Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Ramiz

Quote from: BruceAludni... régen mintha hallottam már volna ezt a szót... olyan furcsa... mint mikor érzel egy illatot, és tudod hogy már érezted, de mégse jössz rá mi az... Mit jelent ez a szó?

Az a néhány másodperc, ami aközött telik el, hogy összefolynak a betûk a képernyõn/könyvön, és hogy koppan a fejed az asztalon. :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Dragon

Quote from: zsozsoPar kep az uj hazikorol:
http://usteam.uw.hu/stacker/
Azta, mennyi venti!  :eeek:
Ígéretesen néz ki.
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

.Attila

Azért nem lefagyasztani kell a vinyókat :rotflol:

Dragon

Quote from: TriviAzért nem lefagyasztani kell a vinyókat :rotflol:
Szegény zsozso, most hetente kétszer mehet majd kiporszívózni az alaplapról a port  :lol:
vagy van valami szûrõ?
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

zsozso

Quote from: bpka000Szegény zsozso, most hetente kétszer mehet majd kiporszívózni az alaplapról a port  :lol:
vagy van valami szûrõ?
persze vmelyik kepen latszanak is :p
Death is the only redemption

Cobra

Wow, látom ez már megvan. De én úgy olvastam, hogy ebbe csak 8 HDD fér be (a kiegészítõ tartóval együtt). edit: Bár most látom a képeken, hogy nem 2, hanem 4 HDD tartó fér be, tehát akkor belemegy 16 HDD.
Többi alkatrész?
Ja és bocs, de most sajnos nem tudok besegíteni a pénzügyiekbe, mert igencsak le vagyok nullázva (legalábbis a saját anyagi szintemhez képest  :)  )
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Moha

Quote from: Ramiz"Elsõk között az utolsó..."
Anno én is felajánlottam magam, de könnyûnek találtattam.
Azért szerintem az admin dolga, hogy eldöntse ki legyen moderátor, ajánlkozni szvsz nem nyerõ dolog.

Moha

A Hinata Hotsprings threadbõl:
Quote from: NokiNem szeretem a Google képkeresõjét mert talál egy  jó képet nagy teccik erre mikor elmegyk a linkre kiírja hogy hibás.
Ez tényleg bosszantó. De ilyenkor jön jól a WayBack Machine! Rengeteg leindexelt oldal, képekkel együtt eltárolva, akár évekre visszamenõleg is. Pl. még a néhai portálom is benne van, pedig már lassan 2 éve nem megy. Ja, és nem is kellett ide regisztrálnom.

Szóval ha 404-es hibát kapsz egy oldalra, nézd meg, nincs-e benne az archívban! :)

zsozso

Quote from: CobraWow, látom ez már megvan. De én úgy olvastam, hogy ebbe csak 8 HDD fér be (a kiegészítõ tartóval együtt). edit: Bár most látom a képeken, hogy nem 2, hanem 4 HDD tartó fér be, tehát akkor belemegy 16 HDD.
Többi alkatrész?
Ja és bocs, de most sajnos nem tudok besegíteni a pénzügyiekbe, mert igencsak le vagyok nullázva (legalábbis a saját anyagi szintemhez képest  :)  )
A tobbi alkatresz majd akkor, ha tudok vhonnan 1 alaplapot kerinteni, meg ha jon meg a hatralevo tamogatas :)))
Death is the only redemption

Bruce

Quote from: RamizAz a néhány másodperc, ami aközött telik el, hogy összefolynak a betûk a képernyõn/könyvön, és hogy koppan a fejed az asztalon. :D
Ja, azt így hívják? :eeek: Hát én azt ismerem! Csak itt úgy mondják (mármint a tanárok): Ennyire látványosan nem kéne unatkozni! :rolleyes:  :hehe:

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Marfy

Quote from: MohaA Hinata Hotsprings threadbõl:
Ez tényleg bosszantó. De ilyenkor jön jól a WayBack Machine! Rengeteg leindexelt oldal, képekkel együtt eltárolva, akár évekre visszamenõleg is. Pl. még a néhai portálom is benne van, pedig már lassan 2 éve nem megy. Ja, és nem is kellett ide regisztrálnom.

Szóval ha 404-es hibát kapsz egy oldalra, nézd meg, nincs-e benne az archívban! :)
Köszi a linket, hasznos  :merci: .
Zsozso: :cool: az új házikó!

Pirula

Quote from: MeskeTe tudsz, Agolul? Azt hol tanítják?
Van egy nagyon kevesek által ismert iskola, ott tanítanak hasonló nyelveket, mint például: fracia, émet, japá, fi, orvég, dá, spayol, mogol.

Shadowolf

Quote from: PirulaVan egy nagyon kevesek által ismert iskola, ott tanítanak hasonló nyelveket, mint például: fracia, émet, japá, fi, orvég, dá, spayol, mogol.

Na mivan, behalt az n billentyû? :D

.Attila

Quote from: PirulaVan egy nagyon kevesek által ismert iskola, ott tanítanak hasonló nyelveket, mint például: fracia, émet, japá, fi, orvég, dá, spayol, mogol.
Jajj :)

Pirula

Quote from: ShadowolfNa mivan, behalt az n billentyû? :D

em.
 :)

Shadowolf

Quote from: Pirulaem.
 :)

Ja, újraolvastam azt rájöttem. ^^"

Meske

:lol:
Ebbe a suliba muszály ellátogatom! :hopp:

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Meske

Egy dolgot pedig muszály elmondanom, mert olyan jó, hogy szét akarom kürtölni az egész világnak:

70%-os lett a nyelvvizsgám!!
:hopp: (Mohának pedig annak idején csak 62% :hehe: )

Shadowolf

Quote from: Meske70%-os lett a nyelvvizsgám!![/B] :hopp:

Szóbeli vagy írásbeli? Amúgy grat hozzá. ;)

.Attila

Quote from: ShadowolfSzóbeli vagy írásbeli? Amúgy grat hozzá. ;)
Gondolom a komplett C.
Gratula :appl:

Marfy

Quote from: MeskeEgy dolgot pedig muszály elmondanom, mert olyan jó, hogy szét akarom kürtölni az egész világnak:

70%-os lett a nyelvvizsgám!!
:hopp: (Mohának pedig annak idején csak 62% :hehe: )
Gart Grat Mesek itt is!
Mohával mindig megy a versengés? :)

Xaga

Quote from: Meske70%-os lett a nyelvvizsgám!![/B] :hopp: (Mohának pedig annak idején csak 62% :hehe: )

Keresztkérdés nyelvizsga tíííípusa?

Meske

Quote from: ShiroiHa edit-ben írom, akor már észre sem veszed, hogy én is grat?  :rolleyes:
Bocsika, nem figyeltem, meg most kapkodok, mert pakolgatom a Love Hina képeket a képgalériába. De megyek és kijavítom...

Amúgy Rigó utcai, s ez most az írásbeli volt, mert a szóbelit szeptemberben már megcsináltam (szerencsére). Ezt le kellett volna írnom, csak siettem keresztapám szülinapjára, s nem volt idõm...

Pirula

Quote from: ShiroiVagy felírjuk magunknak a monitorra, hogy "Minden pénteken Trivinek grat!".
:D Aha. :D
Aztán legközelebb már a napfogyatkozások idõpontját is abból számoljuk ki hogy hányadiknál tart.
Eljõ még az idõ amikor egy lapon emlegetik majd Trivit Gergely pápával! :_patetikus:

Fazék

Quote from: ShiroiVagy felírjuk magunknak a monitorra, hogy "Minden pénteken Trivinek grat!".
Sajnos az a hely már foglalt, óriási betûkkel "PISLOGJ!" van odaírva nálam :D

TurboK

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

.Attila

:merci: Az én postjaim alapján naptárat? Hmm... lenne egy Chloe hónap, egy Motoko hónap, egy Sakaki hónap... :D

QuoteHolnap ki jön meet-re? Mikorra? Lesz laptop? Vigyek amv-ket? Legyen csoportkép? Vigyek fényképezõt?
Legyen?
Bár még gondolkozom, hogy megyek-e, szerdán vizsga van. Ha nem leszek képes holnap tanulni, akkor biztos megyek.

.Attila

Quote from: ignus(Trivi: guildet csinálj ha lesz idõd)
? Mi történt vele, hogy megint csinálni kell? Vagy csak a fórumon?

Xaga

Vki be tudná nekem azonosítani az ezzen az oldalon emberded zenét  >>Link<<