Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Xipe

Quote from: MohaNa igen. Az emberi hülyeség határtalan. :rolleyes:
"Persze ha a vásárlónak van egy kis esze, megszereli, visszautazik az idõben, kiássa magának az idõgépet, és akkor már nem is kell megvennie a múltban. Vagy lesz két idõgépe a jövõben.

Vagy valami."

:lol:

de hulye.
nem gondolt ez meg az idoparadoxra?
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

.Attila

Quote from: Xipede hulye.
nem gondolt ez meg az idoparadoxra?
Pedig annyira egyértelmû, nem? :D

Xipe

Quote from: BonciPedig annyira egyértelmû, nem? :D

teljesen az.
ezeknek em valo idogep a kezukbe.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Ramiz

Máris megnyílt a Nagyon lol! topic? :ejj: Nem helyeslem ezt a nagy liberalizmust. Nem kell félni a büntetéstõl! Emiatt züllik szét a társadalom!
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Shadowolf

Liberalizmus egy dolog. A moderátorok figyelmeztetésének lesz*rása egy másik. -_-

.Attila

Quote from: ShadowolfLiberalizmus egy dolog. A moderátorok figyelmeztetésének lesz*rása egy másik. -_-
Na, azért ennyire nem kell komolyan venni egy fórum moderálását, fõleg nem egy ilyen könnyedét. Csak lazán! (btw. ez most nem a filmre akart utalás lenni :))

Rounin

Quote from: ShadowolfLiberalizmus egy dolog. A moderátorok figyelmeztetésének lesz*rása egy másik. -_-

Hja kérem. És a szólásszabadság? Ennyit a szabad életrõl, meg az emberi jogokról, mikor folyton szabályok közé szorítanak bennünket :p (amúgy xar-a-gus-bant játszok (aka lapítok), mert kissé magam is vétkes voltam)
Amúgy ja. És ditto.

Raggie

:D :D Örüljél, hogy nem rörölték a topicot! Srácok, tényleg túlreagáltátok a dolgot kicsit, de mentségetekre legyen mondva, hogy nem egyszerû a feladatotok!
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Kínos is lett volna, ha "rörölik"! :__devil:
A moderátorok meg magukat is moderálják... (Shadowolf: hiába csillagozod ki... különben meg nem volt az olyan egyértelmû figyelmeztetés a Nagyon lol-ban, megnéztem. Shiroi: tudod, mire gondolok...)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Ramiz

Mától a nevem: Don Corleone... :lazza:

zolan43

Forumba belépés elött még téli-, belépés után nyári idõszámítás van.

(mármint a hozzászólásokhoz kiírt idõpontok)

Moha

Quote from: zolan43Forumba belépés elött még téli-, belépés után nyári idõszámítás van.

(mármint a hozzászólásokhoz kiírt idõpontok)
Naná, mivel szerepel 2 olyan dolog a member profile-ban, hogy:
- Time Zone és
- DST Correction Option :p

Manitu

Quote from: MohaNaná, mivel szerepel 2 olyan dolog a member profile-ban, hogy:
- Time Zone és
- DST Correction Option :p
Hmm, érdekes. Nálam jól jelzi ki az idõt, csak éppen azt mondja, hogy GMT+2-ben vagyok, mikor én beállítottam, hogy ez márpedig GMT+1. Na mindegy :D

Moha

Quote from: ManituHmm, érdekes. Nálam jól jelzi ki az idõt, csak éppen azt mondja, hogy GMT+2-ben vagyok, mikor én beállítottam, hogy ez márpedig GMT+1. Na mindegy :D
Igen, plusz 1 óra, mert nyári idõszámítás van (ez lenne a DST correction :))

Manitu

Quote from: MohaIgen, plusz 1 óra, mert nyári idõszámítás van (ez lenne a DST correction :))
Értem. De nem lenne egyszerûbb szimplán átállítani az órát?:)

Shadowolf

Quote from: RamizShadowolf: hiába csillagozod ki...

Ha én nem csillagozom ki akkor majd a word filter fogja. Akkor meg nem tökmindegy? :rolleyes: Gyengébben meg nem fogok fogalmazni kb abból az okból kifolyólag amiért nem írom át az összes hsz-t ami akárcsak 1 trágár szót is tartalmaz...

Quotekülönben meg nem volt az olyan egyértelmû figyelmeztetés a Nagyon lol-ban, megnéztem.

1) kezdõdik ott, hogy nem nekem kéne folyton rátok szólnom hogy hagyjátok abba az offolást...

2) csináltam anno egy (szerintem) viszonylag korrekt fórum szabályai névre  hallgató topicot. Namármost azok a szabályok azért vannak hogy be is legyenek tartva, s akár tetszik neked akár nem, be is lesznek.  

3) sztem ha közlöm veletek hogy az elõzõ offokat törölni fogom, az nem arra utal, hogy a figyelmeztetésem után nyugodtan folytassátok az offolást.

De ha csak ezen múlik akkor majd mostantól kezdve szép nagy piros betûkkel  ki fogom írni hogy legyetek már oly kedvesek és hagyjátok abba az offolást, jó? :rolleyes:

Téma ezzel részemrõl lezárva.

Ramiz

Hát jó...
(A Nagyon lol-ba szerencsére amúgy sem nagyon jártam... :__devil: )

.Attila

Túl komolyan veszed a szabályokat. Szabályok ált. rugalmasak, a törvények nem azok. És tényleg nem értem, mi olyan égbekiáltó bûn, hogy ilyen mértékû lecseszést érdemel a társaság...

Fazék

Quote from: BonciTúl komolyan veszed a szabályokat. Szabályok ált. rugalmasak, a törvények nem azok. És tényleg nem értem, mi olyan égbekiáltó bûn, hogy ilyen mértékû lecseszést érdemel a társaság...
pedig még én is megértem...  általában a "szabadság" mellett vagyok, de itt pl továbbra is fenntartom, hogy szerintem is jogos volt a bezárás.

Shadowolf

Quote from: BonciTúl komolyan veszed a szabályokat. Szabályok ált. rugalmasak, a törvények nem azok.

Nagyon könnyen meglehet hogy túl komolyan veszem a szabályokat (ez sztem részben érthetõ is mivel én állítottam õket össze), viszont az ellentettje is igaz miszerint egyesek viszont túl lazán veszik õket...

QuoteÉs tényleg nem értem, mi olyan égbekiáltó bûn, hogy ilyen mértékû lecseszést érdemel a társaság...

Namármost ha már itt ennyire él a "liberalizmus" szelleme, akkor sztem nekem is van jogom elmondani a véleményem, nem? Mellesleg mondj akárcsak egy valakit is akit lecsesztem. Az én könyvemben legalábbis a nézõpont közlése != a lecseszéssel. Ennyi erõvel én is vehetném úgy hogy le lettem cseszve azért mert a dolgomat végzem...

katz

Quote from: Blimppedig még én is megértem...  általában a "szabadság" mellett vagyok, de itt pl továbbra is fenntartom, hogy szerintem is jogos volt a bezárás.
Miért is kellett bezárni a topicot, ezt nem értem :confused: visszaolvasva az uccso postokat, nekem elég poénosnak tüntek. Vagy már ki lettek törölve az ertenek dolgok?

Fazék

Quote from: katzMiért is kellett bezárni a topicot, ezt nem értem :confused: visszaolvasva az uccso postokat, nekem elég poénosnak tüntek. Vagy már ki lettek törölve az ertenek dolgok?
sztem már ki lettek törölve, ahogy megjósolta Shadowolf...

.Attila

Pl. itt egy lecseszés szerintem. De nem akarom feszegetni ezt, tök felesleges, nem ez a lényeg. Csak nem értem miért kell ennyire keményen venni. Moderátorságod elõtt te is hozzánk hasonló voltál.
Az mondjuk tény, hogy a homo sapiens sapiens beazonosítása meg egyebek nem éppen a nagyon lol topic témája...

Shadowolf

Quote from: BonciModerátorságod elõtt te is hozzánk hasonló voltál.

Nagy erõvel nagy felelõsség jár. :D

Meg az az igazság, hogy egy csomóan akikkel annak idején itt olyan jól hülyültem, már nem frekventálják olyan rendszeresen a fórumot. :(

Xipe

Quote from: ShadowolfNagy erõvel nagy felelõsség jár. :D

Meg az az igazság, hogy egy csomóan akikkel annak idején itt olyan jól hülyültem, már nem frekventálják olyan rendszeresen a fórumot. :(

ja, es a moderalassal kieled az o hianyukat mert mi nem felelunk meg kello szinten?
_(๏̯͡๏)_

Shadowolf

Quote from: Xipeja, es a moderalassal kieled az o hianyukat mert mi nem felelunk meg kello szinten?

Erre most inkább nem mondok semmit, ok? :rolleyes:

Xipe

Quote from: ShadowolfErre most inkább nem mondok semmit, ok? :rolleyes:

nekem mindegy, teged zavar nem minket.
_(๏̯͡๏)_

katz

Quote from: Xipeja, es a moderalassal kieled az o hianyukat mert mi nem felelunk meg kello szinten?
Ez jó volt :lul:

Xipe

Quote from: katzEz jó volt :lul:

lehet hogy atrakom gyorsan a Nagyn lol-ba, nehogy bezarjak az Offtopicot.
_(๏̯͡๏)_

Djinn

Olyanok vagytok, mint a politikusok! Mit kell ennyit foglakozni azzal, ami már elmult? Már rég nyitva a topic, szabad a pálya...  :lazza:
De ha gondoljátok csinálhatunk egy átvilágitást, mondjuk, hogy ki pisilt be az oviba. Akirõl kiderül az szégyenében 1 évig nem forumozhat és lehet dobálni rohadt paradicsommal. Vagy valami ilyesmi. Ugy még jobban közelítene a szinvonal  :hehe: :)

edit: Na jó, a politikusokhoz való hasonlítás kicsit erõs volt. Bocs, nem akartam ennyire sértõ lenni :D  :haha:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"