Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Dragon

Quote from: NokiNekem van egy légpuskám én azzal szoktam lövöldözni :) és álltalában konzervdobozok csipeszek és flakonok az álldozataim mert a verebeket sajnálom.
Nehogymár ártatlan állatokra lövöldözzetek, ott van a csomó férges ember, kezdõknek pont jó, könnyebb eltalálni.
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Xipe

mondjuk az en kedvenc pisztolyom a mai napig az FN57.
imadom, nagy tar, pontos celzas,keves visszarugas es meretehez kepest rohadtul eros.

mondjuk egyik almom egy .50cal vadaszpuskaval vadaszni menni.
nem sok maradna a szarvasbol de megerne.

Katz, a gond az hogy nincs fegyvertartasi engedelyem.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

katz

Quote from: bpka000Hát az AK47, meg az SVD nekem is ez elsõk, de ezek elég népszerûek amúgy is.
Az SKS-t viszont sokan hanyagolják, pedig BFV-ben az egyik leghatékonyabb a "Type-56"/RPG -kombó.
És a legviccesebb ebben a puskában, hogy ugyanazt a lõszert használja, mint a kalas.
Azért mert ez volt a kala elõdje. De szerintem a kisebb tár miatt xarabb annál.
Igaz (még) nem játszottam BFV-t

Kvikveg

Quote from: XipeKatz, vigyuk ki ket egy lõtérre.

de addig is ezt nezzetek meg.

http://www.m90.org/view_image.php?image_id=1699http://www.m90.org/view_image.php?image_id=1699
Akiknek Media Player k.o.:
link
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Xipe

Quote from: katzAz elõbb irtam. Jönnél majd te is?

"civil fegyvertartás" :lol:
Felejtsd el! :beken:  :beken:  :beken:  :beken:  :beken:  :beken:  :beken:
Itt van a törvény.
Idehaza max akkor lehet éles csúzlid, ha megkened a zsarut aki engedélyeztet.  :beken:

hat akkor nem lesz fegyverem.
de nekem csak otthoni hasznaltra kene, nem vinnem ki az utcara.
ott ugyis jobb a kes.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

katz

Quote from: Xipemondjuk egyik almom egy .50cal vadaszpuskaval vadaszni menni.
nem sok maradna a szarvasbol de megerne.
Nem magnéziumos gyujtólövedékkel kell lelõni azt a szegény szarvast, hanem "sima" Wolfrámmagos páncéltörõvel. Akkor csak simán átmegy a lövedék az állaton meg még 2 sziklán és 6 fán (a teszt szerint 600m-rõl átlöhetö vele 250 mm vasbetonreteg!!! :whoah: )
Quote from: XipeKatz, a gond az hogy nincs fegyvertartasi engedelyem.
Az nem is lesz idehaza soha.
Viszont fegyvervizsgát "bárki" tehet. Átlagos fegyverbérlet a lõtereken 5-1000 FT/óra + 40-60 FT a lõszer darabja.

Dragon

Quote from: katzItt van a törvény.
Idehaza max akkor lehet éles csúzlid, ha megkened a zsarut aki engedélyeztet.  :beken:
El tudjátok képzelni, mi lenne itt, ha legális lenne a fegyvertartás? Los Angeles lónemiszerv ahhoz képest....
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Xipe

Quote from: katzNem magnéziumos gyujtólövedékkel kell lelõni azt a szegény szarvast, hanem "sima" Wolfrámmagos páncéltörõvel. Akkor csak simán átmegy a lövedék az állaton meg még 2 sziklán és 6 fán (a teszt szerint 600m-rõl átlöhetö vele 250 mm vasbetonreteg!!! :whoah: )

Az nem is lesz idehaza soha.
Viszont fegyvervizsgát "bárki" tehet. Átlagos fegyverbérlet a lõtereken 5-1000 FT/óra + 40-60 FT a lõszer darabja.

de ne szeretem a magneziumot.meg az uraniumot.
Wolframmal mar volt dolgom.
sot bujtam is el mar kocsi mogott Harlemban mert lovoldoztek.

a fegyvervizsganak milyen feltetelei vannak?
mert akkor azt megcsinalnam.

viszont van jobb otletem, akit erdekel azokkal el lehetne menni egyszer PaintBallozni.
_(๏̯͡๏)_

Marfy

Quote from: bpka000Nehogymár ártatlan állatokra lövöldözzetek, ott van a csomó férges ember, kezdõknek pont jó, könnyebb eltalálni.
Én nem szoktam állatokra lövöldözni.
Ezzel a légpuskával max megcsikizheted az embereket de komolyabb sérülést nem okoz, elkelne már egy dupla rugó  :rolleyes: .
Hatásosabb ha inkább a tust használom  :D.

Xipe

Quote from: NokiÉn nem szoktam állatokra lövöldözni.
Ezzel a légpuskával max megcsikizheted az embereket de komolyabb sérülést nem okoz, elkelne már egy dupla rugó  :rolleyes: .
Hatásosabb ha inkább a tust használom  :D.

ezert kell a nyakra vagy az arcra celoznod.
_(๏̯͡๏)_

katz

Quote from: Xipede nekem csak otthoni hasznaltra kene, nem vinnem ki az utcara.
:lol:
Javaslom érdeklõdj vmelyik kínai piacon. Ott lehet ilyesmiket kapni.
Quote from: Xipeott ugyis jobb a kes.
Na ja. Eddig én is így voltam vele.

Xipe

Quote from: bpka000El tudjátok képzelni, mi lenne itt, ha legális lenne a fegyvertartás? Los Angeles lónemiszerv ahhoz képest....

hidd el nekem en kinnt sokkal nagyobb biztonsagban voltam hajnali 3-kor egy sotet sikatorban fegyveres emberekkel korulveve mint itthon fenyes nappal a Vaci utcaban.
_(๏̯͡๏)_

Xipe

Quote from: katz:lol:
Javaslom érdeklõdj vmelyik kínai piacon. Ott lehet ilyesmiket kapni.

Na ja. Eddig én is így voltam vele.

tudod,"Nem a fegyvertol kell felni,hanem attol aki iranyitja."
_(๏̯͡๏)_

katz

Quote from: Xipea fegyvervizsganak milyen feltetelei vannak?
mert akkor azt megcsinalnam.
Nem tudom pontosan, de nem lehet túl nehéz, mert egy rakat bizonsági orknak van fegyvere. Szinte csak az bukik meg aki a plafonba lõ.

katz

Quote from: bpka000El tudjátok képzelni, mi lenne itt, ha legális lenne a fegyvertartás? Los Angeles lónemiszerv ahhoz képest....
Ja, minden normális, éppeszû embernek lehetne csúzlija, akkor nem merne kirabolni a viszaesõ bûnözõ (aki büntetett elõélete miatt nem kaphat), mert te nyugodtan lelõhetnéd. Vagyis kisebb lenne a bûnözés. Mivel "Minden embernek joga van az önvédelemhez"

Xipe

Quote from: katzNem tudom pontosan, de nem lehet túl nehéz, mert egy rakat bizonsági orknak van fegyvere. Szinte csak az bukik meg aki a plafonba lõ.

akkor ezt szivesen vegigcsinalnam.
elmegyek orknak.
_(๏̯͡๏)_

katz

Quote from: Xipeakkor ezt szivesen vegigcsinalnam.
elmegyek orknak.
Gyakorlatilag az összes lõtér szervez fegyvervizsgát is. Elég ha rákeresel a "Lõtér" szóra és kész

katz

Quote from: ShiroiHadd ne kelljen kikeresnem könyvbõl (bizonyítéknak, hogy nem én találom ezt ki), de tény, hogy a fegyver puszta látványa agresszívebbé teszi az emberekek. Ezt ugyebár mindenki elfogadja, szerintem nem mondtam új dolgot. Ezért nem szabadna az utcán senkinek (jó, kivéve fegyveres erõk tagjai szolgálatban) fegyverrel mászkálnia. Remélem is, hogy Mo.-on soha nem lesz majd ilyen lehetõsége az átlagembernek.
:wtf:
Tényleg? Érdekes, én nem tapasztaltam!
Legalábbis nem akartam senkit kinyirní, amikor fejlõdésnek indult az önvédelmi rendszerem (elõször kés jó pár éve, nemrég pedig Röhm Rg96). Engem inkább megnyugtat a jelenléte és mivel tudom, h a jogtalan használatáért milyen súlyos büntetés jár, ezért ha lehet meg sem próbálom használni. Csak! végszügség esetére van, amikor pedig jobb egy ilyesmivel védekezni, mint puszta kézzel. Jó tudom, te 6 éve Aikidózol/Kung-Fuzol (megfelelõ aláhúzandó) és puszta kézzel leütsz 5 késes cigányt a Józsefváros kellõs közepén és még élve is jutsz haza, meg el tudod kapni a kezeddel a feléd repülõ golyót, de én nem ilyen vagyok.
A múltkori meeten találkoztunk. Mennyire voltam agresszív? Most szombaton is voltam meeten. Kérdezd meg Ramizt vagy Pirulát mennyire erõszakos voltam?
Hozzáteszem nem akartam senkit sem!!! kínyírni amikor Táborfalván lehetett játszani a sok katonai csúzlival, egyszerûen, mivel fegyverbuzi vagyok, jó érzéssel töltött el, h a kezembe foghatok egy-egy éles cuccot.

Mielõtt válaszolnál, kérlek olvasd el ezt. Igen a link a magyar fegyverbuzik honlapjára mutat, de a belinkelt cikk gyakorlatilag teljes mértékben tükrözi a véleményem és sokkal pontosabb válaszokat ad a benned felmerülõ kérdésekre, mint amiket én tudnék mondani.

"Mindenkinek joga van az önvédelemhez."
"Az életed annyit ér, hogy megvéthesd..."

.Attila

Quote from: ShiroiHadd ne kelljen kikeresnem könyvbõl (bizonyítéknak, hogy nem én találom ezt ki), de tény, hogy a fegyver puszta látványa agresszívebbé teszi az emberekek. Ezt ugyebár mindenki elfogadja, szerintem nem mondtam új dolgot. Ezért nem szabadna az utcán senkinek (jó, kivéve fegyveres erõk tagjai szolgálatban) fegyverrel mászkálnia. Remélem is, hogy Mo.-on soha nem lesz majd ilyen lehetõsége az átlagembernek.
Egyszerû kísérlet:
Labdával kellett célba találni (talán egymásra rakott poharakat, de mindegy) egy szobában. Miután kiraktak valahova a falra egy fegyvert, mindenki pontosabban célzott, és nagyobb erõvel dobta a labdát...
És hát a hirtelen harag mennyi felesleges halált okozna, amit utólag mindenki megbánna. És a magyarok különösen képesek a hirtelen haragra.

Moha

Hûha, micsoda téma megy itt!
Nekem személy szerint nagyon nem kenyerem az erõszak, de szerencsére itt nálunk azért nem olyan vészes a helyzet, hogy önvédelmi fegyvert kellene hordani.
No persze van pár városrész, ahol nem szívesen mászkálnék éjszaka egyedül, de szerencsére távol tõlünk, a mi környékünk elég nyugis. Itt max a kutyák harapnak a seggembe... :D

Djinn

Quote from: MohaHûha, micsoda téma megy itt!
Nekem személy szerint nagyon nem kenyerem az erõszak, de szerencsére itt nálunk azért nem olyan vészes a helyzet, hogy önvédelmi fegyvert kellene hordani.
No persze van pár városrész, ahol nem szívesen mászkálnék éjszaka egyedül, de szerencsére távol tõlünk, a mi környékünk elég nyugis. Itt max a kutyák harapnak a seggembe... :D
Jó neked!
Erre (fõleg Fóton) elég veszélyes a dolog. Pláne egy nõnek. De azért lõfegyvert nem hordanék  :(
Azt tapasztaltam, hogy azt az embert, aki nem fél (nyugodt), kevésbe macerálják. (talán érezni lehet ezt ). Úgyhogy megtanultam nyugodt lenni...
Ha nem jön be, akkor marad a rúgás, csípés, futás....  ;)
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Baldy

Quote from: Xipeakkor ezt szivesen vegigcsinalnam.
elmegyek orknak.

Aztán te leszel az uj bajuszos a BK-ban, és te fogsz minket szórakoztatni meeteken :D
Amugy részmerõl fegyverekhez annyit, hogy szerintem jó dolog, bár tény, abban az esetben, hogyha az ember nem a fegyver által fogja magát embernek érezni, és tiszteli mellette az emberi életet annyira, hogy ne akarjon ártani senkinek sem.
Paintballhoz annyit csak, hogy jó ötletnek tartom, már néztem végig egy-két ilyen "összecsapást, és mit mondjak: nézni is élmény volt :D A gond ezzel mindössze annyi, hogy sok pénz is kéne hozzá, és nekem sajna ennyi fölösbe nincsen... Majd márciusban lesz :D:D:D
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Baldy

Quote from: ShiroiKérdés:
"Akkor is szeretni fogod a fegyvert, mikor a halántékodhoz szegezik?"

Meglepõ lesz valszeg a válaszom, de igen, akkor is szeretni fogom. Nem a fegyvert fogom megutálni, hanem az embert, de még az sem biztos.
Katz: majd meeten találkozunk, megnézem, meddig birsz engem hidegvérrel :D
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Djinn

Quote from: ShiroiNe érts félre, értem, hogy miért tartanád helyesnek, ha az arra alkalmas (fizikailag/pszichikailag, stb...) emberek fegyvert tartsanak, de akkor is jobb lenne, ha az ok (bûnözés) szûnne meg. Én a büntetéseket szigorítanám inkább.
Hát a semminél szigorúbbnak lenni nem lenne nehéz. Itthon adócsalásért több börtön jár, mint emberölésért. Ha vki-nek meg az a munkája, hogy vigyázzon a rendre és egy szituban használja a fegyverét, akkor õt büntetik meg  :wtf:
Valahogy sehogy nem jó ez... :eeek:

Animal

Quote from: DjinnHát a semminél szigorúbbnak lenni nem lenne nehéz. Itthon adócsalásért több börtön jár, mint emberölésért. Ha vki-nek meg az a munkája, hogy vigyázzon a rendre és egy szituban használja a fegyverét, akkor õt büntetik meg  :wtf:

Azért az adócsalásért is csak akkor jár börtön, ha 1 milliárd alatt van, fölötte háziõrizet  :wtf:  :grrr:

Baldy

Quote from: DjinnHát a semminél szigorúbbnak lenni nem lenne nehéz. Itthon adócsalásért több börtön jár, mint emberölésért. Ha vki-nek meg az a munkája, hogy vigyázzon a rendre és egy szituban használja a fegyverét, akkor õt büntetik meg  :wtf:

Bármit kitalál az ember, nem lesz eléggé jó, de ebbe bele kell törõdni. Röviden és tömören: Ez van, ezt kell szeretni. Örülj annak, hogy itt nincs háború, és nem kell attól tartanod, hogy mikor robbantják le a plafont a fejed felett :):):)

Djinn

Quote from: BaldyBármit kitalál az ember, nem lesz eléggé jó, de ebbe bele kell törõdni. Röviden és tömören: Ez van, ezt kell szeretni. Örülj annak, hogy itt nincs háború, és nem kell attól tartanod, hogy mikor robbantják le a plafont a fejed felett :):):)
Hááát! Fölöttünk lakik egy öreg néni aki egyedül nem tud mozogni. Éjszaka mindíg a radiátort veri, hogy segítsenek neki kimenni... Olyankor mindíg bombázásról álmodom... :eek: Miután felébredtem azt hiszem rám szakad az ég  :grrr:
Egyébként igazad van! És annak is örülök, hogy itt nincs földrengés, szökõár..... De a szeretés dologgal vannak fentartásaim   :eeek:

Baldy

Quote from: DjinnHááát! Fölöttünk lakik egy öreg néni aki egyedül nem tud mozogni. Éjszaka mindíg a radiátort veri, hogy segítsenek neki kimenni... Olyankor mindíg bombázásról álmodom... :eek: Miután felébredtem azt hiszem rám szakad az ég  :grrr:
Egyébként igazad van! És annak is örülök, hogy itt nincs földrengés, szökõár..... De a szeretés dologgal vannak fentartásaim   :eeek:

Vicces nagyi lehet, ajánlom, vedd el a botját :D
Amugy meg azt mondom erre a szeretés dologra, hogy ha tudsz ellene tenni, tegyél, ha nem, törõdj bele...

Djinn

Quote from: BaldyVicces nagyi lehet, ajánlom, vedd el a botját :D
Amugy meg azt mondom erre a szeretés dologra, hogy ha tudsz ellene tenni, tegyél, ha nem, törõdj bele...
Teszek, teszek. Persze csak a szûk környezetem életére tudok hatással lenni, a világot nem tudom megváltani. (nem is akarom, mivel rettentõ önzõ vagyok  :eeek: ) De megteszem, amit tudok  :rolleyes:  
A beletörõdés nem az én mûfajom.  ;)

Baldy

Quote from: DjinnTeszek, teszek. Persze csak a szûk környezetem életére tudok hatással lenni, a világot nem tudom megváltani. (nem is akarom, mivel rettentõ önzõ vagyok  :eeek: ) De megteszem, amit tudok  :rolleyes:  
A beletörõdés nem az én mûfajom.  ;)

Az a looserek mûfaja :D