viszont nekem 4 489 Mb fér 1 lemezra, ami kb. 4 468 000 000 byte, és ennyit sikerült is ráírnom. Én is Princo-t használok, kb. fél éve volt egy rossz széria, akkor nagyon szidtam, azóta viszont semmi gáz nincsen vele, és kb. 100 lemezt biztos írtam már azóta. Az ára nem nagyon olcsó, vagyis jóval 500 alatt.

Majd kipróbálom, háthat kellemesen csalódom.
Teacher Banzai!!!

Xaga

Menyiért veszitek ti a lemezeket?

.Attila

Quote from: XagaMenyiért veszitek ti a lemezeket?
Princo DVD-R: 260 Ft

Totya

Quote from: XagaMenyiért veszitek ti a lemezeket?

Princo 260 HUF
Traxdata, Fortis, Ritek (az újabb) 320 HUF
Teacher Banzai!!!

Bruce

Öhh... neba! Szfváron a legoccsóbbat most láttam tegnap du, az volt 600 Ft!

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Totya

Quote from: Bruce579Öhh... neba! Szfváron a legoccsóbbat most láttam tegnap du, az volt 600 Ft!

Milyen fajta? Én egyetemi áron veszem.
Teacher Banzai!!!

Xaga

Hol veszitek ti a dvdket???? Amit én boltban láttam az 2x és 1200 HUF, igaz nekem sikerült 500 HUF ért szerezni havertól.

Totya

Quote from: XagaHol veszitek ti a dvdket???? Amit én boltban láttam az 2x és 1200 HUF, igaz nekem sikerült 500 HUF ért szerezni havertól.

Én a koliban.
Teacher Banzai!!!

Vóbert

Én most hozattam Princo-t 210ft/db-ért... de ez úgy jött, hogy haver vett 100db-ot nagykerben és átadott nekem 20-at... vagyis lehet lehet óccsón venni, csak sokat kell ahhoz venni...

Freyja

Quote from: TotyaÉn a koliban.
Melyik koliban? Kőrösi Cs.-ban szoktam ilyen ügyletekről hallani :D

Totya

Quote from: FreyjaMelyik koliban? Kőrösi Cs.-ban szoktam ilyen ügyletekről hallani :D

Miskolc Egyetemváros
Teacher Banzai!!!

Totya

Freyja letöltöttem a Wiess Kreuz Ova-t és a Weiss Kreuz Gluhen-t is. Az egész 4 cd-nyi.
Teacher Banzai!!!

Freyja

Quote from: TotyaFreyja letöltöttem a Wiess Kreuz Ova-t és a Weiss Kreuz Gluhen-t is. Az egész 4 cd-nyi.
Remek!  :appl: Nagyon köszi! ha csak 4 CD akkor jöhet az egész.
PM-ben megy a postacímem, meg a részletek, ok?

Totya

Quote from: FreyjaRemek!  :appl: Nagyon köszi! ha csak 4 CD akkor jöhet az egész.
PM-ben megy a postacímem, meg a részletek, ok?

Vettem az adást. :rotflol:
Teacher Banzai!!!

Feldin

Sony 400. Koliból.
Van még más is olcsóbban de gondoltram elsőre legyen minőségi :)
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Xaga

Help me:
nVidia Gefroce4 MX 420-as video kártyám van leszedtem a legújabb driverfrissítést az nVidia oldaláról és azota nem tudom kidobni a TV-re a képernyő tartalmát. Hiába állítom be hogy klonozzon semmit sem jelenít meg pedig az elöző driverrel minden ment simán.

.Attila

Quote from: XagaAmit én boltban láttam az 2x és 1200 HUF
Akkor az egy drága bolt, vagy újraírható dvd-t láttál.
Én is szerzem egy bizonyos helyről :rolleyes:, csak engedélye nélkül nem akarom megmondani :)

.Attila

Quote from: XagaHelp me:
nVidia Gefroce4 MX 420-as video kártyám van leszedtem a legújabb driverfrissítést az nVidia oldaláról és azota nem tudom kidobni a TV-re a képernyő tartalmát. Hiába állítom be hogy klonozzon semmit sem jelenít meg pedig az elöző driverrel minden ment simán.
Akkor miért nem rakod egyszerűen vissza a régi drivert?

Feldin: Sony, mint minőség? Sry, de ebben nem teljesen értek egyet. A Sony ugyanolyan minőséget gyárt, mint a többi, csak drágábban adja (és ez minden termékére igaz). Kivéve a PS-t, mert az ugye külön kategória a termékei közt, olyat más gyakorlatilag nem gyárt (most hagyjuk az X-Box-t meg a Game-Cube-ot, azokra érdektelen játékok jönnek ki).