Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Itachi

Na a geci amcsik megcsinálták!Licenszelték a Narutot.Hogy azt a büdös kúúúúúúúrva anyjukat!!!!!!!!!! :b+:   :beken:  :kabbea:  :nagyere:  :ejj: Majd szépen kiadják angol dub al a gyerek mûsorokban. :linsux:  Hogy az az egész földrész robbana fel a búúúsba. :mad:  Ekkora egy sza rt !!!!!!!!!Most honnan fogom beszerezni???!!!!!Ja és persze a sok %#&@@!!!!§## amcsi még örül is az animesuki fórumban.Megölöm õket!!!!!!!!!!!!! :hogyaza:   Ha vki tud még helyet az animesuki kívül ahonnan lehet Naruto részeket szedni, az írja ide plz.Köszi, igaz nem-amcsi Naruto fanok tartsanak össze.
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

.Attila

Quote from: DjinnYv@n  Veteran Member 0 post-tal.  :rolleyes:
Kuci -hoz meg nincs is emmi írva.
uWeapon: "Kitten of Joy!"  :eeek:
Shh: Registered User
Naruto: akkor mostantól nem lehet beszerezni a Naruto-t? Ajjaj... atomot nekik! :D

Itachi

Quote from: BonciShh: Registered User
Naruto: akkor mostantól nem lehet beszerezni a Naruto-t? Ajjaj... atomot nekik! :D
Igen vagy csak nagyon körülményesen...Gondoltam a fõoldalon beírom a hírekbe, de még olyan dühös vok ,hogy nem bírom ki káromkodások nélkül.... :b+:  :linsux:  :hogyaza:  :nagyere:

Moha

Grrr!

Ki akartam végre cserélni a ventit a gépben. Nem sikerült. :(
Nem megy rá az új, nem lehet beleakasztani a tartóba a rögzítõpántot. És még a régi rögzítõjét sem tudtam átrakni. :hogyaza:
Úgyhogy marad ez a hangos 4500 rpm-es venti, és kidobtam 2500-at a semmiért  :bruhuhu:
Meg is ijedtem egy kicsit, mert mikor leszedtem a ventit, megugrott a csavhúzó és féltem, hogy megsérti az alaplapot.
Majd talán veszek hozzá egy potmétert, vagy egyszerûen beállítom a borda felé a nagyobb ventit és kész, már úgyis maszekolva van egy kicsit a gépem.
Utálom ezeket a hülyébbnél hülyébb rögzítési megoldásokat!  :mad:

(Bocs, de ez ki kellett írom magamból, töröljétek nyugostan, ha nem tetszik...)

Xipe

Quote from: MohaGrrr!

Ki akartam végre cserélni a ventit a gépben. Nem sikerült. :(
Nem megy rá az új, nem lehet beleakasztani a tartóba a rögzítõpántot. És még a régi rögzítõjét sem tudtam átrakni. :hogyaza:
Úgyhogy marad ez a hangos 4500 rpm-es venti, és kidobtam 2500-at a semmiért  :bruhuhu:
Meg is ijedtem egy kicsit, mert mikor leszedtem a ventit, megugrott a csavhúzó és féltem, hogy megsérti az alaplapot.
Majd talán veszek hozzá egy potmétert, vagy egyszerûen beállítom a borda felé a nagyobb ventit és kész, már úgyis maszekolva van egy kicsit a gépem.
Utálom ezeket a hülyébbnél hülyébb rögzítési megoldásokat!  :mad:

(Bocs, de ez ki kellett írom magamból, töröljétek nyugostan, ha nem tetszik...)

vizhutes.
mar en is gondolkodom rajta,hogy atterek vizhutesre.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Moha

Quote from: Xipevizhutes.
mar en is gondolkodom rajta,hogy atterek vizhutesre.
Én egy 19dba-s GlacialTech Igloo-t vettem, ami elvileg PGA370-re is felmegy... elvileg. :(
Nem hiszem, hogy szerencsétlen 1300-as celeronomhoz kellene a vízhûtés. Meg az árából már majdnem kijönne az alaplap+proci+memória csere...

Shadowolf

Quote from: BonciEzt most csak témaváltásként raktad be, vagy vmire fel akartad hívni a figyelmet, vmi jóra, ami a játékban van? Nem rosszak a kombók az tény :)

Uncsinak találtam az aktuális témát, szóval gondoltam behajítok vmi totál random dolgot. :D

Itachi: hát kár érte, de biztos be lehet majd még valahonnan szerezni.

Xipe

Quote from: MohaÉn egy 19dba-s GlacialTech Igloo-t vettem, ami elvileg PGA370-re is felmegy... elvileg. :(
Nem hiszem, hogy szerencsétlen 1300-as celeronomhoz kellene a vízhûtés. Meg az árából már majdnem kijönne az alaplap+proci+memória csere...

azert nem olyan veszes a vizhutes ara.
nekem igazabol a vinyoimat kene hutenem valahogy.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Itachi

Quote from: ShadowolfUncsinak találtam az aktuális témát, szóval gondoltam behajítok vmi totál random dolgot. :D

Itachi: hát kár érte, de biztos be lehet majd még valahonnan szerezni.
Igen, utána néztem, és Aone ék nem hagyják abba a sub olást. :)

Moha

Quote from: Xipenekem igazabol a vinyoimat kene hutenem valahogy.
Nekem egy 8cm-es SilentBlade hût 2db hdd-t, 12v helyett 5v-on megy, és még így is max 34 fokig mennek fel a vinyók.

Xipe

Quote from: MohaNekem egy 8cm-es SilentBlade hût 2db hdd-t, 12v helyett 5v-on megy, és még így is max 34 fokig mennek fel a vinyók.

nalam az a gond hogy 2 vinyom van mobilerackben es ket DVD meghajto.
ugy hogy HDD,DVD,HDD,DVD-RW.

sajnos igy megoldani a hutest nem a legkonnyebb.
_(๏̯͡๏)_

Fazék

Quote from: Xipenalam az a gond hogy 2 vinyom van mobilerackben es ket DVD meghajto.
ugy hogy HDD,DVD,HDD,DVD-RW.

sajnos igy megoldani a hutest nem a legkonnyebb.
nekem ugyanezek voltak a gépemben (na jó dvd-rw helyett cd-rw), de egyik se panaszkodott, hogy melege lett volna és én se éreztem, hogy azok lettek volna... vagy csak szerencsés voltam? ja és semmi + hûtés nincs a házban, és a vid.kártya hûtõje még akadozni is szokott :) de jól bírja a kínzást :D

Moha

Quote from: Blimpa vid.kártya hûtõje még akadozni is szokott :) de jól bírja a kínzást :D
Mi a haverral nemes egyszerûséggel lemûtöttük rõla a ventit, és ráraktunk egy P1-es hûtõbordát. Nincs vele gond, és halk. :)
Csak a procventi úgyis hangos, szóval mindegy...

Xipe

Quote from: Blimpnekem ugyanezek voltak a gépemben (na jó dvd-rw helyett cd-rw), de egyik se panaszkodott, hogy melege lett volna és én se éreztem, hogy azok lettek volna... vagy csak szerencsés voltam? ja és semmi + hûtés nincs a házban, és a vid.kártya hûtõje még akadozni is szokott :) de jól bírja a kínzást :D

egyik vinyo 39celsius masik meg 43celsius.
valamit ki kellene talanom
_(๏̯͡๏)_

zsozso

Nah ahogy igertem itt a savszelnoveles is :P
Death is the only redemption

Xipe

Quote from: zsozsoNah ahogy igertem itt a savszelnoveles is :P

csucs vagy zsozso.
ezt mar szeretem hogy 10 perc alatt jon le 300MB.
_(๏̯͡๏)_

Titkos

Quote from: MohaUltra Maniac. Kb 1 hónapja néztem végig, és bekerült a kedvenceim közé. :jee: Ha gondolod, olvasd el mit írtam róla.

Köszi az infot, elolvastam. :)
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 

Titkos

:hail:  (a sávszél növelés, és a fórumgyorsítás miatt is :jee:  :) )
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 

Marfy

:hail:

Fazék

mások kímélése végett nem rakom be Xipe avatar-ját 10x egymás mellé, ezért csak annyit mondanék: Köszönjük! :)

Xipe

Quote from: Blimpmások kímélése végett nem rakom be Xipe avatar-ját 10x egymás mellé, ezért csak annyit mondanék: Köszönjük! :)

elloptad az avatoram te Blimp?
_(๏̯͡๏)_

Marfy

Quote from: Xipeinkabb vagjuk fel gyozike ereit es adjuk le elo adasban.
utana meg monika es a tobbiek.
Támogatom!  :uzi:  :b+:

Fazék

Quote from: Xipeelloptad az avatoram te Blimp?
és ha igen? mit tudsz tenni, he?!  :lazza:

Meske

Quote from: Xipeelloptad az avatoram te Blimp?
Az avatorodat biztos nem... :hehe:

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Xipe

Quote from: Blimpés ha igen? mit tudsz tenni, he?!  :lazza:

tudom hol laksz.
_(๏̯͡๏)_

Fazék

Quote from: Xipetudom hol laksz.
:lul:  te tényleg hatékonyan tudok fenyegetni az embert :D

Meske

Quote from: NokiTámogatom!  :uzi:  :b+:
Én is!!

Nem értem mi értelme van annak, hogy ez a Gyõzike itt mutogatja magát...  :fuk-u:

Xipe

Quote from: Blimp:lul:  te tényleg hatékonyan tudok fenyegetni az embert :D

csak az a problema,hogy nem igen peonkodom ilyen dolgokkal.
_(๏̯͡๏)_

Meske

Quote from: Xipepeonkodom
Hát akkor ne peonkodj! :rotflol:

Assassin

Quote from: Noki:hail:

:merci: Zsozso
" There is no sin to know their sins."