Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Meske

Köszönjük zsozso!! :hail:

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Relunx

Nah, ideje volt már megváltoztatni a signature--emet...

Relunx

Fazék

mérleg: 10 noname cd - 10 cd a kukában...
kb 2 éve vettem és írtam meg õket, jelenleg kb a fele adatot tudtam lementeni róluk, pár mp3 albumot sajnálom hogy elveszett, de mindegy. ez is megerõsítette bennem a hitet, hogy nem éri meg spórolni ennyit a cd/dvd-n mert abszolút nem olvastam sokat õket, egyszerûen csak álltak a polcon, és 2 év alatt megadták magukat, míg a többi TDK, Philips cd szépen muzsikál továbbra is...

Djinn

Quote from: Blimpmérleg: 10 noname cd - 10 cd a kukában...
kb 2 éve vettem és írtam meg õket, jelenleg kb a fele adatot tudtam lementeni róluk, pár mp3 albumot sajnálom hogy elveszett, de mindegy. ez is megerõsítette bennem a hitet, hogy nem éri meg spórolni ennyit a cd/dvd-n mert abszolút nem olvastam sokat õket, egyszerûen csak álltak a polcon, és 2 év alatt megadták magukat, míg a többi TDK, Philips cd szépen muzsikál továbbra is...
Hát én is jártam így. De nekem a TDK-k csinálták :(
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Fazék

Quote from: Xipedehogynem.
csak nalam mar nem jelentkezik a hatosag.
nem szeretik ha lovoldoznek rajuk.
én nem merem tovább off-al feszíteni a húrt, én nemhogy a hatóságtól, még az itteni "felsõbb" hatalmaktól is félek... alapvetõen pacifista vagyok, vagyis max virággal tudnám megdobálni õket... hmmm vagy egy kis virágfölddel, a kert hátuljában... hmmm, jó mélyen elásva, hmmm, azért megnyugtató hogy belegondolva a fegyver-ellenes embereknek is lehetnek ilyen téren megoldásaik  :lazza:

Xipe

Quote from: Blimpén nem merem tovább off-al feszíteni a húrt, én nemhogy a hatóságtól, még az itteni "felsõbb" hatalmaktól is félek... alapvetõen pacifista vagyok, vagyis max virággal tudnám megdobálni õket... hmmm vagy egy kis virágfölddel, a kert hátuljában... hmmm, jó mélyen elásva, hmmm, azért megnyugtató hogy belegondolva a fegyver-ellenes embereknek is lehetnek ilyen téren megoldásaik  :lazza:

igen, a humusz az nagyon jo vedelmet nyujt egy .50 kaliberu fegyver ellen.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Rounin

Quote from: Xipeigen, a humusz az nagyon jo vedelmet nyujt egy .50 kaliberu fegyver ellen.

Nagy tömegben, meglepetésszerûen igenis használható. Na persze ez már agresziónak minõsül, de hát a megelõzéses önvédelembe még belefér, nem? ^^

Marfy

Quote from: Xipeigen, a humusz az nagyon jo vedelmet nyujt egy .50 kaliberu fegyver ellen.
Ha ügyes dobó akkor még lehet hogy elbirja tömíteni a fegyver csövét :).
De lehet egy kis trágya hatásosabb lenne.

Xipe

Quote from: RouninNagy tömegben, meglepetésszerûen igenis használható. Na persze ez már agresziónak minõsül, de hát a megelõzéses önvédelembe még belefér, nem? ^^

nem, mivel az onvedelem az egy tamadas utan torteno esemeny.
a megelozes pedig csak annyit jelent hogy atveszed a tamado szerepet es ot kenyszerited onvedelemre.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Djinn

Quote from: Xipeerre csak ennyit.
ANimallal igy fogunk csinalni mikor gyozedelmeskedtunk feletted.

Erre csak ennyit:
Too Funny
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Rounin

Quote from: Xipenem, mivel az onvedelem az egy tamadas utan torteno esemeny.
a megelozes pedig csak annyit jelent hogy atveszed a tamado szerepet es ot kenyszerited onvedelemre.

Ejj, mindig ezek a részletek. A lényeg, hogy túléli az .50-est :P Illetve elõéli...vagyis nem túl, mert nem lesz ideje elsülni..izé, szóval áté..öhm... szóval tovább él. Nahh-.-

Xipe

Quote from: RouninEjj, mindig ezek a részletek. A lényeg, hogy túléli az .50-est :P Illetve elõéli...vagyis nem túl, mert nem lezs dieje elsülni..izé, szóval áté..öhm... szóval tovább él. Nahh-.-

majd kiprobalhatjuk egyszer.
en hozom az .50 kalibert, ti meg hozzatok a foldet.

Djinn, nevess mig birsz, a vegen ugyis mi fogunk gyozni.
_(๏̯͡๏)_

Rounin

Quote from: Xipemajd kiprobalhatjuk egyszer.
en hozom az .50 kalibert, ti meg hozzatok a foldet.
.

A többi fórumita tanúsíhatja, hogy nem szokásom pacifista fegyverekkel támadni :p Fegyvertelen ellenfél ellen pallossal, többiekre meg nyílpuskával :) A nyílpuskát veheted IRL-nek is^^

Xipe

Quote from: RouninA többi fórumita tanúsíhatja, hogy nem szokásom pacifista fegyverekkel támadni :p Fegyvertelen ellenfél ellen pallossal, többiekre meg nyílpuskával :) A nyílpuskát veheted IRL-nek is^^

Szemelyem is prefferalja a kezifegyvereket.
Ertsd: kard,kes,shuriken.
nyilpuskaval nem rendelkezem de van valahol egy regi ijjam.
_(๏̯͡๏)_

Rounin

Quote from: XipeSzemelyem is prefferalja a kezifegyvereket.
Ertsd: kard,kes,shuriken.
nyilpuskaval nem rendelkezem de van valahol egy regi ijjam.

Nosza. A fejszével hogy állsz? Én egész jól forgatom már, hála ártéri mivoltomnak, ti. télire sok fát kell aprítani.^^ Nyílpuskát meg édesapám csinált egy bohó pillanatában, mikor elege lett a kóbor kutyákból, és kijelentette, hogy ha még egyet meglát, annak a gazdáját lelövi vele :) (hál' istennek egybõl be tudták zárni õket)

Xipe

Quote from: RouninNosza. A fejszével hogy állsz? Én egész jól forgatom már, hála ártéri mivoltomnak, ti. télire sok fát kell aprítani.^^ Nyílpuskát meg édesapám csinált egy bohó pillanatában, mikor elege lett a kóbor kutyákból, és kijelentette, hogy ha még egyet meglát, annak a gazdáját lelövi vele :) (hál' istennek egybõl be tudták zárni õket)

mindig is akartam veni egy Borneoi hajitofejszet, de meg nem jutottam el odaig.
"A kard az Uri fegyver, a fejsze a harce."
_(๏̯͡๏)_

Rounin

Quote from: Xipemindig is akartam veni egy Borneoi hajitofejszet, de meg nem jutottam el odaig.
"A kard az Uri fegyver, a fejsze a harce."

Hajító? Hááát... egyszer egyik nyáron azzal szórakoztam, hogy a kisfejszével - rendes fejsze, csak baltanyélre erõsítve - célbadobáltam egy tuskóra. Nem rossz móka, de az igazi a két kézzel marokra, meglendíted, kicsit ráhúzol, hogy minél erõsebb ívet írjon le, aztán reccs!
A hajítófegyvereket nem komálom. Fogalmam sincs miért.

Xipe

Quote from: RouninHajító? Hááát... egyszer egyik nyáron azzal szórakoztam, hogy a kisfejszével - rendes fejsze, csak baltanyélre erõsítve - célbadobáltam egy tuskóra. Nem rossz móka, de az igazi a két kézzel marokra, meglendíted, kicsit ráhúzol, hogy minél erõsebb ívet írjon le, aztán reccs!
A hajítófegyvereket nem komálom. Fogalmam sincs miért.

szerintem is jo szorakozas a faapritas, foleg ha ideges vagy.
_(๏̯͡๏)_

Rounin

Quote from: Xipeszerintem is jo szorakozas a faapritas, foleg ha ideges vagy.

Végre egy sorstárs :) Én alapban is élvezem. Az idegességgel meg az a gond, hogy egy göcsös akáctuskót csak nyugodtan, gondolkodva szedhetsz szét, idegesen nehezen :p Ott csak még idegesebb leszel :D

Xipe

Quote from: RouninVégre egy sorstárs :) Én alapban is élvezem. Az idegességgel meg az a gond, hogy egy göcsös akáctuskót csak nyugodtan, gondolkodva szedhetsz szét, idegesen nehezen :p Ott csak még idegesebb leszel :D

igen, de ott mar a fa miatt vagy ideges nem mas miatt.
_(๏̯͡๏)_

Rounin

Quote from: Xipeigen, de ott mar a fa miatt vagy ideges nem mas miatt.

Jahm, de az azért nagyon gáz, amikor édesanyám szólongat, hogy hagyd már, én meg nyáladzva, vérbeborult szemekkel hörgöm, hogy "Ezt most már csakazértis szétszedem!!!!!!" ;)

Quote from: Xipemar lassan masfel eve nem ultem TV ele.
Csalad lefoglalja.

Csak nem szappanoperák? :D Ezesetben részvétem :D

Xipe

Quote from: RouninJahm, de az azért nagyon gáz, amikor édesanyám szólongat, hogy hagyd már, én meg nyáladzva, vérbeborult szemekkel hörgöm, hogy "Ezt most már csakazértis szétszedem!!!!!!" ;)

Csak nem szappanoperák? :D Ezesetben részvétem :D

nem, szerencsere nem szappanoperakat neznek, hanem hiradot, meg nemtom mit.
Familia Kft. az biztos hogy megy.
regeben mindig nagyfater vagatta fel velem a telire szant tuzelot.
_(๏̯͡๏)_

Rounin

Quote from: Xipenem, szerencsere nem szappanoperakat neznek, hanem hiradot, meg nemtom mit.
Familia Kft. az biztos hogy megy.
regeben mindig nagyfater vagatta fel velem a telire szant tuzelot.

Hehhh.. egy fokkal jobb. :)
Hát, régebben mi szénnel tüzeltünk, de az drága :) Olcsóbb összeszedni a fát a dunapartról :) És engem nem ösztökélt rá senki. Egyszerûen magával ragadott a favágás szépsége (tudom, perverz dolog :p)

Xipe

Quote from: RouninHehhh.. egy fokkal jobb. :)
Hát, régebben mi szénnel tüzeltünk, de az drága :) Olcsóbb összeszedni a fát a dunapartról :) És engem nem ösztökélt rá senki. Egyszerûen magával ragadott a favágás szépsége (tudom, perverz dolog :p)

hat mi nem osszeszedtuk hanem kimentunk az erdobe levagtuk a fat, jol meghamoztuk oszt hazavittuk apritasra.
_(๏̯͡๏)_

Rounin

Quote from: Xipehat mi nem osszeszedtuk hanem kimentunk az erdobe levagtuk a fat, jol meghamoztuk oszt hazavittuk apritasra.

Na jó, de mi tájvédelmi körzet kellõs közepén vagyunk. Amit mondtál, azért kemény pénzeket fizettünk most, és nem elég, hogy az én fizumból (nem mintha baj lenne) de még mennem is kellett segíteni (na ez már majdnem baj :) )

Xipe

Quote from: RouninNa jó, de mi tájvédelmi körzet kellõs közepén vagyunk. Amit mondtál, azért kemény pénzeket fizettünk most, és nem elég, hogy az én fizumból (nem mintha baj lenne) de még mennem is kellett segíteni (na ez már majdnem baj :) )

tajvedelmi korzet kellos kozepe mi?
falun nem nagyon erdekli az embert, de akkor most mar tudom miert mindig ejszaka mentunk fatvagni.
_(๏̯͡๏)_

Rounin

Quote from: Xipetajvedelmi korzet kellos kozepe mi?
falun nem nagyon erdekli az embert, de akkor most mar tudom miert mindig ejszaka mentunk fatvagni.

Falun vagyunk :p :D (mégis érdekel) És hidd el, az uszadékfa bõven elég volt. Legalább nem kellett vágni is (csak otthon aprítani)

Xipe

Quote from: RouninFalun vagyunk :p :D (mégis érdekel) És hidd el, az uszadékfa bõven elég volt. Legalább nem kellett vágni is (csak otthon aprítani)

de az nagyon poen amikor rosszul vagod be a fat es nem arra dol amerre kene.
_(๏̯͡๏)_

Rounin

Quote from: Xipede az nagyon poen amikor rosszul vagod be a fat es nem arra dol amerre kene.

Azért kell kötél :p Baszics, egy vágja, többi húzza/tolja (mérettõl függõ létszámban)

Mattanja

Quote from: XipeMarad a PM.
Nem is tudom, benned megbízhatok?
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((