Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Ramiz

A czdc-t használja valaki? Jó? Van angol nyelvû verzió vhol a neten?
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Manu

Quote from: RamizA czdc-t használja valaki? Jó? Van angol nyelvû verzió vhol a neten?


Én síma DC-t használok, ami szerintem teljesen jó és innen letölthetõ.

Ramiz

Kösz... és van kimenõ adat korlátozása?
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Manitu

Quote from: RamizA czdc-t használja valaki? Jó? Van angol nyelvû verzió vhol a neten?
Én azt használom, van kimenõ korlátozás benne (az alap DC++ -ban nincs) Angol kliens itt, én a 0.403E-t használom, szerintem tökéletesen jó, az újabbak nem tudom miben másak...


.Attila

Quote from: Manitu(az alap DC++ -ban nincs)
Ezért ADSL-es ne használjon sima dc-t, mert nem fog tudni más netes dolgot csinálni, ha letöltenek róla.

Ramiz

Merci for all the segítségek!
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Manu

Nekem is ADSL-m van és a feltöltéssel nincs különösebb problémám, bár tényleg lasít egy kicsit, ellenben a pl. torrentezéssel megölök mindent. Sok hubon viszont nem szeretik az alap DC-tõl eltérõ klienseket (StrongDC, BCDC stb.) és símán bannelnek érte.:(

Meske

Quote from: RamizMerci for all the segítségek!
Szép kis nyelvkavalkád (francia, angol, magyar)... :rolleyes:

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

katz

Diák belépõ 650HUF, de nem kérik sehol a diákot, szal ha vkinek nincs és akar menni attól még nyugodtan vehet diákjegyet.

FEHOVA
Jórészt vadász cuccok vannak (60-70%), de kint vannak a legnagyobb magyar kés kereskedõházak (Extrametál, Késmánia, Marttiini...). Közel 1 egész órát nézegettem a szebbnél szebb késeket és bicskákat. A késmánia standjánál ki van állítva egy szamurájöltözet. Elég látványos, de szamurájkardból sajnos csak gagyit láttam. Szép fantasy kések voltak még, illetve volt Rambo kés is. Tetszett nagyon és csak 26k volt. Ilyet mindenképpen venni fogok majd.
Maroklõfegyverek terén a Magnum kft és a SIG Sauer standja volt egyedül számottevõ. Utobbinál megtapizhattam végre a kedvencemet (P226 X-Five). Eddig csak tetszett, de most, hogy fa markolata belesimult mancsomba, most már szerelmes is vagyok belé. Egyedül az ára ami elrettnetõ. 524k HUF
Egy régebbi Kaliber számon és egy késkatalóguson kívül nem vettem semmit. kb 1,5-2 órát voltam ott. Bõven megérte kilátogatni.
Egy kicsit fura volt, h minden harmadik ember akivel találkozok, az úgy néz ki, mint a nagyapám vagy mint a nagybátyám (mindketten vadászgatnak).

Haza akartam menni, de inkább benéztem a többi kiállításra is, ha már fizettem az egészért.

Sport kiállítás
Jórészt csak biciklis cuccok voltak. Nem érdekelt különösebben, ezért huztam átt a többi helyre.

Boat show
Mindenféle csónakok és drága jachtok voltak. Szintén nem érdekelt különösebben, bár nagyon impozáns cuccok voltak ott is.

Motor kiállítás
A legnagyobb márkák képviselték magukat. Yamaha, Suzuki, Honda, HD, Aprilla, BMW (5 db túramotorral). Szinte mindegyik motorra fel lehetett ülni. Jól meg volt szervezve. Az Aprilla standon 3 testfestestett topless csajszi produkálta magát. Csinosak voltak. A HD standjánál ingyen Penthause-t osztogatott és dedikált két csini ruvnya. Nagy nehezen sikerült megértetnem velük a nevem, de mindketten másképp írták alá. katz-nak/katz-nek szeretettel :ejj: Az egyik meg is kérdezte: katz (ketsz), úgy mint a cica - :eeek: Igen aranyom. Inkább nem firtattam. Õt sem az eszéért fizetik...

Több mint 3 órát voltam kint. A fegyver részen lehetett volna több Mo-i fegyverkereskedõ, nem csak a vadásztémában, a motorok annyira nem érdekelnek, de tetszett az a rész is. Összességében bõven megérte. Vasárnap 5-ig tart a kiállítás. Akit érdekel vmelyik téma az nyugodtan látogasson ki, megéri. Senkit se riasszon el a ramaty idõ!!!

.Attila

Quote from: katzYamaha, Suzuki, Honda, Aprilla
:drool: Imádom ezeket :) De most inkább passzolok, rengeteg dolgom van, és még társas meet is lesz.

katz

Quote from: Bonci:drool: Imádom ezeket :) De most inkább passzolok, rengeteg dolgom van, és még társas meet is lesz.
elmész elõtte. 10-kor nyit

.Attila

Quote from: katzelmész elõtte. 10-kor nyit
Lásd a 2 vesszõ közötti részt.

Ramiz

Quote from: katz...3 testfestestett topless csajszi produkálta magát.


:drool: Imádom ezeket. :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Tyrael

Másik fórumba írta valaki, elég pontosan le van írva, de én magam még nem próbáltam. Az a fórum, zártkörû, szal sztem nem probálkozik átveréssel az illetõ.
Nem tudom jó helyen nyitottam-e a témát, mert belefért volna Offtopic-ba, és Help-be is. Illetékesek nyugodtan helyezzék át, ha rossz helyen van.
Na, íme az idézet:

"Sziasztok!

Nem rossz szandekbol inditottam a topikot remelem senki sem fogja torolni. Az lenne a celom, hogy sorstarsaimnak, a chellosoknak, segiteni tudjak ezaltal a bithumenen is kicsit.

Szoval a lenyeg, hogy mint tudjatok nekunk van forgalom korlatunk, ami 30gb (ebben a fel es letoltes is benne van, tehat h vmit letoltesz bithumenrol es egyszer visszaseedeled, az ketszeres fogyas...).
Namarmost ezt lehetoseg van kikerulni (tehat addig seedelhetsz utana amieddig csak akarsz, mert sem a letoltes sem a feltoltes nem fog szamitani ).
Chellonal MAC cimhez van kotve az elofizetes, ami a halokartyad fizikai cime (win xpben ezt a startmenu->futtatas->cmd->ipconfig /all paranccsal kerjeted le). De ugye nem akarnak kijonni ha esetleg csak elromlik a halokartya es kicsereled (uj  maccim), hanem van ra egy felulet (nem akarok reklamozni, de ugyanazon a cimen amin a merot el lehet erni), de az csak akkor lesz aktiv, ha nem regisztralt MACcimet eszlel.

Tehat teendok:
Megvaltoztatod a MAC cimed (SMAC nevu programmal mondjuk, vagy win xpben: Vezerlopult->Halozati kapcsolatok->Helyi kapcsolat vagy aminek at van nevezve, arra jobboldali klikk-> Tulajdonsagok, ott lesz egy olyan opcio, hogy Beallitas, akkor elojon a halohartya buzeralo ful, ott a SPECIALIS fulnel a Halozati cim megvaltoztatasaval [!!! Chellotol kapott halyokartya eseten nem mukodik!!!)], itt talalhato tablazat segitsegevel: http://www.cavebear.com/CaveBear/Ethernet/vendor.html [megvalasztod a mac cimed elso reszet es utana irsz egy sorozatszamot ami 00-00tol FF-FF-ig terjed, erre azert van szukseg h ervenyes forgalomban levo mac cimet hasznalj] uj maccimet allitasz be magadnak.
Modemrestartolsz (kihuzod a konektorbol, majd bedugod) es ujrainditod a gepedet (vagy routert).
Startmenu->futtatas->ipconfig /renew paranccsal kersz magadnak uj ipt.
Belepsz a chello merooldalra (cimet mindenki tudja jol), ott egy uj felulet fogad majd, ott felhasznalo nevnek mailcimed, jelszonak meg a mailcimedhez tartozo jelszot beirod. Utana vegig OK-ezol mindent.
Ezzel kesz is lenne, marcsak egy modemrestart meg egy geprestart (vagy routerrestart) kell. Ujra ipconfig /renew es akkor mar ervenyes chellos ipt kapsz es tudsz is netelni.

Naugye ez eddig szep es jo, de mi ertelme van?
Elmondom: ezzel regeltel egy uj maccimet az elofizetesedhez, am!!! az atfutas a chellos rendszerek kozott, kb 2 nap, tehat masik szolgaltatas meg az elozo macedhez lesz rendelve,pl a MERO.
Tehat ket napig nem fog merni, bithumenezhetsz, tolthetsz, seedelhetsz  kedvedre es egy meganyit sem fog noni a korlatod!
Remelem nem kell elmondani milyen elonye szarmazik ebbol a leirasbol pl az egesz bithumenes kozossegnek (mertazert vannak itt sokan chellorol).
Ha valakinek kerdese van, keressen meg privatban.

http://www.cavebear.com/CaveBear/Ethernet/vendor.html "

Tyrael

noriko

#8504
Sziasztok!  Ismét lesz lehetõségem Kanadába menni, és megint felajánlom, hogy felveszem a rendeléseket. Két anime boltba fogok benézni, ezek:
AnimeXtreme
kikiwai
Ha valakinek kellene valami, az jelezze pm-ben vagy e-mailben, és ha gyorsan tud dönteni, a holnapi társasos meet-re hozhatja is a pénzt. Figyelem, elõre szólok hogy a kinti boltok NEM olcsók ám, és a feltüntetett árhoz hozzá kell adni még annak 15%-át (ottani adó.). Viszont legalább vannak dolgok, és hazaszállítás 99.99%-osan biztonságos (0.01% ha esetleg lezuhan a gépem.. :eeek: több százalékot nem adok ennek!!)
Na ennyit akartam.
üdv minna!
"I wish I could, but I don't want to."

Moha

Hmmm. Nekem lenne egy plüss és egy wallscroll, ami érdekelne, csak - mivel debreceni vagyok - nem tudok meetre menni. Mikor mégy Kanadába?

noriko

márc.15
átutalás is oké.sõt! úgyis kártyával akarok majd fizetni :)
de részleteket inkább pm/e-mail, azokat tuti megnézem és megtalálom!thx
"I wish I could, but I don't want to."

Kvikveg

#8507
Cukiiiiiiiiiiiii
Ez is!

Ezen meg halalra rohogtem magam... :lul: (Golden Boy)
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Xipe

Quote from: DarkstarEzt ki fogom próbálni és majd értesítelek titeket a fejleményekrõl! Már úgyis 12 Gb-nél járok (és még csak 5.-e van  :lazza: ), jól fog jönni. A hálókártya alatt most a hálózati kártyát vagy a kábelmodemet kell érteni?


halozati kartyat kell erteni.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Shadowolf

#8509
Srácok nem akarok minden nap 3 (<-fiktív szám) új, tökéletesen felesleges topicot látni. Kicsit fogjátok már vissza magatokat. :ejj: (remélem mindenki akire vonatkozik magára fog ismerni)

Egy csomóan sztem azért nyitnak új topicot mert nem látják hogy vki már csinált egy hasonló témájút. Ergó már 2 ugyanolyan topic van. Ezután jön a következõ srác aki megnyitja a harmadik ugyanolyan topicot...stb. Magyarán: mivel már így is elég nehezen áttekinthetõ a fórum, arra kérnélek titeket, hogy ne rontsatok tovább a helyzeten. Vegyétek a fáradságot, és nézzétek meg,k hogy van -e vmi hasonló témájú topic mielõtt egy újat indítotok. :rolleyes:

Aki pedig továbbra sem képes erre, annak ugyanúgy törölve/egybeolvasztva lesz a topicja. Remélem érthetõ voltam...

Edit: a fölösleges (pár postos) topicokra ugyanez vonatkozik.

Fazék

Quote from: BonciNyugi, biztos csak nem vette észre. A kötözködõs memberek már eltûntek innen (már a komolyan kötözködõsök) ;)
áh, nincs ilyen szerencsétek, úgy néz ki én még itt vagyok... :rolleyes:

csak akkor is örülnék, ha az emberek végigolvasnának egy post-ot (fõleg ha össz-vissz 3 sor hosszú) és csak utána válaszolnának... elhiszem, nekem is néha post olvasása közben jut eszembe egy-egy "zseniálisan poénos" vagy egyszerûen "jól hangzó" válasz, amit mire végigolvasnám úgyis elfelejteném, de ilyenkor nem az a megoldás, hogy 2 mondat elolvasása után, gyorsan küldöm a választ, míg még megvan a fejemben... inkább ki szoktam írni gyorsan notepad-be (tudom szánalmas) és majd beillesztem a post végigolvasása után a válaszba. szóval akinek nem inge ne vegye magára, de akinek igen, az öltözködjön már föl rendesen! :)

Moha

Quote from: ShadowolfSrácok nem akarok minden nap 3 (<-fiktív szám) új, tökéletesen felesleges topicot látni. Kicsit fogjátok már vissza magatokat. :ejj: (remélem mindenki akire vonatkozik magára fog ismerni)
Amennyire láttam, most inkább az új emberkék nyitottak topic-ot. Õk meg még nem rázódtak bele a fórumba, és nem ismerik a "dörgést".
Jelentem, én tartom magam a kéréshez: legutóbb, mikor threadet indítottam, elõtte Shiroi-nak is szóltam.

roderick

#8512
Quote from: Blimpáh, nincs ilyen szerencsétek, úgy néz ki én még itt vagyok... :rolleyes:

csak akkor is örülnék, ha az emberek végigolvasnának egy post-ot (fõleg ha össz-vissz 3 sor hosszú) és csak utána válaszolnának... elhiszem, nekem is néha post olvasása közben jut eszembe egy-egy "zseniálisan poénos" vagy egyszerûen "jól hangzó" válasz, amit mire végigolvasnám úgyis elfelejteném, de ilyenkor nem az a megoldás, hogy 2 mondat elolvasása után, gyorsan küldöm a választ, míg még megvan a fejemben... inkább ki szoktam írni gyorsan notepad-be (tudom szánalmas) és majd beillesztem a post végigolvasása után a válaszba. szóval akinek nem inge ne vegye magára, de akinek igen, az öltözködjön már föl rendesen! :)

nyugi már töröltem azt a gonosz és mélyen kötözködö mondatot amivel esetleg megbánthattalak, de tényleg az volt, hogy nem vettem észre az edit-et mivel annyira égett bennem az a vágy, hogy megosszam az Uplinkel kapcsolatos élményt, hogy csak 1 pillantatra figyeltem oda te vajon mit írhatál abban a postban...
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

katz

Quote from: norikoSziasztok!  Ismét lesz lehetõségem Kanadába menni...
kikiwai
Innen érdekelne pár dolog, csak a kanadai ára annyi, mintha megrendelném másutt + postaköltség :eeek: Szóval inkább passzolom.

Manu

Egyszer az "Ez nagyon lol " topicba be volt linkelve egy video két kínai kölyökrõl, aik vmi kegyetlen koreográfiát vágtak le félmeztelenül egy dizsi számra. Akárhogy keresem, nem találom. Ha valakinek beugrana vagy ismerné a linket, az tegye már meg, hogy újra belinkeli, mert most nagy szükségem lenne rá... :)

Ramiz

Offtopicolni = kicsit is eltérni nem lehet, új témát nyitni meg szintén nem, mert ugye úgyis csak kicsi lesz, mert megint újat kéne nyitni egy kicsit is más tartalmúnak... :lol:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Moha

Quote from: ManuEgyszer az "Ez nagyon lol " topicba be volt linkelve egy video két kínai kölyökrõl, aik vmi kegyetlen koreográfiát vágtak le félmeztelenül egy dizsi számra. Akárhogy keresem, nem találom. Ha valakinek beugrana vagy ismerné a linket, az tegye már meg, hogy újra belinkeli, mert most nagy szükségem lenne rá... :)
Én lementettem anno, de nem biztos, hogy még megvan. Utánanézek, és ha megtalálom, szólok.
De úgy rémlik, a jo-zan.hu-ról származott.

Djinn

Quote from: BonciNem elfeledkezni a férfinapról ;)
Persze ez egyértelmû! Csak jó lenne, ha lenne egy konkrét idõpont rá.  :rolleyes:
Én úgy tudom, május 11, de javítsatok, ki ha tévedek. Eddig hallottam már vagy 10 féle dátumot férfinapra...
Ha jobban belegondolok, addig jó nektek, amíg nem lesz hivatalos!! Egész évben titeket ünnepelnek, istenítenek a nõk. Ez az egy nap van nekünk ;)
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Mattanja

Quote from: BonciBoldog Nõnapot a hölgyeknek!
Nem elfeledkezni a férfinapról ;)
Ez majdnem mehetne a "Vallás..."-ba is, de egyelõre itt is elfér, hátha nem lesz rá érdeklõdés: szerinted érdemlünk mi olyat? Várom a véleményeket.
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((

Djinn

Quote from: ShiroiEz majdnem mehetne a "Vallás..."-ba is, de egyelõre itt is elfér, hátha nem lesz rá érdeklõdés: szerinted érdemlünk mi olyat? Várom a véleményeket.
Nem hiszem, hogy ez "érdemre" megy. Csak egy szokás. Ha így néznénk, akkor a nõk közül sem érdemelné mindenki, hogy ünnepeljék.
A tisztelethez és figyelmességhez meg nem kell hivatalos nap szerintem. A mindennapokban is lehet az ember kedves azokkal, akiket tisztel vagy szeret.
Szóval a "mi" mint férfiak nem biztos, hogy megérdemlik, de a "mi", mint a fórumon lévõ férfiak igen !!! Nagyon is! :p (legalábbis azok alapján, amit eddig tapasztaltam)
Na abbahagytam. A végén még elbízzátok magatokat! ;)
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"