Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RouninEkusudi :p
Eddig is csak az igazán elborultak olvasták az offtopicot.. bár tény és való, hogy így minden értelmes infomorzsa elvész.. -_-
Hát jó, moderáljuk majd mi magunkat. Ez amúgy is csak elõtavaszi zsongás xD
beillesztünk egy minden posthoz poll rendszert az offtopicba, és ha egy post elég szavazatot kap a törlésre, törlõdik. na? :D

edit: ennek apró szépséghibája, hogy Rounin az N+1 N barominagy pozitív egész szám accountjával diktátorkodhatna az Offtopicban... :D:D:D:D
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Rounin

Quote from: blarkebeillesztünk egy minden posthoz poll rendszert az offtopicba, és ha egy post elég szavazatot kap a törlésre, törlõdik. na? :D

edit: ennek apró szépséghibája, hogy Rounin az N+1 N barominagy pozitív egész szám accountjával diktátorkodhatna az Offtopicban... :D:D:D:D

1. Erkölcsileg támogatom^^
2. :beken: :beken: :beken: Ez diszkrimináció!!!

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Rounin1. Erkölcsileg támogatom^^
2. :beken: :beken: :beken: Ez diszkrimináció!!!
diszkrimináció?!?!?!!

Nyelvtan verseny van az elsos gyerekeknek, a döntoben Gézuka, Pistike és Kolompár Józsika versenyez. Tanár:
- Na Gézuka, betuzd le azt a szót, hogy "cipo".
- C-I-P-O.
- Ügyes vagy Gézuka. Pistike, betuzd le azt a szót, hogy "alma".
- A-L-M-A.
- Okos vagy Pistike. Na Kolompár Józsika, te jössz. Betuzd le azt a szót, ho
gy "negatív diszkrimináció"...

EZ a diszkrimináció :p
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Xaga

Ha törölnék az offtopicot akkor lassan gratulálhatnánk Ramiznak a 6000-hez :P

Lt. Simoan Blarke

Quote from: XagaHa törölnék az offtopicot akkor lassan gratulálhatnánk Ramiznak a 6000-hez :P
hm. nem tudom hány postja van offtopicban, de szerintem több mint 999 :D

Xaga

Quote from: blarkehm. nem tudom hány postja van offtopicban, de szerintem több mint 999 :D
1,141 hogy pontos legyek :)

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Xaga1,141 hogy pontos legyek :)
hát... mondjuk neki 142 post mennyi lehet, ha én tegnap 151-et csináltam? 1 óra talán? :gondolkodós smiley:
:D:D

Rounin

Kit érdekel? A 7K-t úgysem lépi át nyehehehehehehehe... és nyami, rakottkrumplit eszek végre és édesanyám énekelget itt, hogy "láláláláááá két óra múlva küldöm ki a gyerekeeeet, havata lapáto-olni^^" ... szerintem beteg O.O

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RouninKit érdekel? A 7K-t úgysem lépi át nyehehehehehehehe... és nyami, rakottkrumplit eszek végre és édesanyám énekelget itt, hogy "láláláláááá két óra múlva küldöm ki a gyerekeeeet, havata lapáto-olni^^" ... szerintem beteg O.O
ahah. megalakulnak az elsõ maximumpost-szekták, és Ramiz végül szépen alapjaikban rengeti meg a tanjaikat a 7k átlépésével :D
Rounin: van testvéred? mert ha nincs, akkor az rád nézve kellemetlen :rolleyes:

Lt. Simoan Blarke

Quote from: ShiroiSzerintem te leszel beteg, ha 2 óra múlva kimész... újszülött farkas...
hm. erre mennyi az esély? :3x3: Rou-sama is a hard-worker person, egy kis hidegben hólapátolástól még nem betegszik meg. meg nekem itt most bevallotta, hogy szeret havat lapátolni :rolleyes: :D

Rounin

Quote from: blarkehm. erre mennyi az esély? :3x3: Rou-sama is a hard-worker person, egy kis hidegben hólapátolástól még nem betegszik meg. meg nekem itt most bevallotta, hogy szeret havat lapátolni :rolleyes: :D

:haha: ^^ Igen-igen, ez így van. És már voltam kint párszor. Nincs annyira hideg. Na meg mi itt falun fel vagyunk készülve az ilyesmire. Usánka+pufajka kombó, kiegészítve báránybõr kesztyûvel.. még izzadni is fogok ^^

(ano.. watashi wa ookami desu ka? Arigatou :beken: )

Xaga

How can we fly with broken wings
Realize we're strong like kings

We're the heroes of a new world
The Masterplan's rising and dreams will come true

lálálálálálálálá......

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RouninUsánka+pufajka kombó, kiegészítve báránybõr kesztyûvel.. még izzadni is fogok ^^
huh mióta nem láttam én usánkát meg pufajkát... :D látszik, hogy én városi patkány vagyok :beken:

Lt. Simoan Blarke

Quote from: ShiroiÓ, nem tudtam, hogy te ilyen kemény parasztlegény vagy... :tezsvir:
:lol: Shiroi ownz da farkastestvér! :lol:

Rounin

Igyekszem bóknak felfogni, bár sorra pattannak el a vérerek a szememben :D

Ne röhögj blarke :p Puhány, elfajzott városlakó :_ptoi: :D

Xaga

Türelmetlen emberek nem tudják kivárni míg a hó magától elolvad :)

kisvirag

hümm.
most vettem észre, hogy a 399edk lapon tartunk.. hajjjaj :D
itt még nemesik a hó :(
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Rounin

Quote from: Shiroi:lol: *shiroi próbál visszamászni a székre, mert röhögést közben levetette magát*
Edit: You must spread some Reputation around before giving it to Rounin again. szóri

:lol:

*Rounin halkan gépelve rámutat, hogy Soridan és Shinwa ott vannak erre a célra, mint útrövidítõ eszközök Rounin repelhetõsége felé ;) :D*

Én rajtuk gyakorolok, ha valakinek még nem adhatok rep-et :D

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RouninIgyekszem bóknak felfogni, bár sorra pattannak el a vérerek a szememben :D

Ne röhögj blarke :p Puhány, elfajzott városlakó :_ptoi: :D
ÚR ISTEN! és errõl lemaradtam! :lol: kezd kitörni belõlem minden eddigi feszültség röhögés formájában :D :lul:

Shiroi: :jee: szép alkotás :D

Xaga: az se rossz. én pl. van úgy, hogy 1 hétig ki se mozdulok. (csak akkor a végén már éhezek :D)

Xaga

Quote from: blarkeXaga: az se rossz. én pl. van úgy, hogy 1 hétig ki se mozdulok. (csak akkor a végén már éhezek :D)

Ezért kell fölhalmozni a készleteket, inséges idõkre, vagy rendelni pizzát, vagy figyelni ki megy boltba és vele hozatni vmit :)

Rounin

Quote from: XagaEzért kell fölhalmozni a készleteket, inséges idõkre, vagy rendelni pizzát, vagy figyelni ki megy boltba és vele hozatni vmit :)

És vadászni a hóban vígan hancurózó ovisokra? Mennyivel nagyobb móka :bsd: Na meg ha nem kotrod el a havat, a pizzafutár se tud el.. várjunk csak! Hiszen ez remek. Szegénynek el kell kotornia a havat.

:tezsvir: Xaga^^

Lt. Simoan Blarke

Quote from: XagaEzért kell fölhalmozni a készleteket, inséges idõkre, vagy rendelni pizzát, vagy figyelni ki megy boltba és vele hozatni vmit :)
hát... ez két ünnep között volt, és akkor SENKI nem volt a lakásban rajtam kívül. a készletekkel meg annyi a gáz, hogy a kenyér megszárad.:rolleyes:

edit: Rounin: ugyeugye! itt egy igazi kényelmes ember osztogat tanácsokat, bizonyára tapasztalatból beszél, hallgassunk rá! :D

Xaga

Quote from: blarkehát... ez két ünnep között volt, és akkor SENKI nem volt a lakásban rajtam kívül. a készletekkel meg annyi a gáz, hogy a kenyér megszárad.:rolleyes:

edit: Rounin: ugyeugye! itt egy igazi kényelmes ember osztogat tanácsokat, bizonyára tapasztalatból beszél, hallgassunk rá! :D
Lefagyaszt, amig viz wan addig lehet zacskóskaját csinálni :)

kisvirag

a tészta nem :D
és a szárazkenyer jo piritosnak... aztán emg zsemlemorzsának :D
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: XagaLefagyaszt, amig viz wan addig lehet zacskóskaját csinálni :)
hm. zacskóskaja. hm. költözés után két hétig azt zabáltam. ez bebizonyította nekem, hogy én diákhitelbõl nem tudok zacskóskajás megélhetést finanszírozni magamnak :D

kisvirag: hmmmm. egyre jobb tippeket adtok nekem. :p na majd ha felemelik a havi diákhitelt 35kra, talán megengedhetem magamnak az olyan életet :D

Member

Látom, van különbség város és falu között. Nálunk speciel nem esik a hó, de még a lakásban is fázom. Huhh..... Még az utolsó hörcsögünk is megdöglik... Lakik fenn valaki ott északon?

Lazzaret

Zacskós kaja :eek:  Még jó hogy fiú létemre megtanultam fõzni :D Sosem kell ilyenre ráfanyalodnom. Ez nem csak azért volt jó hogy jokat tudok fõzni hanem átszámitva olcsobb egy honapban fözöcskézni mint félkész és kész kajákat venni.

www.arkangyalok.uw.hu

Member

Quote from: LazzaretZacskós kaja :eek:  Még jó hogy fiú létemre megtanultam fõzni :D Sosem kell ilyenre ráfanyalodnom. Ez nem csak azért volt jó hogy jokat tudok fõzni hanem átszámitva olcsobb egy honapban fözöcskézni mint félkész és kész kajákat venni.

Milyen szinten vágod a témát?

Lazzaret

Quote from: MemberMilyen szinten vágod a témát?

Bármit el tudok készíteni ha muszály persze nagyrészt szakácskönyvbõl de van ami megy fejbõl is PL torta készítés:D( ez az egyik legnehezebb)

www.arkangyalok.uw.hu

Lt. Simoan Blarke

Quote from: LazzaretZacskós kaja :eek:  Még jó hogy fiú létemre megtanultam fõzni :D Sosem kell ilyenre ráfanyalodnom. Ez nem csak azért volt jó hogy jokat tudok fõzni hanem átszámitva olcsobb egy honapban fözöcskézni mint félkész és kész kajákat venni.
jó. én is tudok fõzni, de az idõveszteség a számítógép elõl :D