Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Moloko

QuoteOriginally posted by Shadowolf
Most viszont már igen, úgyhogy legközelebb gyere! :hopp:
nem megyek :D <- ez idáig a reflexreakció volt, de most jutott eszembe hogy nem is tudnék menni, mert aznap lesz a szalagavatóm.

:rolleyes: <- ez micsoda?

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Angel
nem megyek :D <- ez idáig a reflexreakció volt, de most jutott eszembe hogy nem is tudnék menni, mert aznap lesz a szalagavatóm.

:rolleyes: <- ez micsoda?

Kifogás felülbíráva! :D Jössz és kész! :hopp: Az a smiley pedig sz*rkasztikus tekintetet jelent (ha a kérdés komoly volt).

Xaga

...aznap lesz a szalagavatóm.  

Angel most mond meg, mi a fontosabb. Hogy elmenjél a szallagavatódra ami az életben csak 1x van, vagy elgyere a meetre ami minden szombaton rendezésre kerül. Szerintem eléggé egyértelmű hova kell menned :D

.Attila

QuoteOriginally posted by Xaga
Angel most mond meg, mi a fontosabb. Hogy elmenjél a szallagavatódra ami az életben csak 1x van, vagy elgyere a meetre ami minden szombaton rendezésre kerül. Szerintem eléggé egyértelmű hova kell menned :D

A meet-re!!! :D

Shadowolf

Angel, most hogy már párrtfogóm is van, tényleg nem mondhatsz semmit. :D

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Trivi
A meet-re!!! :D

MEET RULEZ!!!!!!!!!! :whoah:

Xaga

Angel válasz: Szallagavató vagy Meet?

Shadowolf

Angel válasz: Szallagavató vagy Meet?

Choose your destiny! (MK3) :D

Tiaro

Choise ton destin. <== így viccesebb. :D

Nézte vki a megasztárt? Vagy az nem divat? Na mind1, én néztem, mert Beatles számok voltak meghirdetve, gondoltam jó lesz. Tévedtem, még a Yesterdayt is volt pofájuk elcseszni. És kit szavaztak ki? A rocker csajt. No comment.
Már kezd a tököm tele lenni a happy-pop túltengéssel MO-n...:ejj:
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

Moloko

Hát nem is tudom... szerintem a szalagavató mellett fogok dönteni :D de ha valaki beugrik helyettem, nagyon szivesen ellógok :D na, ki vállal be egy indiai táncot? (a keringőről valahogy lemaradtam :mad:)
neem, nincs az az isten, hogy kihagyjam ezt a szalagavatót :) muszály megtudnom, hogy mennyire fogom magam sz*rul érezni :) remélem ezúttal egyáltalán nem :) legalább azért nem mert a sajátom lesz :)
hű de sok smiley került ebbe a postba :D

képzeljétek, horgoltam egy fél pár cipőt :haha: (azért csak felet mert csak 1 gombolyag spárga volt itthon, és ebből csak 1 jött ki.)
majd holnap talán lesz digis fényképezőgépem kölcsön, akkor majd postolok képeket :D

Xaga

Hát emberek Angel döntött.
Készüljetek szombaton szallagavatóra megyünk, indián táncot nézünk keringővel és ha szerencsénk van talán lesz a műsorban egy kis cosplay:hopp: :hopp:

Tiaro

Mert éreznéd ****ul magad? Jó buli az... Én stréber még a nyitótáncban is keringőztem, és faja este volt... :D
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

Moloko

QuoteOriginally posted by Tiaro
Mert éreznéd ****ul magad? Jó buli az... Én stréber még a nyitótáncban is keringőztem, és faja este volt... :D
eddig minden szalagavató végére amin voltam, átható életundor fogott el...
tavaly pl sulim szalagavatoja utan olyan sz*rul néztem ki ,hogy az 1es villamoson leszólított két alak akikről sütött hogy mivel szokták felvidítani a szomorú lánykákat :fujj:
ja általában a rosszkedv okozója a keringő. merthogy az nekem a "szivem csücske" és minden alkalommal nagyon kibuktam, hogy senkivel se volt alkalmam keringőzni :D de idén nincs ilyen gond, mert már ott túltettem magam rajta, hogy nem találtam keringőpárt az össznépi keringőhöz sem.

Shadowolf

eddig minden szalagavató végére amin voltam, átható életundor fogott el...
tavaly pl sulim szalagavatoja utan olyan sz*rul néztem ki ,hogy az 1es villamoson leszólított két alak akikről sütött hogy mivel szokták felvidítani a szomorú lánykákat :fujj:
ja általában a rosszkedv okozója a keringő. merthogy az nekem a "szivem csücske" és minden alkalommal nagyon kibuktam, hogy senkivel se volt alkalmam keringőzni :D de idén nincs ilyen gond, mert már ott túltettem magam rajta, hogy nem találtam keringőpárt az össznépi keringőhöz sem.

És miért nem kérdeztél meg innen valakit? (még egy érv a meetre járás mellett) :D Még én is bevállaltam volna. :hehe: (más kérdés, hogy te mennyire jártál volna jól velem :D ) Szóval azt javaslom neked, hogy bukjál meg ezévben, azt jövőre együtt megyünk táncolni. :hopp:

Xaga

És miért nem kérdeztél meg innen valakit? (még egy érv a meetre járás mellett) :D Még én is bevállaltam volna. :hehe: (más kérdés, hogy te mennyire jártál volna jól velem :D ) Szóval azt javaslom neked, hogy bukjál meg ezévben, azt jövőre együtt megyünk táncolni. :hopp:

Azt megnézném, hohy ti hogy táncoltok keringőt.

Shadowolf

A saját szallagavatómon én voltam az egyik legjobb táncos! :mad:

Moloko

a táncoláshoz sehol nem az a kikötés, hogy a táncosok 180+ cm és 50- kg-ok legyenek... oda az számít hogy mennyire van jó ritmusérzékük, és mennyire jómozgásúak :D ... persze ha elférnek egymás mellett az se egy hátrány :D:D

Xaga

Azért tánctudás sem hatrány legalább is szerintem.

BTW, Angel te hova mész továbbtanulni?

Shadowolf

Azért tánctudás sem hatrány legalább is szerintem.

Alapból én sem tudok táncolni, de azt amit betanítottak nekünk, meg tudtam csinálni elegendő gyakorlás után. :D

Xaga

Alapból én sem tudok táncolni, de azt amit betanítottak nekünk, meg tudtam csinálni elegendő gyakorlás után. :D

Én is csak azt tudom táncolni :D Meg vhogy elboldugolok azzal a keringővel amit évfolyamtarsak táncoltak. (Természtesen mienk volt a legjobb a műsorban :D)

Shadowolf

Én is csak azt tudom táncolni :D Meg vhogy elboldugolok azzal a keringővel amit évfolyamtarsak táncoltak. (Természtesen mienk volt a legjobb a műsorban :D)

A mi keringőnk ha nem is a legjobb, de mindenképpen a legérdekesebb volt. :D Elképesztő, hogy mennyire hozzá nem értő technikusokat avanzsált az a szerencsétlen igazgató. (visszatapsoltak minket, és erre az a két balfácán a kellős közepéről indította el a zenét=>mindenki máshonnan kezdett el táncolni. Szerencsére én azon kevés ember közé tartoztam, akik tudták, hogy éppen mit kell csinálni. :D )

ignus

Csak nekem ugrál a letöltés 7k és 12k között vagy ez most általános probléma?
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Cobra

Nekem most jó, de az előző két hétvégén nekem is katasztrófa volt a letöltés sebessége.

Ide is beírom, hogy a RahXephon 8. részéből hiányzik az utolsó két perc, aki feltöltötte, legyen szíves nézzzen utána, hogy talál-e hibátlan file-t.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Shock12

QuoteOriginally posted by Cobra
Nekem most jó, de az előző két hétvégén nekem is katasztrófa volt a letöltés sebessége.

Ide is beírom, hogy a RahXephon 8. részéből hiányzik az utolsó két perc, aki feltöltötte, legyen szíves nézzzen utána, hogy talál-e hibátlan file-t.

A felkerült 8. rész az MXes rip. A CRCje: 8EF3C0AE Nekem a crc checknek megfelel, ellenõrizdd le, kérlek. A feltöltéskor felkerültek az sfv-k is, érdemes összehasonlítani (minden esetben!!). Én megnéztem nálam kiválóan mûködik, és hibátlanul megvan a rész, így került feltöltésre is.

zsozso

QuoteOriginally posted by Shock12
A felkerült 8. rész az MXes rip. A CRCje: 8EF3C0AE Nekem a crc checknek megfelel, ellenõrizdd le, kérlek. A feltöltéskor felkerültek az sfv-k is, érdemes összehasonlítani (minden esetben!!). Én megnéztem nálam kiválóan mûködik, és hibátlanul megvan a rész, így került feltöltésre is.

--( Verifying: [anime-mx]RahXephon_08.sfv )-------------------------------------
[anime-mx]RahXephon_08_-_Bitterly_Cold_Holy_Night.ogm different CRC
--------------------------------------------------------------------------------
Death is the only redemption

Shock12

QuoteOriginally posted by zsozso

--( Verifying: [anime-mx]RahXephon_08.sfv )-------------------------------------
[anime-mx]RahXephon_08_-_Bitterly_Cold_Holy_Night.ogm different CRC
--------------------------------------------------------------------------------
[/B]

Én csak azt írtam, hogy nálam megegyezik, nem hogy feltöltve is :D... javítani lehet, vagy feltöltsem megint ?

zsozso

Én csak azt írtam, hogy nálam megegyezik, nem hogy feltöltve is :D... javítani lehet, vagy feltöltsem megint ?

Persze hogy lehet.

Shock12

Persze hogy lehet.

Ok... meg tudnád nézni a többi mx-es Rah-t is ?

zsozso

Ok... meg tudnád nézni a többi mx-es Rah-t is ? A zidrav-os cdt fenn lesz a rah-könyvtárban.

EDIT: cdt fenn van.

Azzal en mit csinalnek? ;)
A cdt tenyleg fentvan a raxephon dirjeben toltsd le es csinalj cdp-t ;)

Shock12

Azzal en mit csinalnek? ;)
A cdt tenyleg fentvan a raxephon dirjeben toltsd le es csinalj cdp-t ;)

Ok... ok... közben rájöttem a csízióra... :o lerántom, és már teszem is fel a cdpt... jó pap is holtig tanul... mégis hülyén hal meg... :D