Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Shock12

QuoteOriginally posted by Saori
Hát nemistudom...azok után ahogy ma felhúzott, legszívesebben egy nagyon hosszadalmas és fájdalmas természetellenes halált kívánnék neki, bá tudom, hogy ilyet nem szabadna írnom, de ekkora barmot még nem hordott a hátán a Föld...

Húha... ha már Te ilyeneket írsz, akkor tényleg gáz van... :eek::(

Saori

QuoteOriginally posted by Shock12
Húha... ha már Te ilyeneket írsz, akkor tényleg gáz van... :eek::(

Ma úgy elég rendesen sikerült felhúznia...de még tűrtőztetem magam..ha nemtenném, már belefojtottam volna egy kád vízbe...
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Shock12

Ma úgy elég rendesen sikerült felhúznia...de még tűrtőztetem magam..ha nemtenném, már belefojtottam volna egy kád vízbe...

Hát sikerülhetett, mert ezt kanállal szokás... kádnál már nagyon biztosra megy az ember... :D

Cobra

:(  már megint el van ázva a szerver, 2 óra alatt 170 Mb jött le, pedig már látni szeretném az NGE 26. részét  :bruhuhu:
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Saori

Hát sikerülhetett, mert ezt kanállal szokás... kádnál már nagyon biztosra megy az ember... :D

Igen..eléggé biztosra szeretnék menni....de...mivel itthon neki nagyobb a szurkolótábora mint nekem, valahogy nem érzem túl jó ötletnek megkockáztatni a dolgot....:rolleyes:

Moloko

Szerintem is borzalmas, a megvalósítás minõségérõl nem is beszélve (azért a lifegõ-ragasztott zipzár erõsen befigyel :D )... de ez csak egy kis lépéssel rosszabb, mint az Apple iBook rózsaszín vagy a narancssárga verziója ;)

viccelsz? az Apple iBookjai kategoriakkal jobbak mint ez... még a rozsaszin es narancssarga verziok is!

egyebkent engem nem nagyon haboritott fel a dolog :) mar igazan hozzaszoktam, hogy vannak furcsa, es abnormalis emberek is a vilagon, es hogy ezek termekei mindenutt lathatova teszik magukat... (nezz meg pl egy 'szoke not' hogy mibe van feloltozve...)

Shock12

QuoteOriginally posted by Angel
viccelsz? az Apple iBookjai kategoriakkal jobbak mint ez... még a rozsaszin es narancssarga verziok is!

egyebkent engem nem nagyon haboritott fel a dolog :) mar igazan hozzaszoktam, hogy vannak furcsa, es abnormalis emberek is a vilagon, es hogy ezek termekei mindenutt lathatova teszik magukat... (nezz meg pl egy 'szoke not' hogy mibe van feloltozve...)

Igazad van, azok nem esnek szét, és még mûködnek is... a kinézeten már lehet vitázni, amit persze nem szándékozok... :)

"Látjátok feleim szümüthükkel" ... ? Egy hölgy (legalábbis az eddigiekbõl ez csapódott le számomra) jobban viseli az efféle megpróbáltatásokat, mint ti, a teremtés koronájának hibásan titulált tagjai ??? Hát... ezekután éljen a feminizmus ! :D

Saori

"Látjátok feleim szümüthükkel" ... ? Egy hölgy (legalábbis az eddigiekbõl ez csapódott le számomra) jobban viseli az efféle megpróbáltatásokat, mint ti, a teremtés koronájának hibásan titulált tagjai ??? Hát... ezekután éljen a feminizmus ! :D

Éljen !!!  :hail:

Moloko

Igazad van, azok nem esnek szét, és még mûködnek is... a kinézeten már lehet vitázni, amit persze nem szándékozok... :)

:lol:
hat mondtak mar ram hogy kepes vagyok mindent fapofaval vegignezni :D (azt hogy mindent persze nem igaz...)

Kalibur

Igen..eléggé biztosra szeretnék menni....de...mivel itthon neki nagyobb a szurkolótábora mint nekem, valahogy nem érzem túl jó ötletnek megkockáztatni a dolgot....:rolleyes:
Tulajdonképpen kiről van szó ?
Ha tudok szívesen segítek :D  Mit szólnál egy csreszerződéshez? Én hidegre teszem a te páciensedet, te cserébe kifekteted az öcsémet, aki egész délelőtt nem hagyott készülni rendszertanra...
Mit szósz?
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Saori

QuoteOriginally posted by Kalibur
Tulajdonképpen kiről van szó ?
Ha tudok szívesen segítek :D  Mit szólnál egy csreszerződéshez? Én hidegre teszem a te páciensedet, te cserébe kifekteted az öcsémet, aki egész délelőtt nem hagyott készülni rendszertanra...
Mit szósz?

Az öcsémről lenne szó... mit szólsz? Kifektessük egymás öccsét? :D :D

Shock12

Az öcsémről lenne szó... mit szólsz? Kifektessük egymás öccsét? :D :D

Ez nagyon perverzül hangzott... :D

Tiaro

Nők egymás közt...
A szeretet, gyengédség, empátia, és kedvesség mintapéldányaival állunk szemben, uraim... :lol:

Amúgy kövezzetek meg, de én nem bírom a feministákat...:ejj:
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

Shock12

QuoteOriginally posted by Tiaro
Nők egymás közt...
A szeretet, gyengédség, empátia, és kedvesség mintapéldányaival állunk szemben, uraim... :lol:

Ezt most nem értem mire mondod... (Kalibur eléggé férfinak tûnik nekem... )

feministákat... én sem, de néhány dologban bizony igazuk van...

Baldy

Ez nagyon perverzül hangzott... :D

Mit vártál Saoritól és Kaliburtól? :D
Amugy megjegyzem: én egy dolgot utálok nagyon a világon: Britney Spears-t... Pikachu és bandája még nála is jobb... Szóval ha valaki kifekteti őt, cserébe egész életemben szolgálom :) És egy szavára azt ölöm meg, akire rámutat. És cserébe még ilyen undoritó táskát is hordanék :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Shock12

QuoteOriginally posted by Baldy
Mit vártál Saoritól és Kaliburtól? :D
Amugy megjegyzem: én egy dolgot utálok nagyon a világon: Britney Spears-t... Pikachu és bandája még nála is jobb... Szóval ha valaki kifekteti őt, cserébe egész életemben szolgálom :) És egy szavára azt ölöm meg, akire rámutat. És cserébe még ilyen undoritó táskát is hordanék :)
Csak azért utálod õt annyira, mert nem neked fizetett fél millát... vagy mert csak felet fizetett (?!:D)...

Saori

Ki kell hogy ábrándítsalak..Kalibur NEM férfi ^^

edit: ha jól tudom legalábbis..de ha minden igaz jól tudom :)

Shock12

Ki kell hogy ábrándítsalak..Kalibur NEM férfi ^^
Ezt ne nekem mondd, hanem Tiaronak... én aszonttam, hogy hímnemû... :D ... mosthogy én nem értem, hogy õ mire mondta, az már csak nekem tudható be hibának...

Baldy

Hát a meet-n nem sok férfias benyomást keltett bennem Kalibur :) De lehet, ki tudja, mit takar a ruha :) Bár amit látszólag takar, az ellentmond a férfiak testfelépitésének :D
És ki is fizetett fél millát és kinek is? Azt tudom, hogy én nem kaptam ennyit az utóbbi időben a számlámra... Sajnos :(
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Shock12

Hát a meet-n nem sok férfias benyomást keltett bennem Kalibur :) De lehet, ki tudja, mit takar a ruha :) Bár amit látszólag takar, az ellentmond a férfiak testfelépitésének :D
És ki is fizetett fél millát és kinek is? Azt tudom, hogy én nem kaptam ennyit az utóbbi időben a számlámra... Sajnos :(

Hát kripli fizetett a ittasvõlegényének fél millát, hogy fogja be, és írja alá másnap a vállási papírokat...

.Attila

Nem vagy egyedül vele. A nőket tisztelem, de a feministákat halomra lőném :uzi:

edit: Love and Piece! :D
vagy ahogy Vash mondaná: lauv end píszü! lauv end píszü! lauv end píszü!

Saori

Huhh...:eek:  mégjó hogy nem vagyok feminista :rolleyes:

Baldy

QuoteOriginally posted by Trivi
Nem vagy egyedül vele. A nőket tisztelem, de a feministákat halomra lőném :uzi:

Ismervén drága kisöcsémet, meg is tenné :) Bár abban inkább hiszek, hogy dobókéssel munkálná meg az összeset :)

Shadowolf

Ismervén drága kisöcsémet, meg is tenné :) Bár abban inkább hiszek, hogy dobókéssel munkálná meg az összeset :)

Legalább végre lenne alkalma kipróbálni őket. ;)

Tiaro

Hmm. Ez nekem magas... :confused: Sztem kérdezzük meg tőle.

Kalibur, néniből vagy, vagy bácsiból?:D

Shadowolf

Ehhez a témához én csak annyit fűznék hozzá, hogy aki találkozott vele a szombati meeten és képes volt férfinak nézni, annak javaslom egy szemész meglátogatását. :D

(Be is mutatkoztunk egymásnak és nekem a keresztneve sem tünt valami férfiasnak.)

Kono

QuoteOriginally posted by Shadowolf
Ehhez a témához én csak annyit fűznék hozzá, hogy aki találkozott vele a szombati meeten és képes volt férfinak nézni, annak javaslom egy szemész meglátogatását. :D

(Be is mutatkoztunk egymásnak és nekem a keresztneve sem tünt valami férfiasnak.)

Hehehe LOL :D Hát igen...énis tévednék akkor? :p Bár igaz, sokat nem tudtam mit kezdeni, olyan kómás voltam, hogy az szörnyű 2h alvással a hátam mögött meeten...
...dancin' shinzou no bloody, ai gouon na neiro wa sei...

Kalibur

Hmm. Ez nekem magas... :confused: Sztem kérdezzük meg tőle.

Kalibur, néniből vagy, vagy bácsiból?:D
Az utóbbi néhány poston olyan jókat vihorásztam, hogy ismét hálát kell adnom az égnek, hogy karfa van a széken (megjegyzés: törökülésben azért némiképp kényelmetlen...:) ) Köszönöm srácok :D
A homályt eloszlatandó, Baldy mesterék nem hazudtak, télleg nőből vagyok ;) . Az, hogy én nem vagyok a feminizmus úttörője vagy hogy soha nem csináltam ügyet belőle, ki férfi vagy ki nő errefelé lehetett az oka a félreértésnek, de annyi baj legyen. Remélem senkinek nem okoztam semminemű komolyabb csalódást. (kárpótlásként nyalókát tudok felajánlani, mint a fogorvosnál... :D )

Tiaro

Bibibi, én nyertem... :hehe:

Köszönjük az infót, Kalibur néni... :D

Kalibur

Kalibur néni... :D
:wtf:
Ezt ugye azért nem fogod a jövőben standardként használni ?
Hajlamos vagyok tőle bizonyos hangulatváltozásokon átmenni :ejj:  Csak arról volt szó, hogy nőnemű vagyok, nermpedig arról, hogy 70 éves lenék !

Különben szívesen.