Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Kvikveg

Quote from: FeldinKöszi! Ez csak te lehetsz! :)
Hogy tetszik a film?
Meg nem neztem bele, noverem holnap megy vissza Kolnbe, ugyhogy tiszta rohanas van, ezt kell csinalni, azt kell csinalni, stb. Meg seggelek persze.
De ami kesik nem mulikkk ;)
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Ramiz

#8821
katz: (nem idézek, mert túl hosszú, na meg lusta vagyok)

Az elsõ pontot visszavonom, igazából nem zavar, hogy sok fegyvered van. Én mondjuk nem gyûjteném õket, de pl a Counterban folyton buzerálgattam a fegyveremet, mert szerettem látni, ahogy szétszedi, megpörgeti, újratölti stb. Meg a modelleket is állandóan cserélgettem. A fegyvermánia még nem baj. Csak azért zavar a sok fegyvered, mert nem úgy vagy vele, mint mással, aki pl. söröket gyûjt (amúgy majdnem ráhibáztál: én söröskupakokat gyûjtök ;) ), hanem állandóan ilyesmikkel jössz az utóbbi idõben, hogy te mindenkit lepuffantasz meg szétvágsz, és ez szerintem nemcsak nekem kellemetlen, de ha igen, akkor is megérte (remélem) kicsit "megtámadni" téged. Mert nem értem, hogy neked miért jó ez? Poén, póz vagy komoly? Mert ha poén, akkor már nem vicces (20-adszorra), ha póz, akkor felesleges (ld. lejjebb), ha komoly, akkor... na ebbe inkább nem gondolok bele... :eeek:

A :lol: -ról: ez is az elõzõ témárra vonatkozott volna (úgy szántam), de nem rád vonatkozott. Engem a legtöbben úgy kezelnek, ahogy Shiroi találóan összefoglalta (hagy ne idézzem), ezt kezdem elfogadni is, DE ha próbálom is megmutatni legalább, hogy van "komoly" oldalam is, azt nem úgy teszem, hogy gyilkossággal fenyegetem... érted... most arra kényszerítesz minket, hogy 1.) féljünk tõled 2.) ne vegyünk komolyan. Egyik sem jó!!!

(edit) UI.: a lényeget kihagytam. Elnézést, hogy nem vettelek komolyan (úgy értem, hogy poénnak vettem, amit a fegyverarzenálodról írtál). Ez az, amit nekem nem lenne szabad elkövetnem, és mégis állandóan megtörténik. Szar ügy.

UI. 2.: ha mégis a 3. pont igaz, és hót komoly vagy, 1et kérnék: pontosan célozz. Utálok szenvedni, de egy "mire-feleszmélnél-már-halott-vagy" féle "sudden death" (á la Worms) ellen nincs mit felhoznom.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

katz

#8822
Quote from: RamizA fegyvermánia még nem baj. Csak azért zavar a sok fegyvered, mert nem úgy vagy vele, mint mással, aki pl. söröket gyûjt (amúgy majdnem ráhibáztál: én söröskupakokat gyûjtök ;) ), hanem állandóan ilyesmikkel jössz az utóbbi idõben, hogy te mindenkit lepuffantasz meg szétvágsz
Konkrétan melyik post is ez? Én nem szoktam üresben fenyegetõzni, mint Xipe, és ha emlékezetem nem csal, a forumon sem mondtam még senkinek, h ki fogom csinálni/megverem/megkéselem. Azt írtam, h ha én haragszok vkire azt abból veszi észre, beletörlöm a ruhájába a késemrõl a vérét, ami igaz is. Ez nem egy konkrét személyre vonatkozott, hanem általánosságban.
Egy kicsit bõvebben kifejtve, ha nem értenéd:
- nem vagyok haragtartó (lévén még nem sokszor fordult elõ)
- nem olyan egyszerû felbosszantani (-||-)
- ha viszont felbosszantasz, akkor már ugyis mindegy (Berserk)
Biztosan ismered a "Ne ébreszd fel az alvó oroszlánt" kifejezést. Ismersz vmennyire, találkoztunk már. Láthattad, h nem feltünõsködöm, ha nem :_piszka: vki, akkor nekem sincs vele semmi bajom. "Élni és élni hagyni", de ha vki eleget macerál akkor ne lepõdjön meg azon, amit teszek vele.
Quote from: Ramizés ez szerintem nemcsak nekem kellemetlen, de ha igen, akkor is megérte (remélem) kicsit "megtámadni" téged. Mert nem értem, hogy neked miért jó ez? Poén, póz vagy komoly? Mert ha poén, akkor már nem vicces (20-adszorra), ha póz, akkor felesleges (ld. lejjebb), ha komoly, akkor... na ebbe inkább nem gondolok bele... :eeek:
20x-ra? Konkrétan melyik postokra is gondolsz? Ne számolod bele Xipe: "Ezért meghalsz" beszólásait!
Póz? Én magamat adom. A gondolataimat írom le és nem szinészkedem.
Poén? Ilyesmivel nem szoktam viccelni, legalábbis nem sokszor. (pl válasz Manu hozzászólására)
Komoly? Itt eleddig még nem fordult elõ!
Ha nem tetszik, ne olvasd a hozzászólásaimat!
Quote from: RamizA :lol: -ról: ez is az elõzõ témárra vonatkozott volna (úgy szántam), de nem rád vonatkozott. Engem a legtöbben úgy kezelnek, ahogy Shiroi találóan összefoglalta (hagy ne idézzem), ezt kezdem elfogadni is, DE ha próbálom is megmutatni legalább, hogy van "komoly" oldalam is, azt nem úgy teszem, hogy gyilkossággal fenyegetem... érted... most arra kényszerítesz minket, hogy 1.) féljünk tõled 2.) ne vegyünk komolyan. Egyik sem jó!!!
1) Nem kell félni tõlem. Mint írtam: Élni és élni hagyni. ha nem bsztacc akkor én sem vágom el a torkod!
2) Ez tényleg nem jó. Fõleg annak aki nem vesz komolyan!

Quote from: Ramiz(edit) UI.: a lényeget kihagytam. Elnézést, hogy nem vettelek komolyan (úgy értem, hogy poénnak vettem, amit a fegyverarzenálodról írtál). Ez az, amit nekem nem lenne szabad elkövetnem, és mégis állandóan megtörténik. Szar ügy.

UI. 2.: ha mégis a 3. pont igaz, és hót komoly vagy, 1et kérnék: pontosan célozz. Utálok szenvedni, de egy "mire-feleszmélnél-már-halott-vagy" féle "sudden death" (á la Worms) ellen nincs mit felhoznom.
Az eddig megismertek alapján, ugy gondolom, te kevés vagy ahhoz, h felbosszants engem, éppen az miatt amit Shiroi írt rólad.

Djinn

Quote from: katzAz eddig megismertek alapján, ugy gondolom, te kevés vagy ahhoz, h felbosszants engem, éppen az miatt amit Shiroi írt rólad.
Igazán nem akakor beleszolni a vitátokba és magamra sem szívesen haragítalak, de hirtelem elkezdett érdekelni, hogy téged mi/ki bosszanthat fel. :3x3: :D
Nem tehetek róla, de rám fegyverekkel együtt is egy átlagnál békésebb ember benyomását kelted. Ezt most nem  :_piszka: .-ból mondom, de tényleg ezt gondolom.
Nagyon hülye vagyok?  :haha:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Mattanja

Quote from: DjinnNem tehetek róla, de rám fegyverekkel együtt is egy átlagnál békésebb ember benyomását kelted.
Bár még csak egyszer találkoztunk, de magam is hasonlóképp gondolom.
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((

katz

Quote from: DjinnNem tehetek róla, de rám fegyverekkel együtt is egy átlagnál békésebb ember benyomását kelted. Ezt most nem  :_piszka: .-ból mondom, de tényleg ezt gondolom.
Nagyon hülye vagyok?  :haha:
Nem, nem vagy hülye. Én általában tényleg elég békés ember vagyok. Elitélem a harcot, de ez nem riaszt vissza attól, h alkalmazzam, amikor úgy látom szükségesnek.
Vannak ilyen mondások, mint:
Az erõszak erõszakot szül/ Az erõszak nem vezett semirre meg hasonlók, de saját tapasztalatimból azt szûröm le, hogyha békésen nem tudok megoldani egy problémát, akkor erõszakkal többnyire mindig sikerül. Igaz, h utálni fog ért az akivel konfliktusba keveredem, de a probléma meg lesz oldva és onnantól fogva nem érdekel.
Quote from: DjinnIgazán nem akakor beleszolni a vitátokba és magamra sem szívesen haragítalak, de hirtelem elkezdett érdekelni, hogy téged mi/ki bosszanthat fel. :3x3: :D
...
Ez általában helybõl nem sok embernek sikerül.

pl.:
Egyszer át akartak vágni a diákszövetkezetnél pár ezressel (az volt az uccso, h ott dolgoztam), én meg bementem papmogni, h mi van, erre õk elkezdtek elõttem aktát tologatni (huzták az idõt, hátha lekopok). Mivel épp le voltam égve és már vagy 10 perce nem történt semmi, folyamtosan kezdtem Berserk állapotba kapcsolni magam. Mielõtt elértem volna a végsõ stádiumot, inkább visszakoztak a kis buzik. Eltartott egy darabig, akkor már csak arra vártam, h vmelyikõjük beszóljon, v vmi olyat mondjon ami nem tetszik, de a kis köcsögök még a szemembe sem mertek nézni. Tökk kussba ültek az asztaloknál és a billentyüzetet nyomogatták lehajtott fejjel. Annyira beparáztak, h a szobatársam (együtt melóztunk) is kapott extra lóvét egy olyan napért, amikor nem dolgozott.
másik:
Ebben a félévben uj szomszédaink lettek a koliban. Vmi primitiv, füvezõ kis buzeránsok. Az elmült 5 koleszos év legrosszabb szomszédai. általában éjjel 2-3 körül tértek csak nyugovóra. Én ált éjfél körül fekszem és roppanr mód tud idegesíteni, h vki nem hagy aludni. A félév során vagy 3 alkalommal kellett lekussoltatnom õket, mert túl hangosan hallgatták a kannibál "zenéjüket". Ez új rekord. A folyoson eddig 2 volt a max a szobám környékén (ez ugy 20 szobát, 40 embert jenet). Ha vkinek egyszer éjfél után beszóltam, h ne zajongjon, az általában nem akart mégyszer találkozni velem takarodo után!
A kis köcsögöket azonban más fából faragták. Amugy is eléggé a bögyömben voltak már, de pont az írásbeli nyelvizsga elõtti éjjel bulizni kezdtek. Átmentem lekussoltatni õket, de csak nem akartak csenben maradni. Ekkor jöt a B változat: M16 szurony + finom kérés a csöndre vonatkozólag. A barom viszont feltehetõleg be volt lõve. Odaállt fölém (210 cm/ 40 kg vaságyastól) és ezt ordítozta: "Szúrd belém! Na mi, van Szúrd belém!" Éjjel 3 óra körül járt. Akkor már 3 órája próbáltam aludni és már ugyancsak morcos voltam, Berserk énemet már alig bírtam visszatartani és ez megatta a végsõ lökést. Lenengedtem a jobb kezem és épp lendületet vettem, amikor a majom becsapta elõttem az ajtót. Alig 1 másodpercel azelõtt, h gyomronszúrtam volna. Egyeteln pillanaton múlt az élete és az én börtönbüntetésem hármasgyilkosságért (kötve hiszem, h életben hagytam volna a haverjait). A srácot még 2x láttam, de szemmel láthatólag került. Hamarosan elköltözött innen, azóta nem szokatak éjjelente zajongani!

ignus

Emberek!

kéne nekem egy használható Tokyo térkép... Ha valaki tud ebben segiteni lécci dobjon meg egy pm-el vagy egy linkkel... Köszi
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Mattanja

Quote from: ignusEmberek!

kéne nekem egy használható Tokyo térkép... Ha valaki tud ebben segiteni lécci dobjon meg egy pm-el vagy egy linkkel... Köszi
Mit is jelent pontosan, hogy használható?
Gondolom ennél komolyabb, igaz?
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((

Ramiz

Csak nem kimész?...
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

.Attila

Quote from: ignusEmberek!

kéne nekem egy használható Tokyo térkép... Ha valaki tud ebben segiteni lécci dobjon meg egy pm-el vagy egy linkkel... Köszi
Király témaváltás, pont jókor :jee:
Csak nyugi emberek, nekem cérnaszálon függ az ösztöndíjam, amit megérdemlek az eddigi munkámért, és most lehet, hogy egy kedves, az üggyel nem sokat foglalkozó nemzetközi kapcsolati felelõs miatt semmi nem lesz belõle, mégsem megyek legyilkolni ;)

Djinn

Quote from: katzpl.:....
Értem, szóval néha felkapod a vizet.:haha:
Az még nem olyan nagy baj, csak nehogy egyszer tényleg leszúrj valakit. Akkor aztán tényleg mehetsz a sok "kis köcsög" közé a dutyiba :D
Persz csak ha elkapnak. De én egyébként sem ajánlom.  :rolleyes:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Xipe

katz, engem hagyj ki ebbol.
mint latod, engem nem vesz komolyan.
multkor Blimp felugrott hozzam DVD-ert, es szerintem 1db kest nem latott a majd 200-bol amit a szobamban tartok.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Manu

Quote from: BonciKirály témaváltás, pont jókor :jee:
Csak nyugi emberek, nekem cérnaszálon függ az ösztöndíjam, amit megérdemlek az eddigi munkámért, és most lehet, hogy egy kedves, az üggyel nem sokat foglalkozó nemzetközi kapcsolati felelõs miatt semmi nem lesz belõle, mégsem megyek legyilkolni ;)


Még csak lehet? Ha így áll a dolog, akkor még ne kiabáld el azt a gyilkolászást.:) A magyar bürokrácia útvesztõi, ill. a magyar hivatali alkalmazottak munkamorálja, odafigyelése, elhivatottsága munkájuk iránt valami olyan csodálatos, olyan egyedi jelenség itt európában, hogy az elképesztõ. Én nem tudom miért fejtegetik pl. a móri mészárlás pszichológiai hátterét már évek óta, ahelyett, hogy egy gyakorlati alapokra fektett kutatást végeznének és kimennének egy Erste Bankba ügyet intézni (ez alól kivétel a hiteligénylés elsõ fázisa, az elsõ papíros aláírásáig). Egy délelõtt alatt megfejtenék ezt a nagy talányt.  :__devil:  Ennél súlyosabb, sokkal súlyosabb a helyzet az állami intézményekben.

Másik megfigyelésem viszont (és most programozók stb. ne olvassák tovább), hogy a magyar közszférában alkalmazottak leghozzáértõbb, a munkájuk iránt legfigyelmesebb, igényesebb rétege a informatikusok, rendszergazdák. Az utóbbi pár évben sok ügyben, sok közfeladatot ellátó intézményben megfordultam, s a legtöbb esetben ezek az emberek tudták a legjobb, legértelmesebb felvilágosítást adni azokban a kérdésekben, amiben hozzájuk fordultam, míg a többiek gyakran hihetetlen hoozá-nem-értésrõl tettek tanubizonyságot. (itt most magam ellen beszélek, de hát tisztelet a kivételnek:)) Kiváncsi lennék, hogy ez a hazai képzést, vagy a számítógép vonzzerejét dícséri-e?

katz

#8833
Quote from: RamizErre nem tudok mit mondani - vagy talán mégis: nem vagy normális.
Ezt eddig is tudtam és már mondtam is párszor a forumon, csak eddig nem vettetek komolyan.
Quote from: RamizNem akartalak eddig se felbosszantani... ezután sem foglak.
Ez jó ötlet, de sztem neked nem is nagyon sikerülne.
Quote from: RamizDe - különösen annak fényében, hogy azt írtad, alapvetõen békés vagy, olvastam a hozzászólásaidat a Vallások stb. topicban is - az, hogy képes lennél "berserk" állapotban legyilkolni valakit azért, mert nem hagy aludni, vagy mert le akarja nyúlni pár ezressel, nos, nem kiegyensúlyozott lélekre utal.
Ehhez annyit, h azóta vagyok ilyan békés természet amióta a Bibliát olvasgatom. A korábbi életemrõl annyit, h soha nem volt négyesnél jobb a magatartásom, még általánosban sem. Szaközépbõl, pedig majdnem kivágtak egy verekedés után. Ezt az életvitelt, leginkább az arcom tükrözi vissza: felszakadt szemöldök, heg az államon, a 4 öltés nyoma az ajkamon...
A berserk állapot eléréséhez massziv stressz szükséges (pl.: folyamatos alvásmegvonás...). Minden ember képes ezt elérni, csak a "normális" embereknél ez a szint túl magasan van, és max akkor találkoznak vele amikor az életük forog kockán, csakhogy én nem vagyok normális...
Quote from: RamizKomolyan tanácsolom, hogy hanyagold az Alien VS Predator képregényeket és a hentelõs játékokat
A legnagyobb baromság ezekre fogni. Aki tényleg a Mortal kombat vagy egy film miatt mészárolja le az iskolatársait az a bolond, meg az aki ugy gondolja, ezek miatt vérengzõ álattá válhat vki.
Quote from: Ramizvalamint menj el egy pszihológushoz.
Felejtsd el. Egy kis dili miatt nem megyek a sárga házba :P
Quote from: RamizMár ha zavar egyáltalán az, hogy képes lennél megölni egy embert ilyen apró dolgokért.
Zavarni zavar, de már megtanultam együtt élni vele és idõnként roppant hasznos tud lenni ez a képesség. Az emberek hajlamosak a békés természetem miatt gyávának és gyengének tartani és roppant meglepõ tud lenni számukra az ellenállásom.
Quote from: RamizÉn többet a fórumon nem foglak megszólni, se viccelni ezzel a témával.
Az ha megszólnak alapvetõen nem zavar, csak az ha mindeszt bunkón teszik, de az jó ötlet, ha hanyagolod velem kapcsolatban ezt a témát.
Quote from: DjinnÉrtem, szóval néha felkapod a vizet.:haha:
Igen, vmi olyasmi
Quote from: DjinnAz még nem olyan nagy baj, csak nehogy egyszer tényleg leszúrj valakit.
Ilyekszem, illetve igyekszem nem megtenni
Quote from: DjinnAkkor aztán tényleg mehetsz a sok "kis köcsög" közé a dutyiba :D
Persz csak ha elkapnak.
Élve aligha
Quote from: Xipekatz, engem hagyj ki ebbol.
mint latod, engem nem vesz komolyan.
multkor Blimp felugrott hozzam DVD-ert, es szerintem 1db kest nem latott a majd 200-bol amit a szobamban tartok.
Blimpnél ez nem csoda. Amilyen harcos alkat :D
Quote from: BonciKirály témaváltás, pont jókor :jee:
Ja, már engem is kezd idegesíteni a téma. Még a végén bepöccenek és akkor lesz irgumburgum:D
Quote from: BonciCsak nyugi emberek, nekem cérnaszálon függ az ösztöndíjam, amit megérdemlek az eddigi munkámért, és most lehet, hogy egy kedves, az üggyel nem sokat foglalkozó nemzetközi kapcsolati felelõs miatt semmi nem lesz belõle, mégsem megyek legyilkolni ;)
Majd én képvisellek! mehetek helyetted? Lécciléccilécci Igérem nem leszek gonosz (nagyon) :D

Fazék

Quote from: Xipemultkor Blimp felugrott hozzam DVD-ert, es szerintem 1db kest nem latott a majd 200-bol amit a szobamban tartok.
lusta vagyok ennyi mindent átolvasni, hogy mirõl szól a vita, de ezt telibe találtad :D egy darab kés sem tûnt föl nekem :haha: úgy látszik tényleg nem az ilyen dolgokra van ráállva a szemem :)

Ramiz

katz: ha már itt reagáltál a pm-re, akkor egy utolsó hozzászólást tennék a témához: úgy éreztem, téged nem is igazán zavar, hogy ilyen vagy, sõt mintha még egy kicsit büszke is lennél rá. Mert ha tenni akarnál ellene, akkor megszabadulnál az ölõeszközeidtõl. Akkor pedig ne bohóckodj a Bibliával.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Djinn

Ebbõl megint kövezés lesz :D:D
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Pirula

Quote from: DjinnEbbõl megint kövezés lesz :D:D
"Senki nem kövez meg senkit amíg meg nem fújom ezt a sípot! Még ha azt is mondja hogy Jehova!":D

katz

Quote from: Ramizkatz: ha már itt reagáltál a pm-re...
Gondoltam, mást is érdekelhet...
Quote from: Ramizegy utolsó hozzászólást tennék a témához: úgy éreztem, téged nem is igazán zavar, hogy ilyen vagy, sõt mintha még egy kicsit büszke is lennél rá.
Inkább csak hozzászoktam. Tudom, h megváltozni ugy sem tudok és nem leszek úgy "normális", mint az átlagemberek, ezért elfogadom magam olyannak amilyen vagyok. Büszkeség? Mire? Arra, h lökött vagyok?
Quote from: RamizMert ha tenni akarnál ellene, akkor megszabadulnál az ölõeszközeidtõl.
Miért? Nem az eszköz öl, hanem az ember? Attol nem akarok jobban ölni, h ott van a kés a tartón! Ez olyan, mintha te alkoholista akarnál lenni csak ezért, mert söröskupakokat gyüjtesz.
Quote from: RamizAkkor pedig ne bohóckodj a Bibliával.
Erre inkább nem válaszolok!

katz

Quote from: Pirula"Senki nem kövez meg senkit amíg meg nem fújom ezt a sípot! Még ha azt is mondja hogy Jehova!":D
:lol:

Mattanja

#8840
Quote from: katzErre inkább nem válaszolok!
Ööö.. miközben ezt olvastam kaptam egy emailt egy Judas nevû embertõl... Djinn, szerinted vannak véletlenek? :rolleyes:
Quote from: RamizMert ha tenni akarnál ellene, akkor megszabadulnál az ölõeszközeidtõl. Akkor pedig ne bohóckodj a Bibliával.
Ez most kicsit olyan, mintha a Biblia elítélné a katonákat is pl. Pedig nem. Megférnek ezek a dolgok együtt.
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((

Djinn

Quote from: ShiroiÖöö.. miközben ezt olvastam kaptam egy emailt egy Judas nevû embertõl... Djinn, szerinted vannak véletlenek? :rolleyes:
Nem tudom. Errõl még nem sikerült bizonyosságot nyernem. :rolleyes:  De mindenbe bele lehet magyarázni mindent :D
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Kvikveg

Huha, nem szeretnek katz kozeleben lenni 1 Berserk pillanataban... Vagyis ize... A predatoroknak milyen izu a vere? Kompatibilis a vampirokkal?  :haha:  :__devil:
Az a koliszomszedsag.. Oszinte reszvetem. Engem az tud a legjobban kikesziteni, ha nem hagynak eleget aludni. Egy ido utan egyszeruen zombi leszek. 1 honap ejfel utan fekves, 8 elott keles es allando autozas-maszkalas, no meleg kaja pl teljesen kikeszitett. Azota se voltam 56 kilo. /normalisan 63, most tonnabogyo/ Bar. Asszem a fel ev sotokan+gimi+messze lakas is hasonloan felzombi allapotot idezett elo.
Viszont erdekes modon eddig egy kezemen meg tudom szamolni, hanyszor poccentem be, es akkor sem kontroll nelkul. Az egyikhez massziv 45 percen at tarto vonalzoval veghezvitt hatpiszkalas volt szukseges. Tobbszori felszolitasra sem abbahagyva. Az alt. isk. irodalmi szoveggyujtemenyem es az o feje banta. A masikat meg kosarmeccs utan kovettem volna el, ha a karjaim nem a polo alatt lettek volna az oltozoben. Ellenfel nyert, bunko vadparaszt szurkoloik voltak es elfogult biro. Ezek utan meg be mert jonni az egyik szurkolo, hogy miert szoltunk be nekik, es hogy kepzeljuk. :b+:  :linsux: Utolag mondta az egyik csapattars, hogy meg az eletben nem latott engem igy. elegge dobbenetes latvany lehettem.  :lul:
Sajnos hivatali ugyekben nyuszi vagyok, nem hinnem, hogy barkire ra tudnam boritani az asztalt. Max nyavalyogni tudok. Kelloen felhaborodottan. Ha tenyleg merges vagyok, akkor a verbalis kepessegeim nullara redukalodnak ugyanis. A meg nem utok, mar nem szolok, csak k csunyan nezek allapot. De ez utoljara eleg regen esett meg velem. Nagyon regen. Mondjuk nem is vagyok kolis. Se 2.20as 120 kilos 3 ajtos ruhasszekreny pali. :)
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

ignus

Shiroi köszi, szerintem jó lesz... Bonci-bá: Hát nem én megyek ki, egyik haverom edzõje valami bajnokságra (vb vagy mittoménmi) és azért kéne mert meg akarja nézni hogy az a szállás amit ajánlottak neki, mennyire van messze a happeningtõl...

(whisper)
Úgylátszik mégsem sikerült annyira a témaváltás... :D
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Mattanja

Quote from: ignusShiroi köszi, szerintem jó lesz...
Remélem tudtam segíteni.
Quote from: ignus(whisper)
Úgylátszik mégsem sikerült annyira a témaváltás... :D
Fõleg mivel most már én is beszállok...
Én nem igazán vagyok harcias/verekedõs, hiába lenne alapom ugrálni (6+ év TaeKwonDo, mint azt már említettem is korábban). Mégis többen mondták már, hogy: "hú, úgy néztél ki, mint aki mindjárt odamegy az ofõhöz, és bemos neki egyet...durva volt öreg!". Pedig csak arra gondoltam közben: "de hülye vagy...".
És csak attól leszek dühös, ha mikor félévente egyszer elegem van valakibõl, és halkan megfogalmazom, hogy mit kellene mûvelni vele akkor azt hallom: te olyan agresszív vagy. Na ettõl leszek az. De ettõl igazán.
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((

ignus

Quote from: ShiroiRemélem tudtam segíteni.

Fõleg mivel most már én is beszállok...
Én nem igazán vagyok harcias/verekedõs, hiába lenne alapom ugrálni (6+ év TaeKwonDo, mint azt már említettem is korábban). Mégis többen mondták már, hogy: "hú, úgy néztél ki, mint aki mindjárt odamegy az ofõhöz, és bemos neki egyet...durva volt öreg!". Pedig csak arra gondoltam közben: "de hülye vagy...".
És csak attól leszek dühös, ha mikor félévente egyszer elegem van valakibõl, és halkan megfogalmazom, hogy mit kellene mûvelni vele akkor azt hallom: te olyan agresszív vagy. Na ettõl leszek az. De ettõl igazán.


Össze tod foglalni hogy min megy a "vita"? Már ha van... Nincs olvasó kedvem... (pmben is jó)
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Mattanja

Quote from: ignusÖssze tod foglalni hogy min megy a "vita"? Már ha van... Nincs olvasó kedvem... (pmben is jó)
Mondjuk... látszólagos agresszió contra valódi belsõ béke. :) Ki mitõl/kiktõl borul ki/veszíti el a fejét és akkor mennyire, ilyesmi.
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((

ignus

Quote from: ShiroiMondjuk... látszólagos agresszió contra valódi belsõ béke. :) Ki mitõl/kiktõl borul ki/veszíti el a fejét és akkor mennyire, ilyesmi.

Ahham... hát jó... :) Ehhez nemtok hozzászólni asszem... Elég nyugodt vagyok... :rolleyes:
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Kvikveg

Quote from: ShiroiRemélem tudtam segíteni.

Fõleg mivel most már én is beszállok...
Én nem igazán vagyok harcias/verekedõs, hiába lenne alapom ugrálni (6+ év TaeKwonDo, mint azt már említettem is korábban). Mégis többen mondták már, hogy: "hú, úgy néztél ki, mint aki mindjárt odamegy az ofõhöz, és bemos neki egyet...durva volt öreg!". Pedig csak arra gondoltam közben: "de hülye vagy...".
És csak attól leszek dühös, ha mikor félévente egyszer elegem van valakibõl, és halkan megfogalmazom, hogy mit kellene mûvelni vele akkor azt hallom: te olyan agresszív vagy. Na ettõl leszek az. De ettõl igazán.
Hihi. Megjegyzesem a felreerteshez: 3 ajtos ruhasszekreny meretu vagy, csendes, hatarozott, figyelsz, es morcosan nezel.
Es mint tudjuk, az oroszlan kinezetu jelenseg bajszat nem cibaljuk, es nem helyeselunk, amikor valaki 4 egyenlo reszre osztasarol beszel.  :eeek:  :haha:  :D
Megj: nem emlexem, de az emberek szemebe szoktal nezni ha beszelsz veluk?

TaeKwonDo LoL! Noverem es batyam csinaltak evekig. Engem meg nem engedtek amiatt az atok csello miatt.  :mad:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Mattanja

Quote from: KvikvegMegj: nem emlexem, de az emberek szemebe szoktal nezni ha beszelsz veluk?
Próbálok, csak van, aki nem bírja állni. A kis gerinctelen...;)
Merthogy? Nem úgy tûnt? Vagy mi?
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((