Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Ramiz

Quote from: katzÉn mit mondjak? Korábban anyám új barátjának néztek!!! (A szakáll egy kicsit öregit)

Szeretnéd... :hehe:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Rounin

Quote from: katzÉn mit mondjak? Korábban anyám új barátjának néztek!!! (A szakáll egy kicsit öregit)

Aham. Marhára nem sokat számít. Fényes nappal, szakállasan is néztek már nõnek engem :p Ennyit a szakáll jelentõségérõl :)

Fazék

Quote from: katzMár megszoktam. Amióta szakállas (7-8 éve) vagyok, azóta mindeki 30+ -nak néz.
ha ez megnyugtat én, velem egykorúnak, vagy fiatalabbnak hittelek... most látom csak a profile-odban, hogy 2 évvel idõsebb vagy nálam  :eeek:

katz

Quote from: Xipeezert van priuszom ket allamban.
Kiváncsi vagyok mi az a kettõ "bûntett"? Közszeméremsértés? fiatalkori alkoholizmus? :haha:
Quote from: RouninMert nem értenek meg. Félreértett angyal :D A priusz az csak priusz. A lélek belül lakozik.
:lol:
Quote from: RamizSzeretnéd... :hehe:
Ezt nem értem? :confused:
nem akarok öregebbenek tünni, csak sokan annak néznek...

katz

Quote from: RouninAham. Marhára nem sokat számít. Fényes nappal, szakállasan is néztek már nõnek engem :p Ennyit a szakáll jelentõségérõl :)
biztos a mûmellek és a szoknya miatt volt :D

katz

Quote from: Blimpha ez megnyugtat én, velem egykorúnak, vagy fiatalabbnak hittelek... most látom csak a profile-odban, hogy 2 évvel idõsebb vagy nálam  :eeek:
kölönösebben nem érdekel a korom, már nem törõdöm vele, amióta csókolommal köszönnek a kisgyerekek...

Rounin

Quote from: katzbiztos a mûmellek és a szoknya miatt volt :D

:PPPPPPPPPPPPPPPPPP :D :rotflol:

Jahm, az õzikelábak (vékony, szõrös) és a lapos mellkas valóban kifejezetten csábító lehet :D Hmm... tudom, trendi, de nem veszek fel nõi díszítõelemeket :D

Ramiz

Nem tudtok véletlenül Tripping the Rift avihoz angol feliratot a neten?
Vagy valami jó feliratgyûjtemny webcímét?
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

katz

Akit érdekel:
Ápr. 16-án 14h-kor politikamentes megemlékezés lesz a hõsök terén a II vh magyarországi eseményeirõl...
Bõvebb infó

Meske

Quote from: katzöööö, hát szóval amikor elõször megláttam õket... khm, én is vmi hasonlót gondoltam. Amikor aztán megtudtam, h testvérek, azt gondoltam Moha, Meske 15 éves kisöccse, akinek éppen pejhedzeni kezd a bajúsza... :haha:
:lol: Kíváncsi leszek, hogy Moha majd mit szól hozzá! :haha: És engem hány évesnek gondoltál? 100? vagy csak 99?

QuoteMár megszoktam. Amióta szakállas (7-8 éve) vagyok, azóta mindeki 30+ -nak néz.
Érdekes én olyan 22 év körülinek néztelek, amikor elõször megláttalak... :rolleyes:

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

.Attila

Csak én vagyok itt olyan, aki ha meglát egy embert, eszébe sem jut a korát tippelgetni? :)

Ramiz

Nem. Engem sem érdekelnek az életkorok (mármint amíg az illetõ nem említi).

Meske

Quote from: BonciCsak én vagyok itt olyan, aki ha meglát egy embert, eszébe sem jut a korát tippelgetni? :)
Én sem azt szoktam csinálni, hogyha meglátok valakit rögtön, elkezdem tippelgetni, hogy XY hány éves is lehet, de ha jobban belegondolsz szerintem mindenki, ha meglát valakit akaratlanul is beskatulyázza egy korosztályba, és ha jobban belegondolsz szerintem te is ráböknél XY-ra, hogy ennyi és ennyi évesnek látszik.

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Fazék

Quote from: MeskeÉn sem azt szoktam csinálni, hogyha meglátok valakit rögtön, elkezdem tippelgetni, hogy XY hány éves is lehet, de ha jobban belegondolsz szerintem mindenki, ha meglát valakit akaratlanul is beskatulyázza egy korosztályba, és ha jobban belegondolsz szerintem te is ráböknél XY-ra, hogy ennyi és ennyi évesnek látszik.
pontyosan!

Moha

Quote from: katzAmikor aztán megtudtam, h testvérek, azt gondoltam Moha, Meske 15 éves kisöccse, akinek éppen pejhedzeni kezd a bajúsza... :haha:
Kösz. :p Mindegy, mindig is fiatalabbnak néztem ki, mint amennyi voltam... A "bajuszom" meg? Itthon feszt mondják, hogy vágjam le... talán hallgatnom kellene rájuk. :rolleyes:
Quote from: MeskeÉrdekes én olyan 22 év körülinek néztelek, amikor elõször megláttalak... :rolleyes:
Dettó. :)
Quote from: Meskeha meglát valakit akaratlanul is beskatulyázza egy korosztályba, és ha jobban belegondolsz szerintem te is ráböknél XY-ra, hogy ennyi és ennyi évesnek látszik.
Egyetértek.

Kvikveg

Quote from: RouninAham. Marhára nem sokat számít. Fényes nappal, szakállasan is néztek már nõnek engem :p Ennyit a szakáll jelentõségérõl :)
Engem 8.ban, seggig ero hajjal, bazi vastag lila hajraffal /az izlesem meg nem volt kifejlodve :eeek: .../ neztek pasinak. Konkretan bementem a suliba, a 2 ugyeletestol kerdeztem valamit, es mikor utana elkezdtem a tanariba bevonulni mit hallok? Egyik suttog a masiknak: te, ez fiu vagy lany? :eeek:  :lul:
Mult heten meg a villamoson neztek pasinak. De hogy miert??! Azert szakallas pl nem vagyok! Igaz, hogy a nonek szemuvege volt, de azert mindennek van hatara...

En sem szoktam az emberek korat tippelgetni.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Djinn

Quote from: KvikvegEngem 8.ban, seggig ero hajjal, bazi vastag lila hajraffal /az izlesem meg nem volt kifejlodve :eeek: .../ neztek pasinak. Konkretan bementem a suliba, a 2 ugyeletestol kerdeztem valamit, es mikor utana elkezdtem a tanariba bevonulni mit hallok? Egyik suttog a masiknak: te, ez fiu vagy lany? :eeek:  :lul:
Mult heten meg a villamoson neztek pasinak. De hogy miert??! Azert szakallas pl nem vagyok! Igaz, hogy a nonek szemuvege volt, de azert mindennek van hatara...

En sem szoktam az emberek korat tippelgetni.
Ez jo. Engem oviban neztek fiunak. Teljesen kiakadtam, ugyhogy utanna 9 évig nem engedtem, hogy vagjanak a hajambol. Mivel régen még sok is volt belõle, ezért jó izmos volt a nyakam  :lul:  :haha:
4 éves korom óta most a  legrövidebb a hajam. De mar annyira megszoktam a hosszút, hogy mikor levagták hatközépig, utánna 2 hétik böghetnékem volt, mikor eszembe jutott, hogy nincs ott...  :eeek:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Xipe

Quote from: DjinnEz jo. Engem oviban neztek fiunak. Teljesen kiakadtam, ugyhogy utanna 9 évig nem engedtem, hogy vagjanak a hajambol. Mivel régen még sok is volt belõle, ezért jó izmos volt a nyakam  :lul:  :haha:
4 éves korom óta most a  legrövidebb a hajam. De mar annyira megszoktam a hosszút, hogy mikor levagták hatközépig, utánna 2 hétik böghetnékem volt, mikor eszembe jutott, hogy nincs ott...  :eeek:

en is igy ereztem ammikor le kellett vagatnom a hajam.
mai napig visszasirom.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Moha

Én meg most kicsit megnöveszteném a hajam, de hátra nem akar nõni, csak elõre, és folyton a szemembe lóg. :rolleyes:

Xipe

Quote from: MohaÉn meg most kicsit megnöveszteném a hajam, de hátra nem akar nõni, csak elõre, és folyton a szemembe lóg. :rolleyes:

no az hatra is, csak ott nem veszed eszre annyira meg.
ha a szemedbe log, fesuld ugy hogy ne logjon oda.
az a legjobb amikor mar a valladig er es egy reggel arra ebredsz hogy nyeled a sajat hajad.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Djinn

Quote from: Xipeno az hatra is, csak ott nem veszed eszre annyira meg.
az a legjobb amikor mar a valladig er es egy reggel arra ebredsz hogy nyeled a sajat hajad.
Én nem is tudok kibontott hajjal aludni. Csak ritkán fordul elõ.
Illetve tudok, csak roppant veszélyes. Az enyém már vagy háromszor körbeérte a nyakam.  :eeek:

Manitu

Quote from: Xipeno az hatra is, csak ott nem veszed eszre annyira meg.
Na ja. Én is elkezdtem növeszteni, úgy másfél éve, és eléggé meglepõdtem multkor, mikor azt vettem észre, hogy ebéd közben beleért a  tányérba :D

Xipe

Quote from: DjinnÉn nem is tudok kibontott hajjal aludni. Csak ritkán fordul elõ.
Illetve tudok, csak roppant veszélyes. Az enyém már vagy háromszor körbeérte a nyakam.  :eeek:

regen az enyem is, de nem volt vele ilyen jellegu gondom.
engem az zavart hogy reggel mindig ki kellett kopnom a hajam a szambol.
_(๏̯͡๏)_

Bruce

Quote from: Xiperegen az enyem is, de nem volt vele ilyen jellegu gondom.
engem az zavart hogy reggel mindig ki kellett kopnom a hajam a szambol.
Azt hogy csináltad? Nekem most ér a derekamig, kibontva alszok, de még egyszer sem kóstoltam meg... mármint alvás közben... az ebéd az más kérdés :rolleyes:
Eccer egyébként meg akarták venni... egy üzletben volt valami fodrász, az mondta, hogy ekkora hajakért már 10-15ezret is fizetnek :eeek:

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Djinn

Quote from: BruceEccer egyébként meg akarták venni... egy üzletben volt valami fodrász, az mondta, hogy ekkora hajakért már 10-15ezret is fizetnek :eeek:
Na ezt nekem is csinálták sokat. De már 15 éve is adtak volna érte 15 ezret. Az a fodrász egy smucig alak, akivel beszéltél.  :eeek:
Asszem parókának meg póthajnak használják. Gondolm jobb, mint a mûanyag. :rolleyes:
Ja és én sem eszem. De a kibonva alvással még az is baj volt, hogy nagyon kócolódott. Mondjuk, ha vakami nem forgolódik éjszaka, akkor nincs gond vele. :)

Fazék

hát nekem múlt év szeptemberben volt már váll alatt kb 5 centivel a hajam és tovább egyszerûen nem bírtam, levágattam. mindenhova belelógott, rendszeresen megtéptem alvás közben, mert én rengeteget forgolódok, dögmeleg is volt, és irányíthatatlan, kibontva vmi eszméletlenül hülyén nézett ki, összefogva se volt egy túl nagy szám, 3 és fél évig tûrtem a hosszú hajat, de tovább nem ment.  ha nagyon rosszak vagytok megbûntetlek titeket 1-2 fotóval  :3x3:  :D

Djinn

Quote from: Blimpha nagyon rosszak vagytok megbûntetlek titeket 1-2 fotóval  :3x3:  :D
Én rossz vagyok. Jöhet :D
HA találok képet magamról hosszú (min. derékig) hajjal én is felrakom.

Moha

Quote from: Xipeaz a legjobb amikor mar a valladig er es egy reggel arra ebredsz hogy nyeled a sajat hajad.
Hát ahhoz nekem még hiányzik egy kicsi. :) De tényleg nem lehet kellemes úgy ébredni.
Mondjuk talán még mindig jobb, mint mikor én arra ébredtem, hogy TOTÁL elfeküdtem a kezemet, felemelni se tudtam... hát mit mondjak, ijesztõ volt.

Kvikveg

Quote from: MohaHát ahhoz nekem még hiányzik egy kicsi. :) De tényleg nem lehet kellemes úgy ébredni.
Mondjuk talán még mindig jobb, mint mikor én arra ébredtem, hogy TOTÁL elfeküdtem a kezemet, felemelni se tudtam... hát mit mondjak, ijesztõ volt.
Nekem a regi szobam kisse hideg volt. Egyszer arra ebredtem, hogy teljesen kihult a karom, es nem erzem. Valami hadonaszott a szemem elott, es kis idobe kerult, mire beazonositottam, hogy az a valami hozzam tartozik. :eeek:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Fazék

elsõ kép feltöltve (ez mondjuk 2003 nyaráról van, és nem is látszik sokminden (mármint a hajamból), de jobbat hirtelen nem találtam) :)