Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Marfy

Quote from: bpka000Nekem a legutóbbi mérés 4172-t adott 2003-ban, 11713-t 2001-ben, pedig már korszerûnek egyáltalán nem mondható a gépem.
Milyen géped van?
Szerintem ez nem rosz eredmény.

Dragon

Quote from: NokiMilyen géped van?
Szerintem ez nem rosz eredmény.
AMD Athlon XP 2200+ @1800MHz
Gigabyte GA7VT600-1394 alaplap
512MB 333MHz DDR
és ami a lényeg> ATI Radeon 9700 Pro 128MB
meg még néhány kacat
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Moha

Quote from: bpka000pedig már korszerûnek egyáltalán nem mondható a gépem.
Hah! És akkor én mit mondjak az 1300-as celeronommal? :rolleyes: Na jó, mondjuk én nem a teljesítményre költöttem mostanában...

Meske

Nem tud valaki olyan wap címet, ahol ingyen lehetne letölteni a mobilra csengõhangokat?
Mert régebben tesóm tudott egyet, s be is írta a telefonom könyvjelzõjébe, de amióta volt benne a szoftverfrissítés, eltünt belõle, s Moha sem emlékszik már a címre... :(
Ígyhát felmentem a Djuce oldalára, de egyrészt az fizetõs, másrészt fenn sincs az a csengõhang amit keresek.
Ja, amúgy a Ring christmas bells-et keresem. (A Reszkessetek betörõk-ben is benne volt) Nem tudja valaki, hol találhatnám meg?

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Ramiz

Tetszetõs a megújhodott felület valóban.
Tisztább, szárazabb érzés.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

TurboK

Quote from: CobraNekem a legújabb Catalyst-tal a 9500pro már van, ahol a 12fps-t is eléri a 2005-ben :p   '03-ban az eredményem 3800.
Egyébként a '03-nál és '05-nél már nem sokat számít a processzor és memória, az eredmény 95%-át a videókártya adja (a processzor csak a videókártya kiszolgálására kell)
Nemsokára lehet kapni notebookot X800 videóchippel :)
Azért ne feledd hogy 2002ben amikor kijött a 2003as verzió, ugyanolyan szégyenletes eredményeket dobott ki mint egy mostani kártyával a 2005ös. Ez teljesen normális, elvégre fél év mulva már olyan bika kártyák lesznek hogy pont ideális lesz a 2005ös verzió tesztje hozzá (vagy talán még kevés is).

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

Kalibur

Quote from: RamizTetszetõs a megújhodott felület valóban.
Tisztább, szárazabb érzés.
Biztos, hogy te azt nézted, amirõl szó volt  :rolleyes:  :D ???
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Shadowolf

Quote from: SoulReaverÍgérem, nem fogok off-ozni

Offolni nyugodtan lehet, azzal a megkötéssel hogy itt teszed. :D

Quoteiszonyatosan soxínû modulok vannak ám, csak sok player kell, egy jó mesélõ, és egy még jobb kaland, aztán megvan a program minden estére...:)

Bingó! Épp ezaz hogy a modulok a jók, nem maga a játék. ;)

Quoteha szerinted a BG2 multiban is jobb

Nem, abban biztos nem. Viszont a NWN-nek se a sztorija nem jó, se a fejlõdési rendszere, és ami a legjobban bosszant: a csapatod max 2 emberbõl áll amibõl a csatlósnak kb annyi egyénisége van mint egy zsák téglának...

Quoteigerem, nem kötök bele. :)

Nyugodtan élj a szólásszabadság jogával, senkit nem büntetnek itt azért mert véleményt nyílvánit, kivétel ha az sértõnek számít. ;) (hú ez rímelt :hopp: )

SoulReaver

Hát igen. Nem állítom, hogy az NWN az tökéletes. Tényleg tele van bakikkal, meg a kasztok sincsenek kiegyensúlyozva. A Dalakorán például mindenki pappal, meg monkkal volt, és max még 1-1 sorci, meg harcos lézangett, de azokból is csak a pajzsos kardos kombó, mert a kétkezes harcosnak kicsi az AC-je.:(
-- Voltak kasztok, amikkel senki sem nyomult, lásd a Harper Scout, meg a Shifter, meg wizard. Szóval tényleg nem volt kiegyensúlyozva, de én nem is azért mentem, hogy enyém legyen a legtápabb kari, hanem azért, mert ott volt nekem Raziel, a harcosom, 2 kezes pallossal, és mégis arattam vele, mint állat, ha egyedül voltam, akkor is. Szóval nekem nagyon bejött. :)
Raziel...  Redeemer and destroyer. Pawn and messiah. Welcome time-spanned soul. Welcome ... to your DESTINY.
[/I][/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

Shadowolf

#6399
Quote from: SoulReaverSzóval tényleg nem volt kiegyensúlyozva

Az biztos. Én pl mágussal taroltam (time stop* powa!). Azért az elég röhejes amikor 1 mágus egyedül leöl 2 dragont...(bár mondjuk a BG2-ben a legröhejesebb killem az volt amikor kivégeztem az ezüst sárkányt 1 magic missile-al :hopp: )

Quotede én nem is azért mentem, hogy enyém legyen a legtápabb kari

Én se arra szoktam menni, mint ahogy a legtöbb "igazi" szerepjátékkos sem.

QuoteSzóval nekem nagyon bejött. :)

S végülis ez a lényeg. :) Én meg maradok a BG2-nél. :D

*=eszembe jutott még vmi amit nagyon hiányoltam: egy csomó jó varázslatot úgy ahogy van kihagytak. Nekem hiányoztak a klasszikusok mint pl a disintegration, maze, flesh to stone...stb. Ezekkel iszonyú jól lehetett a BG2-ben hülyülni. :D

SoulReaver

Hmm,Hmm. Volt egy tippem, hogy te a mágusokat szereted. :)
-- Általában a mágusokkal jáccó emberkék nincsenek jó véleménnyel az NWN-rõl, mert ott tényleg nem elég erõs a mágus. Az a rossz, ugye, hogy a mágus az fix spellt tud memorizálni, amit ha ellõ, akkor aludnia kell. Namármost a legtöbb alternatív NWN- es világban az alvási idõ le volt állítva 8-16 órára, és az a valós életben egy jó 15-20 perc volt. Namármost ha az ecceri varázsLÓ elnyomta a spelljeit alvás után az elsõ 5 percben, akkor a maradék 15 percben zabot hegyezhetett. További szivatás volt, hogy a familiárist sem lehetett etetni, csak gyógyítani kötszerrel. Az irreális viszont az volt, hogy a Fighter/WeaponMaster/Rogue karakterem meg akár 6-8 Dalakorai napon át is tudott megállás nélkül harcolni, mert nem is nagyon bírtak megütni, ha meg mégis, akkor beletöltöttem egy potiont, és olyan volt megint, mint a Duracel-nyuszi. Rogue lévén a ládanyitással sem volt probléma, meg a csapdákkal sem, a WeaponMasterség miatt meg minden 2.5. ütésem olyan 108 körül sebzett. Szóval a magamfajta "ecccerû lelkületû" megyek-csapom játékosoknak nagyon jó volt az NWN. Amúgy a mágus is jó volt, már ha tudott beszerezni maga mellé egy harcost, mert egy jó harcosnál már csak egy a félelmetesebb: egy jó mágus által feltápolt harcos.:) Stone Skin, Flame Weapon, meg mindenféle ellenállás a mentõdobásokra, meg Bull's strength, és még a sárkányt is le bírtam knockdownolni, bár volt rajtam +5 STR-es öv, meg +2 Str.-es kesztyû is. Sárkányka végül úgy halt meg, hogy csak feküdt, és nézett maga elé. Ha meg volt még egy pap is velünk, akkor meg még harc közben a gyógyitalt sem kellett adagolni a harcosomba, hanem a pap helelt, aztán õ is visszament csépelni. Multiban nagy élmény a dolog. Én már csak ilyen harcosmániás maradok.:)
Raziel...  Redeemer and destroyer. Pawn and messiah. Welcome time-spanned soul. Welcome ... to your DESTINY.
[/I][/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

SoulReaver

-- Még hozzá kell tennem, hogy a "buffolós" mágusok azért elég elterjedtek voltak Dalakorán. Hozzácsapódtak egy csapathoz, és segítettek harc elõtt felerõsíteni a harcosokat, aztán meg max 1-2 ütõsebb spellt is benyomtak, csak vigyázni kellett, nehogy területre ható legyen, mert akkor a harcosok vad káromkodás közepette elkezdtek visszavonulni a frontvonalról. :)
-- Általában a varázslók feladata volt még a Questek felvétele, meg az NPC-kkel való beszélgetés- üzletelés is, mert ugye õk a magas IQ, és essetleg Wisdom miatt kaphattak rejtett párbeszédopciókat is, amit mondjuk egy 14-es Inteligenciájó harcos nem kapott volna.:)
Raziel...  Redeemer and destroyer. Pawn and messiah. Welcome time-spanned soul. Welcome ... to your DESTINY.
[/I][/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

Mattanja

Nem tudjátok, hogy mi van az AnimeHQ-val? Tegnap óta nem mûködik.
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((

noriko

Quote from: ShiroiNem tudjátok, hogy mi van az AnimeHQ-val? Tegnap óta nem mûködik.
én is pont ez után kutatok, és eddig erre jutottam:

"2004.12.09. 19:00 - 20:00 között szerverleállás lesz.
A leállás ideje alatt lecseréljük az immár 8 éves rendszerdiszket."-www.animehq.hu

szóval, gondolom még folyamatban a csere...
"I wish I could, but I don't want to."

Mattanja

Megvettem a Neon Genesis Evangelion: Platinum Collection 01 -et, és hiába szép a díszdoboz, az még nem kárpótolja a gagyi fõmenüt és a gyenge minõséget - a sárga feliratról nem is beszéve, de lehet, hogy csak én vagyok :lame:, és azt még át lehetne állítani valahol (Mediaplayer?Powerdvd?). Jobb az ftp-n lévõ sorozat minõsége, mint ez.
Szóval csak óvatosan a filmek rendelésével.
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((

Cobra

Hol vetted? Nem akarlak elkeseríteni (még jobban), de nem lehet, hogy hamisítvány? Bár akkor nem lenne hozzá díszdoboz meg egyéb körítés. A kép- és hangminõség lehet attól is gyengébb, hogy nem a remastered, hanem az eredeti verzió van rajta.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Moha

Egész véletlenül nem HKDVD-t sikerült neked is venned? Honnan vetted, mennyiért?
Én anno az eBay-en vettem egy komplett Love Hina DVD-t. Bár a minõsége jó, de akkor is HKDVD (hamisítvány). És azon is sárga a felirat.
Ja, amúgy a felirat színét a DVD-n nem lehet állítani, mert nem szövegként, hanem képként van rajta.

Mattanja

#6407
Quote from: CobraHol vetted? Nem akarlak elkeseríteni (még jobban), de nem lehet, hogy hamisítvány? Bár akkor nem lenne hozzá díszdoboz meg egyéb körítés.
Trillian 12000Ft, úgyhogy én sem hiszem, hogy hamis - hiába a polcról kaptam (különben várhattam volna 1,5 hónapot, míg megérkezik)... :rolleyes:
Quote from: CobraA kép- és hangminõség lehet attól is gyengébb, hogy nem a remastered, hanem az eredeti verzió van rajta.
Nincs rajta (vagy csak vakulok), úgyhogy valószínüleg original. Damn...
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((

Moha

Quote from: ShiroiTrillian, úgyhogy én sem hiszem, hogy hamis - hiába a polcról kaptam... :rolleyes:
Valami anime bolt Pesten? Miket árulnak? (inkább PM-ben)

Fazék

Quote from: MohaValami anime bolt Pesten? Miket árulnak? (inkább PM-ben)
sztem ez jöhet ide nyugodtan, lehet hogy mást is érdekelne egy ilyen bolt.

roderick

All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Marfy

Quote from: roderickEzeket árulják:
http://trillian.kepregeny.net/docs/catalog-trillian-2004-okt.txt
excellel könnyebben olvasható :) :
http://trillian.kepregeny.net/docs/catalog-trillian-2004-okt.xls

itt meg a fórumuk:
 http://forum.kepregeny.net/index.php?showforum=28
Hát azért egy csöppet drága, ráadásul még ha gagyit is adnak akkor meg fõleg, dehát örüljünk hogy van ilyen is :).

Feldin

Quote from: Cobra3000 alatt nem túl jó.  A 2005-öt jobb, ha fel se installálod :p
Felraktam!!!!
:)
1fps már ahol nem nulla.
Asszem 500pont :lol:
http://myanimelist.net/animelist/Feldin


topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

.Attila

Quote from: ShiroiTrillian 12000Ft, úgyhogy én sem hiszem, hogy hamis - hiába a polcról kaptam (különben várhattam volna 1,5 hónapot, míg megérkezik)... :rolleyes:

Nincs rajta (vagy csak vakulok), úgyhogy valószínüleg original. Damn...
Nem hamisítvány, nekem megvan a komplett kollekció. Ennek azért ilyen a minõsége, és azért jobb az ftp-n lévõé, mert az ftp-n már a remake van, a tied (meg az enyém) még az eredeti, nem feljavított változat.
Nekem igazából az a bajom, hogy az NGE és a Noir közben is mintha az automatikus fókusz hülyéskedne, lehet, hogy a régió miatt van, fene tudja, meg kéne kérdezni valami hozzáértõt, hátha tud mondani vmit, amitõl nem szórakozik így a film.

Feldin

Quote from: TriviNem hamisítvány, nekem megvan a komplett kollekció. Ennek azért ilyen a minõsége, és azért jobb az ftp-n lévõé, mert az ftp-n már a remake van, a tied (meg az enyém) még az eredeti, nem feljavított változat.
Nekem igazából az a bajom, hogy az NGE és a Noir közben is mintha az automatikus fókusz hülyéskedne, lehet, hogy a régió miatt van, fene tudja, meg kéne kérdezni valami hozzáértõt, hátha tud mondani vmit, amitõl nem szórakozik így a film.
Fókusz? Már bocsi, de mér kell egy filmnek fókuszálnia?
http://myanimelist.net/animelist/Feldin


topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

.Attila

Quote from: FeldinFókusz? Már bocsi, de mér kell egy filmnek fókuszálnia?
Ehehe... akkor nem sikerült értelmesen elmondanom.
Majd alkalom adtán megmutatom. :)

Mattanja

#6416
Kösz a megerõsítést, Trivi! Kellemetlen lett volna, ha kamu... nekem is és neki is... De mint írtam, ez nem merült fel bennem.
Te is gépen nézed?
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((

Ramiz

Quote from: Blimpsztem ez jöhet ide nyugodtan, lehet hogy mást is érdekelne egy ilyen bolt.

Itt úgysem lehet offtopicolni! :hopp: (Hurrá!)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Pirula

Quote from: TriviJajj, vhogy errõl a Macskafogó jutott az eszembe :)
Pedig nem volt szándékos. Úgy látszik jól el van ásva a tudatalattimban az a film.  :)
Quote from: BaldyMár 100-ná tartani! Jézus egy ujabb postmonster :P
Úgyis csak addig írogatok ilyen gyakran amíg nem költözök albérletbe (Vagy koleszba, bár onnan asszem lehet.) Hadd kopjon a billentyûzet.  :uzi:
Quote from: RamizCsak továbbra is postold az egyéni humorú hozzászólásaidat, és már nem is fenyegetés. ;)
Hááát, az lehet hogy nem fog menni, mert a kutyánk bejött a szobámba és szétrágta a "Mókás postok anime fórumokra" c. könyvemet és így elapadt az egyetlen forrásom. Ezekután csak besavanyodott és hullaszagú hozzászólásaim lesznek.
Ez van.

Dragon

Quote from: PirulaHááát, az lehet hogy nem fog menni, mert a kutyánk bejött a szobámba és szétrágta a "Mókás postok anime fórumokra" c. könyvemet és így elapadt az egyetlen forrásom. Ezekután csak besavanyodott és hullaszagú hozzászólásaim lesznek.
Ez van.
Szerintem ültesd a kutyát is egy gép elé, a tudás már benne van  :lol:
(csak segíts neki a regisztrációval)
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]