Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Necrid^

Microsoft intelimouse 1.1 és Steel pad 4D-t használok,de most kedvedért tettem egy a4 papir és muxik ,ez az ugrálás nekem uj..
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Kvikveg

Quote from: MohaNekem simán az (bézs színû, kicsit érdes) asztalomon van, és nincs vele bajom. Jó, néha elkezd ugrálni, de általában "nyugton van". A4Tech Greateye egérke.

Ha folyton hülyül, próbáld meg megtakarítgatni, vagy nézd meg, különbözõ felületeken, hogy viselkedik.
Mondjuk általában az optikai egerek tényleg nem komálják a hagyományos egérpadokat.
De elméletileg az üvegen és a tükrön kívül bármilyen sík felületen menniük kell.
Nekem neha normalis, de neha olyan szinten meghulyul, hogy megdoglesztem (oldalara forditom), mert legszivesebben odaadnam a macskaknak. Nem tudom, atvilagithatja-e a papirt, mert haverom mondta, hogy a faerezetes mintat nem birjak...  :eeek:  Ennek persze ellentmond, hogy most azon tokeletesen elvan. Fene se erti. Samsung oldalon meg persze egy nyikk sincsen errol. Legalabbis az egernel nem. Amit en talaltam ott nem.
Adok meg neki probaidot, de ha nem valik be, akkor jon vissza az elozo egerem.  :ejj:

HVp213: most olvastam mit irtal, kiprobalom valamilyen kozepszinu lapon, hatha.

Az az erdekes, hogy most pl siman leraktam a papira, semmit nem csinaltam vele, es fel-le tekerte az ablakot. Amit elvileg a kerekkel csinal az ember... :eeek:  Eltekerte legfolulig. Fene erti... Namindegy, kiserletezek, aztan majd megirom a fejlemenyeket...
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Necrid^

Kvikveg ha van egy másik géped probáld meg azon, lehet hogy egér probléma..

HVp213

Quote from: KvikvegAz az erdekes, hogy most pl siman leraktam a papira, semmit nem csinaltam vele, es fel-le tekerte az ablakot. Amit elvileg a kerekkel csinal az ember... :eeek:  Eltekerte legfolulig. Fene erti... Namindegy, kiserletezek, aztan majd megirom a fejlemenyeket...
Nekem ez már inkább a vezeték megtörésére emlékeztetõ tünet! Nálam olyat csinált, a törött billentyûzet csinornál, amikor mozgattam az egeret villogot a bill. 3 ledje! :lol:
(összeér estleg két szál a vezetékben)
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Necrid^

Quote from: HVp213Nálam olyat csinált, a törött billentyûzet csinornál, amikor mozgattam az egeret villogot a bill. 3 ledje! :lol:
(összeér estleg két szál a vezetékben)
Az hogy? :wtf:

Moha

Quote from: NecridKvikveg ha van egy másik géped probáld meg azon, lehet hogy egér probléma..
Ebbõl már így nekem is az a gyanúm.
Nem tudom, a Samsung egerek mennyire jók...

HVp213

Quote from: NecridAz hogy? :wtf:
igen pont ilyen arcot vágtam énis:)
De biztos, hogy az volt mert, le lett vágva a vezeték törött része és most tökjól müx NO Villogás!
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Necrid^

Quote from: HVp213igen pont ilyen arcot vágtam énis:)
De biztos, hogy az volt mert, le lett vágva a vezeték törött része és most tökjól müx NO Villogás!
Nah mind1 az a lényeg muxik neked :) , nah én m1-ek aludni..további jó fórumozás ( nincs már sok Hvp213 a 300-ra :) )
jó éjt.

HVp213

Quote from: NecridNah mind1 az a lényeg muxik neked :) , nah én m1-ek aludni..további jó fórumozás ( nincs már sok Hvp213 a 300-ra :) )
jó éjt.
:jee: jaja JÓÉJT!

edit: FIGYELEM: tanáltam LH-s gamet!!!:  :jee:  :jee:  :jee: katt a smile-kra
(szegyénykének nincs vami jó grafikája de szegény ember még mindig csak vizzel fõz...)

ez a progi kell h menjen (ez futattja majd a gba kierjesztésû file-t):

lehet már valaki felrakta ezt nekem még uj...

Dragon

Nekem is pontosan ilyen szarszung egér van most a kezemben, és ugyanezt csinálja.
Állítólag az optikai érzékelõ elõtt/-ben levõ kis mûanyagbogyó vagy mi okozza, és 100 forintos anyagköltségen cserélhetõ. Nem szedtem még szét optikai egeret, úgyhogy nem értek hozzá.
Egyébként ha van valami microsoft termék, amit érdemes megvenni, akkor az intellimouse explorer az. Igaz nem egy olcsóság, de megéri az árát.
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

katz

Quote from: KvikvegNekem neha normalis, de neha olyan szinten meghulyul, hogy megdoglesztem (oldalara forditom), mert legszivesebben odaadnam a macskaknak. Nem tudom, atvilagithatja-e a papirt, mert haverom mondta, hogy a faerezetes mintat nem birjak...  :eeek:  Ennek persze ellentmond, hogy most azon tokeletesen elvan. Fene se erti. Samsung oldalon meg persze egy nyikk sincsen errol. Legalabbis az egernel nem. Amit en talaltam ott nem.
Adok meg neki probaidot, de ha nem valik be, akkor jon vissza az elozo egerem.  :ejj:
nekem ezt csinálta a Logitech Mouseman egerem mielõtt kinyiffant szegény. 5 év után. Pár hónapja kellett cserélnem. Idõnként elindult a képernyõ valamelyik sarkába a kurzor. CS közben elég zavaró volt, hogy az egérnek is van szórása :D Alapból egy A4-es lapon használtam, nem bírta az asztal fa erezetét és ugált menet közben a kurzor, a mostanival szerencsére nincs ilyen gond. Logitechen kívül nem is veszek más egeret többé.

Necrid^

Quote from: HVp213:jee: jaja JÓÉJT!

edit: FIGYELEM: tanáltam LH-s gamet!!!:  :jee:  :jee:  :jee: katt a smile-kra
(szegyénykének nincs vami jó grafikája de szegény ember még mindig csak vizzel fõz...)

ez a progi kell h menjen (ez futattja majd a gba kierjesztésû file-t):

lehet már valaki felrakta ezt nekem még uj...

Page not found :(

Necrid^

Quote from: White SeeDegyszerûbb és mûködõbb, ha bemész a fõoldalra ott letöltés, ott játékok ott gba és lám ott van:p
Most szedtem le. Remélem jó lesz:)
Az is igaz..de tudod reggel van :D

Ramiz

Quote from: roderickÁÁááhh ezer hála a postért, épp idöben, valamiért aszittem kedden lesz... megmentettél:)
Sejtettem, hogy valaki örülni fog a postnak. :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

HVp213

Quote from: White SeeDegyszerûbb és mûködõbb, ha bemész a fõoldalra ott letöltés, ott játékok ott gba és lám ott van:p
Most szedtem le. Remélem jó lesz:)
Égen valahogy így is lehet... :p De elméletileg átírtam a linket s most megint megy (elméletileg ellenõriztem este, hogy megy é a dolog és akkor még jó volt halovány emlékeim szerint legalábbis)

Ramiz

Quote from: HVp213Most akkor megint költözünk??? A veréb nem vándormadár!!!!
Veréb hátán Ramiz továbbröppen az Offtopicba, hogy letárgyalja a témát.
Gyanúsan foglalkoztat téged ez a téma... :D :hehe:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

HVp213

Quote from: RamizVeréb hátán Ramiz továbbröppen az Offtopicba, hogy letárgyalja a témát.
Gyanúsan foglalkoztat téged ez a téma... :D :hehe:
Azt az idézetet honnan vetted??? :p

Ramiz

A buzitopikból. :haha:  :__devil:

HVp213

Quote from: RamizA buzitopikból. :haha:  :__devil:
:lol: (ezért lincselést kapsz szerintem az ottlakóktól nemsokára)

Ramiz

Kezdek átmenni katz-ba... inkább meg kéne most lapulnom. :)

Quote from: NecridTe beteg vagy esku :D:D
Mondj újat, öreg. :lazza:

Xipe

ki akar segiteni nekem animalt gif-et csinalni?
vagy ki olyan rendes es csinal nekem egyet?
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Kvikveg

Quote from: Xipeki akar segiteni nekem animalt gif-et csinalni?
vagy ki olyan rendes es csinal nekem egyet?
Hehe, komolyan fogok inditani egy "hogyan csinaljunk animalt gifet" topicot. :D En, az univerzalis help-szolgalat. Ha 3-4 embernek nem segitettem ez ugyben, akkor egynek sem. :D
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Assassin

Quote from: MohaEbbõl már így nekem is az a gyanúm.
Nem tudom, a Samsung egerek mennyire jók...

Nekem Samsung egerem van, sima egyszínû pár Ft-os egérpad, soha nem volt ilyen problémám.
Trust 450LR wireless egér és tesóm Microsoft egere csinálta azt amit Kvikveg-é...
" There is no sin to know their sins."

katz

Quote from: RamizKezdek átmenni katz-ba...
Inkább ne, így is sok vagy...
Quote from: Ramizinkább meg kéne most lapulnom. :)
Nem szereted a buzikat. Te homofób náci szemét disznó!
Ez van. Én inkább örülnék neki a helyedben...

katz

Quote from: KvikvegHehe, komolyan fogok inditani egy "hogyan csinaljunk animalt gifet" topicot. :D En, az univerzalis help-szolgalat. Ha 3-4 embernek nem segitettem ez ugyben, akkor egynek sem. :D
Irj egy rövid összefoglalót és dobd be a tudomány és technikába vagy vmi hasonlóba. Engem is érdekel.  :merci:

Rounin

Quote from: RamizA buzitopikból. :haha:  :__devil:

Az melyik? Úgy látszik nálam tájékozottabb vagy ez ügyben. Vagyis buzibb nálam! VAgyis többbet nekem ne utalj másságomra!!! :haha: :D  :__devil:

Djinn

Quote from: RouninAz melyik? Úgy látszik nálam tájékozottabb vagy ez ügyben. Vagyis buzibb nálam! VAgyis többbet nekem ne utalj másságomra!!! :haha: :D  :__devil:
Ez az. Nagyon nem szép Ramiztól, hogy ezt írta :ejj:  De mi mást is vártam.... :D
Tulajdonképpen azért nem nyitottam egy ilyen topicot korábban én mert tudtam, hogy ilyen lesz a reakció.  :lazza:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Xipe

Quote from: KvikvegHehe, komolyan fogok inditani egy "hogyan csinaljunk animalt gifet" topicot. :D En, az univerzalis help-szolgalat. Ha 3-4 embernek nem segitettem ez ugyben, akkor egynek sem. :D

Meg az is jo lenne kulonben.
En kivetelesen tamogatom az otletet.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Kvikveg

Quote from: XipeMeg az is jo lenne kulonben.
En kivetelesen tamogatom az otletet.
Attol tartok rovid eletu lenne, ugyhogy pm megy.

HVp213

Ez az aláírás született a Demokrácia bukásából... :D