Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

VASH

QuoteOriginally posted by Shock12
ftp://s2.mobicom.hu/movie/sony_06.wmv

Ez jó a többi meg felejthető, láttam már ezeket a robotokat de nem ez a legnagyobb számuk, hanem amikor egy tüzes karikán ugrik át, nálam az viszi a pálmát:D
You can't stop me
I love the world with all its lies
You can't stop me
I'm close enough to kiss the sky
keep it to myself
keep it to myself

Shock12

QuoteOriginally posted by VASH
Ez jó a többi meg felejthető, láttam már ezeket a robotokat de nem ez a legnagyobb számuk, hanem amikor egy tüzes karikán ugrik át, nálam az viszi a pálmát:D
Hozdd a linket... de kötve hiszem (ekkora marhaságot írni...)... ;) (tekinvén a függõleges emelkedése nem volt fél centi... tigrisugrás meg azé' mégse...) .. látom az utolsó tíz postot kötekedéssel akarod megtölteni... :p

Shock12

QuoteOriginally posted by ignus
Nagyo állat! Hol találsz te ilyen dolgokat?
Ezt például a prohardver fórumán találtam, de lehet, hogy a google is dobott volna ki ehhez hasonlókat, bár nem biztos.

VASH

látom az utolsó tíz postot kötekedéssel akarod megtölteni... :p

Kezdhetjünk:D, a robot pedig csak átlépte a karikát és utána feltartotta a kezét éljenzésre(hiszed vagy sem, te dolgod;) )

de biztos hogy van ilyen mivel a spectrumon láttam a Homo sapiens-ben, de ha nagyon kell keresek hozzá linket...
You can't stop me
You can't stop me
keep it to myself
keep it to myself

Shock12

QuoteOriginally posted by VASH
a robot pedig csak átlépte a karikát és utána feltartotta a kezét éljenzésre(hiszed vagy sem, te dolgod;) )
Na azért ez jelentõs különbség... nem mindegy, hogy vidd ki a bilit, vagy idd ki a bilit... ;)

ignus

Emberek! Dávid (Tetves és Dugó szülőatyja) keres valakit aki tud neki segiteni a legujabb mókájuk megrajzolásában. Hivatkozz "Szigi"-re. Köszi.További részletek:

Thavid
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

VASH

Na azért ez jelentõs különbség... nem mindegy, hogy vidd ki a bilit, vagy idd ki a bilit... ;)

1500-ig ****ogatni fogjuk egymást vagy jó őslényekhez méltóan befejezzük?
(tudom hogy én kezdtem de én is vetek véget...)
You can't stop me
You can't stop me
keep it to myself
keep it to myself

.Attila

Fogalmam sincs, melyik topicba írjam, ezért ide írom:

Találtam a fotexnet honlapján egy codecpacket, ami állítólag gyakorlatilag minden létező audio és video codec-et tartalmaz (49,5 MB, akkor tényleg lehet benne valami). Csupa 5-ösre értékelték azok, akik letölötték, csak egy egyes volt, az is csak azért, hogy rontsa az átlagot (mert szerinte azért annyira nem jó). A codec:

ACE Mega Codec Pack 5.93 Professional Edition

Zelmor

QuoteOriginally posted by Trivi
Fogalmam sincs, melyik topicba írjam, ezért ide írom:

Találtam a fotexnet honlapján egy codecpacket, ami állítólag gyakorlatilag minden létező audio és video codec-et tartalmaz (49,5 MB, akkor tényleg lehet benne valami). Csupa 5-ösre értékelték azok, akik letölötték, csak egy egyes volt, az is csak azért, hogy rontsa az átlagot (mert szerinte azért annyira nem jó). A codec:

ACE Mega Codec Pack 5.93 Professional Edition

Az más kérdés, hogy lehet hogy aki értékelte az annyira láma az egész témához, mint az atyaúristen a teremtéshez. Ismerek embert aki Hail Windows felkiáltással jár iskolába, és a hideg kiráz tőle...:brrr:
ACE MCP meg egy nagy kupac pacitrágya. Ha már minden létező kodeket tartalmaz, jó nem lehet. Miért? Azért mert sok **** kodok van. Hogy nincs benne ****, csak jó? Akkor az a baj, hogy sok ***** kodek feltétele szét***ja a rendszert!!! HAGYJÁTOK MÁR ABBA A KODEKEKKEL VALÓ ****AKODÁST!!! VLC mi a ****ért nem jó nektek? Vagy linux alá mplayer. De Win***os mplayert meg felejtsétek el a jó büdös francba! Win*** alá, Linux alá VLC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És aki ezután sem fogja fel és jön az ilyen olyan kodekpakkjaival, az emailben kérje ki a véleményemet, mert ha ide írom csak csupa csillagozás (a gyengébbek kedvéért:******) lesz a vége...

Zelmor

.Attila

QuoteOriginally posted by Zelmor
Az más kérdés, hogy lehet hogy aki értékelte az annyira láma az egész témához, mint az atyaúristen a teremtéshez. Ismerek embert aki Hail Windows felkiáltással jár iskolába, és a hideg kiráz tőle...:brrr:
ACE MCP meg egy nagy kupac pacitrágya. Ha már minden létező kodeket tartalmaz, jó nem lehet. Miért? Azért mert sok **** kodok van. Hogy nincs benne ****, csak jó? Akkor az a baj, hogy sok ***** kodek feltétele szét***ja a rendszert!!! HAGYJÁTOK MÁR ABBA A KODEKEKKEL VALÓ ****AKODÁST!!! VLC mi a ****ért nem jó nektek? Vagy linux alá mplayer. De Win***os mplayert meg felejtsétek el a jó büdös francba! Win*** alá, Linux alá VLC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És aki ezután sem fogja fel és jön az ilyen olyan kodekpakkjaival, az emailben kérje ki a véleményemet, mert ha ide írom csak csupa csillagozás (a gyengébbek kedvéért:******) lesz a vége...

Zelmor

No comment a stílusodhoz... Válogasd meg a szavaid, én sosem támadtalak téged, és nem is foglak. Úgy gondolom, hogy ez a kulturáltsághoz hozzá tartozik.

Zelmor

No comment a stílusodhoz... Válogasd meg a szavaid, én sosem támadtalak téged, és nem is foglak. Úgy gondolom, hogy ez a kulturáltsághoz hozzá tartozik.

Kiscipó, én nagyon kultúrált vagyok fórumon, cseten egyaránt, csak az emberi ostobaság kihoz a sodromból. És ezalatt nem csak téged értelek, hanem azokat is akik rinyálnak egyfolytában, hogy ez nem megy, az nem megy. Közben csak annyit kéne csinálni, hogy felteszel 1 (azaz egy) progit, és kész. Puszi a pofidra!

Zelmor

Baldy

Zelmor

Jobb ha tényleg visszafogod magad, ez nem a lakásod, ahol az anyáddal beszélsz, szóval csak modera. Ha valaki jó szándékból leir ide valami hirt, nem kell őt rögtön letámadni rögtön. Ha meg azért vagy itt ilyen, mert túl ssok benned a fölös energia, akkor keres magadnak egy barátnőt, vagy vegyél magadnak egy boxzsákot, de itt szerintem fogd vissza a "pacijaidat"!
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Zelmor

QuoteOriginally posted by Baldy
Jobb ha tényleg visszafogod magad, ez nem a lakásod, ahol az anyáddal beszélsz, szóval csak modera. Ha valaki jó szándékból leir ide valami hirt, nem kell őt rögtön letámadni rögtön. Ha meg azért vagy itt ilyen, mert túl ssok benned a fölös energia, akkor keres magadnak egy barátnőt, vagy vegyél magadnak egy boxzsákot, de itt szerintem fogd vissza a "pacijaidat"!

Imádom mikor megszólnak....XD
És anyámmal sosem beszélnék így. Apropó, te itt itthon vagy? Mert akkor okaeri!
>P

.Attila

Kiscipó, én nagyon kultúrált vagyok fórumon, cseten egyaránt, csak az emberi ostobaság kihoz a sodromból. És ezalatt nem csak téged értelek, hanem azokat is akik rinyálnak egyfolytában, hogy ez nem megy, az nem megy. Közben csak annyit kéne csinálni, hogy felteszel 1 (azaz egy) progit, és kész. Puszi a pofidra!

Zelmor

Az emberi ostobaság... mert te biztosan nagyon okos vagy. Mellesleg én csak egy progit, azaz egy progit raktam, az előbb említett codecpack-et. Azért, mert nem az, amit te mondasz, akkor csak rossz lehet? Nem vagyunk egy kicsit beképzeltek? Én feldobtam egy alternatívát, hangsúlyozom, egy alternatívát , ami bizonyos helyzetekben segíthet.
Ja és: én még nem voltam itt asszem, amikor te a VLC-ről, vagy mi a jó istenről, írtál.

Zelmor

Az emberi ostobaság... mert te biztosan nagyon okos vagy. Mellesleg én csak egy progit, azaz egy progit raktam, az előbb említett codecpack-et. Azért, mert nem az, amit te mondasz, akkor csak rossz lehet? Nem vagyunk egy kicsit beképzeltek? Én feldobtam egy alternatívát, hangsúlyozom, egy alternatívát , ami bizonyos helyzetekben segíthet.
Ja és: én még nem voltam itt asszem, amikor te a VLC-ről, vagy mi a jó istenről, írtál.

1. Az nem egy progi csakmert egy installshieldes "dolog", hanem egy codek gyűjtemény és az ilyenek alapvetően labilisak.
2. ACE MCP SUXXXXXXXXXXXXXXXXXXX. Aki ért hozzá, az nagy valszeg hasonlót mond ha megkérdezed.
3. Én nem vagyok okos! Én csak egy csendes elmebeteg vagyok.:hehe:
4. Ha valaha szűz win*** lesz a gépeden, kérlek tedd meg hogy csak VLC-t  semmi codeket, semmi már lejátszót, updatet. SEMMIT!! Csak VLC, jó? ÉS próbáld ki. Ha rm és mov formátumon kívül mást nem játszik le, lehet egy kivánságod, rendben?

Zelmor

Chronos

Na jó emberek...
Mire ezt elolvastam eléggé ideges lettem a postjaitok miatt...
Ilyenen összeveszni...:mad:

Nos a véleményem a következő:

Alapvetően Zelmorral értek egyet...
A kodekpakkok tényleg kavarnak ahol tudnak a sok baromsággal...(tapasztalat)
Ugyan én nem a VLC-t, hanem az MPC-t ajánlom, de ettől függetlenül elmondhatom, hogy mindkét progi a legjobbak közé tartozik...(Mplayer pedig maga a csúcs)

Szal nem akarom hogy ezen veszekedjetek...:mad:
Én mindig magam pakoltam fel a codecjaimat, ezzel elkerülve minden baromság feltelepítését...
Ja, ezt a legfrissebb Ace MegaCodecs Pack-ot tesómmal együtt teszteltük, és rögtön elrontott valamit a lejátszásnál...lol....
Egyébként az a "nem vállalunk semmi felelősséget" felirat is megnyugtató a telepítésekor...

Na mindegy...
Peace to everybody...

CHRONOS

phr0zen

De télleg Zelmor,ez a hangem vérlázító...:ejj:

zsozso

Zelmor nemeleg hogy masik topicot raktok tele offtopical de raadasul ilyen minosithetetlen hangnemmel.
Amennyiben nem moderaljatok magatokat akkor enfogom.
Death is the only redemption

.Attila

Egyezzünk ki: majd ha az ACE egyszer összekavar valamit, akkor szólok (ugyanis nálam már van egy pozitív tulajdonsága: az mplayer nem kérdez vissza az ogm file-oknál). Mellesleg ha állandóan a VLC-t erőlteted, legalább azt mondanád el, hogy honnan lehet leszedni, mert nincs kedvem levadászni.

Baldy

No végre egy kis nyugalom itt :)

Amugy visszatérve egy itteni régi témához, amit csak most fedeztem fel: Én is Squall lettem :D
Ha valakiből Vivi lesz, az szóljon, kiváncsi lennék az ő jellemzésére :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Zelmor

QuoteDe télleg Zelmor,ez a hangem vérlázító...

Lol...És ezt ki mondja...XD

QuoteZelmor nemeleg hogy masik topicot raktok tele offtopical de raadasul ilyen minosithetetlen hangnemmel.

Gomen. És annyira nem volt minűsíthetetlen a hangnem, csak felidult a hangulatom.^^" Nem csinálom többet, jó? ^-^

QuoteMellesleg ha állandóan a VLC-t erőlteted, legalább azt mondanád el, hogy honnan lehet leszedni, mert nincs kedvem levadászni.

Lol...Néhányszor mintha leírtam volna, nem? Na jó....;)
www.videolan.org
Próbáld ki, megéri! ^^

phr0zen

Lol...És ezt ki mondja...XD

Hát én,akit még nem igazán kellett moderálni a USTeam fórumon,ellentétben vkivel...:rolleyes:

Zelmor

QuoteOriginally posted by phr0zen
Hát én,akit még nem igazán kellett moderálni a USTeam fórumon,ellentétben vkivel...:rolleyes:

// Edit by Chronos:
Egymást sértegető megjegyzéseket mellőzzétek plz... //

Baldy

Kéne nyitni egy offtopicot azzal a cimmel, hogy sárdobálás, vagy aréna, ahol minden modera nélkül egymásnak eshetnek az emberek :) Bár én inkább ugy vagyok vele, hogyha van fölös energiám, akkor azt inkább egy boxzsákon vezetem le.

ignus

QuoteOriginally posted by Baldy
Kéne nyitni egy offtopicot azzal a cimmel, hogy sárdobálás, vagy aréna, ahol minden modera nélkül egymásnak eshetnek az emberek :) Bár én inkább ugy vagyok vele, hogyha van fölös energiám, akkor azt inkább egy boxzsákon vezetem le.

Vagy másegyében... De semmiképpen nem egy másik élőlényen... (lagalábbis nem ilyen módon...):D
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Shock12

Igen Baldy, jobb megoldásnak tûnhet nálatok a parabola antenna, sokkal több csatorna... de a minõség sok esetben hagy kívánnivalót maga után, és minél felhõsebb az ég, a minõségromlás annál drasztikusabb... mi nagyon örülünk, hogy ledobhattuk a tetõrõl az AMicro-hoz szükséges antennát... rossz volt, ráadásul egyfolytában kerülgetett a frász, hogy belevág az Isten nyila... (legmagasabb pont volt a környéken, nem is kevéssel)

Saori

egyfolytában kerülgetett a frász, hogy belevág az Isten nyila... (legmagasabb pont volt a környéken, nem is kevéssel)

Ismerős érzés....
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Shock12

QuoteOriginally posted by Saori
Ismerős érzés....
És milyen rossz... :D

Saori

És milyen rossz... :D

Annak meg pláne aki már akkor is szívrohamot kap a villámlástól, ha csak tv-ben látja....:rolleyes: (ez van..valmitől nekem is félnem kell...)
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Zelgadis

Ekkora baromságon összeveszni gyerekek :D

Trivi maradjunk annyiban, hogy a codec packokra tényleg elég sok windows allergiás, és össze meg vissza omlik tőle ;)
De ezt igazán lehet kútúráltan is közölni, Zelmor. Mond csak, nem jártál te véletlenül a közelmúltban kint az USÁban? Vagy hol ragadt rád ez a stílus? :p

Szóval én személy szerint ki nem állhatom a codec packokat, de ha vkinek nem kuszálja össze a windowsát, akkor használja egészséggel :) Megjegyzem nekem eddig media player _mindent_ lejátszott, és összesen vagy 3-4 codec van fent a gépemen :)