Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Xaga

Elöbb olvastam Blizzard (News: Mach 11) oldalán hogy Warcraftból manga készül Sunwell Triology névvel  Richard A. Knaak írta/írja a története és egy bizonyos koreai "manga-superszár" Kim Jae-Hwan rajzolja bõvebb infó volume 1-rõl itt

Xipe

Quote from: Blimpigen, egyéb nyelvtani szerkezetek segítségével, de mondd a te és ön megfelelõit és beismerem hogy lame vagyok.

edit: mert nekem ilyen régies 'thee, thy'-n kívül nem sok 'you'-tól különbözõ megszólítás jut eszembe így hirtelen

edit2: talán sir, madam és társai igazad van, szóba jöhetnek így átgondolva

de pl nézz meg egy ikea katalógust, kapásból letegez téged, mert svédeknél pl így van

en is erre gondoltam mondjuk.
es hasznaltam is rendesen oket.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Kvikveg

NGE
nem-annyira-spoiler
Gomboc-Asuka a 10 reszben!!! Hat ez halali! :lul:  :lul:  :hahaha:
/spoiler
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Moha

Javaslom, mindenki nézze meg ezt az oldalt:
http://www.nosoftwarepatents.com/hu/m/intro/index.html">http://www.nosoftwarepatents.com/graphics/statb_1.gif">
Ez sokakat érint. Én aláírtam a petíciót is.

Marfy

Quote from: MohaJavaslom, mindenki nézze meg ezt az oldalt:
http://www.nosoftwarepatents.com/hu/m/intro/index.html">http://www.nosoftwarepatents.com/graphics/statb_1.gif">
Ez sokakat érint. Én aláírtam a petíciót is.
Aláírtam ;)

Karma XXL

Quote from: NokiAláírtam ;)

Én jártam a FFII-n is, ahol mindent aláírtam nyíltan, kivéve azt, ami 404et adott (azt csak privátban).

Rounin

Quote from: MohaEngem általában zavar a magázódás. Igazából nem azzal adja meg valaki a tiszteletet a másiknak. Persze lehet, hogy csak a tegezõdéshez szoktam hozzá, de melóhelyen is tegezõdünk, még az ügyfelekkel is általában.

Mi is többnyire, de van, akit egyszerûen nem tudok tegezni. Egy nyugdíjaskorú mamit egyszerûen nem tudok tegezni. Nme áll rá a nyelvem. Talánhosszú idõ után megszoknám, de van bennem egyfajta 'gát', ami nem engedi a nálam jelentõsen idõsebbeket tegezni. Hacsak nincs olyan viszony köztünk :/

Xipe

Quote from: RouninMi is többnyire, de van, akit egyszerûen nem tudok tegezni. Egy nyugdíjaskorú mamit egyszerûen nem tudok tegezni. Nme áll rá a nyelvem. Talánhosszú idõ után megszoknám, de van bennem egyfajta 'gát', ami nem engedi a nálam jelentõsen idõsebbeket tegezni. Hacsak nincs olyan viszony köztünk :/

ez azert van mert ilyen a neveltetesunk.
az idesebbet mindig tisztelni kell.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Rounin

Quote from: Xipeez azert van mert ilyen a neveltetesunk.

A kort minek tiszteljem, ha az embert nem becsülöm? Egyébként tényleg így van bennünk (már akiben, ugye), hogy a kort tiszteljük. Bár én csak addig, míg az ember, aki mögötte áll, rászolgál. Alapban így indul :)

Xipe

Quote from: RouninA kort minek tiszteljem, ha az embert nem becsülöm? Egyébként tényleg így van bennünk (már akiben, ugye), hogy a kort tiszteljük. Bár én csak addig, míg az ember, aki mögötte áll, rászolgál. Alapban így indul :)

igen, en is igy gondoltam a dolgot.
_(๏̯͡๏)_

Djinn

Quote from: Xipeez azert van mert ilyen a neveltetesunk.
:zen: :D:D

Viccet félretéve szerintem sem a kort kell tisztelni, hanem az embert.
Az éveket összeszedni nem nagy cucc. Hogy ki hogyan teszi az már más kérdés...  :rolleyes:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Rounin

Quote from: Xipeigen, en is igy gondoltam a dolgot.

Helye. De azt én nem tudhatom, mire gondolsz. Max. sejthetem, de ha minden úgy lenne, ahogy én sejtem, régen rossz a világnak :)

Xipe

Quote from: RouninHelye. De azt én nem tudhatom, mire gondolsz. Max. sejthetem, de ha minden úgy lenne, ahogy én sejtem, régen rossz a világnak :)

ki tudja, lehet hogy igazad van.
_(๏̯͡๏)_

Djinn

Quote from: Xipemindenki azt csinal amit akar.
ki mondta hogy engem erdekel a kornyezetem velemenye.
Senki nem mondta. De én most mondom. Tudjuk, hogy jó fiú vagy, hiába erõlködsz!! :p
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Rounin

Quote from: Xipeki tudja, lehet hogy igazad van.

Remélem, én ezt már nem élem meg (hogy kiderüljön ) Ebbõl is látszik, hogy jó sötéteket sejdítek. Shebaj, live today és egyéb hasonlóságok. Na m'ék okosabbakat elkövetni, mint ezt ni :rolleyes:

Xipe

Quote from: DjinnSenki nem mondta. De én most mondom. Tudjuk, hogy jó fiú vagy, hiába erõlködsz!! :p

ezert van priuszom ket allamban.
_(๏̯͡๏)_

Rounin

Quote from: Xipeezert van priuszom ket allamban.

Mert nem értenek meg. Félreértett angyal :D A priusz az csak priusz. A lélek belül lakozik.

Xipe

Quote from: RouninMert nem értenek meg. Félreértett angyal :D A priusz az csak priusz. A lélek belül lakozik.

ez akkora poen hogy mehetne a Nagyon Lol-ba is.
 :haha:
_(๏̯͡๏)_

Rounin

Quote from: Xipeez akkora poen hogy mehetne a Nagyon Lol-ba is.

Ghihihiiii... kicsit rosszindulatú voltam, nahh. Lélek? Angyal? Mégis miért sértegetlek? >:]

Xipe

Quote from: RouninGhihihiiii... kicsit rosszindulatú voltam, nahh. Lélek? Angyal? Mégis miért sértegetlek? >:]

ja, mindjart elsirom magam miatta.
_(๏̯͡๏)_

Rounin

Quote from: Xipeja, mindjart elsirom magam miatta.

Hmm... a vállam nem könnyálló, de egye fene. Borulj reá. (Hehh, ettõl félek a legkevésbé. Hogy elsírod magad.)

Xipe

Quote from: RouninHmm... a vállam nem könnyálló, de egye fene. Borulj reá. (Hehh, ettõl félek a legkevésbé. Hogy elsírod magad.)

ennyire kozel engednel a nyaki utoeredhez?
bator vagy.
_(๏̯͡๏)_

Rounin

Quote from: Xipeennyire kozel engednel a nyaki utoeredhez?
bator vagy.

Nananananana. Semmi személyeskedés. Méghogy bátor. EZ azért már tényleg túlzás. Távirányítású SZÚR-O-MATA lovaskopja (ACME) mögül esetleg. Net-távlatból jahm. Amúgy egy szûziesen szende, félénk kisfiú, aki még zsebkendõt sem mer kérni írásos szülõi engedély nélkül.
Amúgy belémtörne bármivel is próbálkoznál. Sa'quad rulz ^^

Xipe

ALucat.
ocsem mar van.
nem kell megegy.
foleg punk.
_(๏̯͡๏)_

Alucat

Nekem meg bátyám, és az is bõven elég. Amúgy most az az anitszoc hangvétel azért van mert azt írtam, hogy punk vagyok? Vagy csak én érzem rosszúl?
Would you be so kind showing me your busom or please take your leave this instant. Thank you!

Xipe

Quote from: AlucatNekem meg bátyám, és az is bõven elég. Amúgy most az az anitszoc hangvétel azért van mert azt írtam, hogy punk vagyok? Vagy csak én érzem rosszúl?

hehe, ez nem antiszoc.
semmi bajom a punkokkal, csak egy reszukkel.
_(๏̯͡๏)_

Alucat

Quote from: Xipehehe, ez nem antiszoc.
semmi bajom a punkokkal, csak egy reszukkel.

Akkor megnyugodtam. ^_^ (valamennyire)
Would you be so kind showing me your busom or please take your leave this instant. Thank you!

Fazék

Quote from: AlucatNekem meg bátyám, és az is bõven elég. Amúgy most az az anitszoc hangvétel azért van mert azt írtam, hogy punk vagyok? Vagy csak én érzem rosszúl?
Xipe kicsit nyers szokott lenni, vedd félvállról a hozzászólásait és egy nap arra ébredsz, hogy nem ébredsz.  :lazza:

Xipe

Quote from: BlimpXipe kicsit nyers szokott lenni, vedd félvállról a hozzászólásait és egy nap arra ébredsz, hogy nem ébredsz.  :lazza:

Blimp, ezen most akkorat rohogtem hogy lenyeltem majdnem a cigimet.
a lemezek jok voltak?
_(๏̯͡๏)_

Alucat

Quote from: BlimpXipe kicsit nyers szokott lenni, vedd félvállról a hozzászólásait és egy nap arra ébredsz, hogy nem ébredsz.  :lazza:

:eeek:  *glup*