Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Rounin

Quote from: Raggie GordonVégre, egy kis nosztalgia :D ... [SIZE="1"](Feldin flood)[/SIZE]
(no offense :) )

Nekem a sok ! hiányzott :D (szintén no offense :o )

Feldin

Quote from: RouninNekem a sok ! hiányzott :D (szintén no offense :o )
nem veszem én annak :D
ez már hozzám tartozik :D
pótoltam a lemaradást :D

edit: nem is lett hosszú vagy sok :D
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Raggie

Quote from: Feldinnem veszem én annak :D
3xHelyesss! :D (ezért szeretünk) :)
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Rounin

Quote from: Feldinnem veszem én annak :D

edit: nem is lett hosszú vagy sok :D

Keblemre ;)

:tezsvir:

[SIZE="1"]A mi kutyánk kölyke vagy, hogy is bánthatnánk ^^[/SIZE]

kisvirag

hát, a mostani anyagom azé nem az a csak megkelltanulni tipus volt, de tény, hogy sok ilyen van...

melyik szakot nem erted pl?
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Rage

Quote from: kisviragkét szigorlat 5-5 kreditert
Hat nalunk ezt tokjol megoldottak, ugyanis az adott felev atlagaba nem kevesebb, mint NULLA kredittel sulyozodik a szigo. ;p
痛みを感じる方向に、出口がある!

kisvirag

nekunk is van olyan szigorlat nagysagu alap illetve zarovizsgank, ami null kredit, de nelkule nincs diploma...
de egyebkent mifelenk ez a legnagyobb kreditszamu dolog, 1-2-3 kreditesek a tárgyak...
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Rage

Nalunk a legdurvabb az 8 kredites volt. :p
Emellett eleg sok 5 kredites van, de van olyan 2 kredites is (szglab3 :p), amiert tobbet kell szivni, mint egy 8 kreditesert. :\
痛みを感じる方向に、出口がある!

Raggie

Hmmm... ennyi pecskedéssel jár ez az egyetem.. lehet el sem megyek! :D
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RageNalunk a legdurvabb az 8 kredites volt. :p
Emellett eleg sok 5 kredites van, de van olyan 2 kredites is (szglab3 :p), amiert tobbet kell szivni, mint egy 8 kreditesert. :\
és ez BScben már mérséklõdött, az analízis már csak 7 kreditet ér... :rolleyes:
Feldin postflame-hiányomat kielégítetted, :merci: :D
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Rounin

Necrid, erõsíteni akarod a jövõbelátói mítoszom? :confused: Már megint elõbb válaszoltam valamire, mint illene :D (a kívülállóknak ez jöhet le) :)

Necrid^

Quote from: RouninNecrid, erõsíteni akarod a jövõbelátói mítoszom? :confused: Már megint elõbb válaszoltam valamire, mint illene :D (a kívülállóknak ez jöhet le) :)
:confused:  Esku egy szót sem értettem.
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Rounin

Quote from: Necrid:confused:  Esku egy szót sem értettem.

:D Nagyon lolban úgy néz ki, hogy elõbb válaszoltam, mint postoltál volna :D

Bocs a nyelvezetért (amúgy a bemutatkozásos elõbbpostolok mint õ postolna esetre utaltam)

Necrid^

Quote from: Rounin:D Nagyon lolban úgy néz ki, hogy elõbb válaszoltam, mint postoltál volna :D

Bocs a nyelvezetért (amúgy a bemutatkozásos elõbbpostolok mint õ postolna esetre utaltam)
Aha.. sry kicsit magas nekem még a Rounin féle magyar nyelv :)

Rounin

Quote from: NecridAha.. sry kicsit magas nekem még a Rounin féle magyar nyelv :)

Gekk :D
Nehogy már ezzel legyek jelenség :D (érthetetlen utalások, túlbonyolított szöveggel :p)

Necrid^

Quote from: RouninGekk :D
Nehogy már ezzel legyek jelenség :D (érthetetlen utalások, túlbonyolított szöveggel :p)
Hát vannak olyan postaid amelykre min kell nekem 5-6 olvasás hogy értessem normálisan. :)

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RouninGekk :D
*röhög* hát pedig nagyon úgy néz ki :D
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Rounin

Quote from: blarke*röhög* hát pedig nagyon úgy néz ki :D

Bleeeeeeeeeee :p Mondjuk inkább ezzel, mint a kislány jelleggel :D Na megyek és alkotok pár ciráda-sablont jövõbeni postjaim ékítéséhez.

Feldin

Quote from: kisviraghát, a mostani anyagom azé nem az a csak megkelltanulni tipus volt, de tény, hogy sok ilyen van...

melyik szakot nem erted pl?
nézzük nézzük.
Pl.
Filozófia, nekem ez mindig a beszéljünk a semmirõl sokat úgy hogy senki se értse kategória volt.
Esztétika, barátom felvette, tök érdekes lehet hallgatni meg minden, de vizsgázni és élni belõle...
most ennyi ugrott be. majd mmég gondolkszom, de reggel van és puskát gyártok.
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

sirtomi

Quote from: Feldinnézzük nézzük.
Pl.
Filozófia, nekem ez mindig a beszéljünk a semmirõl sokat úgy hogy senki se értse kategória volt.
Filozófiát én info szakon felvettem fakultatív tárgyként. Marha jófej tanár tartotta és baromi érdekes volt. A vizsga meg annyi volt, hogy köszönöm hogy itt voltak, és mindenkinek beírt egy 5öst :D

Ramiz

Quote from: Feldinnézzük nézzük.
Pl.
Esztétika, barátom felvette, tök érdekes lehet hallgatni meg minden, de vizsgázni és élni belõle...
most ennyi ugrott be. majd mmég gondolkszom, de reggel van és puskát gyártok.
:lol: :lul: Király post!!! :D [SIZE="7"][COLOR="Green"]*[/COLOR][/SIZE]
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Raggie

Quote from: Ramiz:lol: :lul: Király post!!! :D [SIZE="7"][COLOR="Green"]*[/COLOR][/SIZE]
Hát még milyen életszerû!! :D :whoah:

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Szerintetek hova érdemes hívni egy lányt megismerkedéshez? Milyen program jó? Nekem rögtön valami szolid kocsma ugrik be, de ez valószínûleg teljesen barbár hülyeség. :) (A kérdés egyelõre inkább csak elméleti, de azért jó lenne érteni ilyen dolgokhoz...)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Pirula

Cryptopsy vagy Nile koncertre.
Már az elsõ szám alatt görcsösen kapaszkodni fog beléd és kész is a lamúr. :D

Ramiz

Quote from: PirulaCryptopsy vagy Nile koncertre.
Már az elsõ szám alatt görcsösen kapaszkodni fog beléd és kész is a lamúr. :D
Az a baj, hogy viszont utána többet nem áll szóba velem, plusz ha igazán jó a koncert és a nõ, akkor elszedik tõlem nagyon hamar, és egy vasalt bakancsot kapok csak az arcomba. :D

Rounin

Quote from: RamizAz a baj, hogy viszont utána többet nem áll szóba velem, plusz ha igazán jó a koncert és a nõ, akkor elszedik tõlem nagyon hamar, és egy vasalt bakancsot kapok csak az arcomba. :D

Vidd az Íjászba >;> Nekem bejött :rolleyes: Utána a közeli gyrososhoz, majd a lány lakására aludni :D (igen, ALUDNI! Másnapra kész a terep :p)

Ramiz

Quote from: RouninVidd az Íjászba >;>
Miért pont oda? Ott csak csocsózni lehet, de abban meg az ottaniak engem simán szétvernek, tehát nem jó. :)

Quote from: RouninUtána a közeli gyrososhoz, majd a lány lakására aludni :D (igen, ALUDNI! Másnapra kész a terep :p)
Lehet, hogy egy utcai gyrosozással már eleve elástam magam. ^^ Ha meg beenged a lakásába elsõre, akkor 1. elgondolkozok, hogy vajon mindenkivel így csinálja-e, 2. nem csak aludni akarok. :D

Xipe

Quote from: RamizSzerintetek hova érdemes hívni egy lányt megismerkedéshez? Milyen program jó? Nekem rögtön valami szolid kocsma ugrik be, de ez valószínûleg teljesen barbár hülyeség. :) (A kérdés egyelõre inkább csak elméleti, de azért jó lenne érteni ilyen dolgokhoz...)

barmit csinlasz mindig elore fizess.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Rounin

Quote from: RamizMiért pont oda? Ott csak csocsózni lehet, de abban meg az ottaniak engem simán szétvernek, tehát nem jó. :)

Végülis õ vitt oda engem.. szóval :haha: izé^^ (csocsóban engem is elvernek :S)

QuoteLehet, hogy egy utcai gyrosozással már eleve elástam magam. ^^ Ha meg beenged a lakásába elsõre, akkor 1. elgondolkozok, hogy vajon mindenkivel így csinálja-e, 2. nem csak aludni akarok. :D

Éjszaka közepén jó volt az.^^
1. Elgondolkodtam
2. Én sem :D
3. Azért nem bántam meg :o ;)

Yakumo

Quote from: RamizSzerintetek hova érdemes hívni egy lányt megismerkedéshez? Milyen program jó? Nekem rögtön valami szolid kocsma ugrik be, de ez valószínûleg teljesen barbár hülyeség. :) (A kérdés egyelõre inkább csak elméleti, de azért jó lenne érteni ilyen dolgokhoz...)
Hahaaa :lol: Mik vannak alakulóban! A Perverz kér tanácsot? :ejnye:

A másik perverz szerint: Szerintem, ha normális vagy és a csaj is az és tényleg egymás iránt érdeklõdtök és nem csak egymásié-ért:D akkor meg kéne ismerni egymást és nem barbár módon (ahogy Te is írtad;)) egy kocsmaszerûségbe vinni/menni. Nekem elsõ randiként egybõl mindig a mozi ugrik be, mert: együtt ki tudjátok nézni/találni, hogy mit nézzetek ez egybõl okot ad az eszmecserére. Aztán megnézitek, ha szar akkor lehet mást csinálni, mondjuk az én elvem az: A mozi filmnézésre való és nem másra. (Különben is biztos sokszor láttad már Hentai-okban is: Be gentle!:D) Aztán meg lehet tárgyalni a filmet is és esetleg sétálni vagy dumcsizni. Aztán hogy a séta/dumcsi hogyan alakul azt már nehogy én mondjam meg neked ember! Be gentle but be a Man! ;)  És jobb, ha elõször nem a hentai-on jár az eszed vagy inkább mégis elõször csak azon! :D
Most hû leszek perverz mivoltomhoz: Légy úriember, de horgásznyelven: elõkészületek, finom "beetetés", eggyé válni a természettel és csak aztán bevágni! :lol: (gomen) :hahaha: