Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Shadowolf

Quote from: LorenorMint tudod a .hack egy tetralógia. Még van 3 része.Kb. ennyit tudok róla. :rolleyes:  :zen:

Ok. Ez megválaszolja a kérdésem. :D

.Attila

Quote from: Shadowolfismertetö az elsö részröl (angol tudással rendelkezök elönyben :D)
Meg azok, akiknek nem lép ki a böngészőjük érthetetlen módon, nem úgy, mint az enyém :grrr: Ez az első oldal, amit ezt csinálja a böngészőmmel.

Shadowolf

Quote from: TriviMeg azok, akiknek nem lép ki a böngészőjük érthetetlen módon, nem úgy, mint az enyém :grrr: Ez az első oldal, amit ezt csinálja a böngészőmmel.

Nálam müxik, szóval a hiba az ön készülékében van...

.Attila

Quote from: ShadowolfNálam müxik, szóval a hiba az ön készülékében van...
Eleve úgy fogalmaztam, hogy nálam lehet a gond. Mellesleg elkezd bejönni, aztán egyszer csak eltűnik a böngészőm, ki látott már ilyet :confused:

Vóbert

Quote from: FeldinTradicionális japán harcművészet? Kendo+iaido együtt. Ennek már van vmi köze a víváshoz.  Hm. Az aikido későbbi, a judo-t nem tom. Talán a dzsudzsicu. De nem biztos.
De a nindzsucu az tuti. Tudom hogy nem dzs, de már leírtam.

Kendo-ban biztos voltam, de szerintem a dzsudzsitsu nem hinném, hogy annyira tradicionális lenne... az inkább már valamilyen kombinált, mert mintha a kungfu-tól a karate-ig minden lenne benne... az, hogy a Mátrixban japán dojo-ban vívtak, az szerintem semmit nem jelent...
Only true with the Laughing Cat and Smoke Kills[/color][/color][/font]

Vóbert

Quote from: LorenorA jiujitsu,az (most néznin fogtok...) amerikai..Csak a neve japán...Vicces mi?  :_piszka:  :zen:

Na erre számítottam valahogy ;) :D

Vóbert

Quote from: SoridanVóbert: úgy hat óra hosszú a Lodoss :) DE megérte ;)

Gondolom :) Kb olyan lehet, mint amikor egyben megnéztem a 3 Gyűrűk ura filmet :D Ráadásul az első kettő extended változat volt :D

Vóbert

Quote from: TiaroStudy:
Menetrend:
fizika zh (amit már sikerült ma elszúrnom)
leadandó magvis,
leadandó C progi
leadandó AWK-shell script
számgéprendszerek zh
leadandó html
diszkrét matek zh
termelési rendszerek zh
aztán kezdődik az analízis, fizika, termrendszerek, szgrendszerek pótzh, majd vizsgák, szigorlatok...

I hate life.  :uzi:

Nem rossz... de ne utáld annyira az életet... túl leszel rajta... nekem is voltak ilyen napjaim... és már elmúltak :)

Saori

Quote from: VóbertGondolom :) Kb olyan lehet, mint amikor egyben megnéztem a 3 Gyűrűk ura filmet :D Ráadásul az első kettő extended változat volt :D

hehe..én a .hack\\SIGN-t néztem végig együltő helyemben.. hát..talán nem kellett volna mert napokig marhaságokat álmodtam utána :p :D
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Vóbert

Quote from: Saorihehe..én a .hack\\SIGN-t néztem végig együltő helyemben.. hát..talán nem kellett volna mert napokig marhaságokat álmodtam utána :p :D

Ne is mondd... én meg orkokkal küzdöttem folyamatosan... meg a banyapók üldözött... :D

Tiaro

Quote from: VóbertNem rossz... de ne utáld annyira az életet... túl leszel rajta... nekem is voltak ilyen napjaim... és már elmúltak :)

:hahaha:
Tudom...
Máris elmúltak.
Sokkal rosszabb lett, mert kiderült, h a felsorolásból kihagytam még egy pár dolgot. Erre a hétre így lett 5 zh, 3 leadandó, egy pár cikkírás, egy szakest (:D :D :D ) meg egy kis kresz-oktatás. Szép dolog az önsajnáltatás, nem...?  :hehe:
Na nem is nyüszügök tovább, inkább megyek írni, de azért THX mindenkinek a bíztatást.  :tezsvir:
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

Feldin

Quote from: VóbertKendo-ban biztos voltam, de szerintem a dzsudzsitsu nem hinném, hogy annyira tradicionális lenne... az inkább már valamilyen kombinált, mert mintha a kungfu-tól a karate-ig minden lenne benne... az, hogy a Mátrixban japán dojo-ban vívtak, az szerintem semmit nem jelent...

Matrixban japán dujoban kung fu-ztak. Hiába, mindent a látványért...
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Feldin

Quote from: Saorihehe..én a .hack\\SIGN-t néztem végig együltő helyemben.. hát..talán nem kellett volna mert napokig marhaságokat álmodtam utána :p :D
Juj, meg kell szereznem!!!!!!!!!!!!!

topok:
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane

Saori

Ezt most kaptam:

"INU YASHA anime magyarul

Az RTL Klub hamarosan vetíteni kezdi az Inu Yashát. A magyar változat
szinkronrendezője Ullman Gábor, a szereplők hangjai között pedig
megtalálható Seszták Szabolcs, Molnár Ilona (Aki Kamilla hangját
kölcsönözte a Sailor Moonban) és Steiner Kristóf, a VIVA műsorvezetője."

Xaga

Quote from: SaoriEzt most kaptam:

Az RTL Klub hamarosan vetíteni kezdi az Inu Yashát. A magyar változat
szinkronrendezője Ullman Gábor, a szereplők hangjai között pedig
megtalálható Seszták Szabolcs, Molnár Ilona (Aki Kamilla hangját
kölcsönözte a Sailor Moonban) és Steiner Kristóf, a VIVA műsorvezetője."

Terjednek a hírek :D

Shock12

Quote from: SaoriEzt most kaptam:
Ha nem hoax... és reméljük, nem az... bár eléggé olyan szaga van... akkor hamarosan elkezdenek tornyosulni a vásárolt DVDk... persze csak akkor, ha kétnyelvű (japán - magyar) + felirat (angol... de ha nagyon erőltetik, legyen magyar... :p )... :D

zsozso

Quote from: Shock12Ha nem hoax... és reméljük, nem az... bár eléggé olyan szaga van... akkor hamarosan elkezdenek tornyosulni a vásárolt DVDk... persze csak akkor, ha kétnyelvű (japán - magyar) + felirat (angol... de ha nagyon erőltetik, legyen magyar... :p )... :D
Wake up neo!
Death is the only redemption

Shock12

Quote from: zsozsoWake up neo!
:lol: ... igen... :D import lesz az... :D

Itachi

Már csak arra volnék kíváncsi, hogy a sok tapló ,nyomorult anti-anime s fax vajon hétvégére teszik e be a KÖLYÖKKULBBA mint "gyerekmese" ,mert akkor nem lesz hosszú életű.... :rolleyes:  :ejj:  :zen:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

.Attila

Quote from: LorenorMár csak arra volnék kíváncsi, hogy a sok tapló ,nyomorult anti-anime s fax vajon hétvégére teszik e be a KÖLYÖKKULBBA mint "gyerekmese" ,mert akkor nem lesz hosszú életű.... :rolleyes:  :ejj:  :zen:
Már pedig akkor lesz, mert rajzfilm. :ejj:

Saori

Quote from: TriviMár pedig akkor lesz, mert rajzfilm. :ejj:

Igen.. márha egyeltalán lesz..:rolleyes:

Vóbert

Quote from: Tiaro:hahaha:
Tudom...
Máris elmúltak.
Sokkal rosszabb lett, mert kiderült, h a felsorolásból kihagytam még egy pár dolgot. Erre a hétre így lett 5 zh, 3 leadandó, egy pár cikkírás, egy szakest (:D :D :D ) meg egy kis kresz-oktatás. Szép dolog az önsajnáltatás, nem...?  :hehe:
Na nem is nyüszügök tovább, inkább megyek írni, de azért THX mindenkinek a bíztatást.  :tezsvir:

Persze, hogy bíztatunk, hiszen fontos az önbizalom, már magamból kiindulva is... nekem sajna nem adatott meg a lehetőség, hogy nappalin tanuljak fősulin, mert dolgoznom kellett, hogy elvégezhessem azt... így elhihetitek, hogy tudom, milyen a kemény élet... munka és suli egymás mellett...

Vóbert

Quote from: FeldinMatrixban japán dujoban kung fu-ztak. Hiába, mindent a látványért...

Az egész film egy effect ömleng volt... már nem azé, de tetszett... csak éppen a történetet köhm... szúrták el, de azt nagyon... sajna a vége nagyon ellaposodott...

Soridan

Quote from: KaliburMegértelek... az utsó 2 hetem nekem is röhejes lesz... De azért csak küzdj, jó lovag ;)
Oh, mielőtt elfelejteném: Ha van időd, nem firkantanál a lovagodról egy egészalakos állóképet? Szeretném felhasználni egy ötletemhez, persze csak ha nem sért meg...

Sért? Ön hízeleg drága hölgyem, nem pedig sért a kérdésével. Természetesen rajzolok... amúgy is régóta esedékes már :rolleyes:  tulajdonképpen félig meg is van :D

Más:
InuYasha magyarul? Honto ka? Hooo-boy... YESSSS!!! Végülis mindegy milyen nyelven, csak adják le! :D

Vóbert: én meg BG2 játék után kétkezes beszélő kardokról, magic missile-ekről, sárkányokról álmodtam, meg hogy kishúgom született, aztán menekülnünk kellett, a tünde-királynő gárdistái kísértek... jujj, nem akarok beutalót, most csitulok :D
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

Saori

Pár dolog amiket még találtam:
(a srác apjának ha jól vettem ki valami köze van az inuyasha magyarosításához)

2004-04-18 15:00:33  
Sziasztok! ...
...
Bizalmas információ alapján tudom, hogy Magyarországon is bemutatásra fog kerülni az InuYasha sorozat !!! Sajnos én sem tudok sokat, meg remélem megértitek, hogy nem is mondhatok többet, csak szólni akartam, mert ezt a hírt nem bírtam magamban tartani.
Semmi sem 100% persze, még ha le is szinkronizálják teljesen (ami ugye egyelőre lehetetlen, mivel még Japánban sincs vége) akkor is becsúszhat egy határozat, hogy mégsem adják le, de nagyon nagy esélye van, hogy itthon is láthatjuk nem túl soká.
Én annyira de annyira kíváncsi vagyok, hogy milyen szinkronhangok lesznek, mennyi minden lesz cenzúrázva, meg hogy mennyire fogja kajálni a nép. No meg persze hogy lesz-e alatta kis sárga karika valamilyen számmal.
Fú. Ennyi.

2004-04-22 17:11:49  
No, megerősített apám: biztos az InuYasháról van szó, az angol felirat alapján készítik a magyar fordítást, és a Valóvilágos csatornán lesz (vagy lehet hogy m+ / f+ (remélem nem)).
nodemostmáraztán befogom a számat :))

2004-04-23 23:18:33  
és megint egy kis adalék:
apám hozott neveket a sorozatból, igazolásképp - 100000% hogy InuYasha, egyre valószínűbb, hogy NEM m+ / f+ -on lesz, hanem az `anyacsatornán` (de hülye szó).
ja, és ami neveket hozott, azok megegyeztek a japán nevekkel, ennek módfelett örültem (voltak olyan félelmeim, hogy lefordítják mondjuk Shippot Rókácskára vagy valami agyatlan hülyeségre). a szinkron elkészülte után pedig csak néhány hónap kérdése az adás.
;-)...

2004-04-24 00:33:08  
ennyit a hallgatásomról :)
arra kérlek csak Titeket, hogy más fórumokon, meg nagyobb publicitással rendelkező helyeken ne reklámozzátok. nem véletlenül ide írtam.
Osu...
(:rolleyes: már késő...)

2004-04-24 17:40:04  
nem 100%-os info: amennyire hallottam meghagyják az eredeti japán intrókat. már csak azért is - gondolom - mert nem egy és nem két intrója / outrója van az InuYashának, és nem hiszem, hogy mindet van kedvük / pénzük elénekeltetni valakivel (rosszul).

2004-04-24 17:49:47  
még valami: nevekből csak 4-5 volt, amit láttam, és azok rendben voltak. lehet, hogy lesz olyan, amit elrontanak, de amiket láttam, azok jók.
és változatlanul mondom: szinkronhangokkal ne legyenek illúziói senkinek! (reménykedni persze lehet (Yasha hangja olyan valaki, akiről én még eddig nem hallottam))

Vóbert

Quote from: TriviMár pedig akkor lesz, mert rajzfilm. :ejj:

Szerintem sokan csak azt látják benne, hogy rajzolva van, tehát rajzfilm... nem értik a fogalom lényegét... legalábbis a saját meglátásom szerint...
Ez nagyon sajnálatos... szemléletváltás kellene, de addig még sok idő fog eltellni... :(

Feldin

Quote from: LorenorMár csak arra volnék kíváncsi, hogy a sok tapló ,nyomorult anti-anime s fax vajon hétvégére teszik e be a KÖLYÖKKULBBA mint "gyerekmese" ,mert akkor nem lesz hosszú életű.... :rolleyes:  :ejj:  :zen:
Pedig ez 100%.
:(
Grrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!
Elegem van az RTL-ből!
Meg kéne fűzni a v3-asakat hogy játszanak anime-ot, ők úgyis mindig nyitnak az újra! (lásd FUTURAMA)

topok:

Vóbert

Quote from: SoridanVóbert: én meg BG2 játék után kétkezes beszélő kardokról, magic missile-ekről, sárkányokról álmodtam, meg hogy kishúgom született, aztán menekülnünk kellett, a tünde-királynő gárdistái kísértek... jujj, nem akarok beutalót, most csitulok :D

Valamilyen szinten meg is tudom érteni :D :D :D Rám nem csak a Gyűrűk ura, hanem a Diablo2 is hasonló hatással van ;)

Feldin

Quote from: VóbertAz egész film egy effect ömleng volt... már nem azé, de tetszett... csak éppen a történetet köhm... szúrták el, de azt nagyon... sajna a vége nagyon ellaposodott...
Mátrix1:cool:
a többi meg egy nagy rakás.....

topok:

Vóbert

Quote from: FeldinPedig ez 100%.
:(
Grrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!
Elegem van az RTL-ből!
Meg kéne fűzni a v3-asakat hogy játszanak anime-ot, ők úgyis mindig nyitnak az újra! (lásd FUTURAMA)

Hát én nem sok reményt fűznék hozzá, mert mint vérbeli Star Trekkes, már nem egy kört futottunk a V3-mal műsor tekintetében... én már a közép-európai igazgatónak is írtam levelet a műsorral kapcsolatban, de megette a fene... szerintem felejtsétek el a V3-mat, mert nemsok esélye van a megfelelő sugárzásra...