Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

.Attila

Quote from: NokiHát nem egy Love Hina :) de szerintem azért nem volt rossz.
Az amerikaiak amúgy is csak mások dolgaival ékeskednek, magyar tudósok találtak fel új találmányokat (pl:hidrogénbomba amire nem igazán lehetünk büszkék) és az állítólagos elsõ holdraszálláson is a kutatók tömkelege magyar volt volt hogy magyarul beszéltek a tanácskozásokon :) ezeket az amerikaiak mind maguknak vallják pedig nem is az övék. SHIT USA :fuk-u: :D
Maradjunk annyiban, hogy a magfúziót kísérletezték ki. Hogy azt mire használják, az már nem azoknak a tudósoknak a hibája.
Mellesleg megjegyzem, hogy a magfúzió a jövõ energiaforrása, lévén a kõolaj, földgáz fogy, és ezek a legfõbbek ma. Hidrogénbõl meg rengeteg van ugyebár (víz ;)). A baj csak az, hogy még egyelõre még nem teljes a technológia, mert nem tudják pontosan kordában tartani azt a többmillió fokos plazmát, ami a reakciót lejátszaná. 2015-re építenek egy kísérleti reaktort, és a remények szerint 2030-ra már olyan reaktorok készülnének, amik feladata tényleges energiatermelés lesz.

Meske

Ma olyan jó dolog történt velem, hogy egyszerûen muszály vagyok leírni:

Ma volt angol órám, s mikor elmondtam az angoltanárnak, hogy meglett a nyelvizsgám, akkor õ szolt az osztálynak, s erre õk elkezdtek tapsolni. (bár igaz, már régebbrõl tudták, hogy meglett) (na, jó persze nem az egész osztály volt ott csak egy kisebb része... :p)
Annyira jólesett! És akkor, amikor ránéztem az osztályra olyan déja vue érzésem volt, hogy azt kifejezni nem lehet...
A lényeg az hogy nagyon jólesett, s ezért volt muszály megosztanom mindenkivel! :p

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Kvikveg

Quote from: XipeEn eltem Amerikaban, es mit ne mondjak, sokkal jobb mint itt.
...
Holmikormicsinaltalhogyanjutottalki? /stb./ :rolleyes:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

TurboK

Quote from: DjinnAzért tegyük hozzá, hogy ettõl még nem lett jobb az "alkotás ". :eeek:
Szerintem legalábbis.
mondjuk inkább úgy hogy "még ettõl sem lett jó".

QuoteMaradjunk annyiban, hogy a magfúziót kísérletezték ki. Hogy azt mire használják, az már nem azoknak a tudósoknak a hibája.
Mellesleg megjegyzem, hogy a magfúzió a jövõ energiaforrása, lévén a kõolaj, földgáz fogy, és ezek a legfõbbek ma. Hidrogénbõl meg rengeteg van ugyebár (víz ). A baj csak az, hogy még egyelõre még nem teljes a technológia, mert nem tudják pontosan kordában tartani azt a többmillió fokos plazmát, ami a reakciót lejátszaná. 2015-re építenek egy kísérleti reaktort, és a remények szerint 2030-ra már olyan reaktorok készülnének, amik feladata tényleges energiatermelés lesz.
Addigra a jelenlegi világpolitikát figyelembe véve tól leszünk egy Kína elleni "terrorizmus elleni háborún", ugyhogy sztem erõs tulzás azt állitani hogy mainstream lesz (vagy hogy egyáltalán lesz) még ebben vagy a következõ évszázadban.

QuoteMegjegyzem ha az indiánok nem segítettek volna nekik a letelepedésben, mind meg is döglött volna
Ha engem kérdezel, baromi nagy hiba volt az indiánok részérõl. Még akkor is ha a mai napra ugyanolyan szuperhatalommá vitték volna az USÁt mint a fehér ember tette. Bennük legalább volt tisztesség.

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

Xipe

#6904
Quote from: KvikvegHolmikormicsinaltalhogyanjutottalki? /stb./ :rolleyes:


New York City, 1991-95 es 1999-2003,tanultam es dolgoztam, csaladdal egyutt.

turbok, a tisztesseg relativ fogalom.
djinn,ha az indianok nem segitenek, akkor is ugyanez lett volna a vegeredmeny.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

.Attila

Quote from: TurboKAddigra a jelenlegi világpolitikát figyelembe véve tól leszünk egy Kína elleni "terrorizmus elleni háborún", ugyhogy sztem erõs tulzás azt állitani hogy mainstream lesz (vagy hogy egyáltalán lesz) még ebben vagy a következõ évszázadban.
Én csak a hírt mondtam el :)
Egyébként is, mikor váltak be az emberiség reményei akkor, amikor kellett? ;)

Mattanja

Mostanában (mondjuk tegnap és ma) csak nálam jelentkezett az, hogy néha marha lassan tölti be a dolgokat a fórum (volt már, hogy 15 perc kellett hozzá), vagy nálatok is volt ilyen?
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((

Pirula

Quote from: ShiroiMostanában (mondjuk tegnap és ma) csak nálam jelentkezett az, hogy néha marha lassan tölti be a dolgokat a fórum (volt már, hogy 15 perc kellett hozzá), vagy nálatok is volt ilyen?
Nekem is hihetetlenül le volt lassulva. Elõször azt hittem azért mert megy mellette a fel/letöltögetés, de ha azokat kikapcsoltam akkor is ugyanúgy vánszorgott.

Bruce

Quote from: ShiroiMostanában (mondjuk tegnap és ma) csak nálam jelentkezett az, hogy néha marha lassan tölti be a dolgokat a fórum (volt már, hogy 15 perc kellett hozzá), vagy nálatok is volt ilyen?
Én meg már aszittem hogy a netem játszadozik velem

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Shadowolf

Quote from: Xipeha az indianok nem segitenek, akkor is ugyanez lett volna a vegeredmeny.

Tévedsz. Ha nem segítettek volna nekik akkor az összes "kalandor" megdöglött volna, ugyanis nem várt rájuk más mint a puszta. Az indiánok látták el õket kezdetben élelemmel illetve szállással. S mit kaptak érte cserébe? :rolleyes:

TurboK: teljes mértékben egyetértek veled. Az volt a szerencsétlen indiánok legnagyobb hibája hogy megbíztak a fehér emberben...

UfoZ

Nekem ma az axelero kavart valamit. :grrr:

Valamit állígattak a forgalomirányításukon és egy darabig a magyar forgalom is megkerülte fél Európát mire visszért ide (tracert szerint)... és mivel a usteamnek nincsen külföldi sávszélessége ezért az ilyen forgalmat alig engedi be, pedig innen indult. (de aztán megjavult hálistennek)

Moha

Nekem is le volt lassulva, de iszonyatosan. Szerintem mindez a szerver terheltségét mutatja.
Zsozso: nem értem. A hardver bõvítés hírbe raktál egy linket az alaplapról, ami egy magyar cég oldalára mutat, de azt írod, itthon nem kapni ezt a lapot. Akkor most mégsincs náluk alaplap, vagy ami a listájukon van, az nem ugyanaz a tipus?

Amerikával kapcsolatban: ott is csak annak jó, aki tud is mit kezdeni magával, ill be tud kapcsolódni az ottani "vérkeringésbe". Keresztanyám már kb 12 éve kint él New Jersey-ben, és hát neki sem fenékig tejfel az élet. Bár azért talán könnyebb a helyzete, mint itthon lenne.

Az indiánok? Õk legalább harmóniában éltek a természettel. De sajnos nem ismerék, hogy a fehérember milyen veszedelmes. Mire rájöttek, már késõ volt. Van egy kedvenc indián mondásom, ami szerintem nagyon igaz:
"Ha majd a fehérember kivágott minden fát, megölt minden vadat és kifogott minden halat, rá fog jönni, hogy a pénz nem ehetõ."

Djinn

Quote from: ShiroiMostanában (mondjuk tegnap és ma) csak nálam jelentkezett az, hogy néha marha lassan tölti be a dolgokat a fórum (volt már, hogy 15 perc kellett hozzá), vagy nálatok is volt ilyen?
Nekem is ezt csinálja  :beken:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

zsozso

Quote from: MohaNekem is le volt lassulva, de iszonyatosan. Szerintem mindez a szerver terheltségét mutatja.
Zsozso: nem értem. A hardver bõvítés hírbe raktál egy linket az alaplapról, ami egy magyar cég oldalára mutat, de azt írod, itthon nem kapni ezt a lapot. Akkor most mégsincs náluk alaplap, vagy ami a listájukon van, az nem ugyanaz a tipus?
[/I]
Hat sajnos 3 helyet is neztem. 1ik helyen sincs. Talan 1ik helyen lesz par het mulva, de ezsem biztos majd talan csutortokon kiderul.
Death is the only redemption

Mattanja

#6914
Akkor most mondjam azt, hogy örülök, hogy nem csak nekem lassult le? :)
Szó sincs róla.
Egyébként ilyen mértékû lassulást még nem tapasztaltam az "új idõkben".
UfoZ: én is axelero-s vagyok, de szerintem nem (csak) errõl lesz szó, mivel azoknál is gond volt, akik nem hozzájuk tartoznak.
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((

katz

#6915
Quote from: ShiroiMostanában (mondjuk tegnap és ma) csak nálam jelentkezett az, hogy néha marha lassan tölti be a dolgokat a fórum (volt már, hogy 15 perc kellett hozzá), vagy nálatok is volt ilyen?
Nekem is lassú mostanában, tegnap egy ideig nem is akart bejönni az oldal :beken: pedig én aztán nem axeleros vagyok.

Baldy

Na mindenekelõtt: Annyira felbuzdultam ezen a lassan megy a netem szövegen, hogy gondoltam, én is irok ide valami értelmeset (már amennyire ez kitellik belõlem :D), de mire eljutottam ideáig, hogy irhatok is, majdnem elfelejtettem az egészet, bár a vacsorámat könnyedén elfogyaszthattam ez idõ alatt :)
Amugy tudtommal az UW szervere szarakodik, meg néha még az is, ami még szarrá mehet mellette (lásd axelero). A hátránya mellett amugy van egy aranyos kis elõnye is, nézzük inkább azt: Van ideje az embernek átgondolnia azt, amit irni akar :)

Társasjátékozóknak: Sajna az elsõként kiszemelt hely nem jött be, most tovább kutatok, holnap vagy holnapután megnézem a másodikként kiemelt helyet.
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Mattanja

Quote from: BaldyNa mindenekelõtt:...Van ideje az embernek átgondolnia azt, amit irni akar :)
És én képes voltam erre a post-ra várni... Tényleg nem vagyok normális...
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((

Baldy

Quote from: ShiroiÉs én képes voltam erre a post-ra várni... Tényleg nem vagyok normális...

Nyugtasson a gondolat, hogy eddig sem hittük rólad, hogy az vagy :hopp:
Amugy az már megfordult adminok fejében, hogy lehet, azért lassu az egész, mert a forum telitõdik? Vagy ez nem lehetséges?
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Moha

Quote from: BaldyAmugy az már megfordult adminok fejében, hogy lehet, azért lassu az egész, mert a forum telitõdik? Vagy ez nem lehetséges?
Elképzelhetõ, de kíváncsi lennék, mit javasolsz gyógyírnek. Szerintem sem zsozsonak, sem a moderátoroknak nincs idejük "kigyomlálni" a fórumot, teljes thread-eket pedig szvsz zsozso nem fog törölni, nem rá vall. Megoldás a régi postok archiválása volna, de az is baromi sok idõt vesz igénybe.

roderick

Quote from: MohaElképzelhetõ, de kíváncsi lennék, mit javasolsz gyógyírnek. Szerintem sem zsozsonak, sem a moderátoroknak nincs idejük "kigyomlálni" a fórumot, teljes thread-eket pedig szvsz zsozso nem fog törölni, nem rá vall. Megoldás a régi postok archiválása volna, de az is baromi sok idõt vesz igénybe.

Nemtom, de akkor nem ilyen rapszódikusan kéne belassulnia és ilyen hirtelen, nem?
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Xipe

Quote from: roderickNemtom, de akkor nem ilyen rapszódikusan kéne belassulnia és ilyen hirtelen, nem?


nem, szerintem itt valami lokalis gond lehetett a tarhellyel.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Marfy

Quote from: MeskeMa olyan jó dolog történt velem, hogy egyszerûen muszály vagyok leírni:

Ma volt angol órám, s mikor elmondtam az angoltanárnak, hogy meglett a nyelvizsgám, akkor õ szolt az osztálynak, s erre õk elkezdtek tapsolni. (bár igaz, már régebbrõl tudták, hogy meglett) (na, jó persze nem az egész osztály volt ott csak egy kisebb része... :p)
Annyira jólesett! És akkor, amikor ránéztem az osztályra olyan déja vue érzésem volt, hogy azt kifejezni nem lehet...
A lényeg az hogy nagyon jólesett, s ezért volt muszály megosztanom mindenkivel! :p
Lehet már megálmodtad eccer és biztos jó lehetett mondjuk én már magának a nyelvizsgának örülnék hát még a tapsnak  :hopp: . Akkor volt is pirulás :).

Baldy

Quote from: Xipenem, szerintem itt valami lokalis gond lehetett a tarhellyel.


Ott nekem az a gondom van, hogy a Gallery jól megy, az nem fagyogat...
A fórum pedig igen...
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Xipe

Quote from: BaldyOtt nekem az a gondom van, hogy a Gallery jól megy, az nem fagyogat...
A fórum pedig igen...


hat akkor biztos a netmanók rakoncatlankodnak mar megint.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Quote from: Xipehat akkor biztos a netmanók rakoncatlankodnak mar megint.

Na akkor csõre töltöm a kedvenc AK47-semet, és megindulok netmanó vadászatra :)
Jajjj ott van egy!  :uzi: ... Francba, mellé  :hogyaza:
Ohh gecc, egy linux az utban, ezt már tutkóra kinyirom  :b+:   :linsux:
Talált, süllyedt  :beeee:
Na asszem ideje lenne egy kicsit CS-zni az Oktogonon :D
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Xipe

Quote from: BaldyNa akkor csõre töltöm a kedvenc AK47-semet, és megindulok netmanó vadászatra :)
Jajjj ott van egy!  :uzi: ... Francba, mellé  :hogyaza:
Ohh gecc, egy linux az utban, ezt már tutkóra kinyirom  :b+:   :linsux:
Talált, süllyedt  :beeee:
Na asszem ideje lenne egy kicsit CS-zni az Oktogonon :D


Baldy, ram szamithatsz.
Viszem kedvenc FN-57-et es egy doboz HE-t.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Quote from: XipeBaldy, ram szamithatsz.
Viszem kedvenc FN-57-et es egy doboz HE-t.

Rendben, akkor majd egyeztetünk idõpontot :)
Mondjuk neked megfelel a szombat 5 óra BK-ban? :D
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Xipe

Quote from: BaldyRendben, akkor majd egyeztetünk idõpontot :)
Mondjuk neked megfelel a szombat 5 óra BK-ban? :D


idopontot pontosan nem tudok mondani.
4-6 ora korul tudok ott lenni mert nem tudom meddig dolgozom.
de szerintem 5-re megoldhatom.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Quote from: Xipeidopontot pontosan nem tudok mondani.
4-6 ora korul tudok ott lenni mert nem tudom meddig dolgozom.
de szerintem 5-re megoldhatom.

Miattam nem kell rohannod, vedd nyugisra a tempot :)
Meg ha a BK-ig rohanni fogsz, remegni fog a kezed célzásnál :D
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.