Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Djinn

Quote from: Xipeviszont ajanlom mindenkinek a Le Pacte de Loups cimu fimet(Farkasok Szovetsege) mert szerintem ez egy fantasztikus film.
Én nem láttam ezt a filmet, vizont olvastam ilyen címû könyve(ke)t (by David Farland). Rúnalovagok folytatása. Az nagyon jóóó!!  :)
Van a kettõnek köze egymáshoz??
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Xipe

Quote from: DjinnÉn nem láttam ezt a filmet, vizont olvastam ilyen címû könyve(ke)t (by David Farland). Rúnalovagok folytatása. Az nagyon jóóó!!  :)
Van a kettõnek köze egymáshoz??

ha ugyanarra gondolunk akkor van, de az mar a film utan jelent meg.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Djinn

Quote from: Xipeha ugyanarra gondolunk akkor van, de az mar a film utan jelent meg.
Ha jól tudom a könyv elsõ része 98-ban jelent meg.  :)

Xipe

Quote from: DjinnHa jól tudom a könyv elsõ része 98-ban jelent meg.  :)

akkor nem tudom, mert ez egy francia iro konyve, de majd megnezhetjuk a filmet is.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Vissza a jövõbe is rulez, mint oly sok más film :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Xipe

Quote from: BaldyVissza a jövõbe is rulez, mint oly sok más film :)

jaja, meg is nezem ha hazajottem.
_(๏̯͡๏)_

Ramiz

Quote from: Xipeviszont ajanlom mindenkinek a Le Pacte de Loups cimu fimet(Farkasok Szovetsege) mert szerintem ez egy fantasztikus film.

Csatlakozok; talán csak az utolsó (leszámolós) jelenet van egy kicsit túlzásba vive, de pl az elején az esõben a harc... az valami be...rás....
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Moha

Quote from: NokiA Vissza a jövõbe nem teccik senkinek?
Ááá, csak a kedvenc sci-fi filmem! ;) Nekem speciel a 3. rész tetszik legjobban, de az egész trilógia nagyon ott van.
Apropó, nincs meg valami normális minõségben? Mert nekem csak egy VHS-rip verzióm van.

Baldy

Már jó ideje megvan nekem DVD-n, de még mindig nem néztem meg, de akkor most már be fogom pótolni a lemaradásomat :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Baldy

Quote from: Shiroi:jee: Akárcsak a Vissza a jövõbe 2.
A legnagyobb kedvencek nálam:
Alien 2 (inkább a rendezõi, de a vágott is ok), Interjú a Vámpírral, Mátrix 3, Kill Bill 1-2, Passió, Az utolsó szamuráj, Keresztapa 1-2, Star Wars 4-5-6, Equilibrium... Biztosan kihagytam pár fontosabbat, azokat majd késõbb.

Egytõl egyig jó filmek, bár a Keresztapát még nem láttam, mert sajna nem volt még rá lehetõségem... No meg a Passió, azt se láttam még, de a többi egytõl egyig mind remekmû :)

Djinn

Quote from: ShiroiAlien 2,  Interjú a Vámpírral, Kill Bill 1-2,  Keresztapa 1-2, Star Wars 4-5-6
Ezeket én is szeretem!! Bár Interjú a vámpírnál megintcsak a  könyv jobb!!! (és Lestat még jobb :whoah: )
Már én is sokat írtam és sok ki is maradt.
Infernal affairs 1-2-3 pl. vagy Bud Spancer filmek szinte mind (vagy azt csak én szeretem??)  :)
csak tudnám, hogy ezeket miért nem a Filmek thread-be írjuk

Baldy

Quote from: DjinnEzeket én is szeretem!! Bár Interjú a vámpírnál megintcsak könyvben jobb!!! (és Lestat még jobb :whoah: )
Már én is sokat írtam és sok ki is maradt.
Infernal affairs 1-2-3 pl. vagy Bud Spancer filmek szinte mind (vagy azt csak én szeretem??)  :)
csak tudnám, hogy ezeket miért nem a Filmek thread-be írjuk

A Bud Spencer filmek közül én csak a vigjátékokat kedvelem, a western filmek szerintem nagyon gyérek. Na jó a Piedone sorozat is nagyon aranyos.

Djinn

Quote from: BaldyHa nem is konkrétan, de legalább nagyjából tudni illik, hogy mi az :)
Hát én ebben nem vagyok biztos, de most már mások véleményére is kiváncsi vagyok  :)
Illik tudni, mi az a html??

.Attila

Quote from: DjinnHát én ebben nem vagyok biztos, de most már mások véleményére is kiváncsi vagyok  :)
Felhasználó számára nem igazán, de ha mûvelt akarsz lenni, az adott threadbe benyomtam 2 linket :)

roderick

Quote from: DjinnHát én ebben nem vagyok biztos, de most már mások véleményére is kiváncsi vagyok  :)

Sztem olyanoknak akik internet közelébe kerülnek illenék, ez kb. olyan mintha nem tudnád hogy az internet explorer a gonosz teremtménye vagy hogy Bill Gates igazából félig ördög féilg démon és Lilith fattyú gyermeke...  :eeek:
Mert igazából nem lesz attól kevesebb az ember, ha ezeket nem tudja, de tény, hogy könnyebben boldogul az életben, pl. mondjuk olyankor amikor valami értelmeset is próbál az interneten keresztül elérni...
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Djinn

Quote from: TriviFelhasználó számára nem igazán, de ha mûvelt akarsz lenni, az adott threadbe benyomtam 2 linket :)
Nem magamra gondoltam. Nekem tényleg illik tudni, különben kirugnának  :rolleyes:
De szerintem sem kell tudni egy felhasználónak!!!

Szerintem azon is el kéne gondolkodni, hogy bár nekünk már természetes az internet, rengeteg ember még be sem tudja kapcsolni a gépet... És õk vannak többségben.  És akkor még rengeteg fokozat van a html elõtt. Az okok itt lényegtelenek. Legalábbis szerintem.

Djinn

Quote from: ShiroiSzerintem azért, mert az a thread a japán filmekrõl szólna eredetileg, de aki nem ért egyet velem, az szóljon... ;)
Megnéztem az utolsõ pár (jópár) postot. Nekem nem tüntek japánnak.  :hehe:
Egyébként tökmindegy! Csak költõi kérdés volt. Mindegy hol olvasom a véleményeket, mindenképp érdekelnek  :)

Xipe

Quote from: RamizCsatlakozok; talán csak az utolsó (leszámolós) jelenet van egy kicsit túlzásba vive, de pl az elején az esõben a harc... az valami be...rás....

hat igen, az utolso harci jelenet tenyleg olyan.
nekem viszont nagyon tetszett az eredeti esos harci jelenet ahol Fronsac szinten beszallt es nem csak Manni elte ki agressziojat.
_(๏̯͡๏)_

Djinn

Quote from: Xipedjinn en mondtam hogy elveszlek felesegul.
Én meg mondtam, hogy vigyázz mert szavadon foglak  :)
Bár most, hogy kifejtettem a házassággal kapcsolatos nézeteimet ez már sokkal kevésbé hangzik fenyegetõen  :rotflol:

Xipe

Quote from: DjinnÉn meg mondtam, hogy vigyázz mert szavadon foglak  :)
Bár most, hogy kifejtettem a házassággal kapcsolatos nézeteimet ez már sokkal kevésbé hangzik fenyegetõen  :rotflol:

ki tudja.
lehet meg meggondolod magad.
_(๏̯͡๏)_

Djinn

Quote from: Xipeki tudja.
lehet meg meggondolod magad.
Lehet. Illetve biztos. Kénytelen vagyok. De ebbe nem megyek bele megint....  :(

Baldy

Hmmm
Megrendeltétek már az esküvõi ruházatokat meg a többit? :D
A lagzira kérek szépen meghivót :hopp:

Moha

Ha már itt tartunk: videófelvételt kértek? :hehe:

Pirula

Lakodalmas zene szolgáltatását vállalom.
Azaz... kérek egy szintist, némi bort és át is avanzsálok megátalkodott sramlizenészimitátorrá!

Djinn

Quote from: MohaHa már itt tartunk: videófelvételt kértek? :hehe:
Hát lehet, hogy nektek ez jó poén, de nekem a véres valóság  :beken:
Nem a ruhám még nincs meg, de hamarosan el kell kezdeni varratni.
És igen kéne majd valami videós. Válalsz ilyet?
Meghívót meg az kap aki kedves velem  ;)
Elég kielégítõ válsz?
Ja és kéne valami orvos is mert gyomorfekélyt kapok ettõl az egésztõl  :grrr:

Animal

Quote from: DjinnHát lehet, hogy nektek ez jó poén, de nekem a véres valóság  :beken:
Nem a ruhám még nincs meg, de hamarosan el kell kezdeni varratni.
És igen kéne majd valami videós. Válalsz ilyet?
Meghívót meg az kap aki kedves velem  ;)
Elég kielégítõ válsz?
Ja és kéne valami orvos is mert gyomorfekélyt kapok ettõl az egésztõl  :grrr:

Sebaj Djinn, ha túlleszünk rajta, utólag már biztos  :rotflol: az egészen...! (spoiler warning  :hehe: )

Fazék

ezt a filmet én is ajánlom, nem semmi mennyi stílust sikerült ötvözniük ebben a filmben  :eeek: sztem nagyon jó lett és Vincent Cassel azóta is egyik kedvenc francia színészem.
Quote from: DjinnInfernal affairs 1-2-3
úristen, hogy az 1-en anno mennyire meglepõdtem, hogy milyen átkozottul jó film. csak úgy kíváncsiságból letöltöttem önszorgalomból és azonnal abszolút kedvenccé vált a témakörben! a 2. részben már annyira csûrték-csavarták, hogy egy picit összezavarodtam, a 3-ról meg lecsúsztunk a moziban... de két szintén fanatikus haverral megnézzük majd egymás után mind a 3-at, mert egyikõjüknek sikerült beszereznie dvd-n õket  :hehe:
tényleg, a 2. rész szinkronos moziváltozatánál, magyar nyelven énekeltek benne. ti tudtok errõl valamit, hogy az csak a szinkron miatt van, vagy az eredeti film zenéje ilyen, és ha az eredetiben is ez van, hogy kerültek oda magyar opera-ária-vagy-akármi-énekesek?! mert mi miután megnéztük, próbáltuk, de nem nagyon tudtuk kideríteni...:confused:

Djinn

Quote from: ShiroiSzerintem az elsõ fontosabb. :)
OK, nyertél  :)
De mint írtam nem is fontos  :)

Djinn

Quote from: Blimpúristen, hogy az 1-en anno mennyire meglepõdtem, hogy milyen átkozottul jó film. csak úgy kíváncsiságból letöltöttem önszorgalomból és azonnal abszolút kedvenccé vált a témakörben! a 2. részben már annyira csûrték-csavarták, hogy egy picit összezavarodtam, a 3-ról meg lecsúsztunk a moziban... de két szintén fanatikus haverral megnézzük majd egymás után mind a 3-at, mert egyikõjüknek sikerült beszereznie dvd-n õket  :hehe:
tényleg, a 2. rész szinkronos moziváltozatánál, magyar nyelven énekeltek benne. ti tudtok errõl valamit, hogy az csak a szinkron miatt van, vagy az eredeti film zenéje ilyen, és ha az eredetiben is ez van, hogy kerültek oda magyar opera-ária-vagy-akármi-énekesek?! mert mi miután megnéztük, próbáltuk, de nem nagyon tudtuk kideríteni...:confused:
Valóban magyarul énekltek, de már pontpsan nem tudom,hogy került oda. Utánnanézek majd.
Szerintem a második rész teljesen érthetõ.
De bevallom a 3. után én is kicsit nagy szemekkel néztem  :) Készülj fel, hogy stílusában az 1-sõ és 2-dik filmhez nem hasonlít. Nekem egyedül ezzel a résszel voltak kétségeim, de szerintem ez 1-2 nézéssel orvosoható  :)
Mi 2-3-dik részt egymás után láttuk a moziba (kb 10 perc különbséggel) Reklámja 0 volt a filmnek és kb 2 hétig vetítette 2-3 mozi napi 1-2-szer. Úgyhogy ez is csak a véletlen mûve. És rá 2 hétre megjelentek a DVD-k  :eeek: Ilyet még nem is láttam. Szerencsére meg is vettem, mert valszeg már nem is lehet kapni....
Mindenkinek ajánlom min az elsõ részt!!!!  :jee:

Ja, igen. Az amerikaiak ezt is újraforgatják. Akkor majd megismeri a világ  :ejj:

Marfy

Quote from: Djinnvagy Bud Spancer filmek szinte mind (vagy azt csak én szeretem??)  :)
Nagyon nagyok a Spencer Hill filmek fõleg a Kincs ami nincs és a Különben dübe jövünk.
A westernekkel kapcsolatban Baldy-nak van igaza tényleg kicsit gagyik de persze ott is van kivétel.
Djinn: Násznagy nem kell a lagzira ?  :_piszka:  :D