Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Xipe

Quote from: BaldyMiattam nem kell rohannod, vedd nyugisra a tempot :)
Meg ha a BK-ig rohanni fogsz, remegni fog a kezed célzásnál :D

annyira nem.
de szerintem ezt fejezzuk be mert a vegen csak ketten leszunk az aoisokkal.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Pirula

Még nem rettentem el.
Legfeljebb akkor hogyha valamit enni is kell ott.
Kik jönnek még szombaton innen?

Baldy

Quote from: PirulaMég nem rettentem el.
Legfeljebb akkor hogyha valamit enni is kell ott akkor.
Kik jönnek még szombaton innen?

Akire biztos lehet számitani, az Feldin, meg én is :)
Megállítólag te és Xipe is,a többieket lesd ki az Animetalálkozó threadbõl :D
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Pirula

Quote from: BaldyAkire biztos lehet számitani, az Feldin, meg én is :)
Vazz, tényleg, ez az Offtopic.  :eeek:

TurboK

Quote from: MohaElképzelhetõ, de kíváncsi lennék, mit javasolsz gyógyírnek. Szerintem sem zsozsonak, sem a moderátoroknak nincs idejük "kigyomlálni" a fórumot, teljes thread-eket pedig szvsz zsozso nem fog törölni, nem rá vall. Megoldás a régi postok archiválása volna, de az is baromi sok idõt vesz igénybe.
az hülyeség hogy a fórum telitõdik. Hacsaknem valami ötéves PHP alapon megy az egész, amit kizártnak tartok. A hivatalos Xbox fórumon (http://forums.xbox.com/) például a terhelés az itteninek többszörös hatványa lehet, és a fórum engine ott se döglik be emiatt. (mondjuk ez vBulletin amaz meg egy costum forum, de azért akkora különbség nem lehet)

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

Xipe

Quote from: BaldyAkire biztos lehet számitani, az Feldin, meg én is :)

en biztos megyek, tolem nem szabadulsz meg.
majd en szabaditalak meg a penztarcadtol.
 :teccik:
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Quote from: Xipeen biztos megyek, tolem nem szabadulsz meg.
majd en szabaditalak meg a penztarcadtol.
 :teccik:

Álmodik a gyomor :D
Felejtsd el a tárcámat, esélyed sincs :D

TurboK: csak egy tipp volt, de azért elgondolkodtató, hogy minden más rendesen megy az UW-n, és csak ez xarakodik
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Xipe

Quote from: BaldyÁlmodik a gyomor :D
Felejtsd el a tárcámat, esélyed sincs :D

TurboK: csak egy tipp volt, de azért elgondolkodtató, hogy minden más rendesen megy az UW-n, és csak ez xarakodik

Majd meglatjuk kopaszkam.
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Quote from: XipeMajd meglatjuk kopaszkam.

Oksa :D
De már most megmondom: esélyed annyi, mint hógyolyónak a Szaharában :D

Xipe

Quote from: BaldyOksa :D
De már most megmondom: esélyed annyi, mint hógyolyónak a Szaharában :D

ha nem lesz nalad penztarca akkor masbol csinalok magamnak tarisznyat.
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Quote from: Xipeha nem lesz nalad penztarca akkor masbol csinalok magamnak tarisznyat.

Lesz nálam tárca, emiatt ne aggódj :)
De esélyed akkor sem lesz lenyulni :D

Xipe

Quote from: BaldyLesz nálam tárca, emiatt ne aggódj :)
De esélyed akkor sem lesz lenyulni :D

nagyobb vagyok nalad.
meg erosebb.
es okosabb.
meg van kloroformom.
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Quote from: Xipenagyobb vagyok nalad.
meg erosebb.
es okosabb.
meg van kloroformom.

Álmodozz csak :D
Ja és a kloroformra immunis vagyok ;)

Mattanja

Quote from: BaldyÁlmodozz csak :D
Ja és a kloroformra immunis vagyok ;)
Akkor majd segítek neki - mondjuk elkérem Guts-tól a kardját... ;)
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((

Djinn

Quote from: BaldyMegszóltlat a feminista :D
Á, nem! Egyébként tényleg durva ha valaki így adja le a gõzt. Kell neki mutatni egy két játékot, amin levezetheti a feszültséget és akkor no problem!!!  :rotflol:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Marfy

Quote from: ShiroiAkkor majd segítek neki - mondjuk elkérem Guts-tól a kardját... ;)
Ketten egy ellen ez nem ér, na majd én mellé állok, igaz nem vagyok erõs és magas de gyorsan tudok szaladni :D.

Xipe

Quote from: ShiroiAkkor majd segítek neki - mondjuk elkérem Guts-tól a kardját... ;)

Tudtam hogy szamithatok rad Shiroi, pirulatol kerdd el az FTP infoimat es szedd az Anathemat ha kellene esetleg.
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Egy mindenkiért, és mindenki ellenem? :D

Mattanja

Quote from: XipeTudtam hogy szamithatok rad Shiroi
Még szép! Mert bár mazochista volnék, azért benne vagyok a Homicide Club megalakításában...
Quote from: Xipepirulatol kerdd el az FTP infoimat es szedd az Anathemat ha kellene esetleg.
Kösz!
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((

Baldy

Quote from: NokiKetten egy ellen ez nem ér, na majd én mellé állok, igaz nem vagyok erõs és magas de gyorsan tudok szaladni :D.

Köszi, megnyugtató a gondolat, hogy amig nem indulnak meg felém, addig mellettem állsz, de utána már futnál :)
Erre mondják azt, hogy gyors vagy és halálos: Gyorsan futsz és halálosan félsz :D

Rounin

Quote from: BaldyKöszi, megnyugtató a gondolat, hogy amig nem indulnak meg felém, addig mellettem állsz, de utána már futnál :)
Erre mondják azt, hogy gyors vagy és halálos: Gyorsan futsz és halálosan félsz :D

Én elgáncsolnám a biztonság kedvéért, hogy ne utánam fussanak :p

Cobra

A fórum is az FTP-n van, szóval azért akadozik.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Dragon

Quote from: CobraA fórum is az FTP-n van, szóval azért akadozik.
:wtf:
ugye azt akarod mondani, hogy ugyanazon a gépen fut?
nos igen, valószínûleg az a baj
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Baldy

Quote from: CobraA fórum is az FTP-n van, szóval azért akadozik.

Jajjj az nagyon nem jó dolog...
Nem lehetne olyankor kurblival felgyorsitani a gépet, amikor sokan töltenek le róla? :)
Vagy azt megoldani, hogy az ftp-rõl a letöltéseket korlátozni, hogy a forum futhasson rendesen?

Moha

Quote from: NokiKetten egy ellen ez nem ér, na majd én mellé állok, igaz nem vagyok erõs és magas de gyorsan tudok szaladni :D.
Szégyen a futás, de a fene vinné el, aki kerget! :D
Quote from: BaldyVagy azt megoldani, hogy az ftp-rõl a letöltéseket korlátozni, hogy a forum futhasson rendesen?
Hova korlátozza még szegény zsozso? 1x30K-ra? Egyébként a fórumhoz amúgy is inkább számolási teljesítmény kell a szervertõl, mintsem sávszélesség.

Baldy

Quote from: MohaSzégyen a futás, de a fene vinné el, aki kerget! :D
Hova korlátozza még szegény zsozso? 1x30K-ra? Egyébként a fórumhoz amúgy is inkább számolási teljesítmény kell a szervertõl, mintsem sávszélesség.

Lehetséges, nem tudom, de valamit már csinálni kéne...
zsozso miben segitsünk??? :)

Bruce

Quote from: BaldyLehetséges, nem tudom, de valamit már csinálni kéne...
zsozso miben segitsünk??? :)
Sztem ez egyértelmû: aki tud, küldjön egy kis pénzmagot a szerver felturbózására. Egy ideje már én is tervezem, de szégyenszemre meg is maradtam ennyiben, de majd csak le tudok csípni valahonann egy-két ezrest :rolleyes:

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Baldy

Quote from: BruceSztem ez egyértelmû: aki tud, küldjön egy kis pénzmagot a szerver felturbózására. Egy ideje már én is tervezem, de szégyenszemre meg is maradtam ennyiben, de majd csak le tudok csípni valahonann egy-két ezrest :rolleyes:

Hmmm...
Megoldjuk mi azt valahogy, sokan vagyunk, rendesek vagyunk, megcsináljuk mi ezt :)

Moha

Amennyire a fõoldalon látom, az új szerverre az összeg nagy része már megvan. A gond az, hogy itthon nem kapni azt az alaplapot, ami kellene (pont ezzel kapcsolatban kérdeztem zsozso-t pár posttal korábban)

Marfy

Quote from: RouninÉn elgáncsolnám a biztonság kedvéért, hogy ne utánam fussanak :p
De gonosz vagy  :__devil:  engem dobnál oda a vérebeknek :).