Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

syeren

Quote from: EmarsharaeEhhh.. nagyon nyár van. Úgy látszik mindenki punnyad a melegben... és alig van itt élet. :(
Nagy melegben? Itt Vp-n szinte állandóan esik és fúj a szél, én már örülnék is valami melegnek....!  :mad:

Emarsharae

Quote from: syerenNagy melegben? Itt Vp-n szinte állandóan esik és fúj a szél, én már örülnék is valami melegnek....!  :mad:
A meleg csak szarkasztikus megnyilvánulásom volt. Itt sincs valami hûde meleg... :(
"Cute things kill people."
"But for heaven's sake—you're wizards! You can do magic! Surely you can sort out—well—anything!"
"The trouble is, the other side can do magic too, Prime Minister." - J. K. R. (HP & THBP)

Assassin

Quote from: EmarsharaeA meleg csak szarkasztikus megnyilvánulásom volt. Itt sincs valami hûde meleg... :(

A szarkazmus már járvánnyá kezd válni  :haha: Xipe elindította a lavinát.
" There is no sin to know their sins."

Emarsharae

Quote from: AssassinA szarkazmus már járvánnyá kezd válni  :haha: Xipe elindította a lavinát.
És honnan tudod, hogy pontosan ki kezdte?
"But for heaven's sake—you're wizards! You can do magic! Surely you can sort out—well—anything!"
"The trouble is, the other side can do magic too, Prime Minister." - J. K. R. (HP & THBP)

Xipe

Quote from: EmarsharaeÉs honnan tudod, hogy pontosan ki kezdte?

szerintem mi ketten.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Necrid^

Quote from: EmarsharaeÉs honnan tudod, hogy pontosan ki kezdte?
Ismeri Xipe-t :haha:
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Emarsharae

Quote from: NecridIsmeri Xipe-t :haha:
Engem meg még ezek szerint nem. És állítom hogy kenterbe verem Xipe-ot szarkazmusban, ha arról van szó. :hehe:

Moha

Quote from: NecridNekem jó a netem csak 60 Giga korlátt  :morci:
Heh... nekem meg csak 30 GB :rolleyes:

animoni: ha nem tudsz letölteni, járj össze más animésekkel, vagy beszélj valakivel a fórumról anime csere-bere ügyében. ;)

animoni

Quote from: Mohaanimoni: ha nem tudsz letölteni, járj össze más animésekkel, vagy beszélj valakivel a fórumról anime csere-bere ügyében. ;)
Ez nem is rossz ötlet :jee: !De vajon ki lakik itt Veszprém vagy Székesfehérvár környékén.És melyik topicba kell írni ilyen kérést?
You called me strong, you called me weak
But your secrets I will keep
[/COLOR]

Moha

Quote from: animoniÉs melyik topicba kell írni ilyen kérést?
Mondjuk ide, vagy a "Tarhálás, lejmolás"-ba. :)
Amúgy meg, ha a közelben nem ismersz anima fan-okat, a magyar kir. posta is szóbajöhet...
Én jópárszor küldtem DVD-ket és eddig nem volt gondom. Persze lehet, hogy csak szerencsém volt. :rolleyes:

Emarsharae

Quote from: MohaÉn jópárszor küldtem DVD-ket és eddig nem volt gondom. Persze lehet, hogy csak szerencsém volt. :rolleyes:
Én elküldtem unokatesómnak (kétszer is!!) a ballagási fotóit cd-n, és mindkétszer "nyoma veszett". Kaptam érte a postától... 500 Forintot...
Úgyhogy csak vigyázzatok a postával meg a postásokkal. Ha mindenképp postán kell küldeni, ajánlottan adjátok föl.

Rounin

Ehmm.. Szarkazmus csak feltámadt, nem elkezdõdött. Nem lehet mindenki Vörös Erik ;]

Quote from: EmarsharaeEhhh.. nagyon nyár van. Úgy látszik mindenki punnyad a melegben... és alig van itt élet. :(

Viszont van idõm sok-sok mangát olvasgatni. :D

Pest megyében jártam,
netet nem is láttam,
remélem ez jó indok,
máskülönben ordítok:p

Nethiree

Quote from: RouninPest megyében jártam,
netet nem is láttam,
remélem ez jó indok,

Távolléte igazolt, még találkoztam is vele  :rolleyes:

Emarsharae

Quote from: RouninEhmm.. Szarkazmus csak feltámadt, nem elkezdõdött. Nem lehet mindenki Vörös Erik ;][/SIZE]
Az Eriket nem vállalom, de a vöröset igen. :hehe:
Quote from: RouninPest megyében jártam,
netet nem is láttam,
remélem ez jó indok,
Feltételezem az ordításod nem olyan borzalmas mint ahogy az éneklésedet hangoztattad. Még meggondolom. ;)

Rounin

Quote from: EmarsharaeFeltételezem az ordításod nem olyan borzalmas mint ahogy az éneklésedet hangoztattad. Még meggondolom. ;)

Ordításom nem oly vészes
mint egy romlott régi krémes,
mégse hallgasd bohó módra
ahhoz talán kicsit ronda..
eh...ekevas. Elég. Alvás. ;) Majd visszatérünk rá^^

Quote from: NethireeTávolléte igazolt, még találkoztam is vele :rolleyes:
Uhh.. ezt mire véljem? Nem tetszettem? :D Már megszokhattál volna ;)

Nethiree

Quote from: RouninOrdításom nem oly vészes
mint egy romlott régi krémes,
mégse hallgasd bohó módra
ahhoz talán kicsit ronda..
eh...ekevas. Elég. Alvás. ;) Majd visszatérünk rá^^

Uhh.. ezt mire véljem? Nem tetszettem? :D Már megszokhattál volna ;)
Ma éjjel, nagyon verselõs kedvedben vagy    :kiraly:
A szemforgatás annak szólt, hogy "bebe _én_ találkoztam vele - irigykedhet bárki".  :teccik:
Amúgy már megszoktalak. Kirai yo!  :angyali:

Xipe

Quote from: EmarsharaeEngem meg még ezek szerint nem. És állítom hogy kenterbe verem Xipe-ot szarkazmusban, ha arról van szó. :hehe:

na, 6 es fel ora nevetes utan vegre vettem az erot magamon es gondolotam beirok.
ez kb volt olyan vicces mint amikor valaki azt mondta hogy a siklo emlos.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Emarsharae

Quote from: Xipena, 6 es fel ora nevetes utan vegre vettem az erot magamon es gondolotam beirok.
És nem haltál bele. Szerintem adományozd testedet valamelyik orvosi kutatólabornak, mert ez már súrolja az isteni csoda határát.
Mellesleg már sokat mondtam, de egyszer sem vetted figyelembe: a durva, száraz vagy hasonló megjegyzések még nem feltétlen egyenlõek a szarkazmussal.

Az emlõs siklóról csak egy dolog jut eszembe: valamelyik karácsonyi vásáron láttunk barátaimmal egy rakás vicces terméket, többek között egy "Ágykígyócsapó"-t. Remélem megfelel. Igaz, nem sikló, de közeli rokon - mielõtt belekötsz.

Ramiz

Szarkazmus = fényes, csillogó dolgok és azok ellopása iránt érzett legyõzhetetlen vonzódás, késztetés.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Emarsharae

Quote from: RamizSzarkazmus = fényes, csillogó dolgok és azok ellopása iránt érzett legyõzhetetlen vonzódás, késztetés.
:D Nem baj fiam, azért már haladsz.

PS: megmondaná valaki, miért álmodtam ma vámpírokkal?  :3x3:

Xipe

Quote from: Emarsharae:D Nem baj fiam, azért már haladsz.

PS: megmondaná valaki, miért álmodtam ma vámpírokkal?  :3x3:

hidd el, veletlenul talaltunk rad.
de ha mar ott voltunk gondoltuk, miert is ne.
 :eeek:

es csak ugy egyebkent is  :beeee:
_(๏̯͡๏)_

Emarsharae

Quote from: Xipehidd el, veletlenul talaltunk rad.
 :eeek: :
Egyetlen szõke hímnemû vámpírra sem emlékszem... (ámbár fátyol akárhánnyal simán megoldható a dolog, de most nem mûvelem a népet)
Quote from: Xipees csak ugy egyebkent is  :beeee:
:lul: Duly noted.

katz

Quote from: Xipehidd el, veletlenul talaltunk rad.
 :eeek:

es csak ugy egyebkent is  :beeee:
Xipe szmájlit használ :eeek: Meneküljön ki merre lát, közeleg az Ítélet napja
Quote from: EmarsharaeEgyetlen szõke hímnemû vámpírra sem emlékszem...
...és nagydarab szõke nõnemûre? Xipe bizonyítottan aktívan ûzi a cosplay nevû khmmm... hobbyt.

Emarsharae

Quote from: katz...és nagydarab szõke nõnemûre? Xipe bizonyítottan aktívan ûzi a cosplay nevû khmmm... hobbyt.
Ok, akkor most futok el sikítva. A melegek az egy dolog, a trannyk már egy teljesen más... Komolyan... borzalmas emlékeim vannak a témában. :ejj:
Mellesleg nagy szõkék se voltak.

Djinn

Quote from: katzXipe szmájlit használ :eeek: Meneküljön ki merre lát, közeleg az Ítélet napja
Nekem is valami hasonló jutott eszembe a neves eseményrõl :D
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

animoni

Quote from: katzXipe szmájlit használ :eeek: Meneküljön ki merre lát, közeleg az Ítélet napja
:confused: Aztán miért????

Quote from: EmarsharaePS: megmondaná valaki, miért álmodtam ma vámpírokkal?
Véletlenül nem jelent meg az álmodban egy kb. 2méter magas vámpír, hosszu piros kabátban? :angyali:
[/COLOR]

Darkstar

Quote from: katzMeneküljön ki merre lát, közeleg az Ítélet napja

Már itt van. Én jelenleg nagyszülõknél vagyok vidéken.
Ítéletnapra utalank:
- csak betárcsázós net van
- a helyi "netkávézóban" 1 db gép van, az is betárcsázós!
- a pincét elöntötte az esõ!! Kép: 1 2 3 4
(A képek a mobilommal készültek, azért olyan szarok  :rolleyes: )
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Emarsharae

Quote from: animoniVéletlenül nem jelent meg az álmodban egy kb. 2méter magas vámpír, hosszu piros kabátban? :angyali:
Alucard nem, Dracula sem, de Brad Crawford hasonmása vámpírban igen.  :3x3: Ne kérdezzétek, honnan jönnek az álmaim, de általában marha érdekesek és izgalmasak is szoktak lenni... kivéve ha már az elején megölnek. :D

Emarsharae

Quote from: ShiroiMûveld csak. 3 :)
A többségnek fogalma sincs róla, mirõl beszélek, plusz rég volt az már mikor lelkesen bambultam a cuki Nosfit az asztal alatt csendben - és vihogtam. (live-ról beszélek... :D)
Komolyan, kinek jutna még eszébe hogy éjszakai krémet kenjen az arcára, ami megkeményedik gumiként és megtépkedje kicsit a tökéletes kinézetért?  :muhahah:

animoni

Quote from: DarkstarMár itt van. Én jelenleg nagyszülõknél vagyok vidéken.
Ítéletnapra utalank:
- csak betárcsázós net van
- a helyi "netkávézóban" 1 db gép van, az is betárcsázós!
- a pincét elöntötte az esõ!
Én a nagyszüleimmel élek.Az internet kapcsolatban teljesen együtt érzek veled!!!!
[/COLOR]